![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Şarkı sözleri...(beğendiğimiz,gerçek yaşama yada oyun alanına armağanlar..)
herkese merhaba...
başlığımız şarkı sözleri... beğendiğimiz ..... ....bizlere anlamlı gelen..göndermeler yapabileceğimiz.....belkide çok eskilerden kalmış..bu gün dinlediğimizde ilk çıktığındaki gibi heyecanlandığımız..nostarjiler..nakaratlar..vs.. ..bizim şarkılarımız... şimdiden konuya gözgezdiren yorum yapan arkadaslara sevgiler saygılar.. teşekkürler..
|
|
||||
|
||||
|
Sevgili Simmcim, güzel bir konu ama sen eklemezsin sanrıım, eğer eklemeyi düşünüyorsanda sanırım ekleyeceğin ilk şarkı (şimdi yeşillendi fındık dalları) olurdu, çünkü o şarkının başı ortası ve sonu hep aynı yani o:D
"....mutlu ol yeterki, Gittiğin yerde benden bi parça aşk olsun, KATRE olsun yeşil gözlerinde." Ayna
|
|
||||
|
||||
|
Sabır...
Canımdan bezdim öyle öyle beterim Oyuncak oldum ellerindeyim Kölemiyim ben ay Gel deyince geleyim Sıkılınca gideyim Yazık bana vay Kime şikayet edeyim Başından ne bileyim Sabır sabır ya sabır Sabır sabır ya sabır Belkide akıllanır ah Belkide akıllanır göksel.. bu bir zamanların popüler şarkısını seviyorum..oyunda çıldırmak üzere olduğum saatler adınaa kendime armağan ediyorumm
|
||||
|
||||
|
geç kalma simm, hem forumda konu açıp hemde geç yazma:)
|
||||
|
||||
|
Zordur zor beklemek erken yorar insani
Iyiyim desen de ele verir gözlerin seni Ozlemissin besbelli tenimi Unutamadigin her halinden belli Ozledin mi diye sorsana bir bana nerde Ama ayilik var senin hamurunda Onumuzdeki on yil unutamazsin sen belli bir daha Ozlemissin besbelli tenimi Sarilmandan belli kirican mi belimi Cok canim acidi ceksene elini Sarilmandan belli kirican mi belimi cok canim acidi ceksene elini Ayse Hatun ONAL
|
|
||||
|
||||
|
Sabır sabır ya sabır
Sabır sabır ya sabır Belkide akıllanır ah Belkide akıllanır bu nakarat kısmını ise ,haddim olmayarak..bize büyük emeği geçen Jigsaw a..allah yardım cı sı olsun dileğim ve saygı ile ..armağan ediyorum.. belki de akıllanır oyunda problem yaratanlar, jigsaw..:D oyun kurallarını ihlal eden kişilikler umarım akıllanır..:DD
|
||||
|
||||
|
Kendimden kaçak
Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Hep köşe bucak Ben bu dünyayı anlayamadım Niyetlendim de altından kalkamadım Sezen AKSUUUUU
|
|
||||
|
||||
|
Bir gece cikip gelsen olmezsin yar ...
Ölümlerden ölüm beğen gelmezsen yar ... Bir aksam çikip gelsen ölmezsin yar ... Ölümlerden ölüm beğen öleceğim yar ... İclal Aydın
|
|
||||
|
||||
|
... istanbul kanatlarımın altıda...
..Önce kuş olduk,uçtuk semya sonra vurulduk,düştük sevdaya. yandık ateşten,korlar misali... öyle derindi vardık mihraba... Aşk_ıİLAHİ saydık cihanda, Özden buluştuk FAni mekanda... Ayrılsa yollar güller savrulsa.. SUSMAZki AŞKa aşık gönüller! önce kuş olduk uçtuk semaya...
|
||||
|
||||
|
sözlerimiz vardır
söylemek zaman alsın vaktimiz dardır isteyen yaya kalsın ellerimiz bağlı istediği kadar olsun hislerimiz farklı öfkeden uzak olsun doğrusu yok düşün taşın eğrisi yok fikrin başın toprak olup giden naaşın ardından ağlaşın doğrusu yok düşün taşın eğrisi yok fikrin başın en güzeli insan olmaktır artık kaynaşın istediğin yere var desturu sana kalsın aşka gönül verdin kolların kanat olsun doğrusu yok düşün taşın eğrisi yok fikrin başın toprak olup giden naşın ardından ağlaşın doğrusu yok düşün taşın eğrisi yok fikrin başın en güzeli insan olmaktır artık kaynaşın işte kalem işte kurşun böyle biter senin marşın bestelenirken ben ordaydım artık siz paylaşın Duman - Senin Marşın
|
|
||||
|
||||
|
Açmam diyor güller
Beklermiş sevdiğinin mevsimini Ben bir güle döndüm,gülde hazan Döküldü tüm yapraklarım Söyle bana yağan yağmur Saçlarımdaki karlar eriyecek mi ? Bu mevsim de gelmeyecek Güllerim sararıp solup ölecek mi... gülpare
|
||||
|
||||
|
Yine sabaha vardim,aynı yuzleri gordum..
Ne yaptiysam aklimi kaciramadim kaciramadim yalan gercek basimi astim, usanmadan aradim askin buldum ama senden cok uzakti vazgecemedim vazgeceemedim.. Bir oyuncak gemi yaparim,kara kara sayfalardan Ucak yaparim! Alir seni ucarim Giderim bu diyardan giderim bu diyardan Gunler aylar beni dinlemez, durmus zaman beni anlamaz Sevdanin kendi kuralini cigneyemedim cigneyemedim Bir oyuncak gemi yaparim,kara kara sayfalardan Ucak yaparim alir seni ucarim Giderim bu diyardan ,giderim bi diyardan.. haluk levent.... kaçış...............bu diyardan kaçmak isteyenlere...
|
||||
|
||||
|
favori parçamdır..kısa ama etkili bi parçadır..
Bakışların gittiğin yerden uzak Yoksa gelirdim Sensiz anlamsızlığımı anladım Dön vesaire demek için Bugün burda cumartesi Ben senin saçlarını, suçlar bakışlarını Geveze susuşlarını bile özledim Ayrılık bu söyle sende farklımı zaman Aynı soğuk aynı hazan Bugün ordada cumartesimi Sende beni benim kadar özledinmi Aynalardan kaçarken Özlenmeyi beklemek Ne kadar acı ne kadar komik ve Ve bana ait değilmi Gülme incinirim Gülme incinirim Gülme incinirim Gülme......... feridun düzağaç-cumartesi
|
|
||||
|
||||
|
ben burda miacımaaaaaaa bi şarkı armağan edebilirmiyimmmmm
|
||||
|
||||
|
tabike de canımm:D konu sizin sizlerin buyrun:D
|
||||
|
||||
|
Hicran
Bu aşk iki ruhtan kopan
İsyancı günahların sığındığı Issız bir adaydı Hayat denen takvimde. Bu aşk gerçeğin gözünün içine baka baka Gülümsemekti acılara Bu aşk bir devrimdi herşeyi yok eden Ve her devrim ilk kendi çocuklarını tüketir Seninle ben bu öykünün kaybeden iki kahramanıyız seninle ben dünya denen cehennemde iki garip yalancıyız... |
|
|
||||
|
||||
|
Elini son defa yanağıma koy
İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim Hayatımda önem taşıyan hiçbir zaman dinlemekten sıkılmayacağım bir şarkı....
|
|
||||
|
||||
|
Gökhan Tümkaya - Canın Sağolsun
|
|
||||
|
||||
|
bıraksanda elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunurda söyleyemem Belki yalandır oyundur Derim ya, yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğime Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin sanki yarısı yatağımın Üşürüm sarılsam bile İsyanım yanışıma ölüm bile Susuyor Ardına dönüp giden sen misin A kadın Gururum yere düşer Yeter ki bak yüzüme Üstüme basıp geçme Yar gökhan kırdar...
|
||||
|
||||
|
Hoşgeldiniz nerdeydiniz ey sevgili hüzün
Anladım o çekmecede gizliydiniz Hoşgeldiniz kağıdınız kırık kaleminiz Hadi yazalım biz hazırız Dayan kalbim dayan İçine çevir gözünü Ne olur daha derinlere dal aşk senindir Uyan geceden uyan Güneşi çağır gününe Acıyı tutun basıp dindir Yeminim var yine unutacağım Bu yüreği yeniden uçuracağım Ayrılığı aşk ile vuracağım Bana iyi bak ben zırdeliyim emel mütfüoğlu...
|
||||
|
||||
|
Tirende Biletsiz Sevdalar Vardi
Vagonlar Kacaklara Gözyumarlardi Aksada Yüreklere Kar Pinarlari Sevdanin Arkasi Var Ardi Bahardi istanbul Agliyor Sen Agliyorsun Hadi Git Git Artik Ne Duruyorsun Yolcular Hep Kacak Bizse Tutuklu Gözler Agliyor Tutkulu Cocuksu istanbul Agliyor Sen Agliyorsun Sevdigin Bekliyor Ne Duruyorsun (Yildiz Avlarim Gögün Mavisinde Her Dem Bakislarina Gözlerinin Deryasinda Pusu Duran Ellerimi Sana Tuzaklarim Her Tetik Düsürdügümde Gözlerin Ölüme Az Kalirim Yanliz Gördü Ya Gelir Bende Kalir Yanlizlik Uzar Geceler istanbula Yagmur Yagar Karla Karisik Kari Ayiklar Yagmur Kokularini Alirim Koynuma Ot Koyarim Göz Ucuma Anlarim Yine Yangin Yine Hasret Yakinan istanbuldan Düsen Payima Bide Yüzünün Giderken islakligi) Gül Damlasi Düsmüs Ates Yurduydu Daglara Dil Uzatan Narli Kuyuydu Yagsada Gönülere Gam Geceleri Ceren Yarasinda Ask Büyütürdü Yaksada Gönülleri Gam Geceleri Ceren Yarasinda Dert Büyütürdü istanbul Agliyor Ben Agliyorum Hadi Kalk Gel Artik Dayanamiyorum Yolcular Geldiler Sen Yoksun icinde Yüreyim Can Veriyor Acilar icinde. gülay..istanbul ağlıyor..
|
||||
|
||||
|
duvar
DUVAR Öyle bir düğüm ki hiç çözülmüyor, Gözyaşıyla bir kâğıda yazılmıyor. Öyle bir düşman ki hiç yenilmiyor, Olmuyor kolsuz kanatsız uçulmuyor... Gözlerimden yüzünü çıkarda al, Aşk yalansa her mevsim sonbahar. Yaşanacak daha bir ömür var, Yıkılacak kalın bir duvar... dizi müziği...
|
||||
|
||||
|
Neden darıldık
Neydi unuttum Çok zaman oldu Belki çocuktum Boşver her neyse Hata kimdeyse Gel ikimize yeni hayaller kurdum Bakma öyle küskün durduğuma Artık yorulmadın mı yaklaş bana Vazgeçmedim senden hâlâ Vazgeçemem senden asla Anlamadın mı beni yar anlamadın mı Unutulmaz ne varsa unutmadın mı Sana ellerimden bir beyaz güvercin Gönderdim anlamını anlamadın mı Gönderdim anlamını kavramadın mı .... gülben ergen..beyaz güvercin..
|
||||
|
||||
|
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Eskisi gibi değilim şimdi değiştim Kumarım yoktur kavga etmem Her gece barlara gitmem Ne dileyim ben Ah ne dileyim ben Bir kuş kanatlanır şu gönlümden Çırpınır çırpınırda uçamaz Gene bir davet çıkarsa senden Dönerim bilirsin aşığım Aşıklar kaçamaz! İnsan olmak yetmez yetmiyor zaten Süpermen Süpermen olmak lazım bazen Nasılda yeniden aşık oldum ben Bu sevda bambaşka avare eden Ne bileyim ben Şimdi benim adım ne olur ne olmaz Bu işler artık bana inan ki koymaz Birinde az muhabbet kiminde naz Sende ne var bende biraz Ne dileyim ben Ah ne dileyim ben İnsan olmak yetmez yetmiyor zaten Süpermen Süpermen olmak lazım bazen Nasılda yeniden aşık oldum ben Bu sevda bambaşka avare eden Ne bileyim ben... MFÖ...ne bileyim ben..
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|