![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
Söz Sizde....
Son günlerde yogun bir gündem sürekli bizi meşgul etmekte. Bu yogun gündem içinde sizleri biraz olsun aydinlatmak adina, üzerimize düseni yapmaya karar verdik. Kendisine ulasmak nerdeyse imkansız oldan Jigsaw ile bir gece kulübü çıkışında karşılaşan muhabirimiz, kendisinden röportaj sözü almadan yakasını bırakmadı.
Kararlaştırdığımız günde kendisi bizi garsoniyerinde kabul etti. Hoş beş muhabbet ediyoruz ayağına röportajı sallamak istemesi beni rahatsız etti.. Bunu yemeyeceğimi kendisine bizzat söyledim ve röportaj başladı. Zengin bir ailenin tek oğlu olarak dünyaya gelen Jigsaw, 9 yaşında anne ve babasın ayrılması sonucu İsviçre'de yatılı olarak okumak üzere bu ülkeye yollandı. 18 sene bu ülkede kaldıktan sonra yurda dönen delikanlı, kısa sürede ülkeye uyum sağladı ve önemli mevkilerdeki tanıdıkları sayesinde, mevki kazandı. İç ses: Jack Daniels diye Tophaneden kaçak doldurtmuş şişeyi köftehor M: Öncelikle bize biraz kendinizden bahseder misiniz? J: Karizmatik yakışıklı çapkın sempatik çoğu zaman Buz adam. Mr VIP diyebilirsiniz. İhtişam gösteriş, renkli bir hayat güzel kadınlar.. Severim bunları. Elindekileri kullanmalısın, kendinin farkında olmalısın ki hayatı dolu dolu yaşayabilesin. Çok sıkı Fener taraftarıyımdır bunu belirteyim. Vaktinde isketch odalarını basan İsveçli gençleri az mı kovalamadık Milli maç hadiseleri yüzünden. Kaderin cilvesi bu ya o zaman adminler onların yanındaydı, şimdi ise bizimde adminiz var. Geride kaldı o devir, kimse Türkü ezemez. Çocuklugunuz nasil geçti? Zor olduğu aşikar lakin bize biraz İsviçre'deki geçmişinizden bahseder misiniz? Zor bir çocukluk ile piştim ben, ekmeği taştan lokmayı aslanın ağzından alarak büyüdük. Bizim zamanımızda PS2'ler Nissan Skyliner'lar yoktu. Show Tv'de gece yarısına kadar ÇinÇin programını beklerdik. Anlayacağınız İsviçre'de de Türk kanallarından şaşmazdım. Sivilceler 20 senelik belli... Admin olmanizda Isviçre'de edindiginiz çevrenin ve babanizin yedirdigi paranin büyük oldugu söylentileri hakkinda neler anlatacaksiniz? Çevre her daim önemlidir. Nüfuz sahibi bir sahis iseniz kapilar her daim açiktir. Yanlışlıkla dışa kaçan ses: Belli zaten senin kalipla bisey olamayacagin. Bisey mi dedin? Purolar için tesekkürler diyordum. Hakiki rize tütünü belli. Normal yasantisinda nasildir Jigsaw? Oyundan bildigimiz ukala ve züppe imajini disarida yansitir mi? Oyunda ne isem yasantimda da öyle biriyim. Tek fark, hayatta attiğim Banlar kalıcı oluyor, kaçış yok onlardan. Dürüstlük önemli bir özellik, gerek oyunda gerek hayatta insan karşındakini kendisi gibi dürüst, açıksözlü ve samimi olmasını bekliyor. Bu güveni kaybedersen bende seni her türlü harcarım, mekanı dar ederim. Benimle oynuyorsan kurallarıma göre oynayacaksın. Ulan bu halinle az bile dövmüşler seni. Yakınımda olsan günde 3 postadan aşağı bırakmazdım seni. Gece yaşantısına çok düşkün olduğunuz söylentileri son dönemlerde iyice arttı. Birçok oyuncu, bunun performansınızı etkilediği şeklinde dedikodu yapıyor. Hatta benden duymuş olmayın bir kısım üyeler hakkınızda dilekçe vermeye hazırlanıyor. Bu konuda fikirleriniz? Gelsinler yüzüme söylesinler delikanlıca, mahalle aralarında dedikodu nedendir? Neden korkup çekiniyorlar, hurafe yalan dolan olduğundan mı söyledikleri? Gece yaşantısı benim gibi bir adam için olmazsa olmaz. Performansıma bir etkisi olduğunu düşünmüyorum aksine biraz alkol muzik ve hareket olumlu derecede neşe katıyor Bir dönem adınız kaset skandalına karışmıştı. Bir Fransız odasını ziyaretiniz sırasında, bir bayanla münasebetiniz olduğu gizli kamera ile görüntülenmişti. Bu olay hakkında hiç konuşmadınız. Şimdi bir şeyler söylemek ister misiniz? Evet bir açıklama yapmanın vakti geldi. French_chick ile bir münasebetim olmuştu. Henüz admin değildim, 10 raundluk bir maceraydı. İki tarafın rızası ile oynandı. Gencim maceraya meraklıyım güzeli seviyorum, doğaldı böyle şeyler. Deneyim bunlar, hata yaparak ders alıyor insan. Kasetin bir kopyası var mı acaba? Peki hedefleriniz nelerdir. İleride hangi üyeler ile ilgili ne kararlar alacaksınız? Ilk olarak herhangi bir kelimem, ifadem carpitilarak yazilirsa minzo senin hakkinda kalici bir kick karari olabilir 10840 dakika. Bu sure icerisinde benim yazdigim dogru metini bulur bir goz gezdirir düzeltirsin. Hedeflerimize gelince, son gülen adam olmayı seviyorum. Bugün elini kolunu bootunu sallayarak rahatça dolanan tipler, gün gelecek devran dönecek hızlı bir modemin arkasına saklanamayacaklar. Modemci gençlik bir yana biraz ciddi hedeflerden bahsedelim; Yeni içerikli odalar açmak ilk isteğimiz. Bazı çalışmalar sürmekte, film, iki kelime ve hayvanlar alemi şimdilik idare ediyor olsada biraz daha seçenek olması fena olmazdı. Açıkçası bir oyuncu olarak ben daha fazla seçeneğim olmasını istedim hep, admin olmadan 2 yeni oda açılmasına ön ayak oldum bizzat çabaladım sağolsun arkadaşlarıda arkamıza alarak el birliği ile Turkish odalarının sayılarını arttırdık. (Aziz Başkan edalarında) Bunlar güzel şeyler, hayal ettik başardık, bir tekmenin nesi 3 tekmenin Sesi var değil mi! Üyelik henüz zor, umudu yitirmeyelim ancak daha çok oda açıp Türkün sesini tüm isketch Dünyasına duyurduk. Devamı gelecek... Ulan adam iyice havaya girdi... Aslansın kaplasın dedikçe. O değil klimayı bari açsa. Bu ne lan yaz vakti... Bitsede gitsek tripleri:. Neyse son pohpoh sorusu sorup kalkarım Son olarak Admin olmak isteyen gençlere tavsiyeleriniz nelerdir? Bu iş göründüğü kadar kolay veya eğlenceli değil. Günün sonunda ya kahraman oluyorsun ya da kötü adam. Koca bir yürek, sağlam sinirler, çelik gibi sabır, biraz hayatı tii ye alacak bakış açısı ve adalet. Bunlar bir adminin silahları. ( Para, tip ve devletin yüksek yerlerinde sağlam tanıdıkları olmayan zaten başvurmasın. ) Bu oyunu seviyorum, çizmeyi seviyorum, birşeyler katabilirim fark yaratabilirim inanıyorum diyorsan genç, gel bize katıl! Bu güzel sohbetin sonuna gelmiştik. Çağırdığım taksinin gelmesini beklerken kendisiyle özel sohbet etme imkanı buldum. Tehditkar havalarına devam ederse kendisi hakkında özel bildikerimi tereddüt etmeden yayınlarım... Ve ayrılma vakti geldi. Taksinin cıvıl cıvıl korna sesi buna işaretti. Taksinin arka koltuğuna oturduğumda kendisini balkonda gördüm. Eliyle, "camı aç camı aç" şeklinde işaretler yapıp, "Para mı ne zaman alacağım arkadaşım?" sorusu bu röportaja dair kulaklarımda son yankılananlar olmuştu.... |
|
|
||||
|
||||
|
Süpersin minzo söyleyecek kelime bulamıyorum
|
|
|
||||
|
||||
|
Admin, baba, vs. sıfatlar yok. Muhabir ve soruları cevaplayan var. Önce muhabir yani :D
|
|
|
||||
|
||||
|
neyseee yorum yok söz sizin...
|
|
|
||||
|
||||
|
Çekinme yaz :D Basına müdaheleye asla izin vermeyiz :D
|
|
|
||||
|
||||
|
peki madem ısrar ediyorsun :D istedigim insana istedigim gibi hitap etme özgürlügüm var bu admin, baba, vs sıfatlar olabilir yani :D kızdırma tazminat davası açarım gazetenize :D:D:D
|
|
|
||||
|
||||
|
Osman dayı bugün gazeteyi ziyarete geldi. Destur verirse röportajı yayınlarım.
|
|
|
||||
|
||||
|
wayyyyyy jig e bak!!:D:D geçen gün newbie olarak girmiştim isketch e odada jig hariç herkes uyardı:D:D dikkat et jig burda gözün yaşına bakmaz diye ehuheuehu valla ne yalan sölim kasmadım aşağı iki şamata yapınca da kiklenecek halimiz yok ASLANSIN JİG ÇİZİMLERİNE HASTAYIM(thyla cım bu yağdi ehuehuehuehuheuheuh)
|
|
|
||||
|
||||
|
bu arada ben de bi röportaj randevusu istiyommmmmmmmmmmmmm jigsaw
|
|
|
||||
|
||||
|
evet mathe bende çizimlerini beğeniyorum Jig'in yağcılık olarak görebilirsiniz :P ama süper çiziyor... senin çizimini görmedim hiç mathecim
P |
|
|
||||
|
||||
|
Bence beceremiyo çizmeyi :D
|
|
|
||||
|
||||
|
deget o senin hüsnü kuruntun eğer günümdeysem cnm isterse manyak şahane harika çizerim(türkçeyi berbat ettim he) ama dediim gibi günümdeysem... minzocum cizin efenim sizi de görelim:D/kiss minzomarakan:D
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben jige demiştim onu :D
|
|
|
||||
|
||||
|
:/minzo taam dedik ses etme bari burda rezil olmiim:S
"/kiss minzo"x14223152515423645635754674567456 |
|
|
||||
|
||||
|
en son benimle röportaj edecekti ama.... bilemiorum yane ...az laf çok iş syn ŞAHİN K pardon minzomarakan:D:P
|
|
|
||||
|
||||
|
Özgür basın aldı mesajı. Çalışmaya başlasın :D
|
|
|
||||
|
||||
|
Gazetede oturmuş, viskimi içip internette sörf yaparken kapının aniden açılmasıyla neye uğradığımı şaşırdım. Kafamı kaldırdığımda Osman Dayı vardı. Herkesin konuştuğunu ve artık sıranın kendisine geldiğini söylemişti. Gözlerindeki asabiyetten, bu konuşmadan sonra hiç bir şey aynı kalmayacaktı. O anda anlamıştım.
Osman dayı, oyuna nadir uğrayan ve rutin kontrolünü yapıp giden sevip saydığımız bir büyüğümüz. İlk evliliğinden 2 ikinci evliliğinden bir çocuğu var. Gaziosmanpaşa’da kahvehane işletiyor ve işlerini yine buradan yürütüyor. Dayı öncelikle hoş geldin. Dayı Allah’a şükür biz seni tanıyoruz. Seni tanımayanlar için kendini biraz tanıtabilir misin? Eyvallah yeğenim. Allah’a şükür bizi bilen biliyor. Alemde yanlış işlerde adımız hiç anılmadı. Delikanlılığın kitabını yazdık alimallah. Dayı evliliklerinle çok fazla gündeme geldin. Özellikle eski yengenin, annesinin evine gitmesi olayı. Biraz açabilir misin bu konuyu? Yeğenim bilirsin. Bizde kadın kısmına söz düşmez. Babasının evinden saydık parayı aldık. Ona göre o da evinin kadını olacak, yerini ve işini bilecek. Bu çok konuşuyordu. Ne yapalım biz de babamızdan gördüğümüz gibi çaktık ağzına iki tane. Kim girdiyse aklına şikayet etmiş beni. Polisler , mahkeme falan derken olan oldu. Mahkeme 6 ay evden uzak kalma cezası verdi. Delikanlının kanuna karşı boynu kıldan incedir. Ama yeğenim ben kadınıma dokunmak,sarmak,ellemek isterim. Dayı tavsiyesi sana da. Kadınını elle-kokla. Boşadım bunu aldım yenisini ben de. Allah’a şükür bir oğlan verdi o da bana. Dayı duyduğuma göre, oyunda birkaç isime ciddi olarak kafayı takmışsın. Bu konuda ne söylemek istersin. Bilirsin ben açıklıktan hoşlanırım. Duydum ki etrafta zibidiler türemiş. Hızlı reset atan modemler varmış. Bu zibidiler onlardan alıp ona buna posta koymaya başlamışlar. Yok necati77, süleyman198 şeklinde kalabalık gezip birilerini atmalar falan. Yeğenim bizim zamanımızda kasatura vardı, emanet vardı. Bunlarla yapardık delikanlılığı. Şimdikiler iki öttürünce delikanlı oluyorlar. Ama hepsini kahveden bizim çocuklara sordurdum. Hepsini biliyorum. Valla kazayla falan kahveye gelmesinler. Bizim buranın çocukları sağlamdır yeğenim. Senden iyi olmasınlar delikanlı çocuklardır. Bu zibidilerin akıllarını alırlar. Yani yeğenim işin özeti, ben bu zibidilerin aklını alıcam. Röportaj boyunca aldığım en güzel cevap buydu. Hepimizin canını sıkan bu ekibin dayı aklını alacaktır. Dayı 11 altın çizer yarışmasında ödül alacaktın. Lakin bayanlara da ödül verildiği için ödülü reddettin. Bunun üzerine bir çok feminist örgütten tehditler aldığın basına yansıdı. Hatta Evrensel Kadın Hakları Örgütü, internet sitesinde bir bildiri yayınlayarak “Seni yalnız yakalamayalım Osman” şeklinde bir mesaj yolladı sana. Bu konuda ne söylemek istersin? Adı üstünde altın adam. Kadın kısmını da alınca bunlar kılandım ben tabi. Yeğenim alsam ben bu ödülü insan içine çıkamazdım. Demezler mi Osman dayı kadınlarla ekip olmuş. Maazallah Osman halaya çıkar adımız. Tehditlere gelince biz neler gördük. Gerçi bunlar işi azıttılar. Yok kahveye hediye plaketi yapıp, pembe fular göndermeler, yeni kozmetik ürünlerimizi denemek istermisiniz diye promosyon ürünü göndermeler. Hatta benim eki hanımın kanına da bunlar girmiş. Ama ne olursa olsun yıldıramazlar delikanlılıktan ödün vermeyiz. Kahvede kumar oynattığına dair söylentiler için ne söyleyeceksin dayı? Sen öyle her şeye burnunu sokma, bunu her yerde konuşma. Dayının sinirli tavırlarından sonra röportajı bitirmem gerektiğini fark ettim. Bir öğlen yemeği yiyelim ayağına konuyu kaynatmayı başardım. Yemekten sonra kahvelerimizi içerken, dayıya kahveden gelen telefonla röportajımız sona erdi. Kendisini mutlaka ziyaret edeceğimin sözünü verdim. |
| The Following User Says Thank You to minzomarakan For This Useful Post: | ||
Pembe-Turtle (01-04-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
ahahahhahahahhaha yine şahane olmuş minzocum emeğine sağlık/kiss
|
|
|
||||
|
||||
|
Tebrik ederim minzocum yine süper bi röportaj yapmışsın
sırada biz mi varız acaba |
|
|
||||
|
||||
|
valla thyia cım bana senle de yapalım falan dedi gitti osman agayla yaptı:S pek umutlanma derim:D
|
|
|
||||
|
||||
|
Hayat hikayelerinizi beğenmiyorsunuz. :D
Last edited by minzomarakan; 12-08-2008 at 05:04 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
oooo annatsam roman olur gündüz kadın programlarının editörlerinden teklif yağar hatta unkapanından kaset teklifi bile gelebilir....bilemiorum yane neler kkaçırıyon
|
|
|
||||
|
||||
|
Evet bana da demişti röportaj yapıcaz diye artık umudum kalmadı pek
P ahahahhaha bu arada koptum mathe :D:D |
|
|
||||
|
||||
|
ben de koptum valla coney yazarkene:D
|
|
|
||||
|
||||
|
Pacharel İle Çin'de...
PACHAREL
Olimpiyatlar sırasında yaptığımız bu söyleşiyi ancak şimdi yayınlayabiliyoruz.Çin dönüşü uçağımın kaçırılması ve yaşadığım ağır travma buna en büyük sebeptir... Sizi her durumda, tarafsız ve dürüstçe bilgilendirmeye and içmiş ben ve ekibim adına hepinizden özür dilerim... Hu Jintao’nun davetlisi olarak Pekin Olimpiyatlarını izlemek için Çin’de bulunduğum sıralarda, hepimiz için önemli bilgilere ulaşacağımı düşünmüyordum. Pekin ördeği yemek için gittiğim restoranda tanıdık bir yüz hemen dikkatimi çekti. Hepimizin Pacharel ismiyle tanıdığı çizer oradaydı. Kendisini masama davet ettim ve koyu bir sohbete başladık. Levent, hepinizin bildiği ismiyle Pacharel 28 yaşında. Babasıyla birlikte küçük dükkanlarında sepet işlemeciliği yaparak hayatını sürdürüyor. Bu işi yapan az sayıda insandan olması ve gelecek nesle aktaracak sayılı isimlerden olması sebebi ile saygı görüyorlar. Annesinin sürekli evlen artık, bak yaşın kaç oldu, Huriye hanımın oğlu var ya bıdı bıdı şeklinde dırdırları ve sürekli komşu, eş-dost kızlarını kendisine aday olarak sunması dışında evlilik ile bir alakası yok. Yemeklerimiz geliyor ve sorulara başlıyoruz. Bu sırada ördeğin iki budunu birden almak için hamle yapması gözümden kaçmıyor. Yıllarca bu tarz röportajlarda bulunmuş birisi olmanın tecrübesiyle, ani bir hamle ile budu kapıyorum. - Öncelikle bizlere biraz kendini tanıtır mısın? Oyun dışında nasıl biridir Pacharel? Öncelikle belirtmekte fayda gördüğüm bir husus var ki, 35 yaşındayım ama cok pis 28 taklidi yaparım.Siz bile yemişsiniz zaar.Öncelikle sizlere kendimi biraz tanıtmak isterim, sorunuzdan öncelikli olarak.Öncelikle ben insanların önceliklerine öncelik gösteren bir yapıya sahibimdir.Fakat kapmaya çalıştığım budu kapmak suretiyle sizin bu önceliklere hiç saygınız olmadığına esefle şahit olmadan önce sizde bende önceliklere saygılı bir insan izlenimi bırakmıştınız.Ne zaman ? Az önce....Yani Pacharel oyunda nasıl biriyse oyun dışında da öyle biridir.Kim beni nasıl tanıdıysa odur Pacharel.Tanımayıp, 90-60-90 ölçülerinde tercihen gri ve yahut yesil gözlü ve zeki biriysede öncelikli olarak rica edicem tanışsın. =} -Çinde ne işin var? Dalay Lama rakı muhabbetine davet etti.Üçüncü gözü tam açıyorduk ki baktık üçüncü şişeyi açmışız.Haliyle mevcut olan iki tanesinide kapadık üçüncüyü açmak bir yana dursun. - Seninle ilgili bir çok dedikodu var. Aslında bunlardan ikisi benim ilgimi çekti. Bir gece arkadaş ortamında burnunu tuvalet kağıdı ile silmekten bahsederken, masadan birisi “abi ne gerek var pahalı kağıtlara,en ucuzuyla sil” dediği için çocuğun ağzını burnunu kırdığın söyleniyor. Ağzını burnunu kırdığım kesinlikle iftiradır.Ben ona beyzbolda oldukca başarısız olduğumu söylemiş fakat dinletememiştim.Olay kazadan ibarettir.Ha diyeceksin ki yemek masasında ne beyzbolu..ha işte onuda Alcapone'a soracaksın.O gece ne yazık ki bu talihsiz arkadaşın ''burnunu ucuz tuvalet kağıdına sil ne gerek var pahalısına'' gibi bir yorumda bulunma gafletini gösterdiği doğrudur.Arkadaşa verdiğim cevap terbiyemden ve edebimden dirhem ödün vermeyerek ''ulan benim burnum milletin götünden değersiz mi'' olmuştur.Yalnız dikkatinizi çekerim aslında burda metafor yapmaktayım...yani burunla hayatı götle ise mevcut sistemi betimlemekteyim.üçüncü dünya ülkelerindeki sosyo ekonomik çöküntünün insanlık üzerindeki etkilerine dem vurduğum açıkça görülüyordur umarım..... -Peki burnunu sigortalattığın doğru mu? Sigortalatmalı mıyım?Bak bildiğin bir şey varda söylemiyorsan bil ki cok ayıp ediyorsun. -Sanki senden bişey saklamışım gibi tribe girme. Adın şu ana kadar birçok bayanla anıldı. Bunların içinde bir çok isim var. Peki evlenmeyi neden düşün müyorsun? Anıldı derken?Artık yaşlandın anılarda kaldın sen gibi bir şey mi?Geçen gün gördüğüm bir rüyadan sonra ciddi ciddi evlenmeyi düşünmeye başladım açıkcası.Rüyamda 75 yaşındaydım, evde 14 tane kedi besliyordum, ve bu kedilerden bir tanesini ''Tekir oğlum, ben ölünce gözümü mü yiyicen hayta'' diyerek seviyordum.=} Ciddi bir cevap vermek gerekirse ki bu benden duyacağın tek ciddi cevap olucak.Ben 25 yaşımdan beri evlenmek istiyorum.Ancak son 14 senedir en uzun ilişkim 1.5 ay sürüyor ve hep boklugu çıkaran ben oluyorum.Biraz olmayan beyaz atlı prensesi bekleme sendromu bu.(BKZ. birinci sorunun cevabının son cümlesi) Bu adamın artist cevapları canımı sıksa da , okuyucunun magazinden hoşlanması elimi kolumu bağlıyor. -İşin magazin boyutundan, güncel ve önemli konulara gelelim. Ukrayna ve Türk haklarının kaynaşması için yaptığın çalışmalardan dolayı, KADİR ABİ ALTIN TESBİH ödülünün favorisi olarak gösterildin. Bu konuda ne söylemek istersin? Hak değil.Halk o.Ukrayna ve Türk halklarının kaynaşması konusunda tabi ki fahri konsolosluk ayarında çalışmalar içersine girmeyi canı gönülden istemiştik.Lakin üzülerek ifade etmeliyim, yurdumuzda ki bazı kendini bilmez, humanistlikten dirhem paylarını almamış olan bayan ve evli olan erkek vatandaşlarımız bunun gerçekleşmesini sabote etmek adına ellerinden geleni ardlarına koymadılar.Ancak bu başarısız girişimden dolayı KADİR ABİ ALTIN TESBİH ödülüne değil KADER ABİ ALDIRMA TESKİN ödülüne aday gösterilmiştim. “Ukalalığın lüzumu yok” bakışlarımdan olsa gerek, burada kravatını gevşetip bir yudum su içiyor… Saçını okşayıp, korkma köftehor dediğimde biraz rahatlıyor ve devam ediyoruz.. -Yine sanattan devam edecek olursak, “Delikanlı için 100 Altın Kural” kitabıyla satış listelerine zirveden girdin. Bu başarıyı neye borçlusun? O kitap gerçekten ticari bir başarıdır.Çok gurur duydugum bir çalışma olmasada hedef kitlenin özellikleri oldukça detaylı bir şekilde analiz edilerek onlara yönelik bir çalışma olduğundan bu başarıya erişti.Kitabı ''AYŞECİK'' formatında resimli çocuk romanı şeklinde sunup; Kemalcan karakteriyle özdezleştirip, Kemalcan mahallesindeki kızları korur gözetir yan bakanı çizer söyleminin üzerine, yabancı gençleri döven ve bu sırada mahalledeki liseli kız üniformasında ki kızlar tarafından alkışlanan bir Kemalcan çizince, haliyle hedef kitleyi yakalıyorsun. HuNjintao’nun onuruma vereceği davet sebebi ile röportajı sonlandırmamız gerekiyor.. Kendisini önceden tanıdığım için Levent’e davetten bahsetmiyorum. Kendisini daha önce götürdüğüm birkaç davette yaptıkları bunun en büyük sebebi… -Leventcim maalesef bu sayıda yerimiz bukadar. Son olarak, gazetemiz aracılığı ile topluma vermek istediğin bir mesaj var mı? Kereviz pişen evde mutluluk yaratılmaz. Kapıda arabam beliriyor. Yanıma gelen Çinli uşak: “Efendim, hazırsanız çıkabiliriz” diyor. Kalkarken Levent’in beni süzdüğünü fark ediyorum. Bakışlarından hesabı ödememi rica ettiği hemen belli oluyordu. Hesabı ödeyip Levent’le vedalaşıyoruz… |
| The Following 4 Users Say Thank You to minzomarakan For This Useful Post: | ||
![]() |
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|