![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
Oyunda nelere uyuz olursunuz?
Oyunu oynarken en uyuz olduğumuz şeyleri buraya yazalım.
Mesela ben çok şeye uyuz olurum. 1-Soruyla alakalı ipucu yazanlara (hele bir de onu yazmamda ne var denmesine) 2-Oha ve yuh laflarını tanımadığım kişilerden duymaya 3-Sapık karakterli yabancıların odamıza gelip , Turkey is tasty ,♥♥♥♥ you all, gibi tabirler kullanmalarına 4-Bir çizimi hemen bilince msn damgası vurulmasına 5-Güzel türkçemiz dururken : hoşcakal yerine bye,"ahaha hehe gibi evrensel gülmelerin yerine lol" gibi daha şu an için aklımda olmayan yabancı kelimeler kullanılması .Tercih sizin tabi bu benim fikrim.(Atilla'ya bu konuda verdiği destek için teşekkürler) daha çok var ama şimdilik bu kadar. Last edited by merter; 05-01-2007 at 08:06 PM. Reason: Ahahayı seviyorum "lol" a gıcığım açık olmuştur heralde :)) |
|
|
||||
|
||||
|
aaa ben sana katilmiyorum merter,çünkü ben ahahahaha die gülmesini çok seviyorum ama bende tanımadığım insanların oha yuh ve msn var tabirlerine sinir oluyorum...onlarada yazık hemen bootlanıyolar:D
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Şekil A : ahahaha |
|
|
||||
|
||||
|
ahahahahahah
ahahahahaa ahahahaa:D:D |
|
|
||||
|
||||
|
ahaha da sorun yok zaten o evrensel,yani kahkaha efekti, ama bunun yerine "lol" demek uyuz
ahaha |
|
|
||||
|
||||
|
evet ahahahahah:D
|
|
|
||||
|
||||
|
bi gülümsememiz vardi onada laf ettin ya merter helal sana. zaten kizginim sana biliyorsun. yapilan yan yollar hiç bir işe yaramadi hala trafik kötü:( lütfen artik bir çözüm bul:))))))
(lol ne?) |
|
|
||||
|
||||
|
ahahahahaha
./kop kadiş |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Not=Bu Merter başka Merter,diğerini 'i git belediyeye sor AHAHAHA |
|
|
||||
|
||||
|
merter trafiğinden nefret ediyorum
|
|
|
||||
|
||||
|
=) oyundaki merter trafiği çok fena.. davutpaşadan metroya binmek en akıllıca olanı ;)
|
|
|
||||
|
||||
|
BİRİSİ BİLİNCE PUANI YAKIN OYUNCU ÖNÜNE GEÇMESİN DİYE HEMEN DONE'A BASANA... UYUZ OLUYORUM UYUZ!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
ben ise en cok düdük otturup sadce denedim ne ise yariyor diyenlere gicik oluyorum. ve omurler fazla sürmüyor. cünkü bende boot deniyorum:)
|
|
|
||||
|
||||
|
ehehehe kadis boot deniyomuş =) ben de anlaticagim kelimenin kritik harflerinden biri çıkmamışsa uyuz oluyorum!
|
|
|
||||
|
||||
|
tahminleri alt ekrana yazan newbielere uyuz oluyorum...hemen bootum kaşınmaya başlıyo
|
|
|
||||
|
||||
|
geçen gün "şeker" diye bi kız vardı. ona uyuz oluyorum. :D bilemediği her çizime laf attı! sonra kendisi çizdi rezalet :D
|
|
|
||||
|
||||
|
her sey burnunu sokanlara sinir oluyorum, çizdiğim şeiy anlamayıp laf edenlere sinir oluyorum..
|
|
|
||||
|
||||
|
nth=uyuz :):):):):)
|
|
|
||||
|
||||
|
Kadis gülmüş bana şu anda ben de ona uyuzum :))
|
|
|
||||
|
||||
|
away duruma geçip aşağıda çene çalanlara gıcık oluyorum.Oynamıcaksan bi sürü mekan var orda konuş.
|
|
|
||||
|
||||
|
ama awayde muhabbet etmek gibisi de yok be özgür :))
|
|
|
||||
|
||||
|
yabanci dilde rumuz kullananlara,
ingiliz özentilerine, çıkıç notu olarak "bye" yazanlara, iyi niyetle yaptigim hatirlatmalara uyuz olanlara, kompleksli ve kendisi ile dargin isketchlilere laf tasiyip dedikodu yapanlara, yazarken kisaltma kullanip "selam" yerine "slm" yazanlara, küfür edenlere, ve daha nelere, nelere uyuz oluyorum bir bilseniz. |
|
|
||||
|
||||
|
ozgür bize tas atmis . kinadim seni biz tüm oda away oluyoruz simdi biz salak miyiz:(
|
|
|
||||
|
||||
|
ünzile yi göndermiom iste:P
|
|
|
||||
|
||||
|
Oyundayken netin kopmasına da acaip uyuz oluyorum!
|
![]() |
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|