![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
Evimizin vazgeçilmez dostları ve anılarımız...fotolar
Bundan iki sene once ,ıslarlarım üzerine..minik dostumuz kamplumbağam geldi evimize... Evet bir isim gerekliydi..bir türlü karar veremiyordum Ewet macun olmalıydı ismi... Herşey tamam dı artık....dostluk başlamıştıJ beslenme düzeniyle ilgili problemler vardı... Bir türlü yemek yemiyordu ..tavsiye üzerine biraz kıyma verebileceğim söylenmişti...bende uyguladımm... Ve macun yemeğe başladı doğru yoldaydım.. Taki bir sabah kalktığımda kablumbağamın suratının bembeyaz macun kaplanmış gibi...görene kadar... Önce güldüm ve sonra üzüldüm tabi...hemen bilgi edindimm..kıymayı fazla vermiş ve alerji olmasını istemeyerek sağlamıştım.. Tedavi sonuucu iyilşemişti ama gecen sürede nasıl üzüldüğümü ben bilirm.. keyifli sohbetler dileğile...şimdiden konuya gözgezdirip,ilgilenen arkadaşlarıma merhabalar..saygılar...
...Call my name and save me from the dark! Last edited by simM; 08-04-2009 at 07:43 PM. |
| The Following 5 Users Say Thank You to simM For This Useful Post: | ||
JiGsaW (09-04-2009), maestroab (09-04-2009), minzomarakan (08-04-2009), Pembe-Turtle (09-04-2009), sIr (09-04-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili Cafer
|
|
||||
|
||||
|
bide ben ekleyebilsem resim
buda macun:)) kahramanımız:)) ![]() sonunda başardım resmini eklemeyi /clap simM nihayet:))
...Call my name and save me from the dark! Last edited by simM; 08-04-2009 at 08:07 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
FISTIK
BU FISTIĞIM SÜÜPER ZEKİDİR CANIM YABenim için hayvan dedinmi dünya bir yana hayvanlar bir yana. benim stress toplarım onlar bi kedimle köpeğimde var ama onların resimler yarına kaldı... ![]() SERAFETTİN BU GÜNLERDE BUNALIMDA :)) BU TATLIŞ LADY [IMG] BU FISTIKLAR YEĞENİM VE PAMUĞUM :) BU ARTİSTTE PAMUK :))BUNLAR OLMASA NE YAPARDIM BİLMEM Hayatlarına bir hayvanı kabul etmeden yaşayanların eksik yaşadıklarına inanırım ben. Ama yine de bugüne kadar bir hayvanınız olmasa da, sokak köpeklerinin size nasıl baktıklarına, gözlerinin içine sizi nasıl çektiklerine dikkat edin bir; bunun farkına vardığınızda her şeyi anlamaya başlayacaksınız bence.... MR.MAGOO Last edited by maestroab; 09-04-2009 at 09:14 AM. |
|
|
||||
|
||||
|
....maestro çok tatlıı adınıda bahşedersen sevinirim....ve kedi ve köpeğininde fotolarını.. sabırsızlıkla bekliyorum:))saol:))
....kuş ,tavşan ,hamster,kaplumbağa,balık beslemiş biri olarak....köpeklere iilgim sonsuz (golden retriever öncelikli tercih) )derecede...ama ne yazıkki beslemedim..dostlarımın köpekleri ile ilgileniorum şimdilik...darısı kedi ,özellikle köpek beslemek konusunda..başaıma...:))))annemi ikna etmme şart:))) ben bu şirinlerin resimleri geldikçe...bilemiyorum...:)))harikalar....
...Call my name and save me from the dark! Last edited by simM; 08-04-2009 at 08:25 PM. |
| The Following User Says Thank You to simM For This Useful Post: | ||
maestroab (16-04-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
BitteR
Last edited by sIr; 09-04-2009 at 02:32 AM. |
|
|
||||
|
||||
|
Harika bir konu teşekkürler. Benim de dünyada en sevdiğim yaratıklardan biridir kendisi
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() hayvan sevgisi olmayan insanlardan daima korkmuşumdur..benim oğlum paşa..14 aylık.can dostum..seviyorum onu.. Last edited by Kokteyl; 09-04-2009 at 12:32 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
dostlarımızn foğraflarını paylaştığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize...
aman tanrım..çok şanslısınız bana da kısmet inşallah...:biggrin sanrım benim hayvanat bahçesi yada barınak açmak zamanım gelmiş:))harikalar...yada en azından..ziyaret etmek:)))yada evde tatlı bir yayagara koparmak...
|
||||
|
||||
![]() EVLERDE TELAŞLA SOFRALARIN KURULDUĞU, LÜKS LOKANTALARDA KAHKAHALARIN ÇINLADIĞI, KARANLIĞIN VE HÜZNÜN ŞEHRİN ÜSTÜNE İNDİĞİ SAATLERDE, ONLAR GÜN BOYU SAKLANDIKLARI KOVUKLARDAN DIŞARI ÇIKARLAR. UYKU BEDENLERİ SARIP SARMALARKEN ONLAR AMANSIZ BİR EKMEK ARAYIŞI MARATONUNA BAŞLARLAR. TEHLİKELERLE DOLU BU BİN ÇEHRELİ KENTTE, NASIR BAĞLAMIŞ PATİLERİYLE ÇÖP YIĞINLARININ BULUNDUĞU SOKAKLARI ARŞINLARLARKEN, DÜŞLERİNİ SÜSLEYEN TEK BİR ŞEY VARDIR: BİR PARÇACIK KEMİK BULABİLMEK. TANRI’NIN ONLARA VERDİĞİ 15 YILLIK ÖMÜRLERİNİ ASLA TAMAMLAYAMAZLAR. İTİLE KAKILA, HORLANA TAŞLANA GEÇEN KISACIK BİR ZAMAN DİLİMİNİN ARDINDAN BİR GÜNCÜK BİLE KÖPEK TADINDA HAKLARI OLAN YAŞAMI YAŞAYAMADAN GÖÇ EDİP GİDİVERİRLER BU DÜNYADAN. BİR LOKMA EKMEK UĞRUNA KULUNUZ, KÖLENİZ OLURLAR. DÖVSENİZ DE SÖVSENİZ DE, ÖMÜR BOYU UĞRUNA HER ŞEYİNİZİ VERDİKLERİNİZ GİBİ, TERK EDİP GİTMEZLER SİZİ. TEK BİR SUÇLARI VARDIR. KÖPEK OLMAK! BU SUÇU DA ASLA İSTEYEREK İŞLEMEMİŞLERDİR. O SICACIK GÖZLERİYLE ÖZÜR DİLER GİBİ BAKMALARI İŞTE BU YÜZDENDİR. EĞER DERİNİNE BAKMASINI BİLİRSENİZ O GÖZLERİN ISINIVERİR İÇİNİZİN TÜM ÜŞÜMÜŞLÜKLERİ. BİLSEYDİNİZ SEVERDİNİZ ONLARI. TANISAYDINIZ ÇOK SEVERDİNİZ... *Elif BAYSAL ![]() Tanrım bütün hayvanları biz insanların hışmından koruyup gözetsin...
Last edited by sIr; 09-04-2009 at 06:35 PM. |
| The Following User Says Thank You to sIr For This Useful Post: | ||
simM (10-04-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
torun sevgisi daha bir başka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Last edited by YuRuYeDuR!; 10-04-2009 at 07:17 AM. |
|
|
||||
|
||||
![]() İşte bunlar da benim kuzucuklarım...İzlemeye doyamadıklarım...Soldan sağa sırayla Hurican-Nurigül-Cevat-Mümtaz:)Fazlaca hareketli oldukları için doğru pozu yakalamakda epey zorlandım:)
Bah bah bah hala uzunlarla geliyo... Last edited by mathegothic; 09-04-2009 at 10:36 PM. |
| The Following User Says Thank You to mathegothic For This Useful Post: | ||
simM (10-04-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
harika bir köpeğin var süper bişey ya
|
||||
|
||||
|
Ben de hep bi Sibirya Kurdu istemişimdirrrrr...Çok güzelmiş orti...
|
||||
|
||||
|
Aha hadi bu kıyamı unutma :))
![]() ![]()
Kendini kandırma kızım! Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ?Bıktın poLyannacılık oynamaktan.Kaç kez anLatıcam sana Geçmio işte acıLar.Bu işLer internet bağLantına benzer Bi koparsa kaLırsın ortada.Ne o küçük hanım niçin bu yaşLar? AğLama PaLyaço Makyajın Akar !
Last edited by By_PisiqKoO; 16-04-2009 at 07:23 AM. Reason: cladse |
|
|
||||
|
||||
|
:/clap kankam
|
||||
|
||||
|
Adı : Yeliz...
Yeliz...Yeliz...Derdimi, tasamı bir bakışıyla alıp götüren, dudaklarınızı büzüp uzattığınızda burnunu yaklaştırıp sizi öpen Yeliz işte...Aha da isim babası ve birlikte geçecek koca bir ömür için attığımız ilk adımın öyküsü geliyore: "Mısır çarşısı,doğum günüm.Annem kedi alalım dedi.Fark etmez dedim ukalaca Tamam uzun oldu,aha da pikçırs: (Küçültemediğimden link verdim) http://img23.imageshack.us/img23/576...ntemmuz003.jpg http://img23.imageshack.us/img23/531...ntemmuz011.jpg http://img23.imageshack.us/img23/283...ntemmuz012.jpg http://img516.imageshack.us/img51674...ntemmuz014.jpg http://img24.imageshack.us/img24/793...ntemmuz017.jpg
|
||||
|
||||
|
Şu kediyi sokakta bulmuştum. Kafasındakini ben taktım
Kedileri pek sevmediğim için maalesef sokağa geri bıraktım sokak kedisi oldu çıktı son halini bilmiyorum ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
aman tanrım onu bulmam lazımm en son nerdeydi:Dkıyamam kartopu:Dgibi:D
pamuk gibi...
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Hiç iyi yapmamışın ..
|
||||
|
||||
|
Quote:
Bu başlığın altında gerçekten hayvan severlerin olması gerektiğini düşünüyorum.
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||