![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne Alaka...(Bir isketch Fenomeni)
Tahminim bir isketch oyuncabbarı yoktur ki aramızda cizimden sonra ''ne alaka '' lafını yememiş olsun bugüne kadar.Bunların en çarpıcılarını paylaşalım derim..
Çok kısa bir zaman önce cüce kelimesini çiziyorum ve artistliğimde üzerimde değil.Hani cüce yi anlatmak için her zaman ki gibi elinde baltası uzun sakallı baltalı bir FRP karakteri yada balı anlatırken elinde gazetesi ağzında sigarası kubura çömmüş sıçan bir arı çizmiyorum.Bir tane adam çizmişim yürüyen yanınada onun ancak dizine gelen bıyıklı elinde tespihi olan başka bir adam çizip ok çıkarmışım bu kısa boylu adam ne diye.Odadaki tahmin yapanların hepsi bilmiş haliyle fakat beyin kimyasının nasıl çalıştığı ariel'in klinik deneylerinde dahi anlaşılamayacak vatandaşımız..'' ne alaka'' yı patlattı. Ender ne diyeceğimi şaşırdığım ve öyle malak gibi ekrana baktığım anlardandır.Kendilerine lego ailesinede sabırlar diliyorum... |
|
|
||||
|
||||
|
Kelime bilinirse sonrasinda dönecek muhabbet;
-Kesin MSN varrrr kesinn (Not: Tecrübeyle sabittir Edit: Bir de bu basligin burada ne alakasi var ?!?!
Last edited by eXy; 26-01-2009 at 09:42 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Ne alakası var abi şimdi
|
|
|
||||
|
||||
|
Alakaya maydonoz yüzmeyi bilmiyodun niye çıktın kavağa ? =)
|
|
|
||||
|
||||
|
daha çizilmeden nası bilionuzz yaa??
P
|
||||
|
||||
|
ayyyy bumuymuşşşş...
bide şu var.. :S(ne alakanın sembolik ifadesi) konuyla alakasız ama birisi varya,odaya giriyor -naber salaklar deyip kaçıyo,neyin nesi çözemedi ben:) |
|
|
||||
|
||||
|
Bende :S yapıyorum bilemeyince :))) ama çizimle alakalı değil benimki sadece bilemedigim icin (tamamen şahsi yani :))
|
||||
|
||||
|
söz meclisten dışarı tia:))
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Ben kendim cizdikten sonra onlara fırsat vermeden ne alakayı patlatıyorum..Diyebilecek birşeyleri kalmıyor..ehehehehe
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
En uyuz oldugum da Msn var demeleri.. O an gözüm boot'tan başka bişey görmüyor :))
|
||||
|
||||
|
onu ancak sana derler.. bana hiç demediler :P
|
||||
|
||||
|
isketchten komik kareler
Oynarken illaki bizi gulduren, dusunduren, sasirtan cizimlere denk gelmisizdir.
Bence bunlari paylasmali (ozellikle komik olanlar makbule gecer) ![]() kelime : Spoiler:
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Eywah.. artık away takılıcam demek ki :/
|
||||
|
||||
|
Ben de bir oyuncu gerçek anlamda KÖTÜ anlattığında, o nasıl anlatış öyle deyince ''Ben böyle anlatıyorum hıııhhh !'' dediği anda üstüne çıkıp çiğnemek istiyorum :D
|
| The Following User Says Thank You to ka_a For This Useful Post: | ||
Thyia (16-04-2011) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Aynı kelimelere aynı çizimleri yapıyorum..Sürekli beraber oynadığım arkadaşlarımda başında , çizimi tanıyıp biliyor ..Başlıyorlar MSN demeye..O an gözümü boot bürüyor.. =))
|
||||
|
||||
|
Msn var kopya var :)) bootlayınca da adımız bootçuya çıkıyor :) kısacası ne yapsak olmuyor.. ben saldım çayıra mevlam kayıra :))
|
||||
|
||||
|
konusmaaaaaa,botcusun istee :)
|
|
|
||||
|
||||
|
:))) susturamazsın beni :P boot çekerim :D
|
||||
|
||||
|
YAZMAYIN KARDEŞİM YAZMASANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...düdüküm de yok ki azımın tadıyla bi düttüreyim...(bu da bi mathegothic klasiği:/)zira banko düdük kaybuna uğruyorum..
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ben artık düütlemekten[=))] de usandım.. Direk Kiss liyorum kesin çözüm oluyor..
|
||||
|
||||
|
:)) senin nik bundan böyle botiaaa oldu...bana bak fenada olmadı he.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
![]() |
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |