![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
Bugün isketch'te ne var
Evet bugün isketch'te yeni bir etkinlik sürecine girme kararı aldım tabi bu bir benim istememle değil hepimizin katılımı ile gerçekleşecek bir süreç.
1 hafta süresince her gün bir etkinlik yapma niyetindeyim, önerilerinizi, etkinliklerinizi bekliyorum. Başlık Kullanımı; -Oyun arkadaşlarımız ile planladığımız ve başka oyuncuların katılımına açık olan özel odalardaki oyunları duyurabiliriz. -Oyun içerisinde düzenlenen turnuvaları bildirebiliriz. -Chat odaları açıyorsak bunu duyurmak için yine bu başlığı kullanabiliriz. İlk öneriyi yapıyorum ; Bu akşam (23 Nisan) saat 22.00 sonrası bir Mish-Mash odası açacağım. Denemek isteyen arkadaşları beklerim. Oyun içerisinde benimle irtibata geçsinler. Yer: Özel oda Oda Adı : Miş-Muş Saat: 22.00 veya sonrası Katılım : Herkese açık, deneme amaçlı olacaktır
|
||||
|
||||
|
25 kişinin katılımı ile pek hareketli bir "Miş-Muş" oyunu oynadık, katılan herkese teşekkürler.
Bugünün Cumartesi olduğunuda unutmayarak biraz geç bir vakitte (dışarıda programı olanları düşünmek lazım) Bu akşam (25 Nisan) saat 23.30 sonrası bir Bağlantılar (bir kelime önceki ile birlikte çizilecek) odası açacağım. Denemek isteyen arkadaşları beklerim. Oyun içerisinde benimle irtibata geçsinler. Yer: Özel oda Oda Adı : Baglantilar Saat: 23.30 Katılım : Herkese açık Açıklama : Connections adı ile belki ingilizce olarak oynadığınız oyunun espirisi "Çizer 1. kelimeyi çizer, 2.raundaki çizer, 1.raund'daki kelimeyi de resmine ekleyerek kendi kelimesini çizer." Yani herkes hep bir önceki kelimeyi kendi kelimesini de katarak anlatır.
|
||||
|
||||
|
bugün ayın 30 u ...ve ben bunları daha yeni duyuyor ve okuyorumm..:(
adminim ama yaaa..bensiz siz nasıl mış muş oynadınız ama yaa..bir eksiklik hissetmedinizmi yawww??:) |
|
|
||||
|
||||
|
bende bu güzel etkinliklere katılamamıştımm...:((..
|
||||
|
||||
|
Nedense İlk kez gördüm ben bu konuyu:( Aslında iyi bir fikir, ama özel odalarda çizim yapılırken bazen yazılar yazılıyor, gelen misafirimiz orayı normal zannedip hep yaparsa sorun çıkacaktır gibime geliyor. Oraya gelen herkes uyarılmalı.
|
||||
|
||||
|
isketchte uzun zamandır bir etkinlik yok aslında
|
||||
|
||||
|
Her zaman ne varsa o var.... Girdim baktım bişey değişmemiş.
|
||||
|
||||
|
Değiştirmek için ne yaptın?
(Bulunduğumuz mekana, ortama, topluma ne kattık gibi genişletilebilir bu soru yeri geldi mi) Gandhi'nin bir sözü vardır sık sık profilime yazarım; Be the change you want to see in the World.. Dünya'da görmek istediğin değişim ol. Tez zamanda bir çizim etkinliği daha yapmalı. Biraz yoğun olduğum için ilgilenemiyorum ancak kimseden de öneri gelmiyor. Herkes memnun sanırım halinden, inovasyon çalışmaso yapan yok.
|
|
||||
|
||||
|
Değiştirmek için bişeyler yapmak lazım... Turnuva olsun mesela, yada tahmin turnuvası :) Ben şahsen çizimim güzel olmadığı için tahmin turnuvasını tercih ederim
|
||||
|
||||
|
Düzenleyin hemen bir etkinlik katılalım Thyia hanım :)
|
||||
|
||||
|
Peki... Tahmin turnuvası düzenleyelim o zaman... Veya GeReDeL!'nin dediği gibi takım turnuvası... İkincisi özellikle derbi öncesi daha mantıklı olabilir... :))
Ben kişileri ayarlarım ve tabi ki hangi gün olacağını... Sizde kuralları yazarsanız memnun olurum...
|
||||
|
||||
|
Güzel fikir, derbi öncesi FB ve GS'lileri toplayıp bir takım yarışması düzenlenebilir.
Diğer takımlar da elbetteki katılırlar. Takip ediyor olacağım bu başlığı
|
||||
|
||||
|
Derbiye 2 gün kaldığına göre, turnuvayı Cuma veya Cumartesi yapabiliriz... Benim fikrim Cuma'dan yana. Farklı fikri olan varsa yazabilir..
|
||||
|
||||
|
gs fb olabilir. yada jigsaw 11 de oda açar turnava die mesela. oraya farklı niklerle gelinir users komutuna gorede rastgele takımlar olusur kimse takım arkadasını bilmeden oynar. ALDIM VERDIM BEN SENI YENDIM DIYE ADAM MI ALISCAZ YOKSA :D BURAYA GOZ GEZDIRIP TURNUVA CESIDINE GORE GS FB ISE KENDI NIKIMLE DIGERI ISE DE FARKLI BI NIKLE GELMEYE CALISCAM GS FB DEGILSE INFOLARIDA SILMEYI UNUTMAYIN :D
|
||||
|
||||
|
Bende Geredeli gibi herkesin farklı nicklerle gelip tanınmaz olmasından yanayım ancak bunun mümkün olmayacağı da aşikar
özelden fısıldaşmalar, msnden ayarlaşmalar... Ama birde işin eğlenceli tarafını düşünelim tanımadığın insanlarla rastgele bir takımdasın, keyifli olacaktır. Küskünlükleri, sevdim sevmedimleri bir kenara atarak güzel bir oyun rekabeti yaşanacak. Adam Paylaşımı ise şöyle olur : - 1 oyun 10 raunt oynanır. Puan sonuçlarına göre takımlar ayrılır. - users / draw order'a göre (başka öneri?) Genel olarak: - Odadaki kişi sayısına göre 2 veya 3 takıma ayrılırız. - Odadaki oyuncu sayısına göre raund belirleriz. - Turnuva temasına göre Takım isimleri belirlenir : FB, GS, BJK her ne ise.
|
||||
|
||||
|
simM yarışmacı arkadaşlara başarılar diler...organizasyon da emeği geçen herkese teşekkür eder şimdiden...=))gelemez isem bol şans peşinizi bırakmasın..
...Call my name and save me from the dark! Last edited by simM; 23-10-2009 at 12:18 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Yer: Özel oda
Oda Adı : Derbi Turnuvası Saat: 23.00 Katılım : Herkese açık Açıklama : Oyuncular takımlara ayrılır ve takımlar birbir ile yarışır. Kazanana kaybeden takım baklava ısmarlar? :))
|
|
||||
|
||||
|
ok tamam gs fb li adam cok bulunurda benım gıbı azınlık olan bjklılar ne yapacaklar ? :(
|
|
|
||||
|
||||
|
kendi nickimizi kullanmama* kararı kesinleşti mi?
|
|
|
||||
|
||||
|
gs fb bjk olacaksa farklı nikte gelmeye gerek yok yazan GeReDeL! daha yeni uyandım hesap acmadım messiden yazıom :D
|
|
|
||||
|
||||
|
benim mr ım çekildi . ama iğneylede olsa oynucam inş :D
|
||||
|
||||