![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
Size göre isketch'in en lerini paylaşmanızı istedik
Güç kadına yakışır... Last edited by Pembe-Turtle; 28-03-2009 at 08:29 PM. |
| The Following User Says Thank You to Pembe-Turtle For This Useful Post: | ||
Wolvi (30-03-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Pembecim:)çok güzel bi başlık&şahane bi fikir olmuş.Maç devre arasında yazıyorum daha sora aklıma geldikçe yeniden editlicem:)
En kadirşinas:Pembe-turtle En tatlı1:Üzüm En tatlı2:Smurfy En editoryum:Minzomarakan En komik1:Eksimo En komik2:Pacharel En komik3&en libido: Geredel En çılgın:Abyss En karşılayan&en hoşgeldinci:) Simm En sempatik: Wolvi En saygılı: Juliet En zarif: Ruzgar&Thyia En güzel grup: Y&Relax&Goldi&Gezegen&Poligon En dicey:)&En baharatlı lays: Bruce En rakip: Eceli(Hollandalı.. anladın sen) En anneler: Uge&Efital En admin: Jigsaw En çizerler: Relax,Sniper,Jigsaw,Pacharel
Bah bah bah hala uzunlarla geliyo... Last edited by mathegothic; 30-03-2009 at 03:08 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
*mathegothic meydanı boş bulur En kadirşinas:Mathegothic En tatlı1:Mathegothic En tatlı2:Mathegothic En editoryum:Mathegothic En komik1:Mathegothic En komik2:Mathegothic En komik3&en libido: Mathegothic En çılgın:Mathegothic En karşılayan&en hoşgeldinci:) Mathegothic En sempatik: Mathegothic En saygılı: Mathegothic En zarif: Mathegothic En güzel grup: Mathegothic&Mataramasuko En dicey:)&En baharatlı lays: Mathegothic En rakip: Mathegothic En anneler: Mathegothic En admin: Mathegothic(bu da elimden kaçayazdı) En çizerler: Mathegothic&Mataramasuko
|
|||
|
|||
|
Türkçeyi en çok katleden : mathegothic
|
|
|
||||
|
||||
|
imla hatanı yakalamayayım herzl...canına okurum diyeyim..
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
||||
|
En sevdiğim Isketch
|
||||
|
||||
|
Konu başlığı için Pembe-Turtle ye teşekkürlerimi sunuyorum.
en iyi çizer: ren(fotografe) en iyi oyuncu: GeReDeL! en komik: Pacharel en babacan: vikula en asabi: Mougen (ciddi adamım yakarım!) en zarif: juliet en şirin: smurfy en hanımefendi: niniel en çapkın: minzomarakan en neşeli: IşIk en karikatürcü: ILLustrious en sessiz: RUZGAR en alaycı: ka_a en geveze: ForEach en asil: Pembe-Turtle en fransız: FrenchKISS en edi-büdü: SimSyh-aximeleq en oburu: ben sanırım:) en matematikçi: mathegothic en karakalemci: ReLaX en karizma nick: JiGsaW en animeci: miRuRu en çok gezen: YuRuYeDuR! en baba: eceli en açık sözlü: KoKtEyL en çok nick değiştiren: Newbie-??? en motorcu: 1000RR en çok bölen: PaLa en samanlıkçı: Uzum en çok çizen: sniper en sazan: HerzL en eski arkadaş: Thyia en büyük: TÜRKİYE Last edited by Wolvi; 02-04-2009 at 10:34 PM. |
| The Following 9 Users Say Thank You to Wolvi For This Useful Post: | ||
JiGsaW (31-03-2009), mathegothic (31-03-2009), minzomarakan (31-03-2009), Pacharel (12-04-2009), Pembe-Turtle (30-03-2009), RÜZGAR (31-03-2009), SimSyh (05-04-2009), Thyia (03-04-2009), Uzum (03-04-2009) | ||
|
|
|||
|
|||
|
İç çamaşırımın renginin bilinmesindense tatlı su balığı sazan olmayı yeğlerim.
|
|
|
||||
|
||||
|
En sazan:Herzl
En bozma eğilimli:Herzl En boşboğaz:Herzl En zıpçıktı:Herzl En her işe burnunu sokan:Herzl En azınlık psikolojili:Herzl En gereksiz konuşan:Herzl bu defa devre arasına denk gelmedi...Herzl'in sinir katsayımı artırması ile doğru orantılı olarak bu iletiyi editlemeye devam edicem..
|
||||
|
||||
|
Quote:
en mütevazi eceli bende yazmak isterim ama en budur en şudur diyecek kadar kişi tanımıyorum ama daha sonra tanıdıgım kadarı ile yazıcam ama ne yaparsam yapim eceli kadar mütevazi olamam sanırım :))
|
|||
|
|||
|
Kimliğini düşürenler var forumda :)
|
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşım bu konu başlıgı altındada tartışmayı başarıyosun eğer çok tartışmak istiyosan bi başlık açıp onun altında tartışmanı öneririm pembe şuan yok diye ben söyleyeyim dedim bunu dikkate alırsan sevinirim
|
|||
|
|||
|
Avukatımısın pembenin! Yok dediğin kişi tşk etmeyi biliyor bak.Kimseye hakaret etmedim bu başlıkta.Bana hakaret burada ediliyorsa cevabımı da burda veririm.Bu saatten sonrada yazmıyorum bu başlığa.
Last edited by HerzL; 31-03-2009 at 02:41 PM. Reason: Bakanlar ve görenler. |
| The Following User Says Thank You to HerzL For This Useful Post: | ||
bruce (31-03-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
En güzel yüzü:Pembe-Turtle
En sempatik: Thyia En neşeli: Nagish En güzel gözlü: Eceli En abla: Efital En iyi komşu: Simsyh ve Aximeleq En sevimli: Eserekli En matematikçi: Mathegothic En yakışıklı: Wolvi En şirin: Smurff En açıksözlü: Kokteyl En tatlı: Işık En çapkın: Pacharel En muhabir: Minzomarakan En komik: Geredel En sosyete: Ellyy En tatlı alıngan: Furit En tatlı asabi: Duyan En espirili: Leva En efendisi: Efendi En admin: Jigsaw En iyi çizer: Üzüm En geveze: Foreach En rockçu: Kayarock En şeker: Oikonomos En rakip: Relax En genç: Efsane En takip: Perry En zarif: Juliet En fotoğraf meraklısı: Mell En avukat: Duru En tatlı avukat: Güzel-avukat En hanımefendi: Uge En asker: Kever En saygılı: Şahkara En sessiz:(evet sanırım) Rüzgar
|
||||
|
||||
|
En iyi oyuncu: Wolvi
|
||||
|
||||
|
En sosyal içerikli forum imza sahibi:minzomarakan
Bah bah bah hala uzunlarla geliyo... Last edited by mathegothic; 31-03-2009 at 07:34 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
| The Following User Says Thank You to SimSyh For This Useful Post: | ||
RÜZGAR (02-04-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
En asabi ve ciddi admin : JiGsaW :)
En güzel kalpli : Rüzgar En mütevazi kankam : Eceli En gözü kara : SimSyh En axi ama melek : Aximeleq En güpgüzel :P : EsErEkLi En tatlı kardeşim : Efsane En aydınlık : IsIk En tiyatrocu : Ka_a En zeki ve komik : Mathegothic En komik : Eksimo En şirin hemşom : Smurfy En çapkınnnn : Minzomarakan En ablalarım : Efital & Uge En zarif : Juliet En ortaya karışık : Kokteyl :) En kibar : Pembe-Turtle En ağır abi : SahKara En tatlı : Peryy En efendi : Efendi En samimi : Levantero En çok sataşan : Duyann En vefalı : Kayarock En minik : Hayat En Gs'lı : YuRuYeDuR! En şeker : Golden En ultrAuyuz : ultrAslan En iyi çizer : ReLaX - Pacharel En bölücü : 1000RR En nostalji :P : Enemy En yakışıklı : Wolvi En Varna'lı : BAPHA En sempatik : Kajmeran
Her Hakkım Saklıdır®™ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ³³°¹³²¹³ °¹² Last edited by Thyia; 03-04-2009 at 04:49 PM. Reason: nedensiz.... |
| The Following 5 Users Say Thank You to Thyia For This Useful Post: | ||
Eceli (12-04-2009), mathegothic (02-04-2009), Pacharel (12-04-2009), Pembe-Turtle (03-04-2009), RÜZGAR (02-04-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
En İyi Oyuncu : Simsyh , Aximeleq
En Komik : Levantero En İyi Çizer : Relax , Sniper , Pacharel En Güzel :^^peryy^^ (kuzum) En Matematikçi Kuzen : Mathegothic En Zeki : Minzomarakan En Sorumlu : JigSaw En Organizatör : Pembe-Turtle En Güzel Gözlü : Eceli En Öğretmen : Rüzgar En Abla : Efital-Uge En Hemşo : Thyia En Topiş : Nagish En Yakışıklı (Eşek) : Wolvi En Print Screan : Eserekli En Masalsı : Juliet En Dobra : Kokteyl En Sevimli : Hell , Hayat En Geveze : Foreach En Cevap Verilip de Kendini Önemli Birşey Zannettirilmemesi Gereken Kişi : Herzl En Fanatik : Ultraslan Last edited by smurff..; 02-04-2009 at 01:43 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Bir de yeri gelmişken.. Arkadaşlar en şirin karşılıgına yazmayın artık beni yaw
Kendimi mavi hissetmeye başladım valla |
| The Following User Says Thank You to smurff.. For This Useful Post: | ||
RÜZGAR (02-04-2009) | ||
|
|