![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
Black & White NeverLetGo Soluk(suz)Voting Rules: ~ Oylamalar resimlerin isimlerine göre yapılacaktır. (The votings will be according to the picture names.) ~ Her oy kullanan oyundaki kullanıcı adını belirtmelidir. (Every voter must state their nicknames which he/she uses in the game.) ~ Oylamanızın başka kişilerce görünmesini istemiyorsanız, oylarınızı “She`”ye özel mesajla gönderebilirsiniz. (If you don’t want your voting to be seen by another person you can send it to She` by P.M.) ~ Çizimleri beğeninize göre 8 puandan 10 puana kadar oylamalısınız. (You must vote the drawings from 5 points to 15 points according to your liking.) ~ En cok begendiginiz resme 10 puan, bir sonrakine 9 puan ve bir sonraki resme de 8 puan vererek oylama yapmalısınız. (You must give “10 points” to the picture you like most, then “9 points” and the 8 point to the last one.. ) ~ Resimden hoşlanmasanız bile en az 8 puan vermelisiniz. (You must give "8 points” at least (Even you don't like at all.) ~ Birden fazla hesap kullanarak oylama yapanların oyları gecersiz sayılacaktır. (It will be invalid voting which is made by one who uses more than one account.) ~ Organizatörler hariç her iSketch kullanıcısı yarısmada oylama yapabilir. (Every isketch website users can vote in this competition except the organizers.) ~ Tamamlanmamış ve kurallara aykırı gönderileri organizatörler eleyebilirler. (Organizers can disqualify the entry which is incomplete and against the rules.) ~ Diger kullanıcıları etkilememek adına oylama sürecinde fikir ya da yorumlarınızı paylaşmamanızı rica ediyoruz. (We request you not to share your ideas or comments during the voting period in case they can effect the other voters.) ~ Oylama süreci 22.02.2010 tarihine kadar devam edecektir. (The voting period will continue untill 22.02.2010.) ~ Kazanan çizim bu başlık altında duyurulacaktır. (The winner drawing will be announced under this title.) İlginize ve desteginize teşekkürler.. (Thanks for your supports and interests..) |
|
|
||||
|
||||
|
Soluk(suz)__________10
NeverLetGo__________9 Black&White_________8 Tüm Çizerlerin emeğine sağlık..
|
||||
|
||||
|
Soluk(suz): 10
Black & White: 9 NeverLetGo: 8 Herkesin eline emeğine sağlık..
|
||||
|
||||
|
Black & White.......10
Soluk(suz)............9 NeverLetGo...........8 |
|
|
||||
|
||||
|
Soluk(suz)__________10
NeverLetGo__________9 Black&White_________8 ikinci ve üçüncü arasında zorlandım. epey emek verilmiş. tebrik ediyorum tüm çizerleri.
|
||||
|
||||
|
Black & White---------10
Soluk(suz)-------------9 NeverLetGo------------8 ellerinize sağlık.. Last edited by Wolvi; 16-02-2010 at 09:09 PM. Reason: ellerinize sağlık ı unutmak |
|
|
||||
|
||||
|
Black & White 10
Soluk(suz) 9 NeverLetGo 8 |
|
|
||||
|
||||
|
soluk(suz) 10
black & white 9 neverletgo 8 ellerinize sağlık.. (katılımın az olması yarışma başlığının olmamasından olabilir mi?
|
||||
|
||||
|
Quote:
Evet ben de öyle sanıyorum pinkfreud.. Üzülerek söylemeliyim ki bu yarışma biraz aceleye geldi. Detayları uzunca hazırlayacak vakti bulamadım, bir yandan da bu özel günü es geçmeyip zamanında birkaç çizimle renklendirelim istedim.. Başlığın yeteri kadar açık olmaması maalesef benim dikkatsizligimden ama diger organizemizde bunu telafi etmeye calısacagım. Yarışmaya ve oylama sürecine katılan herkese teşekkürler.. |
|
|
|||
|
|||
|
Soluk(suz)--------10
NeverLetGo--------9 Black & White ------8
|
||||
|
||||
|
Black & White 10
Soluk(suz) 9 NeverLetGo 8
|
||||
|
||||
|
Soluk(suz):10
NeverLetGo:9 Black & White:8
|
||||
|
||||
|
NeverLetGo-------10
Black & White-----9 Soluk(suz)--------8
|
||||
|
||||
|
Black & White.......10
Soluk(suz)..............9 NeverLetGo...........8
|
||||
|
||||
|
NeverLetGo-------10
Black & White-----9 Soluk(suz)--------8
|
||||
|
||||
|
Kazanan Çizimimiz: 130 puan ile "Soluk(suz)" ![]() Çizer :Nutella Diğer çalışmalarımız ve aldıkları puanlar.. Black & White ------> Enemy (126) NeverLetGo ------> She` (122) 1. ve 2. olan arkadaslarımın cizimleri arasında cok az bir puan farkı oldu zaten, ikisi de birbirinden güzel.. Ellerinize sağlık. Nutella'yı ayrıca kutluyorum..
Last edited by She`; 22-02-2010 at 06:57 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
tebrikler NutNut ^^
ve katılan herkesin ellerine sağlık =)) |
|
|
||||
|
||||
|
başta nut ve diğer çizerlerede tebrikler zira puanlar arası fark pek yok.. teşekkürler harcadığınız zaman için..
|
|
|
||||
|
||||
|
Tebrikler Nutisi mck kiss horr:)
|
||||
|
||||
|
Nutella tebrikler ellerine sağlık.. Ve katılan herkesin ellerine sağlık..
|
||||
|
||||
|
Tebrikler.. Ellerinize sağlık
|
||||
|
||||
|
Tebrikler Nutella..