![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
"Aman Allah'ım ne kadar şanssızım anlatmam gereken kelimenin bir harfi gözükmüyor." : diyen arkadaşlar oyunda oldukça fazla.Bir de o çıkmayan harfler için tahminde bulunurlar.Alakasız bir şey de anlatabilirler :)
Böyle bir durumda yapmamız gereken şu,en son yazdığımız pencereye göz atacağız,bu aşağıdaki muhabbet penceresi de olabilir yukardaki tahmin penceresi de olabilir.Kırmızı yazıların arasına dikkatle bakacağız ve "your word is bilmemne" yazısını görüp ordan kelimemizin "bilmemne" olduğunu ögreneceğiz. Kolay gelsin. Last edited by merter; 07-01-2007 at 10:07 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
ahahahhaa cok güldüm merter your word is bilmemne:D:D:D:D:D:D
|
|
|
||||
|
||||
|
ama bazen o dediğin yerde de görünmüyo, harfler eksik kalıyo orda da...
|
|
|
||||
|
||||
|
=)
Şimdiye kadar bana hiç olmadı,zaten yazı ekranında hiç bir zaman bozuk karakterler çıkmaz."Yazı yazdığın ekrana" bak paticim :) Last edited by merter; 09-01-2007 at 04:08 AM. |
|
|
||||
|
||||
|
pati newbielesme...
|
|
|
||||
|
||||
|
Merter, bilmeden konusuyorsun! Bazen yazi yazilan yerde de görünmüyor karakterler!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sevgili Atilla ;
Düz mantıkla hareket edersek,bizim yazdığımız ekranda böyle şeyler olsaydı :sık sık karşılaşırdık.Bizim yazdıklarımız arasında da o "kareler" çıkardı. Ama şunu da eklemek lazım : sen benden daha uzun süredir oynadığın için benden önceki Isketch sürümlerindeki başka hatalara denk gelmiş olabilirsin.Girdiğimden beri bana hiç olmadı.900 civarı oyun oynadım ve "hiç görmedim" 0/900= %0 ihtimal.Bu da bana genelleme yapma hakkı verir. Sevgili İskeçseverler; Bahsettiğiniz şey şu da olabilir yazı ekranına baktınız "your word is b:lmemne" yi okudunuz .Burda " : " ne ki ? Yine harf çıkmadı diye düşündünüz.Sebep ise harfin düzgün gözükmemesi değil .Bunun nedeni kelimeleri oyuna yükleyen kişinin orjinal kelime olan "bilmemne" yerine "b:lmemne" olarak girmesi , " i " yerine yanlışlıkla " : " yazılması.Yani tahmin yapan kişiler "bilmemne" yazarsalar dahi oyun bunu kabul etmez; illa "b:lmemne" yazmanız gerekir.Nasıl ki "asci" yerine " ahci" cikabiliyorsa bu durum da ondan ibaret =) Not:Bunlar benim emin olduğumu düşünerek sizinle paylaşmak istediğim şeylerdir.Sadece oyunda sölediğim şeylere bakın, onaylayıp onaylamamak size kalmış. Saygılar =) Last edited by merter; 09-01-2007 at 08:21 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
ahahahahahahahaha ./kopmak merter içim bayildikça sizi zevkle okuyorum. yorgunluğa,sıkıntıya bire bir bizi aydınlattığın için allah senden çok mersi merter |
|
|
||||
|
||||
|
Yahu bilmeyenler çok sen de benle dalga geçiyorsun.Teessüf ederim :P
|
|
|
||||
|
||||
|
çok tesekkur ederim. Galiba daha öncede bikaç defa söylemiştim ÇOK İYİSİN saol
|
|
|
||||
|
||||
|
(Gerek kalmadığı için silindi.)
Last edited by nth; 18-01-2009 at 02:46 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
harika. Advanced kismida anlatildi , elimize saglik nth...
|
||||
|
||||
|
nth yani benim iki kelime iki cizim yapilan bir tandem odası acmam icin artist ve words bolümlerine 2 yazmam lazim.dogrumu?bilgiler için tesekkur ederim.
|
|
|
||||
|
||||
|
evet doğru. 3 kelime 5 çizer, 10 kelime 32 çize hepsi aynı mantıkla :) herkese eğlenceler
|
|
|
||||
|
||||
|
nick nasil sifrelenir ?
nicklerimizi şifrelememiz mümkün mü ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ne yazık ki nickler henüz sifrelenemiyor. Cunku sitede register / yani uyelik sistemi yok. O nedenle kimsenin nicki garanti degil.
|
||||
|
||||
|
ok sagol......................
|
|
|
||||
|
||||
|
teşekkürler paylaşımın için
|
|
|
||||
|
||||
|
emeğe saygı, teraziyi unutmayalım xDDD
|
|
|
||||
|
||||
|
Güzel olmuş. Sağolun :)
|
|
|
||||
|
||||
|
ermanen avatar çok iyi olmuş tebrikler. :)
|
||||
|
||||
|
Minik bir açıklama yapalım ( bana gelen sorularda çoğaldığı için ) :
Son zamanlarda birkaç kendini bilmez insan ( insan demek için bin şahit gerek) densiz hareketler sergileyip, çok sık isketch'te bulunan insanların nicklerini alıp sanki onlarmışcasına dolanıp, küfür hakaret ve boot etmektediler. Henüz sitede bir üyelik sistemi olmadığı için, hiçbir oyuncunun nicki kendine ait olamıyor. Ve şöyle bir durumda var eğer ki nickiniz başka biri tarafından alınıp oynanıyorsa o kişiyi atıp kovalamak doğru olmaz. ( Şayet küfür edip adam bootlayıp, siz olduğunuzu iddia etmiyorsa tabi)
|
|
||||
|
||||
|
Neden üyelik sistemi gelmiyor?
|
|
|
|||
|