![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
Isketch için bir sihirli degneginiz olsa neleri degistirirdiniz?
Diyelim ki sadece oyun için kullanabileceginiz bir sihirli degneginiz var (ki sadece oyun için.çünkü herkes yasamdan hayaller ile gelirse nasil basa çikilir bilmem
|
| The Following User Says Thank You to Pembe-Turtle For This Useful Post: | ||
JiGsaW (02-11-2008) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Jigsaw yazdıktan sonra yazıcam ben :D
|
|
|
||||
|
||||
|
Yoğun baskılar sonucunda ilk isteğimi belirtim,
Oyuna sadece kızların girmesini sağlardım. O kızların yarısını Adriana Lima diğer yarısını Alessandra Ambrosio'ya çevirirdim. Kaçak giren erkek olursa, önümü tıkamasın diye onları eşcinsele çevirirdim. |
| The Following User Says Thank You to minzomarakan For This Useful Post: | ||
None (09-12-2008) | ||
|
|
||||
|
||||
|
ilk yapacağı uygulama pembişim bi iskeç günü kurmak olurdu...paralı olsun ki devamlılık sağlansın:)ama minzodan iki kat para alırdım çünkü bildiim kadarıylan editörlük ve röportaj işlerinde sağlamca para varmış...
ikincisi isketch imize hokus pokuslayarak üyelik sistemli hale getirirdim...tek ip tek nick şeklinde... üçüncüsü insanların kafalarındaki önyargının tamamen silinebildigi bi aleti login kismina yerlestirirdim...(keske mümkün olsa da bunu sosyal hayata da vursak) dördüncüsü;internetsiz kalmak üzere(yani isketch siz) olduğumşu günlerde isketch i WAP a tasirdim:D:D besincisi;(umarım isim vermemde sakınca olmaz) uge;simsyh;kokteyl;aximelek;kisgunesi gibi ablalarımızın sayılarını artırırdım(klonlamak da diebilirsiniz:D) altıncısı;(birincisine eklemedir:D)parali güne tabu oyunu mecburiyeti koyardim:Denem ne eglenceli olurdu bea...aslında bu kısım için sihirli değneğe falan da ihtiyaç yok dielmi;) yedincisi;sihirli değneğim olsaydı dengesiz dengesiz davranıp küfredenleri hokus pokusla birer iguanaya dönüştürüp maldivlere postalardım(en azından isketch i ii ansınlar diye:) ya da daha ii bi çözüm olarak yine login kızmına dengesizleri küfürbazları önyargılıları analiz edip karadelik gibi çekecek bi anafor yerleştirirdim... sekizincisi;hergün bi posta serbest çizim mecburiyeti(lounge)koyar ve o odaya wolvi;hell;uzum;pacharel;venus;ruzgar;eleanor ile beraber kendimi kilitler saatlerce o odada kalırdım:D:D:D(ismini sayamadığım nice harika çizerden af dilerim) dokuzuncusu ve sonuncusu;bana söz verdiğin simsiyahlı pembeli ekipli oyunu en geç pazartesiye kadar gerçekleştirebilmen için gerekli imkan ve şeraiti sağlardım pembeciim:D:D aklıma gelirse yazmaya devam edicem... |
|
|
||||
|
||||
|
hahhahah minzoooooowwwwww:D:D kolayi var haremlik selamlik sistemine ne dersin kizlar tek odada baslarinda erkekler ayri odada...geçmişe temayül mü sezinledim ne?:)
|
|
|
||||
|
||||
|
Minzo senin eline vererek gaflette bulundugum degnegi ayni hizla geri aliyorum:@ Mathecim o degnek hep sende kalabilir:D Ama pek bir istekli gördüm seni=)) Iyi ki dilek sayisi yapmamisiz,maazallah 3 dilek hakki falan olsaydi ne olurdu=))
|
|
|
||||
|
||||
|
dur daha boş anım deildi sınırı baştan koyacaktın sen gözelim:Dyaklaşık bi 342423423 tane dilek daha çıkar benden bi silkelensem:D:D
|
|
|
|||
|
|||
|
ilk olarak oyunu farklı amaç ve emellere alet insanları uzaklaştırarak başlardım , insanların eğlenip stres attigi bir ortam olarak ayarlardım (özellikle dedikodu kazanının kaynanaması sartıylaa :P),ve minzo bence o dilek zor yaa gercekleşmez gibi geliyor , mathecik seninde cok uzun be anacım o nee ok tamam gune katılcamm (ama servisi minzo yapicak).
|
|
|
||||
|
||||
|
hahhahhayyttt minzo mu servis yapacak :Dişte buna gülerim... eceli bi söz vardır bilir misin ben yazdım.. dili ve beyni fazla çalışanın el iş marifeti dumura uğrar/bakınız ben:D:D beklentiye girme derim
|
|
|
||||
|
||||
|
elimde sınırsız güç var bırakın gönül rahatlııylan hayal kuralım...sınırsızca:D
|
|
|
||||
|
||||
|
Sevgili mathe'cim hayal gücüne hayranim kuzum da gel gör ki; yazik o degnege ya yani tutukluk falan yapar maazallah sonra ters teper falan diye korkuyorum.Bari yavas yavas dilesen=) Eceli'm senin dileklerine de aynen katiliyorum da,sanirim bunu sihirli degnek bile basaramayacak ;)
|
|
|
||||
|
||||
|
quote: Merhaba iSketch! ( by !DeReN! ) diyerek ilk mesajimi atiyorum. Ablacim degerini bil. Elimde oyle bir degnek olsa, oyuna girenlerin onceden ne amacla girdigini gormesini isterdim. baska emellere yani kick-vote hakaret entrika ihtiras... gibi seyler icin girecekse gelmemesini saglamasini saglardim(enterasan bir cumle). Cizimlerde kullanilan tool lari artirabilirdim. Bir de "Newbie-bilmem kac" nicki cok moda oldu sadece Newbie olanlarin Newbie nickiyle girmesini isterdim kimin ne cikacagi belli olmuyor. Bir oda acardim karisik diller diye artik sansimiza hangi dil gelirse onu anlatip bilinecek degisik bir sey olurdu sanirim "Rulet Odasi" ne cikarsa bahtina diye. Ooooo bitmez bitmeyecek gibi minzo guzel yazmis bu arada:D
|
|
|
||||
|
||||
|
pembisimmm.ben o düdük sesini kaldirir ve de davul sesi koyardiim.bayilirim davul sesine cunkii..
|
|
|
||||
|
||||
|
hahahhaha wolwerinecanla koktisime benden kocaman bir alkis
/CLAP WOLWERINECANNNNN&KOKTISIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM |
|
|
||||
|
||||
|
Degerli JiGsaW kaninizda Pembe akiyor mu?
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Altını çizdiğim ilk maddede bir değişiklik öneriyorum. Yönlendirme ile vakit kaybetmektense direk bir sevgili ayarlasın sistem o arkadaşlara. Kişinin zevkleri belirlensin ve ona göre bir ayar yapılsın. Örneğin ilk adımı ben atim. Bir umut ne de olsa. ![]() ![]() Aslında daha fazla ve daha detaylı ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
e biri de bana katılsın yau herkes birbirine katılıo yetim gibi kalakaldım:S sihirli değneğim olsaydı pembenin;minzonun;wolwiniin;jigsawin;ecelinin ve koktişin bana katılmasını sağlardım:/ ahan da küstüm gidiom...
|
|
|
||||
|
||||
|
Minzo Tanrim seni davul etsin,beni de tokmak ve günün her saati sahur vakti olsun :@ Mathe cim sana elbette katiliyorum hatta güzel dilekleri olan herkese katiliyorum.Bir de hatirlatmadan gecemeyecegim; minzo nun dilegi sadece kendisinin erkek olarak kalmasi
|
|
|
||||
|
||||
|
mathegoticiim tüm benliğim ve tüm vücudumla sana katiliyoorum coneyy...seni sefiyorummm..sihirli değneğim olmasada ben meleğimm.hep söledim.gene söleriim.bide değneğim olsa oyun oynadığım herkesi sevdiğim herkesi bir anda yanıma getirirdimm..bide yüzlerini göriim diyee..
|
|
|
||||
|
||||
|
kelimeyi bilene otomatik spam yollardim yeni round baslayana kadar :D
|
|
|
||||
|
||||
|
gereD:D::D bu bomba bi dilekti:P helalllsss
|
|
|
||||
|
||||
|
tşk annem :D bide tospa eceliyle arama girmesin bunu degistirirdim :D
|
|
|
||||
|
||||
|
AHAHAHAHAHAHAH:) gere Allah gözünü doyursun kız milletinden yana ben daaa ne diim...ama eleanor bana kaldı ki bundan dolayı tanrıya müteşekkirim:D:D::D
|
|
|
||||
|
||||
|
Medeniyet tarlasında yurumemis biçare insan, verimsiz topragin yesil sogani, çölün ortasindaki kara çali; araya girmeye çalisan sensin.Eceli ile benim aramizda bosluk yokki mesafe bulup araya girebilesin
|
| The Following User Says Thank You to Pembe-Turtle For This Useful Post: | ||
kisgunesi (15-01-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
ürktüm senden pembe...:S:S
|
![]() |