![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
iSketch şarkıları/şiirleri
baktık herkes popçu türkücü repçi rakçı olmuş bizde yazdık..
herkes bir şeyler yazıyor paylaşıyor biz de paylaşalım dedik ve şarkı yazdık.. iSketch.. ayskeç ayskeç hergün çizemedim away oldum ayskeç ayskeç bu kızı orda buldum ayskeç ayskeç msn istedim vermedi ayskeç ayskeç kopya bile veremedi ayskeçim ayskeçim çizemedim bildiremedim italyan odalarından bir felipe indiremedim kara bahtım kör talihim ayskeçim ayskeçim ayskeçim nerden geldim bilemedim ayskeçim ayskeçim gecelerimi yedin bitirdin ayskeçim ayskeçim bloklandımda giremedim ayskeçim ayskeçim kimseye nickimi beğendiremedim akromanyanın kızları dile gelir sırları bir gün movies oynarsak kim bilebilir çaplinin şehir ışıkları... tey tey tey mevsimlerden kıştayız sıralamada baştayız çizemediğimiz kelime çıkarsa bilinki yastayız yo yoo bir rei vardı canı sıkılan bir tony geldi ayskeçi gösterdi skeçi gösterdi rei sıkılmadı oyun oynadı oyun oynadı statları 3447382424 oldu 3447382424 oldu ayskeç sen ne muhteşemsin ne muhteşemsin tüm dünya sana kurban olsun kurban olsun nüvbileriyle regleriyle vazgeçilmez yuva iskeç bize yo kim sevmezki bu güzel oyunu aklımız hep bilgi dolu yeah ayskeçim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim aha! birkaç format geçti üstünden ama yine de bakayım dedim stats ne durumda diye bilmemkaç oyun bilmemkaç saat aman tanrım şok oldum düşermiydim bu hale, ilgilensem bu kadar öss ile başlarda her şey basitti mouse ve tahmin sonradan bilinçaltıma telkin üstüne telkin diyordu ki birileri sallanma bir tablet edin koştum tabii babama para koparmak için diyordu ki bana almıyorum bunu orada çizesin diye tamam dedim baba karşında boynum kıldan ince tabii bizde yalanın bini bir para çizim deyince aynen taktım tableti daldım isketche yine türklerden iş çıkmazdı vermezlerdi msn o halde başka kapıya başka odaya hemen gözüme kestirdim lounge'ı uzun saatler geçirdim çizime dalınca arada msn isteyenleri es geçtim girmiyorum aysikeçe şimdi oldum emekli msn listem oldu birleşmiş milletler kız konseyi Amerika, Fransa, İspanya, Dubai çok mu işine yaradı ne oldu dersen çağırsalar yanlarına gidebilicem sanki bağımlılık değil bi yaşam tarzı isketchin farkı , bricik arkadaşlarım çizimlerim birz berbattır fakat benle kapışan oyunda çok azdır.. ŞARKIYA KATILIMLARINDAN DOLAYI pinkfreud, takatuka, Rei, TonyStark, aximeleq, ILLustrious arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.. |
| The Following 4 Users Say Thank You to Wolvi For This Useful Post: | ||
|
|
||||
|
||||
|
Boot ceksem sesımı duyar mısınız,
yan odada; yetısebılır mısınız, statsıma tahmınlerınızle ? Bılmezdım cızımlerım bu kadar guzel, tahmınlerınse kıfayetsız oldugunu bu sıteye gırmeden once. Bır oda var, bılıyorum; her tahmını yapmak mumkun; epeyce yaklasmısım, close alıyorum; bulamıyorum.
|
||||
|
||||
|
Quote:
=D=D=D=D gece gece iyi güldüm eline sağlık kamil |
|
|
||||
|
||||