![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
Oyunda yaptığımız sonrada pişman olduğumuz olayları yazalım mı beraber
|
|
|
||||
|
||||
|
Hımm peki o zaman :) alınmak gücenmek yok..
* Çektiğim kicklerden * verdiğim kopyalardan * ve (sözüm meclisten dışarı) tanıdıgım bazı insanlardan... |
|
|
||||
|
||||
|
aciz kalanlara...YETER
utanmazlara...YETER... |
|
|
||||
|
||||
|
Isbu mesajda bütün günahlarimin affedilmesini kamuoyuna saygiyla ve saskinlikla belirtirim:
Islerden dolayi kisa süren iSketch maceram bu iste... Bunlar direk benimle alakaliydi diyebilirim. Bazilari da benimle alakasi olmayan ama benimle iliskilendirilen eden bir dizi olay. Örnegin sekilli asciilerde kullandigim bosluk karakteri calinarak sahte diyaloglar yaratildi, cok baska amaclarla kullanildi. Neyseki iSketch önlem aldi da, o olay sona erdi. Bunun gibi bircok talihsiz vakada dolayli yonden sorumlusu ben oldum Ama dogrusu kasitli olarak kalp kirmamaya özen gösterdim. Bunu vicdanimi zorlamadan söyleyebilirim. Kick cektim, ama kicki ona buna kick cekenlere... Düdük hilesini söyledim, ama iyi kalplerine inandiklarima... ADMlN nicki aldim, haddini asanlara korku salmak üzere ki %90 u yedi, halen de yerler eminim... Robin Hood muyum ? Degilim elbet... Arada da seytanligina da yaptim. Izin verin de hangi birimiz seytan olmuyoruz?
JiGsaW (25-12-2008) | ||
|
|
||||
|
||||
|
saymadan önce bi 70 lik açalım mı :D
|
|
|
||||
|
||||
|
ben bu oyuna başladığım için çok pişmanım yaaaaaaaa....kurtulamıyorumm..psikolojik destek almayı düşünüyorum..resim kursuna falan başlamayı bile düşündümm..sevgili tüyaaaaaaaaaaa....:)
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Kokteyl For This Useful Post: | ||
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
şimdi sene 2006 galiba belkide 2007 şampiyonlar ligi maçı var yarı final man utd ile roma oynuo. man utd romayı 7-1 yenmişti. bizde 6 kişi felan nicklerimizi man utd li futbolcular yaptık rooney giggs ferdinand ronaldo falan filan :D italyan odasına daldık. clap man utd filan tahrik edioz :d bootladilar bizi :D ee sizmisiniz bizi bootlayan odada italyan kalmadi sonra sadece man utd li futbolcular kaldı :D ALLAH AFFETSİN :D
|
|
|
||||
|
||||
|
2 ceşit gunah var kucukler ve buyukler hangilerini cıkaralım:))
|
|
|
||||
|
||||
|
Büyük veya küçük farketmez istedigini çıkarabilirsin 1000RR
Düşünüyorum da bazılarının yaptıgının yanında bizim ki günah bile degil.. Öyle insanlar varki insan demeye şahit ister... Birine güveniyorsun iki gün sonra ondan kick yiyiyorsun v.s gerçek dostluk veya arkadaşlık kavramı bu mudur yaa? Eger buysa ben böyle bi arkadaşlık istemiyorum...Bu oyunu kapatma gibi bi şansımız yok mu, imza toplamak işe yarar mı |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Allah affetsin gere
|
||||
|
||||
|
kick çekmekte günah sanırım:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Evliya gibi adamım diyorum inanmıyorsunuz..Aha bak yok gelmiyor isketch de işlediğim çıkarılacak bir günah aklıma...
Vasiyetimdir, Nurlu Pac Baba türbesi yaptırın ardımdan |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
hep aynı adam ve kadını çiziyorum.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bana denk mi gelmedi? Ben niye görmedim ki? Ama çizimlerin güzel bence ;)
|
||||
|
||||
|
dur bak o cizimlerin buraya nasıl yapıştırıldıgını bir cözim o zaman gunahimi resimlemis olcam :))
|
|
|
|||
|
|||
|
Pacharel sen evliya gibiysen ben allame-i cihan.Türbe boş iş , sen önce bi tekke aç hele.Ölürsen söz ben dikicem sana bi türbe =)
Günahsız kul mu var ayriyeten!? |
|
|
||||
|
||||
|
Günahsiz ve hatasiz kul yoktur :) çok arabesk oldu :P
|
|||
|
|||
|
Getir papazı Thyia.Günah benim günahım Allah'la aramda sana neden söyleyim! =)
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Günah değilde dök içini rahatla gibi düşün.. Anlat Efendi yoksa psikolojini bozarım :D
|
||||
|
||||
|
Dün odun/kütük çizip altına Eaglevision yazan ^^Perry^^ 'ye düdük çalıp, admin tarafından kicklenmesine sebep olduğum için hiç pişman değilim..Babam olsa gene aynısını yaparım
|
|
|
|||
|
|||
|
Her doğru her yerde söylenmez Thyia.Sen akşam bi ara özelime uğra , bakalım kimin psikolojisi sağlam =)
|
|
|
|||
|
|||
|
Günah mıdır bilmiyorum , belki 1.5 yıl önce JiGsaW'ı kickledim . Baloncuklar görüyorum "Admin atılamaz!" . Admin değildi zaten =)
|
![]() |
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|