PDA

View Full Version : Boot / Tekme Nasıl Atılır?

JiGsaW
08-02-2007, 09:32 AM
Arkadaşlar ( bilmeyenlere ) odada küfür eden yada huzursuzluk çıkartan kisileri odadan atmak icin yapmaniz gerekenler soyledir ;

1) Ilk once kisinin "nicki" yani lakabi uzerine gelirsiniz. Mouse'a tiklayin ve minik bir komut penceresi acilir.

2) Bu pencerede "Boot" secenegini goreceksiniz. Ona tiklayin.

3) Bu tiklamayi gerceklestirdikten sonra size , o kisiyi NEDEN BOOT ettiğinizi soran bir pencere sunulacaktir. Bunda Yazanlar sirayla soyle ;

1 -No Reason / I just feel like it
2- Sharing answers
3- unrelated / Rude drawings
4- Excessive rudeness towards players.
5- Other Reason.

Aciklamalari;

1- Neden yok / Canım istedi.
2- Cevapları paylaşması nedeniyle
3- Alakasız / Sapık resimler çizmesi
4- Oyunculara karşı terbiyesizlik
5- Başka neden

4) Bunlardan o anki duruma uygun duseni isaretledikten sonra "VOTE" diyeceksiniz ve o kisiye bir tekme aticaksiniz.

NOT: Bir oyuncunun odadan atilmasi icin ( ilk atilisinda ) 3 vote/oy gerekir. Yani 3 oyuncunun birden o kisiye tekme atmasi gerekmektedir. O kisi odadan atildiktan sonra yine gelirse , bu sefer sadece 1 tekme onu odadan atmaya yeter.

LÜTFEN KEYFİNİZE GÖRE BOOT ATMAYINIZ.

celine
14-02-2007, 10:46 AM
jigsaw sen bunları yazdıktan sonra boot olayları artacak bak görürsün:D:D:D

JiGsaW
14-02-2007, 10:57 AM
Adam gibi kullanılması, kural aykırı davranış, terbiyesizlik ve düzensizlik çıkartanlara karşı kullanılmasını sağlamak adına açtık.

Gerektiğinde madur oyuncuları tek linkle yönlendirmek temel sebepti ...

Celinecim insan olanların anlayacağını düşünerek çok mu optimist bir karakter sergiliyorum acaba... :smile: Neyse biz görevimizi yapalım, açıklayıp anlatalım.

Keyfi kullananların kulaklarını çeker gerekirse bizzat üzerinde test ediriz en güzelinden 3 aşamalı :twisted:

celine
14-02-2007, 11:02 AM
ya dün gözümle bişeye şahit oldum adam odaya girdi ismi lazım değil birine slm vermediği için adamı odadan attılar bu kadar düştü işte sitemiz:(

zaten oyuna giremiyorum kanser olucam:)

JiGsaW
14-02-2007, 11:12 AM
Şu sıralar 20 oda civarı dolanıyoruz. Toplasan 2 oda adam çıkmaz. O kadar oldu işte site...

celine
14-02-2007, 11:15 AM
evet acayip sapıttı herkes realde yapamadıklarını burda yapmaya çalışıyolar birilerini bootlayarak bi yerlere gelebileceklerini sanıyolar ben admin olacaktım hepsinin annesinden emdiği sütü burnundan geri çıkartırdım:)

eskisehir
07-03-2007, 04:21 AM
aslında tekme atmakda bir çözüm olmuyor ki hani tamma 3 oy ile onu atıyoruz tekrar geldigi zaman tek bir duuut atilmasina sebeb oluyor ama modemin fişi çıkartıp taktımı tekrar 3 voite gerekiyor
bu aralar o kadar cetelesme var kiii
atmak istediklerini teker teker bulup o adama o nickle rahat verdirmiyorlar malesef.
keske bir çözüm olsaydıı....

metalic
12-07-2007, 06:36 AM
Nickimi kullanıp, girip küfür ediyorlar. Nitekim sabaha kadar tekme de atsam, nafile. Üyelik sistemi olmalı aslında ama...

minzomarakan
11-08-2008, 01:57 PM
Başlık üzerinden serbest çağrışım; eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek

Pacharel
22-10-2008, 10:46 AM
Teknik olarak boot Jigsaw'in yazdığı şekilde yapılır.Ancak pratikte kazın ayağı öyle değildir.Bizim odalardaki isketchde şayet civarda tanıdığın adam yoksa , yapman gereken ilk şey odanın havasını koklayıp, kim kiminle ne kadar samimi, bootlayacagın kişinin civarda arkadaşları var mı anlıyacaksın.Aksi taktirde adam küfür dahi etmişde olsa kendini sauna arkası soğuk duşda bulabilirsin. :)))

Kokteyl
02-11-2008, 01:51 PM
kıllımılı arkadaşın düdüğü NEZMAN

Kokteyl
02-11-2008, 01:52 PM
gelir cok merak ettimde.nezman yaaaaaaaaaaaa....

GeReDeL!
28-12-2008, 07:49 PM
kaf kaf kaffffffff

Zerre
02-01-2009, 10:11 PM
kaf kaf kaffffffff

sin sin sin kaf sin kaf sin kaf :idea:

OmrKeSKiN
03-01-2009, 03:17 PM
:!:Varsa Bi Durum Konuşalım Açık Oturum..!

GeReDeL!
03-01-2009, 04:46 PM
sin sin sin kaf sin kaf sin kaf :idea:

ehuehueehue ligler bitti hafta sonları izmirde patlıom sıkıntıdan.. acil kaf kaf çekmem lazım :P