![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba alttaki üye... Forumlarda harcadığın değerli vaktini kurtarmak istedin mi hiç? Şimdi sana bunun için bir fırsat vereceğim... Ama bu seferki hepsinden zor olacak... Şu an bağlı olduğun sandalyenin altında minder değil, ince cam olduğunu fark etmişsindir... Bu ne için mi? Sandalyenin sağ ayağına bağlı olan ısıtıcıyı göremiyor olabilirsin, kafasını hareket ettiremeyen birisi için çok doğal bir şey bu... Yapman gereken şey, bilgisayar ekranının "içinde"... Unutma ellerini ve kafanı kilitten kurtarman lazım... Ve kötü haber, bilgisayar sabitlendi, yani içindeki oda anahtarını onu yere atarak alamayacaksın... Tek yapabileceğin ekrana kafanla vurmak , kırıldığında anahtarı alabilirsin. Bu iş için tam iki dakikan var... Aksi takdirde ısıtıcı aşağıdan doğru çalışmaya başlayacak... Haydi oyun başlasın...
(Oyundan kurtul ve yeni oyun düzeneği hazırla)
|
||||
|
||||
|
Anarchist girl arkadaşım, bize pahalıya patlayacak oyunlar hazırlama, bi monitör kaç para senin haberin varmı? hadi kafayı vurduk, içinden anahtar çıkmazsa napacağız?
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
SaW 1-2-3-4-5...
|
||||
|
||||
|
Quote:
Çok kaddarsın anarchist girl:( 1.si oturduğum zemin cam ise ve ısıtıcı cama yansıyorsa sorun var demektir. 2.si kafam ve ellerim bağlı ama monitöre kafa atabileceğim:S 3.sü ekranı kırsamda birşey değişmeyecek sanırım çünkü içindeki "oda"nın anahtarı, kendimi çözemedikten sonra pek bi kurtuluşum kalmıyor yani:S 4.sü bunları düşünüpte oradaki anahtarın işime yaramayacağını bilmem bile 2 dakikadan fazla süremi aldı, gerçeğini yapmaya gereksinim duymuyorum o yüzden ısıtsın alttan alttan napalım, kuluçka makinesi gibi olacağız artık.
|
||||
|
||||
|
Uyandığında ellerinin ve ayaklarının domuzbağı ile arkadan bağlı olduğunu fark ediyorsun. Boynunda da bir köle zinciri, gerdanına doğru ise bir asma kilit!... ve bu kilit gerdanında ki kiliti ve bağlarını çözecek. Anahtar önünde duran büyük fanusta. Ancak fanusun içinde zehirli akrepler var, o fanusa uzanıp ağzınla akreplerden kurtulup anahtarı alman gerekiyor. Fakat bağlı konumda olduğun domuz bağı bir mekanizmaya bağlı ve her geçen saniye mekanizma ipleri daraltıyor, sadece 3 dakikan var. Eğer kurtulamazsan boğularak öleceksin...
Nasıl kurtulurdun? Oyun başlasın.
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Hayal gücünüze hayran kaldıgımı belirtmek istiyorum öncelikle =) Bu durum iSketch'in yarattıgı gecici bir durum mu yoksa tamamiyle testere aşkından mı bilemeyerek.. Domuzbağından kurtulmaya calısalım bakalım..
Boynumda kilit, gerdanıma uzanan kilit, başımda sapka gibi kilit, kulaklarımda asma kilit falan küpe niyetine.. Biraz agır olmamış mı bu aksesuarlar Max, Serbest olsam bile o agırlıkla kaçamam ben :)) Ayrıcanaaaa... Zehirli akreplerle samimi olduk , anahtarı aldık farzedelim(!) eller/ayaklar bağlı? Domuzbağı yerinde duruyorsa nasıl uzanıyoruz kilite?? Eger etrafta kaset türünden bir şey varsa içinden kesin şu replik çıkardı: "Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba ~keklendinnnnnnnn~" =)
|
||||
|
||||
|
biraz araya girmiş oluyorum ama..enteresan geldi=))...
izliyorum şimdilik...... maxmaxmax sadece koptumm=)bravoooo=))))))))) oyundışına çıktım üzgünüm..
|
||||
|
||||
|
Quote:
Sevgili She; Boynunda sadece zincir var ve gerdanına yani degajesine yani çenesinin altına uzanan o zincirlerin birleştiği yer var yani Kilit. ağzıyla aldığı anahtarı ağzıyla kilite sokacak şekilde duruyor, o yüzden boynunda Sanırım bu resim anlamanıza yardımcı olabilir. ![]()
Oyun bittikten sonra ŞAH ta PİYON da aynı kutuya konulur. Last edited by MaXmAxMaX; 10-06-2009 at 05:45 AM. Reason: resim eklemek |
| The Following User Says Thank You to MaXmAxMaX For This Useful Post: | ||
She` (10-06-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
İnanamıorm bide çizmiş :))) süper yaa
|
|
|
||||
|
||||
|
İnan inan:D
|
||||
|
||||
|
Görsellik cok önemli Max.. Ellerine sağlık. Durumun vehametini anlamış bulunuyorum, her ne kadar gönlümden (bari) "akrep" yerine "hamsi" olaydıııı fanusta diye geçirsem de ;)
|
||||
|
||||
|
Kimse kurtarmıycakmı bu adamcağızı yahu ?
Süreyi başlatalım ruhu rahata ersin bari : )
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|