![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
AkroBaD SuperBugs Tuvalette 15 Saat Vesvese 1 NervGod is in his heaven, all is right with the world* ReBornIf my lifetime is a journey.. A lot of stops along the road.. Separations between each stop. As looking outside a train window, It's you I saw.. Maybe I'm just passing by.. 1 Avuç Havuç İçin!!! Sen Çaldır Ben Ararım Motel Hayal Mahsulleri OfisiBu akşam nereye gidelim peki? Madrid mi?! Daha dün oradaydık ya! Hem sevmiyorum ben orasını, fazla kalabalık. Hindistan hiç olmaz, yılın bu zamanı çok yağışlı oluyormuş. Meksika önerini ise duymamazlıktan geliyorum. Bak, en iyisi gelenler/gidenler listesinden rastgele seçelim. Sen oo piti piti yapadur, benim önden bir tuvalete gitmem lazım". Bir kaç saat kadar önce ayarını kaçırdığı biralar etkisini göstermeye başlamıştı, idrar kesesi annesini uyandırmak için yorganı üstünden çeken mızıkçı bir çocuk gibi uyandırmıştı işte onu. Tuvalete kalktığı taktirde görmekte olduğu rüyaya geri dönemeyeceği endişesi ile bir anda altına yapmanın daha kolay olabileceğini düşündü ama bu kabul edilemezdi; artık adam olduğu için değil, sadece yanında O olduğu için. Blocked (Dışarıda Kalanlar)Blocked ( Dışarıda Kalanlar) Yapım Yılı. 2009 Konu. Drama. Tek şansızlığı suçlularla aynı safta anılmaktı. İsketch' te düzenlenen çizim yarışmasına katılan Cevahir Charlie Chaplin ağırlıklı bir film afişi çizmeyi tasarlar. Fakat işler istedği gibi gelişmez , site suçluları İP adreslerine göre topluca blocklamaktadir.Karıncayı bile incitmeyen Cevahir de suçlu muamelesi görerek blocklanır.Sadece gecenin bi köründe sitenin kendine açık olduğunu gören Cevahir haliyle yarışmanın son gününe çizimini yetiştiremez. İzleyicler bu filmde komedi olarak başlayan Cevahirin serüvenin nasıl kabusa dönüştüğüne tanık olacaklar, adete dramayı kendi içlerinde hissedecekler. Voting Rules: ~ Oylamalar resimlerin isimlerine göre yapılacaktır. (The votings will be according to the picture names.) ~ Her oy kullanan oyundaki kullanıcı adını belirtmelidir. (Every voter must state their nicknames which he/she uses in the game.) ~ Oylamanızın başka kişilerce görünmesini istemiyorsanız, oylarınızı “She`”ye özel mesajla gönderebilirsiniz. (If you don’t want your voting to be seen by another person you can send it to She` by P.M.) ~ Çizimleri beğeninize göre 5 puandan 15 puana kadar oylamalısınız. (You must vote the drawings from 5 points to 15 points according to your liking.) ~ En cok begendiginiz resme 15 puan, bir sonrakine 14 puan ve devam eden resimlere de 5 puana varana kadar oylama yapmalısınız. (You must give “15 points” to the picture you like most, then “14 points” to the next one, and do so till you get "5".) ~ Resimden hoşlanmasanız bile en az 5 puan vermelisiniz. (You must give "5 points” at least (Even you don't like at all.) ~ Birden fazla hesap kullanarak oylama yapanların oyları gecersiz sayılacaktır. (It will be invalid voting which is made by one who uses more than one account.) ~ Organizatörler hariç her iSketch kullanıcısı yarısmada oylama yapabilir. (Every isketch website users can vote in this competition except the organizers.) ~ Tamamlanmamış ve kurallara aykırı gönderileri organizatörler eleyebilirler. (Organizers can disqualify the entry which is incomplete and against the rules.) ~ Diger kullanıcıları etkilememek adına oylama sürecinde fikir ya da yorumlarınızı paylaşmamanızı rica ediyoruz. (We request you not to share your ideas or comments during the voting period in case they can effect the other voters.) ~ Oylama süreci 11.01.2010 tarihine kadar devam edecektir. (The voting period will continue untill 11.01.2010.) ~ Kazanan çizim bu başlık altında duyurulacaktır. (The winner drawing will be announced under this title.) İlginize ve desteginize teşekkürler.. (Thanks for your supports and interests..)
deliverance (04-01-2010), DevilSmile (04-01-2010), Macavity (04-01-2010), ReLaX (05-01-2010), RÜZGAR (05-01-2010) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Bunlar nasıl hayal güçleri yaa süpersiniz nediyim:)
oylamaya geçiyim.. ReBorn.............................15 Tuvalette 15 Saat.............14 AkroBaD...........................13 Nerv................................12 Vesvese 1........................11 Motel...............................10 1 Avuç Havuç İçin!!! .......... 9 Blocked (Dışarıda Kalanlar)....8 Hayal Mahsulleri Ofisi...........7 Sen Çaldır Ben Ararım...........6 SuperBugs........................ 5 Ellerinize hayal gücünüze sağlık...:)
|
||||
|
||||
|
15-ReBorn
14-Tuvalette 15 Saat 13-Nerv 12-Motel 11-Blocked (Dışarıda Kalanlar) 10-AkroBaD 09-Vesvese 1 08-1 Avuç Havuç Için!!! 07-Sen Çaldır Ben Ararım 06-SuperBugs 05-Hayal Mahsulleri Ofisi katılan herkesin emeğine sağlık =) |
|
|
||||
|
||||
|
Bir Avuç Havuç İçin---15
Nerv---14 Vesvese 1---13 Reborn---12 Tuvalette 15 Saat---11 Motel---10 Blocked---9 AcroBad---8 Sen Caldir Ben Ararim---7 SuperBugs---6 Hayal Mahsulleri Ofisi---5 herkesin eline sağlık muhteşem olmuş yine:)) |
|
|
||||
|
||||
|
hahaha çok eğlendim bakarken.. harikasınız...!
Tuvalette 15 saat..................15 Bir avuç havuç için.................14 Blocked (dışarıda kalanlar)........13 Motel...................................12 ReBorn.................................11 Nervy..................................10 Vesvese 1.............................9 (çok hitchcock gördüm kendilerini:)) AcroBad................................8 Hayal mahsülleri ofisi................7 Sen çaldır ben ararım...............6 SuperBugs.............................5
|
|||
|
|||
|
Vesvese 1 – 15
Motel – 14 Tuvalette 15 saat – 13 ReBorn -12 AcroBad -11 Nervy -10 1 avuç havuç için – 9 Blocked (dışarıda kalanlar) -8 SuperBugs – 7 Sen çaldır ben ararım – 6 Hayal mahsülleri ofisi – 5 |
|
|
||||
|
||||
|
Tuvalette 15 Saat --------------- 15
ReBorn -------------------------- 14 1 Avuç Havuç İçin!!! ------------ 13 Vesvese 1 ----------------------- 12 AkroBad ------------------------- 11 Blocked (Dışarıda Kalanlar) ----- 10 Nerv ---------------------------- 9 Motel --------------------------- 8 Sen Çaldır Ben Ararım ----------- 7 SuperBugs ----------------------- 6 Hayal Mahsulleri Ofisi ---------- 5 Herkesin eline,emeğine sağlık
|
||||
|
||||
|
Sen çaldır ben ararım 15
SuperBugs 14 Hayal Mahsulleri Ofisi 13 Blocked (Dışarıda Kalanlar) 12 Motel 11 Vesvese 1 10 Nerv 9 1 Avuç Havuç İçin!!! 8 Tuvalette 15 saat 7 ReBorn 6 AkroBad 5 |
|
|
||||
|
||||
|
Vesvese 1 – 15
Tuvalette 15 saat – 14 1 Avuç Havuç İçin!!! 13 ReBorn 12 Blocked (Dışarıda Kalanlar) 11 Nerv 10 Motel 9 AkroBaD 8 Hayal Mahsulleri Ofisi 7 SuperBugs 6 Sen Çaldır Ben Ararım 5 Emeklerinize sağlık çok güzeller :)
|
||||
|
||||
|
Oyundaki nikim:Halo
AkroBaD - 15 Motel - 14 Blocked (Dışarıda Kalanlar) - 13 Tuvalette 15 Saat -12 Nerv - 11 ReBorn - 10 Vesvese 1 - 9 1 Avuç Havuç İçin - 8 Superbugs - 7 Hayal Mahsulleri Ofisi - 6 Sen Çaldır Ben Ararım-5 Çizimleri yapanların emeğine sağlık diyorum , güzel olmuş hepsi de , farklı farklı duyguları barındırıyor.
|
||||
|
||||
|
Vesvese 1 =15
Tuvalette 15 Saat =14 ReBorn =13 Blocked =12 1 Avuç Havuç =11 AkroBaD =10 Motel =9 Nerv =8 SuperBugs =7 Sen Çaldır Ben =6 Hayal Mahsulleri =5 Zor bi oylama... Emeğinize sağlık...
|
|||
|
|||
|
15-Bir Avuç Havuç İçin
14-Tuvalette 15 saat 13-Vesvese 12-Nerv 11-Reborn 10-Blocked 9-Motel 8-AcroBad 7-Hayal Mahsulleri Ofisi 6-Sen Caldir Ben Ararim 5-SuperBugs herkesin eline sağlık. oyundaki nikim de "lethe"dir efem. |
|
|
||||
|
||||
|
Blocked (Dışarıda Kalanlar)_______15
Vesvese 1____________________14 Tuvalette 15 Saat______________13 AkroBaD______________________12 ReBorn_______________________11 Motel________________________10 Nerv_________________________9 Hayal Mahsülleri Ofisi____________8 Bir Avuç Havuç İçin!!!___________7 Sen Çaldır Ben Ararım___________6 SuperBugs____________________5
|
|||
|
|||
|
Blocked ( Dışarıda Kalanlar ) : 15
Vesvese1 : 14 1 Avuç Havuç İçin : 13 ReBorn : 12 Nerv : 11 Motel : 10 Tuvalette 15 Saat : 9 AkroBaD : 8 SuperBugs : 7 Sen Çaldır Ben Ararım : 6 Hayal Mahsulleri Ofisi : 5 |
|
|
||||
|
||||
|
Vesvese 1:15
Tuvalette 15 saat:14 Reborn:13 Nerv:12 Motel:11 Blocked(Dışarıda kalanlar):10 Akrobad:9 1 avuç havuç için:8 Sen çaldır ben ararım:7 Hayal mahsülleri ofisi:6 Superbugs:5
|
||||
|
||||
|
Herkesin eline sağlık.. Oylama zor olacak çizimler çok güzel..
1 avuç havuç için ->15 AkroBaD ->14 Motel ->13 ReBorn->12 Vesvese->11 Nervy->10 Tuvalette 15 saat ->9 Blocked (Dışarda kalanlar) -> 8 Hayal Mahsülleri Ofisi ->7 Sen Çaldır Ben Ararım -> 6 SuperBugs-> 5 Last edited by Wolvi; 07-01-2010 at 09:40 PM. Reason: Üşengeçlik.. |
|
|
|||
|
|||
|
Akrobad-------------15
Tuvalette 15 saat---14 Blocked-------------13 Reborn--------------12 1 avuç havuç için----11 Sen çaldır ben ararım-10 Vesvese1------------9 Motel----------------8 Nerv-----------------7 Hayal mahsulleri ofisi--6 SuperBugs-----------5 Oyle zorlandim ki..... |
|
|
||||
|
||||
|
15: Tuvalette 15 Saat
14: Reborn 13: Blocked 12: Akrobad 11: Vesvese 1 10: 1 Avuç Havuç İçin 9: Nerv 8: Motel 7: SuperBugs 6: Sen Çaldır Ben Ararım 5: Hayal mahsulleri ofisi |
|
|
||||
|
||||
|
reborn 100!!!
|
||||
|
||||
|
Bütün çizimleri oylamanızı rica ediyoruz.. Bir de lütfen ; Çizimlerin isimlerini "kısaltma kullanmadan/kelimeleri yutmadan" yazalım..
Last edited by She`; 07-01-2010 at 05:46 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Bu kuralımızı da gözden kaçırmazsak memnun olacagım. Teşekkürler.
|
||||
|
||||
|
Blocked (Dışarıda Kalanlar).....15
Tuvalette 15 Saat.....14 Vesvese 1.....13 1 Avuç Havuç İçin.....12 ReBorn.....11 Motel.....10 Akrobad.....09 Nerv.....08 Sen Çaldır Ben Ararım.....07 Hayal Mahsulleri Ofisi.....06 Super Bugs.....05 |
|
|
|||
|
|||
|
bir avuç havuç için.......15
nerv......................14 motel.....................13 blocked...................12 reborn....................11 vesvese 1.................10 tuvalette 15 saat........9 akrobad....................8 superbugs..................7 sen çaldır ben ararım......6 hayal mahsülleri ofisi.....5 herkese başarılar.... |
|
|
|||
|
|||
|
15... 1 avuç havuç için
14... reborn 13... vesvese 12... tuvalette 15 saat 11... akrobad 10... nerv 9 ... motel 8 ... blocked 7 ... hayal mahsülleri ofisi 6 ... superbugs 5 ... sen çaldır ben ararım emeğinize sağlık güzel olmuş... |
|
|
||||
|
||||
|
Hayal Mahsulleri Ofisi ..............15
SuperBugs.............................14 Sen caldir ben ararim...............13 Acrobad................................12 1 avuç havuc icin....................11 Nerv.....................................10 Vesvese.................................9 Tuvalette 15 saat....................8 Motel.....................................7 Reborn...................................6 Blocked..................................5 |
![]() |
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|