![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
fenerbahce taraftar forumu sayesinde haberdar oldugum bu guzide oyundan ve aranizdan ayrilma karari aldim... son zamanlarda "oyun" amacini asmisti cunku...
cihanni Davy_Jones deliverance acaba nokya3310 supermario M.Portnoy kosovali(asi_girl ben senin sandigin kosovali "emre" degilim!!!.....) M.Akerfeldt NikolaTesla M.Faraday H.California S.McManaman DreamTheater kimimben?... youSketch casper Newbie-001 Newbie-XXX HeirApparent cihanerel broken.heart broken belki 1-2 tane unuttugum nickim olabilir... neyse.. bu nickler tarafindan gicik edilen veya siniri bozulan veya uzulen herkesten ozur diliyorum.. bikac kere oyuna artik girmeyecegim diye karar verdim ama 1-2 hafta sonra yine girmeye baslamistim... cok guzel arkadaslarim oldu burada bikac tanesiyle msnde de konusuyoruz.. umarım konusmaya devam edebiliriz :/ canim cok cektiginde belki herhangi bir caylak olup araniza sessizce katilip oyunumu oynarim o kadar... burada yasadigim hersey icin herkese tesekkurler... kalin saglicakla... Last edited by deliverance; 25-05-2009 at 06:19 AM. Reason: ... |
|
|
||||
|
||||
|
üzüldümm....şaşırdımm..
acaba ..opethian...super mario ..vs. iken tanışmıştık bir kaç arkadastık ozaman.. seviyeli arkadaslığın ..eğlenceli oyun için çok teşekkürler dilerimm..sen zaten cok girmeyen girdiğinde oyun oynayan eğlenceli biri idin:D ...hiç kırılmadım kendi adıma..herşey için teşekkür ederim ederim ama bu veda niye anlayamadımm...bu kadar pes ettirek olan ... dip not...sadece sende vermedin bu kararı saygı duyuyyorumm..bazı arkadaşlarımız oldu ..aynı kararlar alınmışş arada bir girerse görüşüyoruz.. onlarad selam olsun:D simM ŞAŞIRMIŞTIR...UMARIM HAFIZANDA neşeli isketch anıları kalır ve sadece bunalrı hatırlarsın ve hatırlarız ..her oyuncu için bole olur.. sevgi saygı ile....
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Bunların hepsi senmisin... Şimdi isketch bu kadar nickimi kaybettii....:)) Evet bazen amacını aştırıyolar oyunun parazitleri gördükçe çoğalıyolar görmemek lazım... sanada iyi şanslar dilerimm
|
|
||||
|
||||
|
Oyuncuların bozuldugu kanaatinde isen; küçük bir ortam değişikliği ile bu sorunu atlatabilirsin diye düşünüyorum deliverance.. Oyunu sevdigin belli.. Bence sadece bu tek sebep bile canın sıkıldıkça "eğlendiğin yerde" bir şeyler karalaman için yeterli :)
Hayırlı günler..
deliverance (26-05-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Nicklerinden bazılarıyla karşılaşmıştım ancak hiçbiriyle :) muhabbetimiz olmamıştı.Perry nin dediğine katılıyorum.En iyi çözüm görmezden gelmek ve kişilerin o davranışlarını söndürmeye çalışmak.Bir süre sonra bırakıyorlar.Eğitimciler bilir,çok iyi sorunlu davranış çözüm yöntemidir bu=) Gir,oyununu oyna ve muhattabınla muhattap ol..olması gereken bu sanırım.Çünkü sorunlu kişiliklerin yok olması mümkün değil..
Keşke olmasaydı diyorum ve kararını saygıyla karşılıyorum.. Ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim...sorunlu kişiler karşısında pes edip giden biz olursak hakimiyet kuran da onlar olacaktır.(Sadece oyunda değil.Hayatın her alanında). İyi şanslar dilerim.
deliverance (26-05-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Filozof gibi dokturmussun sIr bravo
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
deliverance (08-06-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
vay adamim davy jones oyunu terk etmis yazik olmus :D ben libertador.senin gibi 97 likler zor bulunur :D güle güle
GÜNEY AFRİKA'DA BİR SİYAH, İSRAİL'DE BİR FİLİSTİNLİ,BOSNADA BİR PASİFİST, İSPANYA'DA BİR ANARŞİST, TOPRAKSIZ BİR KÖYLÜ, MUTSUZ BİR ÖĞRENCİ,TÜRKİYE'DE BİR KÜRT, AMA HER ŞEYDEN ÖNCE CHİAPAS DAĞLARINDA BİR ZAPATİSTAYIM.YANİ BEN ÖTEKİYİM! |
| The Following User Says Thank You to Zerre For This Useful Post: | ||
deliverance (08-06-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Wayy nick lere bak :/ Ne diyelim Umarım vazgeçersin.
|
|
||||
|
||||
|
Ben ilk okuduğumda topluca karar aldılar, ordaki nick sahipleri komple İsketchi bıraktı sandım
Sonra dikkatli okudum önce sevindim bu kadar insan azalmayacak, sonra üzüldüm
|
|
||||
|
||||
|
1 tane daha
Bazı sebepler nedeniyle bir süreliğine size veda edeceğimi üzülerek bildirmek istiyorum..
Bu kararı verdikten sonra açtım okudum..veda eden değerli arkadaşlarıma neler de yazmışım öyle =) Diyorum ki şimdi eh tabi sIr dışardan ne de güzel akıllar vermişsin öyle hadi şimdi kendine söyle tüm bunları..:/ bravo sana.Bilinmiyor işte..Sebepler oluyor bazen insanı bezdiren çaresiz bırakan.Kimileri üzülücek,kimileri sevinicek..Hepsi Allah'a emanet.Islah edilmesi gerekenler de.. Allah' a havale.. İstemeden kalbini kırdıklarım olduysa eğer özür diliyorum.. Umarım enkısa sürede aranıza dönebilirim..Son olarak.. hepinizi özleyeceğimi belirtmek istiyorum :/ İsmini yazamadığım birçok kişiyi kocaman öpüyorum,sarılıyorum.. mucklarımı üzerine alınması gerekenler alınacaktır diye düşünüyorum.HaYaTım aşkımız yeni başlamıştı daha :S Gelince kaldığımız yerden devam ederiz umarım bekle beni;)Ve yeni samimi olduklarım..kısa sürede çok değerli olanlar canlarım:)..Eskiden samimi olup hala samimi olduklarım ve eskiden samimi olup şimdi olmadıklarım Hepinizi seviyorum:) (cümle bana biraz tuhaf geldi sanki ama bilemiyorum=p Max'i sevindireyim:p)He unutmadan Miaa seni de öpüyorum ;) greet yok bu sefer çünkü sıııııırrrrr dediğinde miiaaa diye cevap veremeceğim :( sIr'f bu yüzden yani ;) En kısa sürede aranıza dönmek umuduyla Hoşçakalın.
Last edited by sIr; 04-06-2009 at 11:11 AM. |
|
|
||||
|
||||
|
yok yok bu konuda var bişey kim açtı bunu yahu..
sen nereye şimdi olmadı yaaa valla bu süre çok kısa olur inşallah canım
|
|
||||
|
||||
|
sIrrrrrrrrrrrr nereye ya gel tmm greet yap bana :) Gitmee
Bu sürenin cok kisa oldugunu dusunup vedalasmak istemiyorum görüsmek üzereee
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
aynı fikirdeyim peryy'mm le şaşırdım yine...umarım en kısa sürede aramızda olursun... ve umarım veda edeceğimiz kimse olmaz..bir daha.. gitmek isteyenler ise en yakında döner aramıza..umarımm...
|
|
||||
|
||||
|
Sevgili sIr. . . Perry’nin dediği gibi olmadı gerçekten.
Hepimiz ister istemez bişeyler yaşıyoruz bu oyunda ve sonuç olarak biraz ara vermeyi veya tamamen oyundan kopmayı düşünüyoruz. Seninde dediğin gibi çaresiz kalıyoruz belki de. . . Umarım ayrılma sebebin neyse biran önce üstesinden gelip geri dönersin… Bunu veda olarak kabul etmediğim için vedalaşmayacağım :) Görüşürüz sIr. . .
|
|
||||
|
||||
|
Tamam sIr gel hatamı falan bul bulacaksan bişey demicem valla söz, ama sana bişey diyeyimmi ben, isketch bir hastalıktır. İlk başlarda sadece başka gizli nicklerle girersin oyuna, kimseye tanıtmazsın kendini, oynar oynar çıkarsın ve tat alamazsın, ardından da "aman bee ne bu böyle" der ve gene sIr olursun (ama nick anlamında, kaybolma anlamında değil:)) Yani senin kısa süreli gidişinin ardında BAZI sebepler diye nitelendirdiğin şeyleri boş sayıyoruz, (genel konuştum ama idare edin). Haaaa ayrıca Zaten şu 1 hafta içinde geri geleceğini düşünüyorum.
Oyun bittikten sonra ŞAH ta PİYON da aynı kutuya konulur. Last edited by MaXmAxMaX; 05-06-2009 at 04:55 AM. |
| The Following User Says Thank You to MaXmAxMaX For This Useful Post: | ||
sIr (06-06-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Kasten hatalar yaptım ki görsün, kızsın, bana bişeyler yazsın, DUYDUNMUUUUU SIRRRRRRRR
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
' Neden her zaman zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun diyordu ... Onu su gibi aziz kıldığımı bilmiyordu.. Last edited by HaYaT; 06-06-2009 at 09:13 AM. |
| The Following User Says Thank You to HaYaT For This Useful Post: | ||
sIr (06-06-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
veda edenleri oyunda gördüğüme çok sevindim... siz kalında oyun devam etsin;)
|
|
||||
|
||||
|
Bende gidicem elbet bu diyarlardan :)) :P Kurtulsun birileri artık :D
|
||||
|
||||
|