![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
Abartıyoruzzzz ;)
Güzel şeyler Abartabileceğinize inanıyorum. Hadi bakalım abartın abarttırın..
Ben başlıyorum... Bugün oyunda JiGsaW'ı kickledim 3'e kalmadan kendini stüdyoda buldu
|
|
||||
|
||||
|
Yazdıklarının geç gittiğini söyleyen birinin karşısında.
Ohoo bende hiç donma filan yok. Hatta entera basmadan gidiyo yazılar o derece. dediğini biliyorum :)
|
||||
|
||||
|
Isketch'te benden hazzetmeyen 487.653.254.546.0054 kişi vardır :)
Hangi odaya girsem mutlaka tanımadığım birtakım kişiler tarafından sataşmalara,saldırı ve şiddete maruz kalıyorum :) Tamam 1.yi gerçekten abartmış olabilirim ama 2.pek de abartı sayılmaz aslında :) Şahitlerim bile var.Nick değişip sessiz sessiz bir köşede oyunumu oynasam da bela beni buluyor
Thyia (08-07-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Ben gelmesem bu siteye bi daha sanki her şey daha güzel olacak gibi, hem benim açımdan ,hem okla göstersene kardeşim neyi soruyor diyen nivbicikler açısından.... Sizi tanımak güzeldi. Keşke abartmasam herşeyi , kelimeler kifayetsiz kalmasa v.s v.s v.s...
|
| The Following User Says Thank You to ReLaX For This Useful Post: | ||
Thyia (08-07-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Klavyede o kadar hızlı yazıyorum ki, ben tuşlara bastıktan sonra kahve almaya gidiyorum geldiğimde ekranda yazılar yeni çıkıyor
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Hiçbir zaman hiç kimseye kopya vermedim hayattada vermem verenlerlede çok fena papaz olurum prensibim değil kopya
|
|
||||
|
||||
|
Evet abart abartabildiğin kadar
Hatta o kadar hızlı klavye kullanıyorum ki klavyeden dumanlar çıkıyor
|
||||
|
||||
|
Abartmaya ne gerek varki heryerde benim adımı söylemeniz yeter,
Hep birinci olan kişi MaxMaXmAx asla kopya vermeyen kişi MaxMaXmAx asla kopya almayan kişi MaxMaXmAx kesinlikle kimseye bozulmayan kişi gene MaxMaXmAx herkesi üzen MaxMaXmAx oyunu bozupta çizim sırasında yazılar ve harflerle çizim yapan MaxMaXmAx asla abartmayan ve kesinlikle alçakgönüllü olan kişi gene MaxMaXmAx
|
||||
|
||||
|
cafede karşımda birbiri ardına oturan 2 çocuk da sevgilim..aynı zaman ve mekanda randevu verdiğim için başım beladaydı..ben de onları o şekilde oturtup yanımdakinin üvey abim olduğunu ve sevgilimin olmasına çok karşı çıktığı için korktuğumu söyleyip uzak masalara arkalı önlü oturttum ki birine baktığımda diğeri üstüne alıncak ve böylece de çaktırmamış olcam..hatta üvey abim dediğim kişi de aslında diğer sevgilim onun da elini tutmadım çünkü cafede çalışan garsonlardan birini kuzenim diye tanıttım ve babama anlatabilceğinden korktuğumu söyleyip ondan da paçayı sıyırdım
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
daha sonra kek hamurumuzu iyice yogurduktan sonra bir saat dinlenmeye bırakıp onceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 45 dakika pişiriyoruz...
(ben bir üst lvl a geçtim kabartıyorum) :P |
| The Following User Says Thank You to Pacharel For This Useful Post: | ||
Thyia (10-07-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Ne çizdiği anlaşılamayan artistik çizimler yapan ama sorduğu objeyi en son çizen 4 isketch üyesini katlettim 2 sininde 1 er parmağını kırdım . Arayın polisi gelsin.
|
|
||||
|
||||
|
yHaaaa oyuNa nasSı giRiosss?
|
|
|
||||
|
||||
|
sevgili ren+sIr abartısı=)
![]() ren haklı ben yenilmezim.Hatta bir keresinde odada süper oyuncular vardı Wolvi ile yarışırken Wolvi'ye tam 99541 fark attım.Puanım okadar uzundu ki ekrana sığıp da dönemedi havai fişeklerin yanında.Wolvi sonunda odayı ağlayarak terk etti :( Daha fazla abartamazdım sanırım
Thyia (20-07-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
buGün oyuNa girmEyi öqrenDim... yeniYim EmmE seNide WolWi yi de qöreCeZzZz ısıNıyıM azCık yeNiLmez kimMiş qörü$üRüzZzZz.. :X :M :F :J :Ş :V :B :E
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
O kadar bunaldım ki, ferahlamak için boğaz köprüsünden atladım
|
|
||||
|
||||
|
Yeni aldığım bugattide sorun çıktı, neymiş egzantrik dişlisi altın olması gerekiyormuş da yanlışlıkla gümüş yapmışlar, olmaz dedim hemen sökün onu yerine ceza olarak pırlanta yapın. tabiki hemen yapıldı sorun çözüldü, ama o arabayı sürecek bi yol bulamadım, bende hemen kara yolları şube müdürlüğünü aradım. Anında başladılar yol yapımına, 894 kilometrelik bir yol yaptılar, asfalt kullandırtmadım, komple fayans ve bordür işlemeler üstüne biraz barok biraz rokoko tarzı çalışmalar yaptırıp üstünde gezindim, bugatti 345 hızda direksiyon sallama yaptı, geri götürdüm, adamlar sonunda bana abi uyan rüyadasın dediler, hayır dedim, rüyada değilim isketch'deyim.... :)
|
|
||||
|
||||
|
MisCha 1 hafta daha görünmezse ortalarda 1 hafta daha irtibat kurmazsa benimle çok fena şeyler olacak.. MisCha da kim ? Tanımıyorum !
|
||||
|
||||
|
Kim la bu Mis Devil`imin tanımadığını ben de tanımam
|
||||
|
||||
|
Neyse ki geri döndü Mis.Tanıyabiliriz
|
||||
|
||||
|
Abarttık: Oyunda saatler geçirdim
Abartıyoruz: Oyunda saatler geçiriyorum Abartacağız: Oyunda saatler geçireceğim
|
|
||||
|
||||
|
Çok abartıyorum fesatlık diz boyu.
|
||||
|
||||
|
artık isketch de çizmek yerine yazmayı tercih eden kişileri uyarmak için 90 kişi ikaz simgesine tıklamak zorun da kalacak ama sonuç nafile olacak...yazan kişi skiplenmek yerine program tarafından alkışlanacak
iç karartıcı bir abartma yaptım...konumuz güzel abartmalardı thyiacım şimdiden senden ve konuya göz gezdiren arkadaslardan özür diliyorum..ama kayıtsız kalamadım..=)) sevgi ve saygılarımla ...
...Call my name and save me from the dark! Last edited by simM; 29-08-2009 at 10:39 PM. |
| The Following User Says Thank You to simM For This Useful Post: | ||
Thyia (30-08-2009) | ||
![]() |
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|