![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Kaç ay,sene oldu? Bir de varsa bu siteye sizi sokan arkadaşınız kim?
Benim iki oyundaki 2. ayım dolmak üzere sanki yıllardır oynuyomuşum gibi geliyor halbuki,buraya "pascal" kullanıcı isimli bir arkadaşım zorlaması sonucu girdim sonra da çıkamadım :) Peki siz? |
|
|
||||
|
||||
|
çooooooooooook oldu ama araya askerlik iş güç gibi birçok ayrılık girdi.kendim bulmuşdum forum sitelerin birinde sözü geçiyordu
|
|
|
||||
|
||||
|
ben 2006 mart gibi falan başladım :) bi arkadaş gösterdi siteyi.
|
|
|
||||
|
||||
|
6 ay kadar olmuştur,arkadaşım davet etmişti çok sardığını söylemişti hakkaten öyle
|
|
|
||||
|
||||
|
celine atti beni bu cehenneme çikamiyorum:(
ne biçim illet ya git dese gitmem heralde:D:D:D 4 -5 ay olmus hey gidi günler(: |
|
|
||||
|
||||
|
2006 ın mart ayında basladım baslayıs o baslayıs hala burdayım ::)))
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
senin hikayende bu galiba neyse tadını çıkar ozaman |
|
|
||||
|
||||
|
heheh efet:)
ama mutluyum iyi insanlarla da karsilastim kötülerini de gördüm oyunda zevkli bozulan mause lar disinda:) ne diyim devam... |
|
|
||||
|
||||
|
2005 en eski ben miyim :p
|
|
|
||||
|
||||
|
way be en kıdmli sen kumpir eskiler nasildi alatsna biraz ozmanda breadcrumb varmıydı:))))))
|
|
|
||||
|
||||
|
İki aylık merter iki yıllık kumpirden daha yüksek puanlar alıyorr.Tecrübe marifet değil :P
:)) |
|
|
||||
|
||||
|
bende 2006 da başladım ama hangi ay hatırlamıyorum..masal ın bursada bi arkadaşı var o önerdi burayı bize bende girdim çıkamıyorum..bu gidişle eve bilgisayar alıcam galiba:)
|
|
|
||||
|
||||
|
beni isketchLe merter forumLa ise ceLine tanıştırdı Linkin park!ın yardımLarınıda unutmamaq gerek taby :) can sıkıntısına birebir bence
Last edited by yaramasmelek; 16-01-2007 at 03:15 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
ben bir bucuk senedir iskechteyim.nerden bulastim bilmemki.forumada ilk yazanlardanım .pinpinle atilla ile bu site niye acilmiyo diye kafayi yerken tanismistik.eskilerden kimse kalmadi.kronik iskech manyagi oldum.herkes bikti ben bikmadim bıkamadim bikamiyorum bıkamamaktan bıktim bıktırdım mı yoksa?
|
|
|
||||
|
||||
|
2.5 sene doldu... yaşlanıyoruz.
2 seneden sonra kendine atraksiyonlar yaratmazsan artık çizesin gelmiyor.
"Söz anlayana, söz dinleyene söylenir." Last edited by JiGsaW; 14-02-2007 at 10:18 AM. |
|
|
||||
|
||||
|
Temmuz 2006 dan beri oynuyorum..Çizmekte peQ başarılı olmasam da tahminde iyi gibiyim...Oyun yuzunden tablet almayı bile dusundurecek kadar sevdim...
Bir de forumlara bakayim demistim...Bu arada merhaba... |
|
|
||||
|
||||
|
1 yıl bile olmadı sanırım, Level'da görmüştüm bi bakıyım dedim çıkamadım sonra
|
|
|
||||
|
||||
|
2005 haziran !
2 yili devirmisiz... |
|
|
|||
|
|||
|
ben hatirlamiyorum net olarak...ama 2005 olmali..guzel tabletli yillardi o yillar...
|
|
|
||||
|
||||
|
2006 haziran di yanlis hatirlamiosam
|
||||
|
||||
|
2005 yaz ayinda başladım fakat 2006 gibi ara vermek zorunda kaldim çünkü askerlik vardı :) ama geldigim icin gene devam JiGSaW eskilere bişey olmazzz bizde yaşlandıkkk biliyosunnn bu arada isketch deki nick im ( SoLDieR ) ama forumda oldugu icin vermedi bende bunu aldım
|
|
|
||||
|
||||
|
geçen sene ablam söylemişti.
alucard/hellsing: "what a beatiful night." hige/wolf's rain: "let's meet again next time in paradise." lawliet/death note: "so, there are people you can't kill. thanks for the hint." http://www.crunchyroll.com/user/lawlietlover http://www.anime.gen.tr/bb_profile.p...iew&user=10844 |
|
|
||||
|
||||
|
eskiler eskiler eskiler....
yeni katilan arkadaslardan süper olanlar var JiG ;) + değerleri unutmayalım |
|
|
||||
|
||||
|
Kardeşimin tavsiyesi ile 2007 de başladım. nasıl bir müpteladır anlayabilmiş değilimeskiden de arkadaşlarla saatlerce tabu oynar;site site tabu geyikleri bulup yarılana kadar gülerdik. En azından artık Türkiyenin 4 bir yanına dağılan arkadaşlarımın bir araya gelmesini beklemek zorunda deilim. Şahane arkadaşlarım oldu burada. Site kurucularına teşekkürler...
|
|
|
||||
|
||||
|
2007 mart ayi basladim....
|
![]() |
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |