![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
Hayatta ...ailem ..olmazsa olmaz..
Hayatta pembe olmazsa olmaz.. Hayatta denize girmezsem olmaz hayatta iSkech olmazsa olmaz..?! Hayatta müzik ,.olmazsa olmaz Hayyatta kum olmazsa olmaz ... Hayatta....dua olmazsa olmaz.. Hayatta vanilya,hindistan cevizi ,çilek olmazsa olmaz.. Ve daha bir çok şey... Sizin hayatta olmazsa olmazlarınız...? Not:konuya göz gezdirip yorumda bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
...Call my name and save me from the dark! Last edited by simM; 23-03-2009 at 02:19 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
hayallerm olmazsa olmazz :)
|
|
||||
|
||||
|
hayatta ..ekşi erik,elma olmazsa olmaz
hayatta...mucize olmazsa olmaz.. hayatta...kitap olmazsa olmaz... hayatta...oje olmazsa olmaz.. hayatta ..parfüm olmazsa olmaz.. hayatta ..nazarboncuğu olmazsa olmaz.. hayatta ...tarz olmzsa olmaz hayatta..his olmazsa olmaz.. hayatta rus salatası olmazsa olmaz.. .......... olmaz olmaz.
|
||||
|
||||
|
oLmazsa oLmazlarım!!!
İstanbul ALi SaMi YeN tAbİkİ Semalarda Dalgalanan Şanlı Bayrağımız Eeee Bide Absolut Vodka
Kendini kandırma kızım! Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ?Bıktın poLyannacılık oynamaktan.Kaç kez anLatıcam sana Geçmio işte acıLar.Bu işLer internet bağLantına benzer Bi koparsa kaLırsın ortada.Ne o küçük hanım niçin bu yaşLar? AğLama PaLyaço Makyajın Akar !
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
/clap psikooo...
|
||||
|
||||
|
*Vicdan
*Gurur *Saygı *Özgüven *Kişilik *Dürüstlük *Aile *Müzik.
simM (26-03-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Rakı
Kampanyalı bira Kızlar Siyaset Sonra yine kızlar bir daha kızlar ve kızlar
|
|
||||
|
||||
|
hayat sana güzel mr.magoo:))
|
||||
|
||||
|
İstanbul İstanbul İstanbul :)
Birde Fenerbahçe :PP
|
|
||||
|
||||
|
Hayatta ben olmassam olmaz,
Zaten bensiz hayat olmaz
Kendini kandırma kızım! Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ?Bıktın poLyannacılık oynamaktan.Kaç kez anLatıcam sana Geçmio işte acıLar.Bu işLer internet bağLantına benzer Bi koparsa kaLırsın ortada.Ne o küçük hanım niçin bu yaşLar? AğLama PaLyaço Makyajın Akar !
|
| The Following User Says Thank You to By_PisiqKoO For This Useful Post: | ||
simM (01-04-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
sensin isketch de olmaz:)))psiko...
|
||||
|
||||
|
ve min zoo haklsın min zoom adın çıkmış 9 a inmez 8e
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Olmazsa olmaz olan tek şey istediğim herşeyi gerçekleştirebilmem için ihtiyacım olan ZAMAN'dır
|
||||
|
||||
|
Hayatımda olmazsa olmazım tek varlığım tek sevdiğim tek değerli kişi tek önemsediğim kişi Öz ve Öz ablacım dır :))) O olmazsa ben de olamam. Olmazsa olmazımdır. Dayanamam.Herşeyimdir o benim:) Hayatımın Anlamı :))))
Ablam Tek Varlığım Seni Çok çok çok Seviyorum :)))) Normal cins lerden dersek Ayna ve Göz Kalemi tabiki de =))))))
|
||||
|
||||
|
Olmazsa olmaz biri vardı ama anladım ki hayatta olmazsa olmaz diye bir şey yokmuş.
|
||||
|
||||
|
bu ne demek di:/
|
||||
|
||||
|
olmazsa olmazım GeReDeL! ile isketchte Alizeeyle AVİZE olarak uğraşmaz
Parlımentimin son teki evde sigara ile beraber isketch oynamak :) benden iyi oynayanı yenme anındaki keyıf :D bi de SEVGİSİZ hayat olmadıgı sürece o hayat çekilmez :( Olmazsa olmazımda ACERim :) |
|
|
||||
|
||||
|
tozdan astım olmak üzere olan laptop ım.. onun ingilizce klavyesinde nokta virgül parantez butonları üstüne kursun kalemle öç şi ğü yazıp milleti yenmekte ayrı bi keyif.
galatasarayım karşıyakamm izmirin kızları elinde cımbızları bide smirnoff north um blackberry li ohh miss
|
|||
|
|||
|
ailem olmazsa olmaz.
en yakın dostlarım olmazsa olmaz. Nil karaibrahimgil'im olmazsa olmaz. müzik olmazsa olmaz. çikolata olmazsa olmaz. deniz ve yüzmek olmazsa olmaz. istanbul ve büyük ada olmazsa olmaz. bisikletim olmazsa olmaz kedigil'im olmazsa olmaz. hayaller lmazsa olmaz vee en önemlisi SEVGİ olmazsa olmaz ve saygı da. aklıma şuanda gelmeyipte sonradan gelicek olan ve aa nası unuttum diyeceğim şeyler de olmazsa olmaz :D |
![]() |
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|