![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
Bu özel konu için zamanını ayıran tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık.. "Kaptan Zafer" "Zafer Selamı" "AtaTürk" "Uyanış"Oylama Kuralları : ~ Oylamalar resimlerin isimlerine göre yapılacaktır. ~ Her oy kullanan oyundaki kullanıcı adını belirtmelidir. ~ En cok begendiginiz resme 10 puan, bir sonrakine 9 puan ve devam eden resimlere de 7 puana varana kadar oylama yapmalısınız. ~ Birden fazla hesap kullanarak oylama yapanların oyları gecersiz sayılacaktır. ~ Tamamlanmamış ve kurallara aykırı gönderileri organizatörler eleyebilirler. ~ Diger kullanıcıları etkilememek adına oylama sürecinde fikir ya da yorumlarınızı paylaşmamanızı rica ediyoruz. ~ Oylama süreci 30.08.2010 tarihine kadar devam edecektir. ~ Kazanan çizim bu başlık altında duyurulacaktır.
|
||||
|
||||
|
"AtaTürk" 10 Puan
"Zafer Selamı" 9 Puan "Uyanış" 8 Puan "Kaptan Zafer" 7 Puan
|
||||
|
||||
|
sanırım konu biraz zor olduğu için çizim sıkıntısı yaşanmış, veya çok kişi görememiş ki böyle az çizim var :) yinede ellerinize sağlık :)
|
||||
|
||||
|
"Uyanış" 10 Puan
"Zafer Selamı" 9 Puan "AtaTürk" 8 Puan "Kaptan Zafer" 7 Puan Ellerinize sağlık. |
|
|
||||
|
||||
|
Uyanış :10
Atatürk :9 Zafer selamı :8 Kaptan zafer :7
|
||||
|
||||
|
Zafer Selamı ----> 10
AtaTürk --------> 9 Kaptan Zafer ---> 8 Uyanış ---------> 7 çizerlerin elleri dert görmesin, organizatörlere teşekkürler.. bayramımız kutlu olsun (: |
| The Following User Says Thank You to Wolvi For This Useful Post: | ||
She` (01-09-2010) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Ata Türk :10
Zafer Selamı :9 Uyanış :8 Kaptan Zafer :7
|
||||
|
||||
|
Zafer Selamı : 10
AtaTürk : 9 Kaptan Zafer : 8 Uyanış : 7 Herkesin ellerine ve emeğine sağlık..
|
|||
|
|||
|
Zafer Selamı :10
Atatürk : 9 Uyanış : 8 Kaptan Zafer : 7 |
|
|
||||
|
||||
|
Atatürk "10"
Uyanış "9" Zafer Selamı "8" Kaptan Zafer "7" Last edited by _uLu_; 27-08-2010 at 05:18 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Atatürk : 9 Uyanış : 8 Kaptan Zafer : 7 Az olmasına rağmen tadı damağında çizimler olmuş.... Ellerinize sağlık...
|
||||
|
||||
|
Uyanış:9 AtaTürk:8 Kaptan Zafer:7 |
|
|
||||
|
||||
|
Ata Türk :10
Zafer Selamı :9 Uyanış :8 Kaptan Zafer :7 Ellerinize sağlık....
|
|||
|
|||
|
Zafer Selamı .......... 10
Kaptan Zafer ......... 9 Uyanış .................. 8 AtaTürk ................ 7 Bayramımız kutlu olsun... Ellerinize sağlık.... |
|
|
||||
|
||||
|
Uyanış------10
Zafer Selamı-----9 AtaTürk-------8 Kaptan Zafer------7 Ellerinize sağlık ;)
|
||||
|
||||
|
Kazanan Çizimimiz: 138 puan ile "Zafer Selamı" ![]() Çizer : Smurff.. ![]() Diğer çizerlerimizin aldıkları puanlar : ~ Ata Türk : 133 Puan (Çizer ; She`) ~ Uyanış : 128 Puan (Çizer ; kola) ~ Kaptan Zafer : 111 Puan (Çizer ; pinkfreud) Canım arkadaşımı kutluyorum, ellerine sağlık.. Ve katılan diğer arkadaşlarımı da elbette.. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun. . .
|
||||
|
||||
|
Tebrikler smurfy :) Diğer arkadaşlarımızın da eline sağlık , tekrar katılımlarını bekliyoruz :)
Özel teşekkürlerimizide , organizasyonun oluşumu ve yürütülmesi aşamasını layığı ile yerine getiren 'She' ye iletelim :)
|
|
||||
|
||||
|
Tebrik ederim Smurfy emeğine ve eline sağlık herkesin...
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ben oylama yapabiliyor olsaydım.. "Uyanış" isimli çizim favorim olurdu. Çünkü resmin özgün bir hikayesi var. Yani çizgilerin uyumundan cok daha fazla şey anlatıyor. Öte yandan bir diğer arkadaş "AtaTürk" çizimini favorisi olarak belirlemiş mesela. Muhtemelen tamamen harcanan zaman gözetilerek verilmiş bir "10 Puan", hikayesi yok ama başka yönden göze hoş gelmiş demek. Vesaire vesaire.. Oylama yapanların kendince kriterleri oldugunu - olması gerektigini düşünüyorum. Yoksa kimin hangi resmi cizdigi zaten artık cok rahat anlaşılabiliyor. Herkesin bir stili, bir kulvarı var.
Last edited by She`; 01-09-2010 at 05:59 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Organizatörler oy veremez kuralı mı var?
|
||||
|
||||
|
way smurfiko tebrikler valla billa senin adını görmeyeli baya uzun zaman olduydu he çok sessizsin başımıza daş yağacak(:
Last edited by Wolvi; 20-09-2010 at 01:18 PM. Reason: önceki mesajın silinmesi.. |
|
|
||||
|
||||
|
Bu Tip Aktiviteleri Geliştirebilmek Adına Bu Gibi Organizasyonlarda Destek Olmak Gerektigini Düşünerek Yapılan Her Yarışmaya Çizimlerimi Gönderdim..
Aralarında Kim Oldugunu Bilmedigim, Merhabamın Selamımın Bile Olmadıgı Arkadaşlardan Yarışmanın Akışını Değiştirebilecek Güzel Puanlar Almısım.. (Rüşvet Verecek Param Da Yok Zaten) Bir İkincisi ; Resmin Bir Yerden Bakılarak Yapılmaması Gerektiği Konusunda Bir Kural Göremedim.. Resmin Teknik Olarak İncelenmesine Gelince ; Sana Sonuna Kadar Katılıyorum.. Bunu Organizatör Arkadaşıma Da İletmiştim. Bir Önceki Resmin kb Azizliğine Ugraması Sonucu Son Anda Yapılmıs Eskiz Tarzı Bir Çizimdir. Ama Takdir Edersin ki Bir Emek Vardır.. Eleştiriye Her Zaman Açığım.. Ama Karalamaya Dönüşmediği Sürece.. Teşekkürler..
Eğer Siz de Uslu Birer Çocuk Olabilirseniz .. Ormanın Derinliklerinde Şirinleri Görebilirsiniz.. Last edited by smurff..; 04-09-2010 at 06:32 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
organizatörler Somurt ve She ilginize emeğinize sağlık.yarışma kuralları içersindeki tarih kısmını doğru okusaydım ben de yarışmaya iştirak edebilecektim.sağlık olsun:)
smurff sana da tebrikler arkadaşım;) |
| The Following User Says Thank You to enemy For This Useful Post: | ||
She` (03-09-2010) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Sağlık olsun Enemy. . İnşallah bir dahaki sefere =)
Acaba bir dahaki yarışmada çizimleri sergilemeden mi oylama yapsak, ha? * Bir de merak ettim; acaba çizilenlerin "yanlı" oylandığını düşünen arkadaşlar bu konuya nasıl bir çözüm getirirlerdi ? Çünkü hep aynı terane maalesef ve kimsenin eleştirmekten başka bir adımı yok (!) Şayet bir çözüm getiremiyorlardı ise; neden daha iyi işler cıkarıp yarışmaya kendi "harikaları" ile katılmadılar? Lütfen makul çözümler ile beni ve arkadaşlarımı aydınlatın ki, bir dahaki organizelerimizde de bu tarz tatsız diyaloglar yaşamayalım. Çünkü ne Ben düzenledigim yarışmalara "bu sebeplerle" ara veririm, ne de sırf eglenmek icin zamanını harcayan insanların zan altında kalmalarına müsade ederim. Hayırlı akşamlar.
|
||||
|
||||
|
Biraz Geç kaldım ama birinci belli olmuş ben yinede oyumu verim
Atatürk 10 Atatürk 10 Atatürk 10 Atatürk 10 umarım adil!!! bir oylama olmuştur!!!
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|