View Full Version : Bugün isketch'te ne var
JiGsaW
23-04-2009, 02:35 PM
Evet bugün isketch'te yeni bir etkinlik sürecine girme kararı aldım tabi bu bir benim istememle değil hepimizin katılımı ile gerçekleşecek bir süreç.
1 hafta süresince her gün bir etkinlik yapma niyetindeyim, önerilerinizi, etkinliklerinizi bekliyorum.
Başlık Kullanımı;
-Oyun arkadaşlarımız ile planladığımız ve başka oyuncuların katılımına açık olan özel odalardaki oyunları duyurabiliriz.
-Oyun içerisinde düzenlenen turnuvaları bildirebiliriz.
-Chat odaları açıyorsak bunu duyurmak için yine bu başlığı kullanabiliriz.
İlk öneriyi yapıyorum ;
Bu akşam (23 Nisan) saat 22.00 sonrası bir Mish-Mash odası açacağım. Denemek isteyen arkadaşları beklerim. Oyun içerisinde benimle irtibata geçsinler.
Yer: Özel oda
Oda Adı : Miş-Muş
Saat: 22.00 veya sonrası
JiGsaW
25-04-2009, 08:27 AM
25 kişinin katılımı ile pek hareketli bir "Miş-Muş" oyunu oynadık, katılan herkese teşekkürler.
Bugünün Cumartesi olduğunuda unutmayarak biraz geç bir vakitte (dışarıda programı olanları düşünmek lazım)
Bu akşam (25 Nisan) saat 23.30 sonrası bir Bağlantılar (bir kelime önceki ile birlikte çizilecek) odası açacağım. Denemek isteyen arkadaşları beklerim. Oyun içerisinde benimle irtibata geçsinler.
Oda Adı : Baglantilar
Saat: 23.30
Açıklama : Connections adı ile belki ingilizce olarak oynadığınız oyunun espirisi "Çizer 1. kelimeyi çizer, 2.raundaki çizer, 1.raund'daki kelimeyi de resmine ekleyerek kendi kelimesini çizer." Yani herkes hep bir önceki kelimeyi kendi kelimesini de katarak anlatır.
Kokteyl
29-04-2009, 11:15 PM
bugün ayın 30 u ...ve ben bunları daha yeni duyuyor ve okuyorumm..:(
adminim ama yaaa..bensiz siz nasıl mış muş oynadınız ama yaa..bir eksiklik hissetmedinizmi yawww??:)
bende bu güzel etkinliklere katılamamıştımm...:((..
MaXmAxMaX
03-06-2009, 06:27 AM
Nedense İlk kez gördüm ben bu konuyu:( Aslında iyi bir fikir, ama özel odalarda çizim yapılırken bazen yazılar yazılıyor, gelen misafirimiz orayı normal zannedip hep yaparsa sorun çıkacaktır gibime geliyor. Oraya gelen herkes uyarılmalı.
Perry
13-06-2009, 09:33 AM
isketchte uzun zamandır bir etkinlik yok aslında:rolleyes:
minzomarakan
14-06-2009, 01:12 AM
Her zaman ne varsa o var.... Girdim baktım bişey değişmemiş.
JiGsaW
17-06-2009, 07:41 AM
Değiştirmek için ne yaptın?
(Bulunduğumuz mekana, ortama, topluma ne kattık gibi genişletilebilir bu soru yeri geldi mi)
Gandhi'nin bir sözü vardır sık sık profilime yazarım;
Be the change you want to see in the World..
Dünya'da görmek istediğin değişim ol.
Tez zamanda bir çizim etkinliği daha yapmalı. Biraz yoğun olduğum için ilgilenemiyorum ancak kimseden de öneri gelmiyor. Herkes memnun sanırım halinden, inovasyon çalışmaso yapan yok.
Thyia
20-10-2009, 03:16 PM
Değiştirmek için bişeyler yapmak lazım... Turnuva olsun mesela, yada tahmin turnuvası :) Ben şahsen çizimim güzel olmadığı için tahmin turnuvasını tercih ederim :embarrassed:
JiGsaW
20-10-2009, 06:40 PM
Düzenleyin hemen bir etkinlik katılalım Thyia hanım :)
Thyia
21-10-2009, 12:36 PM
Peki... Tahmin turnuvası düzenleyelim o zaman... Veya GeReDeL!'nin dediği gibi takım turnuvası... İkincisi özellikle derbi öncesi daha mantıklı olabilir... :))
Ben kişileri ayarlarım ve tabi ki hangi gün olacağını... Sizde kuralları yazarsanız memnun olurum...
JiGsaW
21-10-2009, 09:23 PM
Güzel fikir, derbi öncesi FB ve GS'lileri toplayıp bir takım yarışması düzenlenebilir.
Diğer takımlar da elbetteki katılırlar.
Takip ediyor olacağım bu başlığı
Thyia
22-10-2009, 06:20 PM
Derbiye 2 gün kaldığına göre, turnuvayı Cuma veya Cumartesi yapabiliriz... Benim fikrim Cuma'dan yana. Farklı fikri olan varsa yazabilir..
GeReDeL!
23-10-2009, 12:41 AM
gs fb olabilir. yada jigsaw 11 de oda açar turnava die mesela. oraya farklı niklerle gelinir users komutuna gorede rastgele takımlar olusur kimse takım arkadasını bilmeden oynar. ALDIM VERDIM BEN SENI YENDIM DIYE ADAM MI ALISCAZ YOKSA :D BURAYA GOZ GEZDIRIP TURNUVA CESIDINE GORE GS FB ISE KENDI NIKIMLE DIGERI ISE DE FARKLI BI NIKLE GELMEYE CALISCAM GS FB DEGILSE INFOLARIDA SILMEYI UNUTMAYIN :D
GeReDeL!
23-10-2009, 12:42 AM
Sike ve saibesiz temiz oyun dilegiyle
JiGsaW
23-10-2009, 10:00 AM
Bende Geredeli gibi herkesin farklı nicklerle gelip tanınmaz olmasından yanayım ancak bunun mümkün olmayacağı da aşikar :smile:
özelden fısıldaşmalar, msnden ayarlaşmalar...
Ama birde işin eğlenceli tarafını düşünelim tanımadığın insanlarla rastgele bir takımdasın, keyifli olacaktır. Küskünlükleri, sevdim sevmedimleri bir kenara atarak güzel bir oyun rekabeti yaşanacak.
Adam Paylaşımı ise şöyle olur :
- 1 oyun 10 raunt oynanır. Puan sonuçlarına göre takımlar ayrılır.
- users / draw order'a göre
(başka öneri?)
Genel olarak:
- Odadaki kişi sayısına göre 2 veya 3 takıma ayrılırız.
- Odadaki oyuncu sayısına göre raund belirleriz.
- Turnuva temasına göre Takım isimleri belirlenir : FB, GS, BJK her ne ise.
simM yarışmacı arkadaşlara başarılar diler...organizasyon da emeği geçen herkese teşekkür eder şimdiden...=))gelemez isem bol şans peşinizi bırakmasın..
HaYaT
23-10-2009, 01:34 PM
Bende Geredeli gibi herkesin farklı nicklerle gelip tanınmaz olmasından yanayım ancak bunun mümkün olmayacağı da aşikar :smile:
özelden fısıldaşmalar, msnden ayarlaşmalar...
Ama birde işin eğlenceli tarafını düşünelim tanımadığın insanlarla rastgele bir takımdasın, keyifli olacaktır. Küskünlükleri, sevdim sevmedimleri bir kenara atarak güzel bir oyun rekabeti yaşanacak.
Adam Paylaşımı ise şöyle olur :
- 1 oyun 10 raunt oynanır. Puan sonuçlarına göre takımlar ayrılır.
- users / draw order'a göre
(başka öneri?)
Genel olarak:
- Odadaki kişi sayısına göre 2 veya 3 takıma ayrılırız.
- Odadaki oyuncu sayısına göre raund belirleriz.
- Turnuva temasına göre Takım isimleri belirlenir : FB, GS, BJK her ne ise.
Güzel bi düşünce ama şu zaman da şahısların toplanabileceğini sanmıyorum. Umarım bende olabilirim izlemek iiçin yani :P =)
Thyia
23-10-2009, 03:43 PM
Oda Adı : Derbi Turnuvası
Saat: 23.00
Açıklama : Oyuncular takımlara ayrılır ve takımlar birbir ile yarışır. Kazanana kaybeden takım baklava ısmarlar? :)) :smile:
messi
23-10-2009, 04:35 PM
ok tamam gs fb li adam cok bulunurda benım gıbı azınlık olan bjklılar ne yapacaklar ? :(
kendi nickimizi kullanmama* kararı kesinleşti mi?
messi
23-10-2009, 06:05 PM
gs fb bjk olacaksa farklı nikte gelmeye gerek yok yazan GeReDeL! daha yeni uyandım hesap acmadım messiden yazıom :D
GeReDeL!
23-10-2009, 06:28 PM
benim mr ım çekildi . ama iğneylede olsa oynucam inş :D
hımm tamam o zaman
atarsınız beni bir takıma artık
messi
23-10-2009, 07:04 PM
Sen eski takimin bjklisin tabiki :)
DELI[r]CEM
23-10-2009, 09:47 PM
turnuvadan son notlar...
saat 23:45...oyuncu sayısı 25... GS eziyor çünkü odanın yarısı gs li taraftarlarla dolu...
adil değil di şike wardı :) dengesiz olacağı söylemiştim ama kalabalık arasında kaybolup gitti yazılarım :) şimdi lik bu kdar haftaya tekrar aynı saatte görüşmek üzere...
DELI[r]CEM
23-10-2009, 09:57 PM
saat 00:00 kartal üstünlügü ele geçirdi ... fenerin daha golü bile yok :)
messi
23-10-2009, 10:13 PM
şampiyonluk yarınlara kaldı gördünmü fener .:D:D:D:D:
tu_ba
23-10-2009, 10:14 PM
ahahhahaha:P
GeReDeL!
24-10-2009, 03:14 AM
hic zevk almadım bi suru gs vardı. baska zaman esit sayıda kapısma dilegiyle. gerci gsliler gittikten sonra hala fbnin el alamayıp bjknin el almasıda düsündürücü :)
messi
24-10-2009, 03:28 AM
ahahaha bjk yürek gücü yeter isketchte parmak oynatmaya ne gerek var :):):):)
Thyia
24-10-2009, 07:08 AM
GeReDeL!'e katılıyorum bende zevk alamadım. Gs'lılar gittikten sonra FB'nin el alamama sebebi yine aynı sebep bence. FB azınlıktaydı. Diğer türlü olsaydı Gs'ın şansı yoktu ;)
Evet messi şampiyonluk yarın'a kaldı ! :)
Ve dikkat ettiyseniz Bjk ile polemiğe bile girmiyorum :P
messi
24-10-2009, 08:15 AM
bjk polemiğe girecek kadar fenerli yoktu zaten tek basınada gırsen FARKETMEZ BJKlı MESSİ AFFETMEZ ablacım :)
GeReDeL!
24-10-2009, 09:23 AM
esit sayıda oluncada 681 kardesimi bulursam ikimiz oldukca alacagimiza suphem yok .. olmasada yok :D
DELI[r]CEM
24-10-2009, 09:44 AM
thyia sana demiştim kişi sayısı ve takımları :) yani sonuçta odada 27 kisi wardı 12-13 tanesi gsliydi bu dengesizlik yarattı oyunda yarış mantıgını kayboldu...
tekrarlarsak bu olayı bence bir eksik bir fazla eşit sayıdaki takımlarla oynayalım...
GeReDeL!
24-10-2009, 09:50 AM
eeee biz demistik bosuna 25 milyon fener felan demeyin die :D nüfus sayımı yapıldı gercek ortaya cıktı :D
Thyia
24-10-2009, 10:13 AM
Haklısın Delircem... Benimde bütün temennim eşit olmaktı ama, maalesef Gs'lı çoğunluktaydı. :) Bu turnuva olmadı cidden ya, nickler farkı olsaydı daha güzel olabilirdi tabi birde eşitlik olsaydı :)
Thyia
24-10-2009, 10:14 AM
eeee biz demistik bosuna 25 milyon fener felan demeyin die :D nüfus sayımı yapıldı gercek ortaya cıktı :D
Nüfus sayımı isketch'te mi yapıldı GeReDeL! :smile: gerçekleri bilen biliyor...
GeReDeL!
24-10-2009, 10:39 AM
beste öle thyia ben napıyım :D
DELI[r]CEM
24-10-2009, 10:46 AM
başka takımlar kurabiliriz :) batı karması,doğu karması,kuzey karması,güney karması diye :)
aman tanrım neler olmuş,gelemedim şanlı fenerim e neler olmus=))umarım tekrar aynı ve benzeri organizasyonlar yapılır=))ve katılabilirim ve fenerimin başılarılarını doyasıya kutlarız=))
Thyia
24-10-2009, 01:52 PM
JiGsaW'a sanırım kimse gelmeyecek demiştim, ama yanılmışım :) 27 kişi az değil bence :)
Trunuva'ya katılan katılmayan herkese ve bana bu organizasyon'da (elime yüzüme bulaştırdım o ayrı :) yardımcı olan yegane adminimiz JiGsaW'a çok teşekkürler...
GeReDeL!
24-10-2009, 02:29 PM
yok thyia güzel bir adımdı saol çalışmaların için daha iyisi olacak ilerde inş
GeReDeL!
24-10-2009, 02:29 PM
yeni turnuva YUKARI AYRANCI VS ASAGI AYRANCI :D
Thyia
25-10-2009, 08:34 PM
yeni turnuva YUKARI AYRANCI VS ASAGI AYRANCI :D
Varmı böyle bir turnuva :smile: yoksada olsun mu?
minzomarakan
28-10-2009, 02:44 AM
Değiştirmek için ne yaptın?
(Bulunduğumuz mekana, ortama, topluma ne kattık gibi genişletilebilir bu soru yeri geldi mi)
Gandhi'nin bir sözü vardır sık sık profilime yazarım;
Be the change you want to see in the World..
Dünya'da görmek istediğin değişim ol.
Tez zamanda bir çizim etkinliği daha yapmalı. Biraz yoğun olduğum için ilgilenemiyorum ancak kimseden de öneri gelmiyor. Herkes memnun sanırım halinden, inovasyon çalışmaso yapan yok.
Bunu o kadar geç gördümki... Önce yanlış anlaşılma var.Anlatmak istediğimi yarım bırakıp yazmışım yada eksik. Benim hatamç Özür dilerim bunun için.
Sana karşı, isketch sitesine karşı kullanılan bir cümle değildi o. Seninle olan mesafem yada sohbet seviyem hep belli. Sohbet konuları da...:smile: Deşifre etmenin manası yok:embarrassed: Ne oyundaki sıfatından yaralanıp bir beklentim oldu yada bir talebim buna dayalı. Yani durduk yere sana laf atmanın manası yok.
İnsanlar oturmuş bir site yapmış. SİStem belli, kurallar belli vs. Oyun oyna,sohbet et,kazan ,dalga geç yenilenle vs...
Benim söylemek istediğim kişilere olan bir göndermeydi. Oyunun kendi yapısına,sistemine değil de oyuncular tarafından yaratılıp daha sonra isyan edilen,beğenilmeyen ve en önemlisi bu sanki senin, başka bir adminin kısacası bu site yöneticilerinin bir kabahatiymiş gibi söylenenlere...
(okumak ile sorunu olmayan ve beni anlayan nadir insanlardan olduğun için uzun tutuyorum. affına sığınarak)
Oyunun temel sıkıntıları üzerinden gidelim...
Odadan atma: Belirli isimler var oyunda. Modemini resetleyip, hızlı bir şekilde ip değiştiren. İsimleri en iyi sen biliyorsun. Ve sana gelen şikayetler. Şunlar bizi odadan attı, şu bizi odadan attı. Bu site oyuncuları bu adamları kendileri yarattığının farkında değil. Sen oda içindeki sohbette; "ya kanka bunlar bizi atıyo,hadi şunları atalım", "bana slap yaptı atalım", "bana salak dedi atalım" " gördünmü bilmemkimi, ne güzel attı adamları, valla bravo" şeklinde söyleme girersen bunlar olur. Hayata dair tek başarıları;sanal alemde odadan adam atmak olan insanlar havaya girer ve her grubun içinde bunlardan türer. Doğal olarak saldırı için üretilen adamlar kontrolü kaybeder ve başınıza bela olur. Kısacası; bugün oyunda şikayet edilen adamları tamamen oyuncular kendileri yarattı.
Sarkıntılık: Ya bu bana msnden sarktı,özelden taciz etti bıdı bıdı vs vs. Adama 3 kere oyun oynadın diye msn verirsen bazı şeylere katlanacaksın demektir. Yada infoda başka bir oyuncunun adını yazarsan ve altına aşk sözleri. Demekki bu kişi burdan sevgili buluyo, daha önce bulmuştu vs şeklinde fikirler oluşur. Klasik mantık ellere varda bize yokmu şekline dönüşür. Ve cinsel bilgilerin sıfır olduğu bir ülkede bunların yaşanması kaçınılmaz. Tüm ülkeyi bir anda değiştiremeyecğine göre biraz şartlara göre davranacaksın. Yada.... ki buna gerçekten saygı duyarım bişeyleri değiştirme çaban varsa, bazı şeyleri konuşmak tabu olmamalı diyorsan katlanacaksın. Çünkü malesef, hala bir göğüs gördüğünde içindeki tecavüzcü coşkunu durduramayan, msnde karşıdaki oyuncunun bir resmini gördüğünde dakikada sarkma,tavlama planları yapan insanlar topluluğuyuz.
Dedikodu,ilişki kuyu kazma vs: Sen sürekli olarak birileri için bişey söylerken, aynı anda "ya canım burası çok bozdu, millet kız için geliyo, erkek için geliyo " şeklinde konuşursa bu iş olmaz. Zaten pencereden pencereye, telefonsuz evden çıkmadan bunu yapabilen bir milletiz. Bizim olduğumuz yerde bunun olması kaçınılmaz.
Düdük sayısı 10a çıkmış: Bundan haberim yoktu. Çok sonra öğrendim. İlk örnekte söylediğim sebeplerden kaynaklı. Siz birer saldırı makinesi yaratırsanız ve kurallar dışında adam atarsanız,kuralları işinize geldiği şekilde yorumlarsanız bu olur.
Denecekki sen de bunları yaptın. Evet bazılarını belki hepsi yaptım. Ve hayatımdan en gereksizce çaldığım zamanlar oldu.Bunun cezasını zaten ben çekerim. KEndime kızarım,hatta bunları yaptığım için utandığımı bile söyleyebilrim çok net. Ama artık oyun dışında tarafsız bir gözle yazmanın dışında birazda tecrübe ile bunları çok net söyleyebiliyorum.
Not 1: Öncelikle yanlış anlamanın dışında bu kadar çok geç cevap verdiğim için özür dilerim. Yeni gördüm :) Beni az çok tanır, lafı nerede olursa olsun, ilk fırsatta göndermek istediğimi bilirsin. Başlık sessiz ve uygundu bunu seçmiştim.
Not 2: Saat gecenin dördü... Yazım ve imla hatalarıyla dolu bir yazı oldu özür dilerim.
minzomarakan
28-10-2009, 03:00 AM
Ha şimdi diyebilirsin. Düdük. O kadar konuştun ama hala bir önerin yok diye. O kadar şikayet ettim yada çok biliyormuş gibi ukalalık tasladım. Bir de öneri verim.
Resim ve edebiyat diğer sanatlardan çok farklıdır. Müzik,sinema vs gibi sanatlarda eser için genel 2 kanı vardır. Bir şarkıyı yada filmi beğenirsin yada beğenmezsin. Örneğin bir şarkıyı sevmezsen dinlemezsin, seversen defalarca dinlersin.
Ama resim ve edebiyatta bir fikir sahibi olmak için önce anlaman gerekir. Anca ondan sonra bir fikir sahibi olabilirsin. Benim önerim çizim üzerine olmalı. Takımlara ayrılıp yarışmak, eğlenceli ve farklı olsada site konseptinden çok uzak değil.Normal zamanlarda bile team komutu ile bu sık sık yapılıyor. Sitedeki yetenekli çizerler belli. O yeteneklerine laf söyleyen taş olur.
Daha önce çizim yarışmaları çok güzel olmuştu. AMa biraz fark katma zamanı geldi. Çizimin yanında yaratıcılık ön plana çıksın. Yani internetten yada başka bir yerden bir resme bakıp çizmek yerine sıfırdan bir resim... Bir kaç örnekle öneri verebilirim.
1-Seçilecek bir konunun hikayesi... Örneğin; giderek onurunu kaybeden bir insanı çizmek yada bir yerlere gelmek için çabalayan bir insanın hikayesi...
2- Çizerlerin kendileri için en özel olan şarkıyı çizime dökmeleri. Yada ortaklaşa seçilecek bir şarkıyı..
3- Bir şiiri çizime dökmek. İstenilen yada yine ortak seçilecek bir şiiri...
4- Güncel bir konuyu çizime dökmek. İster ergenekon, ister açılım süreci, israil sorunu
Örnek olarak verilen konular elbet değişebilir. Tamamen örnek onlar. Ben buna katılamam veya düzenli takip edemem. Ama bu çizimleri görmekten inanılmaz keyif alacğım bir gerçek. Sanatın bir kaç dalını birleştermek yada hergün okuduklarımızı, izlediklerimizi çizmek keyif olacaktır. Güncel benim favorim olur. Sonuçta üzerine yorum yapamıyorsan, ülkene,hayatına dair bildiklerinin hiçbir önemi olmaz. Eğer kabul görürse konu seçimi için elimden geleni yaparım
JiGsaW
28-10-2009, 08:36 AM
Bu sıkıntılar bittiği gün 360'da parti vereceğim ben :)
Öneriler güzel bakalım bunlardan bir tema oluşturup yine etkinlik yapalım.
Derbi etkinliğinde ezici çoğunluk yaratan GS li arkadaşlara tebrikler, isketchte GS sahada FB kazanır :))
Thyia
28-10-2009, 10:03 AM
Öncelikle burada bir tartışma çıkartmak değil amacım. Fakat böyle durumlarda sessiz kalamıyorum. Neden herkes birbirini suçluyor. Benim bu sitede gördüğüm bir gerçek varki o da kimsenin kimseyi çekemiyor olması.
Sürekli bir atışmalar iğnelemeler vs.
Sonuçta bu sitede olmamızın nedeni eğlenmek değil midir? (başkaları hangi amaçla gelirse gelsin beni ilgilendirmiyor!)
Bize ne kick çekenlerden, bize ne reset atmasından, bana dokunmayan yılan bin yaşasın olayı değil bu…
Ama sen madem eğlenmeye geliyorsun eğlenmene bakacaksın…
Neden birileriyle uğraşıp sinirini bozacaksın ki… hı hakaret ettiyse, orda sana bir uyarı düğmesi verilmiş sen uyarını çekersin olur biter.
Birbirinizle alıp veremediğiniz nedir ben bunu çözmüş değilim. Neden herkes kendi olamıyor burada ? Neden sürekli bir maske ile dolaşılıyor?
Belki burası yeri değildi özür dilerim… Ama artık bazı şeyler kabak tadı vermeye başladı. Kimse kendini görmüyor çamur atmaya çalışıyor ki çamur atmak çok kolay….
Son bir not: Minzo söylediklerimin seninle alakası yok, genel olarak söylüyorum bunları…
JiGsaW
28-10-2009, 12:35 PM
isketch Meydan'ı isimli bir oturum yapıp adminler ile oyuncular dertlerini sıkıntılarını paylaşsın. Ama çizerek...
Thyia
31-10-2009, 10:21 AM
Turnuva mı bu dediğiniz ?
GeReDeL!
31-10-2009, 10:41 AM
daha çok çizim yarışmasına benzio thyia bu
Thyia
01-11-2009, 06:12 PM
Evet... bana göre değil yani :S
JiGsaW
02-11-2009, 11:31 AM
Tabu vari bir turnuva olsun.
Çizerek anlatılacak 1 kelime olacak.
3'er kişilik 2 grup yarışacak (oyun şimdilik 6 kişilik tasarlandı) .
Gruptan sırayla seçilen çizer, kendisine çıkan kelimeyi karşı gruba anlatacak. Karşı grubun bu kelimeyi bilmek için tek hakkı var. Sadece 1 tahmin sınırı olacak (Oyun kutusuna yazılan ilk tahmin geçerlidir), chat kısmında ise 3 kişi arasında kritik edecek :)) Böylece enteresan sohbetlere tüm oda halkı şahit olacak. Karşı grubun üyeleri isterse araya paratiz yapıp yanlış yönlendirme, dikkat dağıtma hakkına sahip.
İşin güzel yanı, iki grup yarıştığından ve sana gelen kelimeyi karşı gruba anlatacağın için çirkeflik yapmak serbest. Ama abartmadan, illa kelime çizilecek! Hani dolaylı yoldan anlatım, çizimde dikkati başka şeye çekme serbest :)
Grubunu toplayan bir haber atsın bu başlık altına ona göre bir turnuva karşılaşma programı yaparız.
Thyia
02-11-2009, 04:47 PM
Eğlenceli olabilir, fakat neden 6 kişilik ? Biz kalabalık bir aileyiz :))))
Pembe-Turtle
02-11-2009, 06:05 PM
Sayı arttıkça senkronize bir biçimde eğlenceli ve uzun bir zaman geçirilemeyeceği kanaatindeyim.
Gruplar bir kaç oda açabilir bence, bu formatta oynamak son derece eğlenceli. Bir an evvel harekete geçelim.
JiGsaW
03-11-2009, 01:08 PM
Evet sayı arttıkça eğlence azalıyor. 3'er kişilik ekipler, 8 takım, 4 oda şeklinde düşünülebilir. (Derbi Turnuvası adı altında düzenlediğimiz etkinlikte 27'yi görmüştük.)
Finalde 2 grup arasında olacak :)
GeReDeL!
03-11-2009, 07:59 PM
hmm penaltı alılan kale arkasında taraftarların atkı sallaması gibi :D ben bu sayfaya bakarım ayarlanırsa hazırım
GeReDeL!
13-12-2009, 05:12 PM
ya çok geç haber vermiş olcam ama artık olduğu kadar. bu gün saat 22 de özel odada 99 round oynamayı düşünüoruz gerekli katılım sağlanırsa
Thyia
15-12-2009, 09:01 AM
Ben daha yeni gördüm bu yazıyı :/
oynamaya çalıştım ama baya bi geç kalmıştım sanırım :))) kazananı tahmin etmek zor değil tabi...
messi
16-12-2009, 12:43 AM
İller arası kapısma olsun ama bursa olmasın bu ıller arasında :D
slap messi bursa nın neyi eksik..bursa düşmanı senii=SSSS
messi
22-12-2009, 08:25 PM
ay ayol bursa :D
GeReDeL!
05-01-2010, 06:08 PM
bişi yok isketchde anca çene var bıdı bıdı konuşuyorlar. nerde o eski isketch
az önce blittzz de çok iidin valla.. teprik edyrm
Wolvi
14-01-2010, 01:33 PM
Herkesin oyunda olacağı bir hafta sonunda SABIR odası yapalım..
Potibor
14-01-2010, 02:03 PM
40 50 kişilik bi oda açalım.oynayış şekli aynı olsun.çizilen kelimeyi bulamayanlar odadan sürülsün:D odadaki herkes kelimeyi bildiği takdirde sona kalan sürülsün.ilginç olur sankim:D
Wolvi
14-01-2010, 02:54 PM
SABIR odası öyle bir yer.. 255 Round bir hafta sonu ayarlayın yapalım..
GeReDeL!
15-01-2010, 10:53 AM
evet bu hafta sonu değil ondan sonrakinde angaradayım yapalım kanka. yalnız özelde en fazla 99 a getirebiliorum ben siz 255 nası yaptınız matkapla ilerimi sardırdınız :D
MisCha
15-01-2010, 01:29 PM
GeRe DeL! sini tebrik etmek için 255 round sabredebilirmiyim? ımmmm ııııımm ..
Hayır sanırım :biggrin::biggrin:
GeReDeL!
16-01-2010, 03:02 AM
niye ben wolvi olur ederiz işte. amaç tebrik değil ztn dayanabilmek
messi
16-01-2010, 10:23 AM
ya sonuc GeReDeL!&Wolvi olacağı ıcın sımdıden Tebrıkler :D
JiGsaW
23-01-2010, 02:29 PM
Blitz! Oyun Gecesi
23 Ocak Cumartesi saat 22:00
Blitz! (Turkish) odasında herkese açıktır.
Tek kişilik katılım gösterilecek. (Takım olmak yok)
Kelime listesi : Turkish
Çizim süresi : 50
1 Oyun 10 raund.
Oda kuralı : Kelime bulunur bulunmaz raund sonlanır. İlk bilen raundu kazanır.
isketch kurallarının tümü Blitz! odaları için geçerlidir.
GeReDeL!
23-01-2010, 03:02 PM
peki kac round olcak. bide normal blitz deki gibi cizim suresi dar olcak degil mi ? 40 sn filan
JiGsaW
23-01-2010, 04:11 PM
50 saniye çizim süresi
10 raund olacak
(Normal Turkish odalarda çizim süresi 120 dir)
Wolvi
23-01-2010, 05:14 PM
hakem vs olacakmı yani bi yarışma gibimi olacak? kazanan foruma yazılacakmı?
GeReDeL!
23-01-2010, 05:21 PM
ısındım diyene kadar biter şipşak 10 round :) hakem bülent yıldırım mış. kelime debboysa rakip makarna yazsada kabul :D
JiGsaW
23-01-2010, 05:37 PM
rahat oynarız hakeme yan hakemlere gerek yok. Federasyon da katılmaz. Gelen gelsin oynanır. Turnuva çapında değil maksat eğlence olsun W :)
Potibor
23-01-2010, 06:19 PM
hakem vs olacakmı yani bi yarışma gibimi olacak? kazanan foruma yazılacakmı?
Kazanana plaket verceklermiş:D
Wolvi
23-01-2010, 08:32 PM
ahahahah odaya gelen geri çıkıyor..
GeReDeL!
24-01-2010, 01:41 PM
ahhahaaha :D
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.