View Full Version : Oyun Hakkında Sorular / Öneriler / Cevaplar
merter
07-01-2007, 01:01 PM
"Aman Allah'ım ne kadar şanssızım anlatmam gereken kelimenin bir harfi gözükmüyor." : diyen arkadaşlar oyunda oldukça fazla.Bir de o çıkmayan harfler için tahminde bulunurlar.Alakasız bir şey de anlatabilirler :)
Böyle bir durumda yapmamız gereken şu,en son yazdığımız pencereye göz atacağız,bu aşağıdaki muhabbet penceresi de olabilir yukardaki tahmin penceresi de olabilir.Kırmızı yazıların arasına dikkatle bakacağız ve "your word is bilmemne" yazısını görüp ordan kelimemizin "bilmemne" olduğunu ögreneceğiz.
Kolay gelsin.
celine
08-01-2007, 02:36 PM
ahahahhaa cok güldüm merter your word is bilmemne:D:D:D:D:D:D
patience
09-01-2007, 12:14 AM
ama bazen o dediğin yerde de görünmüyo, harfler eksik kalıyo orda da...
merter
09-01-2007, 03:51 AM
=)
Şimdiye kadar bana hiç olmadı,zaten yazı ekranında hiç bir zaman bozuk karakterler çıkmaz."Yazı yazdığın ekrana" bak paticim :)
celine
09-01-2007, 09:58 AM
pati newbielesme...
AtiLLa
09-01-2007, 10:00 AM
Merter, bilmeden konusuyorsun! Bazen yazi yazilan yerde de görünmüyor karakterler!
merter
09-01-2007, 03:04 PM
Sevgili Atilla ;
Düz mantıkla hareket edersek,bizim yazdığımız ekranda böyle şeyler olsaydı :sık sık karşılaşırdık.Bizim yazdıklarımız arasında da o "kareler" çıkardı.
Ama şunu da eklemek lazım : sen benden daha uzun süredir oynadığın için benden önceki Isketch sürümlerindeki başka hatalara denk gelmiş olabilirsin.Girdiğimden beri bana hiç olmadı.900 civarı oyun oynadım ve "hiç görmedim"
0/900= %0 ihtimal.Bu da bana genelleme yapma hakkı verir.
Sevgili İskeçseverler;
Bahsettiğiniz şey şu da olabilir yazı ekranına baktınız "your word is b:lmemne" yi okudunuz .Burda " : " ne ki ? Yine harf çıkmadı diye düşündünüz.Sebep ise harfin düzgün gözükmemesi değil .Bunun nedeni kelimeleri oyuna yükleyen kişinin orjinal kelime olan "bilmemne" yerine "b:lmemne" olarak girmesi , " i " yerine yanlışlıkla " : " yazılması.Yani tahmin yapan kişiler "bilmemne" yazarsalar dahi oyun bunu kabul etmez; illa "b:lmemne" yazmanız gerekir.Nasıl ki "asci" yerine " ahci" cikabiliyorsa bu durum da ondan ibaret =)
Not:Bunlar benim emin olduğumu düşünerek sizinle paylaşmak istediğim şeylerdir.Sadece oyunda sölediğim şeylere bakın, onaylayıp onaylamamak size kalmış.
Saygılar =)
kadis
10-01-2007, 08:15 AM
ahahahahahahahaha
./kopmak merter
içim bayildikça sizi zevkle okuyorum.:!:
yorgunluğa,sıkıntıya bire bir:razz:
bizi aydınlattığın için allah senden çok mersi merter:biggrin:
merter
10-01-2007, 01:12 PM
Yahu bilmeyenler çok sen de benle dalga geçiyorsun.Teessüf ederim :P
çok tesekkur ederim. Galiba daha öncede bikaç defa söylemiştim ÇOK İYİSİN saol
(Gerek kalmadığı için silindi.)
JiGsaW
24-02-2007, 10:13 PM
harika. Advanced kismida anlatildi , elimize saglik nth...
nth yani benim iki kelime iki cizim yapilan bir tandem odası acmam icin artist ve words bolümlerine 2 yazmam lazim.dogrumu?bilgiler için tesekkur ederim.
evet doğru. 3 kelime 5 çizer, 10 kelime 32 çize hepsi aynı mantıkla :) herkese eğlenceler
ozgur1903
28-02-2007, 05:36 AM
nicklerimizi şifrelememiz mümkün mü ?
JiGsaW
28-02-2007, 07:55 AM
Ne yazık ki nickler henüz sifrelenemiyor. Cunku sitede register / yani uyelik sistemi yok. O nedenle kimsenin nicki garanti degil.
ozgur1903
01-03-2007, 11:25 PM
ok sagol......................
ozgur1903
04-03-2007, 05:01 AM
teşekkürler paylaşımın için
emeğe saygı, teraziyi unutmayalım xDDD
ermanen
11-05-2007, 10:57 PM
Güzel olmuş. Sağolun :)
JiGsaW
16-05-2007, 08:08 AM
ermanen avatar çok iyi olmuş tebrikler. :)
JiGsaW
16-05-2007, 08:36 AM
Minik bir açıklama yapalım ( bana gelen sorularda çoğaldığı için ) :
Son zamanlarda birkaç kendini bilmez insan ( insan demek için bin şahit gerek) densiz hareketler sergileyip, çok sık isketch'te bulunan insanların nicklerini alıp sanki onlarmışcasına dolanıp, küfür hakaret ve boot etmektediler.
Henüz sitede bir üyelik sistemi olmadığı için, hiçbir oyuncunun nicki kendine ait olamıyor. Ve şöyle bir durumda var eğer ki nickiniz başka biri tarafından alınıp oynanıyorsa o kişiyi atıp kovalamak doğru olmaz. ( Şayet küfür edip adam bootlayıp, siz olduğunuzu iddia etmiyorsa tabi)
ermanen
16-05-2007, 03:55 PM
Neden üyelik sistemi gelmiyor?
asiveyesil
14-12-2007, 09:26 PM
oyuna nerden giriyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
JiGsaW
18-12-2007, 07:54 PM
http://www.isketch.net/isketch.shtml
abyss
26-03-2008, 11:17 AM
hmmm peki oyuna girdik, sonra nasil cikiyoruz :))) ?? cikmasak.. hep orada kalsak...olabiliyor mu ?
JiGsaW
01-04-2008, 04:35 PM
Valla kimisi cadir kurdu cikmiyor, hatta koyden kasabaya sonrada kentlesmeye dogru adim adim giden topluluklar mevcut.
CrazY_SouL
25-05-2008, 12:04 PM
Arkadaşlar Oyun Oynarken Çizdiğiniz Çizimler Sonradan Çıkıyor Ve Hep Geç Kaldığım İçin Puan Alamıyorum... Neden Olabilir Acaba...:?:
JiGsaW
25-05-2008, 04:33 PM
Bu senin internet bağlantı hızınla alakalı veya oyundaki server ağırlığı sebebiyle olur.
bir kontrol edersin oyun esnasında /ping yaz. Bak bakalım ;
Normalde Server Ping 84 , yani olabildiğince 0'a yakın olmalıdır ki oyun hızlı olsun.
Eğer seninki 500 lerde ise yavaşlığın sebebini anlarsın.
HeLeN
24-06-2008, 05:20 PM
Baktınız hiç bi yerde hiç bi şey görünmüyor , dua edin admin gelsin, size kelimeyi göstersin. .Adminden kasit tabiki anubis kelimeyi /word komutu ile bilip rahatca tahmin edebilir, istersen cizme ya da bekle belki senin çizmen gerekeni sana fisildar ya da oyundan düsşmüş gibi yapar :)
destekli atarim, buyrun bi de burdan bakin http://www.justinizm.azbuz.com/photoAlbum.jsp?albumID=16000000001002954&photoID=17000000009801879&skipNo=16&p#p
HeLeN
24-06-2008, 05:35 PM
normalde server ping 84 ise isketch te 23/06/ 2008 tarihi itibariyle olagandışı bi durum yaşandıgını bildirelim o zaman server 400 lerdeydi neyseki sadece o günle sınırlı kaldı.Sorun yok her sey kontrol altında :P
GeReDeL!
09-07-2008, 07:36 AM
acaba çarşı /word de de karşımı :)) minibüslere binmeme boykotu yapalım :)))
Thyia
17-09-2008, 06:03 PM
Yaklaşık 1 haftadır oyuna girerken sorun yaşıyorum.. Bloke olmadığım halde sürekli aynı uyarı çıkıyor.. Bu genel bir problem mi yoksa sedece ben mi yaşıyorum?
JiGsaW
19-09-2008, 10:07 AM
Genel bir problem
ReLaX
19-09-2008, 06:36 PM
Bende 3 gündür giremiyorum yoksa bu bi işaretmi bana :))
Thyia
23-09-2008, 08:44 AM
Evet işaret JiGsaW tarafından gönderilen bi işaret :))
Neyse bu genel problem devam edecek mi? Eğer ederse oyuna girmek icin çaba harcamayacagım :)
ReLaX
23-09-2008, 12:30 PM
Evet durum bugün itibari ile hala devam etmekte üstüne üstlük illa girecem diye PC de muhtemelen bi seyleri bozdum şu an internete bile bağlanamıyorum. Önce isketch, ardından internet herşey elimin arasından akıp gidiyor :))
Thyia
24-09-2008, 07:22 AM
Sanırım akşam düzeldi, hiç uğraşmadan girebildim.. Bu Isketch bize neler yapmış böyle :)) relax bu problem bizden kaynaklanmıyor eğer biraz daha karıştırırsan PC elinden gidecek haberin olsun :P
ReLaX
24-09-2008, 10:12 AM
Sanırım akşam düzeldi, hiç uğraşmadan girebildim.. Bu Isketch bize neler yapmış böyle :)) relax bu problem bizden kaynaklanmıyor eğer biraz daha karıştırırsan PC elinden gidecek haberin olsun :P
Giderse gitsin zaten eskimişti ki isketch ve internetin olmadığı bir PC den anca kuş kümesi olur napayım sağlık olsun:))
Thyia
25-09-2008, 08:00 AM
Giderse gitsin zaten eskimişti ki isketch ve internetin olmadığı bir PC den anca kuş kümesi olur napayım sağlık olsun:))
Sağlık olsun tabi zemlak :)) nispet gibi olucak ama dün akşam ben yine sorunsuz oyuna girdim :P
inşallah seninde düzelir...
GeReDeL!
25-09-2008, 06:01 PM
bana geldi bu block yaw :S arasira gelip gidio:D elinize canak comlek alin vurun :D
ReLaX
26-09-2008, 01:27 PM
De get ne çanak çömleği aç kapa aç kapa artemaya döndü modem 20 ytl bayildim düzeltmek için resetlenmiş mi ne halt olduysa çanak çömleği mutfakta televizyona anten olarka kullaniyom ben daha pratik ahaha
dün uye oldum 1 el oynadım bloke oldum ne yapıcam ltfn acil yardım arkadaslar
Kokteyl
02-11-2008, 01:55 PM
ya crazysoul bilemiyorum cevapları demiyorsunda yok çizimler geççıkıyomuş yok bilmem ne:)bahane bulma arkadaşım:)
Thyia
03-11-2008, 08:50 AM
puhaahaha kokteyl :D:D
Kokteyl
03-11-2008, 09:19 AM
ama thiyacım doğru diil mi arkadaşımm:)
Thyia
03-11-2008, 02:26 PM
doğru arkadaşım katılıyorum şiddetle :))
Kokteyl
04-11-2008, 04:51 PM
kaç şiddetinde katılıyosun thiyacım..:)
Kokteyl
04-11-2008, 04:52 PM
şu nicinide ne zaman doğru yazacam acaba merak ediyom THYİA CIMMMMMM.....
Thyia
04-11-2008, 07:23 PM
çok şiddetli Kokteylciimmm :)
senin yanlış yazdıgın çok belli olmuyor canım ama bazıları çok belli ediyorlar :D mesela tiyra, thalia bide kankam artık tüyaa diyor :D
JiGsaW
05-11-2008, 06:38 AM
Farkettiyseniz 25 kisi olan buddylist (arkadas listesi) 10 a dusmustur.
Bu artik 10 kisi ile devam edecegiz anlamina geliyor.
Ancak eger listenize hic dokunmazsaniz, silip editlemezseniz 25 kisiyi goruyor. (Silip editlerseniz 10 kisi kabul ediyor)
minzomarakan
13-11-2008, 11:50 AM
sims oynuyoruz arada sanırım :D
daha bikaç ay oldu oyuna baslayali daha dunku kadar kufurlu ve bol kickli bi gun yasamadim yada her zaman olagan seylermi benmi ilk defa gordum
gercekten kac odaya girdiysem oyunu birakilmis sadece kickler havada ucusuyordu kimi hakli kimi haksiz orasi belli degil
asıl konu cizim sirasinda yazan arkadaslar uyariyorum duduk caliyorum tabiki tek duduk ise yaramiyor baska arkadaslarda duyarsiz kaliyor bu sefer karsi tarafla papaz oluyorumozelden yada genelden sanane lan lun lu konusmalar is kufure kadar gidiyor gerek yok bunlarin hepsine biraz daha duyarli olursak belki bunlar yasanmaz
gerci bunlarin buraya yazdim ama bu bahsettigim insanlarin belki bu forumdan haberleri bile yok
biraz daha sag duyu ve en onemlisi unutmayalimki her bilgisayarin arkasinda 1 aile vardir
mathegothic
18-12-2008, 07:19 PM
/CLAP PALAx3
CrazY_SouL
14-01-2009, 01:39 AM
BiLGiLeR iÇiN TeŞeKKüRLeR....
logcupasa
17-01-2009, 11:10 PM
valla 2 hafta oldu uyarılarım gıdelı 60 saat onlıne sure var daha ne yapmam gerek uyarı ıcın anlamıyorum sıstem bozuk herhalde ... bı anda gıtmıstı
Nightcrawler
18-01-2009, 12:37 PM
Merhabalar,ben de foruma yeni üye oldum fakat newbie olmadığım halde uyarı düdüğü bende yok.:sad:
HerzL
18-01-2009, 07:22 PM
Farkettiyseniz 25 kisi olan buddylist (arkadas listesi) 10 a dusmustur.
Bu artik 10 kisi ile devam edecegiz anlamina geliyor.
Ancak eger listenize hic dokunmazsaniz, silip editlemezseniz 25 kisiyi goruyor. (Silip editlerseniz 10 kisi kabul ediyor)
Shockwave player 11 i yüklemek zorunda kalınınca buddy listte otomatik 10 kişi oluyor :)
JiGsaW
19-01-2009, 08:42 AM
Nightcrawler ve logcupasa benimle oyundan gorusurseniz bir bakalim soruna. Tekrar konu acilmisken belirtmek isterim: Eskiden kisa bir surede uyarilarimiza kavusuyorduk. Ancak artik bu sure daha uzun ve mesakatli. Biraz daha beklemek gerekiyor. (Bazi oyuncular bana gelip : Abi ben 4 aydir bekliyorum (!) ver ne olurr dudukuuu diyor, veya bu sekilde mubalaga yapmakta) 4 Ay gibi bir sureden bahsedilmiyor. Korkmayin. :)
HerzL evet artik butunuyle Arkadas Listeleri 10'a indi. Neden boyle oldu konusunda bende bilgi sahibi degilim.
Ask-Me-How
20-01-2009, 07:32 PM
- HARF yada KELIMEYI Yazmayin!!! Sadece cizerek anlatmaya calisin.
dikkat etseler =)
ya uyarcam ama mozillada düdük yok explorer da war anlayamadim =)
Arkadaşlar herşey ii güzelde bi sorun var çoğu arkadaşımız üyelik açarken bi sorunla karşılaşıyo onu halletmek için açtım burayı
:!:NoSpam! verification question yazan yerin altındaki kutucuğa isketch yazarsaniz üyeliğiniz açılır
:idea:Not: önceden verildiyse Özür ben göremedim
Sevgili RoaD foruma giremeyen birinin bunu okuma olasılığı ne kadardır sence :smile:
AnarchisT qirL
24-01-2009, 11:18 AM
Üye olmadan foruma girilebiliyor ki XD
minzomarakan
07-02-2009, 08:03 PM
Rus odası ne zaman açılacak?
HerzL
13-03-2009, 01:32 PM
Rus odası açılsın damsız girilmesin.
JiGsaW
15-03-2009, 03:27 PM
Yarı$ma dı$ında da insanlar neden cizimlerini sergilemiyorlar ? Ya kendi internet sitelerinde ya da profillerinde sınırlı insanla payla$abiliyorlar. ( Mevcut ba$lık var mı bilmiyorum ama yok ise.. ) Böyle bir ba$lık acılması yararlı olur diye du$unuyorum.
Kendi adıma cizimini begendigim user'ların sınırsız surede neler yapabildiklerini merak ediyorum..
Evet neden sergilemiyorlar? Oysa bu oyun ve bu platform (oyuncu forumu) boyle bir imkan sunabiliyorken.
Hatta buna onayak olsun, vesile olsun diye Yarismalar duzenleniyor. Tesvik ediliyor, ortak zevkler meydana cikiyor..
Mevcut bir baslik yok , oneri güzel , uygun bir baslik yaratmakla kendi adina sonra bizler adina guzel bir hareket yapmis olursun. Bekliyoruz...
(Beklemesine ama mesajini silmissin, yoksa dondun mu bu meraktan?)
Arkadaşlar oyun arka planına resim ekleme işi nasıl yapılıyordu?bununla ilgili bir konu başlığı vardı ancak kapanmış sanırım bulamıyorum:rolleyes:.açıklama için şimdiden teşekkür ederim ...
MisCha
16-04-2009, 08:29 PM
Sorular =Forumda regular olup oyunda uyarısız olunurmu =)
Cevaplar = Olunur bakınız (MisCha)
Öneriler = Üyelik başlasın kayıtlarım adobe ile deil şifre ile korunsun :((
Adobe silinince uyarılarım gitmesin(oFfF)
Anne ben Format manyaaa oldum@@
=(
=((
=(((
=((((
JiGsaW
18-04-2009, 11:54 AM
Oyun içerisinde admin arkadaşlarım veya beni bulursan bu sorunu hallederiz.
Bu gibi format durumlarında talep etmeniz sonrası uyarıları size geri verebiliriz. Nihayetinde ister istemez kaybetmiş oluyorsunuz.
Ancak takdir edersiniz ki bir reset ile ortadan kaybolan kickçiler, nick çalan yalancılar ve benzeri insanlarında bizlerden düzenli olarak uyarılarını istemeleri üzerine , emin olmadığımız kimseye uyarı vermiyoruz.
Üyelik konusunda; başlar başlamaz topluca kutlarız.
Thyia
18-04-2009, 02:07 PM
Ancak takdir edersiniz ki bir reset ile ortadan kaybolan kickçiler, nick çalan yalancılar ve benzeri insanlarında bizlerden düzenli olarak uyarılarını istemeleri üzerine , emin olmadığımız kimseye uyarı vermiyoruz.
Tabi ki takdir ediyoruz. Fakat bizden de emin değilseniz kimden emin olucaksınız diye sormadan edemiyeceğim sayın admin. Uzun zamandır benimde uyarılarım yok. Çok önemsemediğim için herhangi bir adminle görüşmedim bu konuda. Bazen gerekebiliyor, işte o zaman kulaklarınız çınlıyordur diye düşünüyorum :smile::smile:
JiGsaW
20-04-2009, 07:58 AM
Yabancılarda Mish Mash diye bir özel oda oyun şekli var. Sizlerle de paylaşayım istedim. MM'de bazı çizim şekilleri var, çizer çizimine başlamadan önce hangi şekilde çizeceğini kısaltması ile çizimin kenarına köşesine belirtiyor. Bu oyun özellikle benim gibilere göre şiddetle tavsiye ederim.
Çizim/Anlatım Şekilleri;
N - Normal
Y - Yakınlaşık (Kelime ev ise, çizer ev kapısı çizer, paspas çizer, pencere çizer vb..)
Z - Zoom (Kelime bilgisayar ise, bilgisayarın bir köşesine zoom yapar çizer veya zoom out yapar çok çok uzaktan görünüm çizer)
TR - Tek Resim (Kelimelerin hepsi tek çizimle anlatılır)
KB - Kuşbakışı (malum açıklamaya gerek yok)
BA - Bakış açısı (Kelimenin gözlerinden çizilir. Mesela kelimemiz mouse ise, bir mouse'un gözünden neler görebileceği çizilir, koca bir el, cd'ler, ekran vb..)
BE - Birşeyler Eksik
ZIT - Zıttı (Kelimenin zıttını çiziyor)
PUN - Puns ( Kelimeyi hayalgücüne dayandırarak çizmek, mesela kelimeniz dönmedolap, bir dönme çizip dolaba sokarak çizebilirsiniz, veya bir dolap çizip hafiften kırık yaparsınız.)
SL - Sesteş (Kelime ile sesteş olan şeyi çiziyor)
TT - Tepe Taklak ( Kelimeyi çizerken ya kelimeyi ya çizimdeki ögelerden birşeyleri ters çiziyor)
NS - N00b Stili (Oyuna yeni gelmiş bir newbie gibi çizerek anlatmak)
Kurallar;
- Çizere 3 kelime verilir, çizer 1'ini seçer.
- Kelimeyi çizmeden önce hangi stil anlatacağını, kısaltmasını çizimin köşesine yazarak belirtir ve o ibare çizim sonuna kadar durur.
- Hint verildiğinde, (3 kelimeninde hinti görüneceği için) hangisini seçtiğini belirtecek; 1. mi, 2. mi, 3.mü?
- Tabiki harf yok :smile:
Alıntı : http://www.isketchforum.net/mish-mash-rules-t1483.html?t=1483&highlight=mish+mash
abyss
10-05-2009, 10:05 AM
adminler özel yazilari okuyabiliyor mu ahahahahhhaaaa?
Aaaamet:okuyorlarmis olm
Bilent:sacmalama lan olmaz ole sey
*ben okuyabiliyorum , bu konusmalar ozeldi ama ben gordum okudum :)
GeReDeL!
13-05-2009, 09:38 PM
hint butonu devreye çizim başladıktan 1 dk felan sonra girse. son çare olarak hint verilse iyi olurdu.
enemy
19-09-2009, 11:45 PM
''Connection problems.Check your network settings or please try again later.''
Zaman zaman bu problemle karşılaşıyorum.Bu konuda network ile ilgili ne gibi ayar yapılabilir?Bu tür konulardaki net bilgisi kıt biri olaraktan yardımcı olursanız sevinirim.
_KaRTaLiZMa_
20-09-2009, 07:15 AM
''Connection problems.Check your network settings or please try again later.''
Zaman zaman bu problemle karşılaşıyorum.Bu konuda network ile ilgili ne gibi ayar yapılabilir?Bu tür konulardaki net bilgisi kıt biri olaraktan yardımcı olursanız sevinirim.
EVET 3 gündür bende de aynı uyarıyı veriyor hata bendemi yoksa serverdenmi kaynaklanıyor???? Eğer bende ise ne yapmalıyım ? Lütfen yardım!!
JiGsaW
20-09-2009, 03:39 PM
Oyuna giremeyen arkadaşlar merak etmesin, server konusunda bir hadise var. O halledildiğine rahatça girebileceksiniz.
biktim_yaaaa
20-09-2009, 08:00 PM
Oke mesajı yeni gördüm umarım sorun düzelir.
http://img9.imageshack.us/img9/380/adszga.jpg
JiGsaW
22-09-2009, 08:35 AM
bakım onarım çalışmaları devam etmektedir. Pek yakında isketch yeniden online olacaktır.
DELI[r]CEM
25-09-2009, 10:35 AM
Oyunda neden ip lerimiz gözüküyor ... Sadece zevk için bile başkalarının modemine giren kişiler var ..
goliath
28-09-2009, 07:38 PM
yeni oda açılcak mı?yeni kelime listeleri eklencek mi?zeki müren bizi görecek mi?
arka arkaya hint istemek (newbie lerin sık sık yaptığı) uyarı alma sebebi midir?
rules bölümünde öyle bir kurala rastlamadım =/
güncellenmemiş sanırım..
veya bakmayı unuttuğum bi yer mi var?
JiGsaW
13-10-2009, 11:23 AM
Çizerin hint vermesi, kendi isteğine bağlıdır çünkü çizerin puan kaybı söz konusudur. Dilediği gibi hint verme rahatlığına sahiptir.
Kurallar kısmında hint konusunda bir şey yazmıyor. Ancak adminler sürekli hintttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt veya hintt verrr beeee gibi isteklerde ve baskıda bulunan oyunculara ikaz yollar. Bu ikazlar, uyarılar dikkate alınmıyor ve bu oyuncu hala hint konusunda ısrarcı bir tutum sergiliyor ise o kişi oyundan atılıyor. (Oyundan bloklanmak değil sadece odadan atılmak) Ama yine bu davranışı sergiler ise işte o zaman bloklanıyor.
hmm anladım
zaten muhtemelen yabancı bir admin şaka olduğunu anlamayarak uyarıyı verdi
baskıdan uzak olduğu barizdi çünkü
bu kural "rules" bölümünde yer alsaydı güzel olurdu
ama en azından böyle bir durum tekrar yaşanırsa adminlere danışabileceğimi bilmek iyi oldu
şaka sınırını aşıp sinir bozma seviyesine gelen bir davranışı bu gerekçeyle önünüze sunma imkanım olacak artık =)
JiGsaW
13-10-2009, 05:45 PM
Tabiki. Adminlerden hint konusunda birden çok uyarı alan kişi atılabiliyor. Yabancı adminler ise şaka amaçlı ifadeleri dil engeli nedeniyle anlayamaz, aman dikkat şakaya kurban gitmeyin.
Kurallar sayfasına bu konuda açıklama geçilmesini önereceğim. Teşekkürler.
GeReDeL!
31-10-2009, 10:43 AM
Blitz! (turkish) room açılma imkanı var mı ? güzel oldurdu
biraz saçma olacak ama =
adobe shockwave player ı güncellersem stats sıfırlanır mı?
DarkNess.
07-11-2009, 10:19 AM
Bir şey sormak istiyorum isketch de bir problem mi var ? 2 gündür isketch e giremiyorum donuyor ve mozilla kapanıyor. Sadece benim değil bir kaç yeni arkadaşımın da öyle ___?
messi
08-11-2009, 08:56 PM
9 gundur gıremıyorum deli oluyorum sınır oldum ya gunde 1 ogun ısketch ıyı gelır ama hanı yok onsuzum :( jig HELP ME !!! bıde su oyun bıtınce toplarda patlamaz oldu :D
DarkNess.
09-11-2009, 05:23 PM
Ya oyuna girsek de toplar patlamasaa.. Çok uyuz oldum siteye giriyorum bazen odaya alıyor ama sonra donuyor.. :(
Benim de oyunla ilgili problemlerim vardı..kutlamanın görünmemesi..efeklerin bazılarının seslerinin duyulamaması,ani den oyunun donması Explorer kapanması vs. gibi sizlerle benzer sorunlar.. gün geçtikçe yeni şeyler ekleniyor sanırım.. umarım problemlerimiz çözülür..=))
maestroab
10-11-2009, 02:46 PM
Oyuna giremiyoruz girincede donuyoruz.....Help meeee................
Acaba sorun sitedemi nettemi.
ReLaX
12-11-2009, 10:03 PM
Evet bende bi gece bakayım dedim ondada donduk kaldık denemediğim tarayıcı kalmadı (mozilla, explorer,chrome,safari...)hepsinde donuyor odaya girince sorun giderilir umarım herneyse:sad:
GeReDeL!
13-11-2009, 03:41 AM
EVET DONMA SORUNU ADOBEDEN KAYNAKLANIYOR. SORUNUN COZUMU ICIN BILGISAYARANIZDA BULUNAN ADOBE SHOCKWAVE yi SILIP GONDERDIGIM LINKTEKI ADOBEYI YUKLEYINIZ http://www.isketch.net/sw601/Shockwave_Installer_Full.exe
sorun hallolcaktır kolay gelsin sevgiler
ReLaX
13-11-2009, 08:06 AM
EVET DONMA SORUNU ADOBEDEN KAYNAKLANIYOR. SORUNUN COZUMU ICIN BILGISAYARANIZDA BULUNAN ADOBE SHOCKWAVE yi SILIP GONDERDIGIM LINKTEKI ADOBEYI YUKLEYINIZ http://www.isketch.net/sw601/Shockwave_Installer_Full.exe
sorun hallolcaktır kolay gelsin sevgiler
Eywallah adamım halloldu eline sağlık.
DarkNess.
14-11-2009, 01:14 PM
Sağolasın Geredel.. Oh be rahatladım...
Acemi
21-11-2009, 08:09 PM
merhabalar
oyun dondugu için eski sürüm shocwavei silip yeni sürümünü yüklediğimde aşağıdaki sorun ile karşılaştım yardımcı olabilirseniz sevinirim
kolay gelsin
acemi...
268
JiGsaW
23-11-2009, 02:06 PM
Acemi - Eklentideki görseli daha büyük formatta ekler misin veya direk bana özel mesaj olarak yolla. Ona göre sana yardımcı olabiliriz.
Acemi
23-11-2009, 06:57 PM
Acemi - Eklentideki görseli daha büyük formatta ekler misin veya direk bana özel mesaj olarak yolla. Ona göre sana yardımcı olabiliriz.
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/23/5461.png sanırım bu işimizi görür
Macavity
13-12-2009, 01:19 PM
ilgili olabilecek konularda aradım ama bulamadım. şu birini atmak ve uyarmak için gereken boot ve warning sayısındaki değişiklik hakkında bir bilgi alabilir miyiz sayın Jigsaw? ben bir odada en son 6 boot saymıştım ve atılmamıştı küfür eden kişi. hayır son tekmeyi beklemenin de anlamı kalmıyo ki böyle :P teşekkürler :)
JiGsaW
18-12-2009, 12:55 PM
Isketch geneline baktığımızda bilinçli uyarı kullanımı hayli düşük. Türk odalarının müdavimlerinin de bildiği gibi kick atıp kaçmalar, tek başına oda temizlemeye yeltenenler, çetesini toplayıp oyuncu atanlar vb. davranışları sergileyen oyuncu tipleri var. Bu yeni uygulamanın çıkış noktası bu kusurlu hareketlerdir.
Macavity
22-12-2009, 10:14 PM
Cevap için teşekkür ederim Jigsaw. Yeni uygulamanın nedenini anlıyorum, ben de pek çok defa tanık oldum o olaylara, ama ben gereken uyarı sayısını sormuştum. Bir kere 6 boot a rağmen atılmadığını gördüm birinin, kaç boot gerekir birinin odadan atılmsaı için, ya da kaç uyarıda skip lenir bir vatandaş?
Bu faydalı konu için teşekkürler , sıkça karşılaştığım ama çözemediğim sorunların yanıtlarını bulabildim forum sayesinde , güzel paylaşım...
Art arda mesaj olmasın diye mesajıma ekleme yapmak istedim.
Benim bu forumda bir tane daha üyeliğim var , önceden giriş yapıyordum ama kullanmıyorum artık.Üyeliğimin silinmesi mümkün mü forumdan , kime mesaj atabilirim , bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
DevilSmile
11-01-2010, 01:08 PM
Şu sebepsiz blocked olayı hakkında tam bilgisi olan biri yok mu yahu? Nedir,nedendir,ne zamana kadar böyle?
JiGsaW
11-01-2010, 02:50 PM
1 sene boyunca düzenli olarak uyarılıp, ikaz edilip, banlanıp, bloklanan insanların akılları ne zaman yerine gelir ise o zaman bloklar kalkacak. Bir kaç densizin boşboğazlığı, giderek önüne geçilmezi zor bir hale soktu oyunun Türkiye kanadını. Basit kurallar dahilinde düzgünce oyun oynamayan oyuncular, kuralları bildiğini iddia edip bir haber olan alışılmış oyuncular kendi zevkleri için başka insanları taciz edip, huzur bozuyor. Bu nedenledir ki bu blokları uygulanmaya devam edeceğiz. Hak etmeyen insanların da dışarıda kaldığını ne yazık ki biliyoruz. Ancak blokların konulmasına sebep olan insanların verdiği tahribat daha büyüktür. Bunu engellemek de bizim görevimizdir, elimizdeki imkanlarla artık çok daha sıkı tedbirler alma kararı verdik.
JiGsaW
11-01-2010, 02:56 PM
Art arda mesaj olmasın diye mesajıma ekleme yapmak istedim.
Benim bu forumda bir tane daha üyeliğim var , önceden giriş yapıyordum ama kullanmıyorum artık.Üyeliğimin silinmesi mümkün mü forumdan , kime mesaj atabilirim , bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Yeşil nickli moderatörlerden bu konu hakkında yardım talebinde bulunabilirsin. Hepsi ingilizce biliyor, bu şekilde iletişim kurarsın bilgine Sasuke.
Yeşil nickli moderatörlerden bu konu hakkında yardım talebinde bulunabilirsin. Hepsi ingilizce biliyor, bu şekilde iletişim kurarsın bilgine Sasuke.
Teşekkür ederim Jigsaw :) Yeşil renkli bir moderatöre mesaj attım fakat cevap gelmedi , çok da problem değil silinmezse artık ne yapalım :)
Macavity
12-01-2010, 07:33 PM
1 sene boyunca düzenli olarak uyarılıp, ikaz edilip, banlanıp, bloklanan insanların akılları ne zaman yerine gelir ise o zaman bloklar kalkacak. Bir kaç densizin boşboğazlığı, giderek önüne geçilmezi zor bir hale soktu oyunun Türkiye kanadını. Basit kurallar dahilinde düzgünce oyun oynamayan oyuncular, kuralları bildiğini iddia edip bir haber olan alışılmış oyuncular kendi zevkleri için başka insanları taciz edip, huzur bozuyor. Bu nedenledir ki bu blokları uygulanmaya devam edeceğiz. Hak etmeyen insanların da dışarıda kaldığını ne yazık ki biliyoruz. Ancak blokların konulmasına sebep olan insanların verdiği tahribat daha büyüktür. Bunu engellemek de bizim görevimizdir, elimizdeki imkanlarla artık çok daha sıkı tedbirler alma kararı verdik.
En baştan söyleyeyim, sistemin işleyişini bilmiyorum, zaten bilmediğim için soruyorum. Nasıl yapıldığını bilmesem de anladığım kadarıyla bazı ip aralıkları topluca bloklanıyor. Peki bu aralıktan sadece bazı kişileri çıkarmak (ya da mesela o kişilerden önceki ve sonraki aralıkları bloklamak) hiçbir şekilde mümkün değil mi, yoksa çıkarılacak kişileri belirlemek ve tek tek bu kişileri çıkarıp pek çok farklı ip aralıklarını bloklamak zor olacağı için mi bu yapılmıyor?
Oyun, adı üstünde eğlenmek, güzel vakit geçirmek için oynandığından, oyunda geçirilen bu vakti daha da güzel kılan insanların bloklu olup oyuna girememesi de huzur bozan insanların oyunda olmasıyla eşit ölçüde büyük zarar veriyor. Hepimiz bazı kişileri aramıyor muyuz oyuna girince? Onlar olmadığında daha keyifsiz olmuyor mu oyun bizim için? Onların olmaması bize ve oyunun genel kalitesine zarar vermiyor mu?... Bence veriyor ve blokların süresi ne kadar uzun olursa, bu kişilerin oyuna girememesinin verdiği zarar da o kadar büyük olacaktır. Huzur bozmak için özellikle uğraşan birinin akıllanacağına da ihtimal vermediğim için, bu sürede haksız yere bloklananların eksikliğinin verdiği zararın daha büyük olacağını düşünüyorum.
Yoksun_ki
16-01-2010, 01:02 PM
Biri bana bu olayı aklı selim bi şekilde açıklayabilir mi ?
Bir de " o ip girişe kapalı " ne demek ?
8 saatte kaç kere reset atılabilir?
Kaç kez ip degişir?
Her yeni ip " girişe " kapalı olmak zorundamıdır ?
Eğer biri için bi bölge banlanıyorsa hani şu hepimizin sevmedigi malum insanlar(?) içinde Istanbul'un banlanmasını yetkili kişilerden önemle rica
ediyorum.
Thyia
16-01-2010, 01:07 PM
Biri bana bu olayı aklı selim bi şekilde açıklayabilir mi ?
Bir de " o ip girişe kapalı " ne demek ?
8 saatte kaç kere reset atılabilir?
Kaç kez ip degişir?
Her yeni ip " girişe " kapalı olmak zorundamıdır ?
Eğer biri için bi bölge banlanıyorsa hani şu hepimizin sevmedigi malum insanlar(?) içinde Istanbul'un banlanmasını yetkili kişilerden önemle rica
ediyorum.
İstanbul'un banlanması ne demek yoksun_ki :smile::smile: allah korusun :smile:
Yoksun_ki
16-01-2010, 01:09 PM
İstanbul'un banlanması ne demek yoksun_ki :smile::smile: allah korusun :smile:
Başbakan diyo ya , İstanbul , siirt , erzurum bizim için aynıdır diye.
Konya da aynı mı ? onu merak ediyom ondan
gloomy
16-01-2010, 01:09 PM
Bu banlanma meselesinde neden sadece hakeden banlanamıyo ip sine göre??
Yoksun_ki
16-01-2010, 01:11 PM
Bu banlanma meselesinde neden sadece hakeden banlanamıyo ip sine göre??
O hak edenler işin pisliğini bildikleri için , oyununda bi REGISTER sistemi olmadığı için bunu bi güzel kullanıyorlar.
Çözümde bölgeyi kökten banlamak oluyor sanırım.
Gecen sene de olmuştu bu bana.
Allahtan antep de işim çıktı da Antep den girdim oyuna
gloomy
16-01-2010, 01:13 PM
O hak edenler işin pisliğini bildikleri için , oyununda bi REGISTER sistemi olmadığı için bunu bi güzel kullanıyorlar.
Çözümde bölgeyi kökten banlamak oluyor sanırım.
Gecen sene de olmuştu bu bana.
Allahtan antep de işim çıktı da Antep den girdim oyuna:rolleyes::biggrin:
Thyia
16-01-2010, 01:15 PM
Başbakan diyo ya , İstanbul , siirt , erzurum bizim için aynıdır diye.
Konya da aynı mı ? onu merak ediyom ondan
One minute... :smile::smile:
Yoksun_ki
16-01-2010, 01:16 PM
One minute... :smile::smile:
hee one minute.
i am banned since ONE WEEK ( hafta oldu hafta saati dakkası mı kaldı )
Thyia
16-01-2010, 01:30 PM
hee one minute.
i am banned since ONE WEEK ( hafta oldu hafta saati dakkası mı kaldı )
Yoksun_ki Düzelir_ki Biraz_beklesen_ki :smile:
Şaka bir yana bu konuda sana katılıyorum Yoksun_ki... Bir kaç kişi için neredeyse tüm Konya'yı banlamak adil değil... Bu sadece Konya için geçerli değil tabi ki, diğer tüm illerde oluyor bu tür sorunlar.. buna İstanbul'da dahil...
Umarım uzun sürmez.. :smile:
Yoksun_ki
16-01-2010, 01:33 PM
Yoksun_ki Düzelir_ki Biraz_beklesen_ki :smile:
Şaka bir yana bu konuda sana katılıyorum Yoksun_ki... Bir kaç kişi için neredeyse tüm Konya'yı banlamak adil değil... Bu sadece Konya için geçerli değil tabi ki, diğer tüm illerde oluyor bu tür sorunlar.. buna İstanbul'da dahil...
Umarım uzun sürmez.. :smile:
Uzun sayılabilecek bir zaman benim için çoktan geçti thyia cim.
Can sıkıcı bi hal almaya başladı
Potibor
16-01-2010, 01:36 PM
banned değil de blocked olmasın o? ben de çok görüorum da bu aralar ondan biliorum:P
Yoksun_ki
16-01-2010, 01:40 PM
banned değil de blocked olmasın o? ben de çok görüorum da bu aralar ondan biliorum:P
hmm tşk ederim. ben yeniyim de karıstırıyom.
bi de sanırım blocked yada bannen olmsası sonucu fazla degiştirmiyor
Potibor
16-01-2010, 02:10 PM
Çok sinir bozucu dimi?Blocked yazısını görünce başım dönüyo sinirden:O
messi
16-01-2010, 03:39 PM
Jigsaw cızım yaparken durduk yere ban yıyorum bunun ıcın ne yapmam gerekıyor sayfayı yenılıyom baned dıyor bunun bır neden var mı acaba ?
Macavity
16-01-2010, 04:29 PM
Evet ben de rahatsız oluyorum bu durumdan. En rahatsız edici tarafı da sürenin belirsiz, daha doğrusu gerçekten blok ya da ban hakedenlerin keyfine kalmış olması. Onlar hadi huzur bozalım dedikçe devam edecek olması. Başka bir çaresi varsa denenmeli bence.
hergün rutin bloklanıyorum sebebini açıkladılar ama yinede tatmin olmadım.. bazen oyuna girip 1-2 dakika bakınııp çıksam bile(bir harf dahi yazmadan) bidaha giremiyor bloklanıyorum.. çok üzülüyorum oyundan soğudum valla..
Yoksun_ki
16-01-2010, 06:07 PM
Bu oyuncular bitmeyecegine göre biz de giremiycez öyle mi?
çok güzel. süper . alkışş
clap
Yoksun_ki
16-01-2010, 08:48 PM
Katılmakla beraber şunu da merak ediyorum :
- Böyle radikal (!) bir önlem alınırken ; beraberinde getirecegi her türlü problem her yönüyle düşünülmüş / bu aksaklığa maruz kalacak insanlar da bilgilendirilmiş olmalılardı. Bu yapıldı mı ki birdenbire uygulamaya kondu?
Bir diger husus ise:
- Bu uygulama kimin fikridir? Kimlere danışılmıştır? Kimin tekelinde ve hakkı dahilindedir? Bu kadar uzun süredir siteye giremiyorken, makul bir açıklama duyamamış olmak da enteresan.
En kısa sürede bu saçmalık bir son bulur umarım. Zira ben hiçbir kuralda göremedim ; siteyi temizlemek adına adminler akıllarına eserse "bütün Ankara'yı / Konya'yı / Merzifon'u bloklayabilir" gibi bir ibare.
Hayırlı akşamlar.
velpa , mal-bora , leo vs gibi pislikler ve onların kendilerini bi halt sanmasına sebep olan yalakalar olmasaydi bu sorunlar hic olmazdı .
"""Kimlere danışılmıştır?""" Sana danışmalarını beklemiyosun umarım.
*** Ben bu konuyu acarken bu sorun çözülsün diye açtım konuyu.
saçma sapan insanlar kafalarına göre birilerini eleştirsin diye degil
İyi geceler herkese ben de kayıtsız kalamıyorum her zaman ki gibi.Bazı arkadaslarımızn oyuna girememe gibi sorunları var haklısınız da konu sapıyor bence..yakında admin de kim yazan cıkacak gibi görünüyor .Tablo kötü gercekten biraz daha sakin bence arkadaslar.umuyorumki adminlerin MAKUL ve çözümleyeci cevapları olacaktır.adminlerin daha huzurlu ortamda oynamamıza yönelik çalışmalar yaptıgından ve yapacagından şüphemiz olmamalı bunu unutmayalım yada bu bilinçle cümleler kuralım bence ki güvenle oynamaya devam edelim.
araya girdim üzgünüm.sorunlarımızın çözülmesi dileğimle..
Yoksun_ki
16-01-2010, 09:09 PM
Ortada velpa mı var? marlboro mu var? Onlara yalakalık yapan mı var? Bu nasıl bir üslub! Nasıl bir tavırdır! Şu anda bir kaç kişi yüzünden herkesin bloklu olmasının sebebi ben miyim yoksa ? Ne kadar komik ve saçma sapan bir yazı yazdıgının farkında mısın bilmiyorum ama inan bana şu sitenin formatına uygun davranan sayılı insandan biriyim!
Sırf bu forumda abuk subuk başlıklar açıp insanların arkalarından atıyorsunuz ve kendi yaptıklarınızı hesaba katmıyorsunuz dedim diye(!) yalaka oluyorsam, sana sadece gülerim.
Bir daha bana cevap yazarken üslubuna dikkat edeceksin ya da yazmayacaksın.
Eger sebepsiz bloklanıyorsam elbette ki bana sorulacak ve fikrim alınacak.
"Saçma sapan insanlar, sana danışmalarını beklemiyorsun umarım, yalakalar" gibi ifadelerle konunun ciddiyetini zedeleme!
1- bana bir daha emri vaki KONUSMAYACAKSINNNN
2- sebep ben miyim yoksa derken bile içten içe yalakalık yaptıgını kabul etmişssin zaten.
3- kendi yazdıgını kendin oku önce. yazdgın mesajda baskalarının arkasından atıp tutuyorsunuz diye ibare yok. üstü kapalı adminlerin arkasından atıp tutan sensin.
4-sende böyle bi olaydan rahatsızsan acarsın bi baslık anlatırsın derdini .
5- kapish?
Yoksun_ki
16-01-2010, 09:20 PM
Hmm.. Ne biliyorsun sen adminle bu rahatsızlıgımı cok cok önceden paylaşmadıgımı ?
Hep söyledigim gibi, ucuz sataşmalarla bir yere varamazsınız.. Ben admine özel mesajla neleri sorduysam, burada da aynı içerikteki düşüncelerimi paylaşıyorum..
Hala aleni bir saldırı sözkonusu ve ben tavrıma daha ne kadar hakim olabilecegimi bilmiyorum.. Genel bir yazışma oldugu icin daha sakin yazmaya çalışacagım.
şu cümlenin müteakibinde söylediklerin tamamen o insanlardan farksız oldugunun göstergesi ve buna ilavede bulunmam yersiz.
Ha eger diyorsan ki; ben bu başlıgı açmakla büyük bir iş başardım ve benim açtıgım konuda yazma (!). O zaman ayrı bir saçmalık olarak kabul eder/geçerim. Seni tanımam etmem, böylesi gereksiz bir konuda da diyalogu daha fazla uzatmak istemem.
Kıyamam ben sana ya..
Hadi bak isine.
JiGsaW
16-01-2010, 10:16 PM
Malum sorunlu şahsiyetler nedeniyle oyunda hakaret / taciz / ahlaksızlığa uğrayan insan sayısını hepimiz biliyoruz. Adminler ise, durumun vahimiyetini daha da iyi biliyor, çünkü her bir mağdur oyuncu en ince ayrıntısına kadar derdini, neler yaşadığını bizlere anlatıyor. Arkadaşlar bu nedenden ötürü bu tip insanların (diğer başlık altında da yazdık, yine yazıyoruz, her başlık altında da yazacağız görünen o ki, sürekli aynı konular üzerine de başlık açmayın artık lütfen) muhakkak dışarıda kaldığına emin olup, ne gerekiyorsa yapacağız. Bu tipler geliyor da bize bildirilmiyorsa (bilen kişiler tarafından, yazıktır).
Eskiden bize "Neden bu insanlar banlanmıyor neden dışarı da kalmıyor, ne biçim iş" diyordunuz. O zaman da banlıyor blokluyorduk, ama biliyorsunuz ki bu tipler, üç beş numara bildiği ve Türk Telekomun azizliği nedeniyle bu oyuna geliyor, şımarıkça ve yüzsüzce ahlaksızlıklarını yapıyor, ha sonrasında birde tüm yaptıklarını inkar edip, üstüne yüzsüzce konuşuyor. Öyle komik ki bir eleman bana gelip; "çok insafsızsın artık uslu duruyorum, bir dinle" diyebiliyor. Geçmişteki pisliklerini unutup, akıllandım diyip akşamına yine başlıyor küfrüne, adam atmaya. Birde bunun üzerine her nasıl oluyorsa, bir iki densiz arkadaş ediniyor kendine ve ekmek kapısı belliyor oyunu. Sizler gibi bizler de bıktık, durum bu noktaya geldi.
HA bu arada haketmediğini düşünenler var blokları ancak biliyor muydunuz ;
- Özelden ve açıktan 2 kezden fazla kopya vermenin bedeli BAN'dır.
- 2 kezden sonra yaptığınız her gereksiz uyarının karşılığı BAN'dır.
- Çeteleşip, yeni gelen oyuncuları sıkıştırıp, üzerilerine gidip sonra da odadan atmanın karşılığı yine BAN'dır.
Bazı insanlar kuralları bildiğini biliyor, ancak ne kuralları ne de bir ortamı başka insanlarla paylaşmanın etiğini ahlakını bilmiyor. Bunu da sana admin değil, şu yaşına kadar kendin öğretecektin. Hala öğrenemediysen, admin sana ne yapsın, oyun kuralları sana ne yapsın...
Not: Yoksun_ki başlığı açıp kendi sorununu dile getirdiği için kendisine özelden cevap verilmiştir. Başlık kapanacak ve ilgili başlık ile birleştirilecektir.
enemy
17-01-2010, 09:29 PM
stüdyoda çizim menüsünde silginin yanındaki boş sayfaya geçişi sağlayan tuşu silgiden uzaklaştırabilmek mümkün müdür?
JiGsaW
18-01-2010, 10:14 AM
Güzel bir öneri, iletilecektir.
(Benimde pek çok çizimim silindi ufak bir click hatası ile)
smurff..
18-01-2010, 11:44 AM
Bir de şu çizim alanını büyütseler azcıkın :)
JiGsaW
18-01-2010, 11:53 AM
Bunu da iletirim, ancak uzak bir ihtimal smurff biliyorsun. (Keşke büyüse)
ReLaX
19-01-2010, 07:26 AM
Oyuna yeni başlayan arkadaşlar hatta yıllardır oynayan çoğu arkadaş bile bazı kelimelerin ne anlama geldiğini bilmiyorlar hayali çizim yapıyorlar. Bu yüzden gelen kelimelerin kısaca anlamları parantez içinde yazsa fena olmaz.
Fava. (Bakla ile yapılan Ege bölgesi mezesi)
Debboy ( Askeri gereçlerin bulunduğu kısım) felan fişmekan...
Teknik olarak zor bir iş sanırım ama olsa fena olmaz dı...
JiGsaW
19-01-2010, 08:55 AM
Böyle bir çalışma mevcut. Teknik olarak zor evet ama planlarımızda var :)
Macavity
20-01-2010, 10:13 AM
En baştan söyleyeyim, sistemin işleyişini bilmiyorum, zaten bilmediğim için soruyorum. Nasıl yapıldığını bilmesem de anladığım kadarıyla bazı ip aralıkları topluca bloklanıyor. Peki bu aralıktan sadece bazı kişileri çıkarmak (ya da mesela o kişilerden önceki ve sonraki aralıkları bloklamak) hiçbir şekilde mümkün değil mi, yoksa çıkarılacak kişileri belirlemek ve tek tek bu kişileri çıkarıp pek çok farklı ip aralıklarını bloklamak zor olacağı için mi bu yapılmıyor?
...
Bu sorulara yanıt alabilir miyim?
HaYaT
20-01-2010, 01:49 PM
Yoksun_ki sevmedim yorumunu :P İst. girmeli =))
JiGsaW
21-01-2010, 11:48 AM
Sevgili "Turkish" odaları sakinleri, kısa bir anketimiz var, sonuçları bizler için önemli, uygun olursanız doldurmanızı isterim. Teşekkürler
http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=o708we0trell5b2697701
enemy
24-01-2010, 09:51 AM
pek çoğumuz çizim için buradayız.kendi adıma burada öğrendiklerim azımsanamayacak kadar,şayet resim adına öğrendiğim küçük bir bilgi bile çok kıymetli.oyun içersinde tanıdığım resme hevesli bolca arkadaş var.bunlara ilave pekçokda newbie var(noktasız olanları da mevcut).önerim şudur; aramızda resimden teknik vs anlamda anlayan arkadaşlar, mevcut bir oda olsa haftanın belirli günlerinde açılan ve o arkadaşlar gönüllü olarak orada emekleyen ben ve benim gibi diğerlerine ipuçları verseler mümkün müdür?
artıları olacagı kanaatindeyim.odaya giriyorsun biri çizemedi diye hakaretlere varan ve o oyunucuyu oyundan sogutan satasmalar mevcut.hakarete maruz kalan cizer hem güvenini kaybediyor hem odadaki diger oyunculara karsı rencide ediliyor.buna karsılık ya odayı terkediyor yada oda huzuru kacıyor karsılıklı atısmalarla.diger taraftan o insanın cizim yapabilecegini görmesi oyuna hevesini artıracaktır düsüncesindeyim.
bunun yanında yeni kullanıcıların isketch foruma uyeligi saglanmalı,bu konuda turkish odalar da kıyıda kenarda biryerde forum adresinin yazılması mümkün müdür?su da olabilir oyun da kazanan sahsın niki arkasında havai fisekler patlarken biraz asagıda da forum adresi verilebilir mi?
Yenilerin olmadıgı bir forum ne yazıkki kendin pisir kendin yeden öte görünmuyor kanaatimce.
ya aslında mümkünmüdür bilmiyorum ama iletmek isterim.. ben /i komutunun ignore yerine invite olarak kullanılmasını istiyorum... tesekkurler
enemy harika bir öneri bu eline sağlık.Biraz önce bir arkadasımdan basit bir profil çizimi örneği aldım ve bir süre özel bir odada iki kişi aynı anda uygulamalı olarak çizerek tekrar ettik.Ve sonuç istedigimiz gibi oldu .sanırım artık profili yapabilecegim çekinmeden.Şirin bir insan yüzü de çizebileceğim.yaşanmış örnek vermek istedim senin fikrine.
Benim gibi çöp adam çizenleri kurtarmak isteyen,bilgi vermek isteyen arkdaslar olursa bende cok sevinirim ve paylaşımlarını görmek uygulamak isterim.Biz yarım saat önce böyle ufak bir uygulamayı gerçekleştirdik neden olmasın diyorum ilgiyle bekliyorum.
not=bana yardımcı olamaya çalışan usanmadan tekrar tekrar aynı şeyi birlikte çizerek öğrenmemi sağlayan Eserekliye ve sahkaraya yeri gelmişken tesekkurde edeyim.konu dahilinde çünkü..=)
Thyia
25-01-2010, 03:19 PM
pek çoğumuz çizim için buradayız.kendi adıma burada öğrendiklerim azımsanamayacak kadar,şayet resim adına öğrendiğim küçük bir bilgi bile çok kıymetli.oyun içersinde tanıdığım resme hevesli bolca arkadaş var.bunlara ilave pekçokda newbie var(noktasız olanları da mevcut).önerim şudur; aramızda resimden teknik vs anlamda anlayan arkadaşlar, mevcut bir oda olsa haftanın belirli günlerinde açılan ve o arkadaşlar gönüllü olarak orada emekleyen ben ve benim gibi diğerlerine ipuçları verseler mümkün müdür?
artıları olacagı kanaatindeyim.odaya giriyorsun biri çizemedi diye hakaretlere varan ve o oyunucuyu oyundan sogutan satasmalar mevcut.hakarete maruz kalan cizer hem güvenini kaybediyor hem odadaki diger oyunculara karsı rencide ediliyor.buna karsılık ya odayı terkediyor yada oda huzuru kacıyor karsılıklı atısmalarla.diger taraftan o insanın cizim yapabilecegini görmesi oyuna hevesini artıracaktır düsüncesindeyim.
bunun yanında yeni kullanıcıların isketch foruma uyeligi saglanmalı,bu konuda turkish odalar da kıyıda kenarda biryerde forum adresinin yazılması mümkün müdür?su da olabilir oyun da kazanan sahsın niki arkasında havai fisekler patlarken biraz asagıda da forum adresi verilebilir mi?
Yenilerin olmadıgı bir forum ne yazıkki kendin pisir kendin yeden öte görünmuyor kanaatimce.
Sonuna kadar katılıyorum sana Enemy. Bununla alakalı bende bişeyler yazmak istemiştim ama sen yeterince açıklık getirmişsin.
Sonuçta kimse kimseden üstün değil bu oyunda! Eski veya yeni oyuncu olması çok bişey değiştirmiyor.
Benim için odadakiler ya rakiptir yada herhangi bir oyuncu... Daha yazmak istediğim çok şey var ama burası yeri değil...
whiterabbit
24-02-2010, 04:29 PM
hiç bir yanlış yapmadığım halde neden sürekli banned oluyorum??? bunu biri açıklayabilir mi bana...nasıl düzelir bu durum?? teşekkürler..
JiGsaW
01-03-2010, 05:24 AM
hiç bir yanlış yapmadığım halde neden sürekli banned oluyorum??? bunu biri açıklayabilir mi bana...nasıl düzelir bu durum?? teşekkürler..
Senin durumun halledildi sanırım değil mi
messi
01-03-2010, 05:54 AM
İtalyanca Easy nin özel odası olmuyor bunun hakkında bırsey yapabılırmıyız JigSaw ?
takatuka
18-03-2010, 11:43 AM
merhaba,
yeni bir uygulamamı yoksa ben mi yeni farkettim bilmiyorum ama us ve uk odaları arasında "vip" odaları gördüm. ve bu odaları sadece kayıtlı üyelerin kullanabileceği yazıyor. böyle bir uygulama bizim odalarımız için de geçerli olabilecek mi? kayıtlı üye olmak bizim için de mümkün mü? eminim daha önce konuşulmuş ya da cevaplanmış bir sorudur. bir yenilik söz konusudur umuduyla yeniden yanıtlayabiliriseniz sevinirim:)
Nuvola
18-03-2010, 07:27 PM
merhaba,
yeni bir uygulamamı yoksa ben mi yeni farkettim bilmiyorum ama us ve uk odaları arasında "vip" odaları gördüm. ve bu odaları sadece kayıtlı üyelerin kullanabileceği yazıyor. böyle bir uygulama bizim odalarımız için de geçerli olabilecek mi? kayıtlı üye olmak bizim için de mümkün mü? eminim daha önce konuşulmuş ya da cevaplanmış bir sorudur. bir yenilik söz konusudur umuduyla yeniden yanıtlayabiliriseniz sevinirim:)
Yeni bir uygulama sayılmaz takatuka; ancak doğrudur sadece kayıtlı kullanıcılar için özel odalar onlar. Türk odalarında henüz böyle bir uygulama yok. Kayıtlı üyelik sistemini çok uzun zamandır hepimiz beklemekte ve istemekteyiz zamanla olmasını umuyoruz. Şimdilik bir yenilik söz konusu değil bu konu ile ilgili, olduğunda elbette herkese duyurulacaktır.
GeReDeL!
19-04-2010, 09:44 AM
ı i harfi bug ı olustu oyunda. ı yerine i yazınca kabul edio yada i yerine ı
Thyia
22-06-2010, 10:12 PM
Hangi konuya yazacağımı bilemedim ama sanırım burası iyi...
Öncelikle şu anda oyuna giremiyorum, sebebini öğrenmek de en doğal hakkım diye düşünüyorum. '' You are blocked from the game'' diyor sayın iSketch.
Dün akşam eğim çizen arkadaşa yazdığı için (yada ben öyle gördüm) düdük çalmamla bir alakası olup olmadığını merak ediyorum açıkçası... Admin odadaydı ve yazmadığını iddia ettiği için uyarı aldım. Bunula bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum...
1-2 saatlik bir eğlencemiz var onuda elimizden alıyorsunuz. Neden sürekli bloke sorunu yaşıyoruz ? Sayın adminler bir açıklama yaparsa sevinirim...
blocked'siz günler sizin olsun ;)
DevilSmile
26-06-2010, 11:52 AM
Yine yeniden blocked...
RÜZGAR
27-06-2010, 02:12 PM
Bende blocked.. :sad:
HoksiLato
27-06-2010, 07:30 PM
İyi akşamlar sanırım en uygun konu burası. İsketch i 2 yıl önce oynamaya başlamıştım uzun süredir girmiyordum, son 3 haftadır oynamaya başladım kimse ile ters düşmek gibi bir olay yaşamadım ya da kurallara aykırı bir hareket almadım ama 2 gün önce oynadığım isketch'e bugün girmeyi denediğimde oyun tarafından ban yediğim uyarısını aldım. Söylediğim gibi hiç bir şekilde saygısızlık veya aykırı bir hareketim olmadı. Ban açılması için ne yapmalıyım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
DevilSmile
27-06-2010, 08:44 PM
Yine blocked olmaya başladık ne güzel bir durum(!) Uzun zamandır olmayınca 'Tamam' dedim 'Artık bu sorun halledilmiş.' Ne yazık ki devam ediyor ve yine can sıkıcı bir hal almaya başladı.
HoksiLato
27-06-2010, 10:51 PM
Bu durum genel mi sebepsiz blocked bana da mı oldu ?
GeReDeL!
28-06-2010, 11:02 AM
Hanımların dikkatine!
Overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, kilim, yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına overlok çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir. block kırılır :D
Thyia
02-07-2010, 11:53 PM
Yaklaşık 1 haftadır bloke sorunu yaşıyorum bende... Kaç paraysa veririz kırıver sana zahmet :)))
bikereoeliindir
15-07-2010, 11:29 PM
İlk on saniyede hint vermek ve tahmin yapmak engellenebilse,Turkish Easy Room,Turkish Special Room açılabilse!?
DevilSmile
27-07-2010, 08:21 PM
Şuan sitede sorun mu var acaba? Bir ben mi girememekteyim?
Potibor
28-07-2010, 08:51 AM
Ben de giremiyorum.Sorun var herhalde.
Wolvi
28-07-2010, 01:28 PM
"Buddy list" kısmındaki azami kişi sayısının oyuncuların talep mailleri ile azaltılma veya artırılma olanağı var mı?
Nuvola
29-07-2010, 06:52 PM
"Buddy list" kısmındaki azami kişi sayısının oyuncuların talep mailleri ile azaltılma veya artırılma olanağı var mı?
Ne yazık ki böyle bir uygulama yok; ancak feedback e öneri olarak atabilirsin değerlendirilebilir. Kişiye göre ayarlama olmadığı gibi, eskiden 25 kişi olan Buddy list kısa bir süre önce 10 kişiye düşürüldü.
enemy
04-08-2010, 08:24 PM
bu aralar dikkatimi çeken birşey,yeni arkadaşlar niklerden anladığım kadarı ile onlar erkek olmalılar ama ortalarda 'female female' dolaşıyolar,tuhafıma gitti,bunu buraya neden mi yazdım,onu da bilmiyorum :S
Nuvola
05-08-2010, 07:49 PM
Oyunu yeni yükleyen kişilerin cinsiyet sekmeleri otomatik işaretlenmiş olarak kuruluyor ve bu da female oluyor. Tabiki herkes cinsiyetine göre işaretlemeli ama bundan bihaber olan kişiler işaretlemediğinden oyundaki female popülasyonu artmış gibi görünüyor. Zamanla herkesin kendi cinsiyetine uygun olan kısmı işaretleyip gezmesi temennisi ile...
Wolvi
06-08-2010, 08:14 AM
bence şemale olarak girilsin bu gender nedir ne değildir çözdükleri zaman bi seçim yaparlar heralde yapmayan kendi bilir:P
enemy
06-08-2010, 08:27 PM
o minik kutucukların yanlarında resimde olsun,bir kız bir erkek birde kuzenin dediğinden olsun, onlara bakılsın ordan seçilsin :)
DevilSmile
12-08-2010, 07:32 PM
éM0 0dhaLarı açıLachaqh Mı açıLachaqhsha Né zaMaN açıLachaqh heMen açıLSın yhaa :(((((((((((((((((8888888888
Nuvola
12-08-2010, 08:25 PM
Ne yazdığını anladığımda buna cevap verebilirim. Şimdilik bir şey söyleyemeyeceğim Türkçe lütfen demekten başka...
DevilSmile
13-08-2010, 09:29 AM
qhiMshé ßéNi aNLaMıyh0 yha :(((((88888
Xenaa
04-09-2010, 11:48 PM
Yeni eklenen kelimeler de hatalar var. tanry * yoldas gibi.
Nuvola
05-09-2010, 09:20 AM
Oyundaki bir takım revizyonlar nedeni ile kelime listelerinde bu tip aksaklıklar ortaya çıkıyor dönem dönem. Karşılaştıkça düzeltiyoruz ve oyundayken online olarak bizlere iletmeniz urumunda bu tip kelimelere rastladığınız durumlarda düzeltilecektir.
Bilgilendirme için teşekkürler.
HaYaT
06-09-2010, 04:54 PM
Acromania odasına ne oldu ?
Nuvola
06-09-2010, 06:01 PM
Oyundan genel olarak sistemsel bir takım aksaklıklar vardı ama düzeldi şimdi acromania da normal bir biçimde aktif.
Potibor
08-09-2010, 09:23 AM
tatile gittim geldim yeni kelimeler eklenmiş.ama hepsi felaket hatalı zor gereksiz vs
bikereoeliindir
08-09-2010, 09:06 PM
Sen ekle bundan böyle Potibor.Basit oluyor senin eklediklerin!
fantazi
fanatik
fani
aile
fantastik
düzgün
faydalı
vakum
vantuz
vasıf
eleman
tekme
oğlan
tank
dedektif
işlemci
anakart
vinç
bozdurmak
litre
lokomotif
leyla
mecnun
elbise
reklam
albay
terörist
haylaz
malak
kültür
genel
imparator
renk
tarih
eyalet
üye
elverişli
ekonomi
devlet
olay
oralet
organ
asistan
ayva
ayık
aparatif
albüm
beden
bazuka
boza
bayan
botanik
camış
cibilliyetsiz:P
cümle
harf
kelime
deprem
doymak
durgun
duymak
düzenbaz
esnek
garnitür
hamur
insan
istila
paraşüt
karakter
kızak
kolay
küsmek
leylak
manav
moral
keriz
yavaş
kaktüs
pota
kehanet
uydurmak
sallamak
meyve
organizasyon
cazibe
özgürlük
haber
hoyrat
sırma
zarif
doğal
medikal
nesne
köpek
kuzu
kaplumbağa
mesai
mazeret
markaj
mantı
mantık
granür
mermer
misket
seçenek
bahane
kabul
Potibor
10-09-2010, 06:43 PM
oyunda bulunan kelimelerden yeni eklenenlerden bahsediyorum.biçok yazım hataları var diyorum.ben eklesem sosyalizm diye bi kelime eklemem.buna benzer kelimeler var.
pinkfreud
14-09-2010, 02:35 PM
sevgili adminler türkçe 80ler odası açmak istiyorum mümkün müdür? tamı tamına 1010 kelime buldum çok da eğlenceli olacak gibi.. siz okey derseniz kalan 490+ kelime için oyunculardan kelime bağışı toplayacağım:))
içerik: tv- dizleri-filmler- ünlüler- çizgi filmler- moda- siyaset- 8olere damgasını vurmuş deyişler- hatta reklam sloganları vs.. ne ararsanız var:) şahsen oynamak için sabırsızlanıyorum^^
Nuvola
14-09-2010, 06:30 PM
Oyundaki gelişmeleri öncelikle destekleyenlerdeniz pinkfreud... Elbette alternatif odalar bizim için de keyifli olur. Oda açılması için en az 1500 kelime olmasının yanı sıra formata uygun olup olmadığı da incelendikten sonra açılmaması için bir neden yok tabi ki. Listeyi tamamlayıp gönderirseniz seve seve yardımcı oluruz. Lütfen bitirdikten sonra benimle ya da JiGSaW ile irtibata geçip haberdar edin ki biz de bir an evvel hız kazandıralım.
JiGsaW
20-09-2010, 08:49 AM
Arkadaşlar,
Geçici bir süre boyuncu bazı kelimelerde karakter hatası görülecek, endişe edilecek bir şey yok program hatası. Kısa zamanda düzelecektir, bilginize.
messi
24-09-2010, 06:46 PM
Jigsaw bu istanbul tacikistan afrika bunlar ne hacı atlas haritasıyla mı çzim yapacaz ?
JiGsaW
25-09-2010, 08:50 AM
Google Earth var, atlasa ihtiyaç olmaz online çizerken.
Ancak bu kelimeler silinecektir, gereksizler.
messi
27-09-2010, 04:42 AM
Yannnnniiiiiiii yakında ŞİLİ çıkar gelir istanbul ŞİLİye yaklaşık çizerler korkusu oluştu =)
isketch oynarken tabelalar ve google earth acacaz daha fazladan ne acacak merak :D
Wolvi
07-11-2010, 08:04 PM
benim bir önerim olacak.. tabiki olur mu olmazmı olursa nasıl olur bilmiyorum.. sizlerde geliştirebilirsiniz.. oyunu oynarken ./stats komutunda kaç kez birinci olduğumuz vs yazıyor.. oyun içinde yaptığımız statslara göre belli bir statü/rütbe konulsa hoş ve oyun açısından daha iyi akıcı olmazmı diye düşündüm çoğu kişi sıkılıp gidiyor yenileri geliyor vs vs oyunun akıcılığını güçlendirmek amacıyla yapılabilirmi?
örnek olarak oyuna daha ilk başlamış bir newbie statüsü 10 kez kazanana kadar iSketch Newbie 10 olduktan sonra Sketcher.. 25 kazandıktan sonra Agile Sketcher tarzı bir statü 50-100-200-300-400-500... 1000-1300-1600-1900. . . böyle böyle kazanılan oyunlara göre bir statü veya oyunda aldığı toplam puanada göre bir statü veya title yapılabilirmi ve bu statü veya title ları (Örnek:"/komut Agile Sketcher" ya da Agile Sketcher için numarası 4 olsun "/komut 3") olarak istediğimiz statü/title ı seçebilmek mümkün olabilir mi veya böyle bir şey güzel olmazmı?
umarım anlatabilmişimdir :) iyi oyunlar..
NoT: bu statü veya title lar in bir görevi olmayacak yani benim düdüğüm gitmez beni bootlayamazsiniz tarzi birsey olmayacak herkes esit olacak sadece gorunurde bir degisiklik.. diye dusundum..
Nuvola
10-11-2010, 05:15 PM
Öneri için teşekkürler. Oyundaki bu sistem kişi özelinde /stats komutu ile gözlemleniyor; ancak senin bahsettiğin sanıyorum herkesin görebileceği bir konumlama. Bunu adminler özelinde görmemiz mümkün ama oyuncular bazında sanıyorum bir çalışma gerekecek. Böyle bir öneri getirebiliriz tabi ki ve değerlendirme neticesinde sonucu hepimiz görmüş olacağız.
Wolvi
18-11-2010, 01:33 AM
tam olarak anlatamamışım sanırım..
stats komutu görünebilir olsun değil şöyle olabilir;
ben şahsım adına stats ı ma bakmak için dediğiniz gibi "/stats" yaparak görebiliyorum ben oyunda olan başka bir oyuncunun stats ını görmek için mesela aaa isimli oyuncunun stats ını görmek için "/stats aaa" yapmak isterim bu 1. önerim..
2. önerim yukarıda anlatmak istediğime dair
you have won yani kaç kez birinci olunduğuna dair bir rank ünvan adı olsun..
örnek olarak bir resim ve numara verdim üzerine nereden bahsettiğimi açıklamak için..
http://img4.imageshack.us/img4/7586/onerp.png
ve diyelimki rank/title (yani statülerimiz) , numaraları ve o ünvanı almak için gerekli olacak birincilik sayısı aşağıdaki gibi olsun..
RANK / NUMARA / GEREKLİLER
Sketcher / 1 / 5 won
Greedy Sketcher / 3 / 10 won
Agile Sketcher / 5 / 20 won
... ... ...
bunun gibi bir çok tabi peki bunları nasıl seçeceğiz;
ilk önce tahmin yazdığımız yere yani 2. kısıma
/rank veya /title yazacağız ve karşımıza şimdiye kadar açtığımız rank veya title lar ve numaraları gelecek alt alta ve sonra bunlardan istediğimizi seçeceğiz.. Örnek:
2. kısma /title veya /rank yazdık Chat kısmında şunlar gözükecek
/rank 1 -> Sketcher
/rank 3 -> Greedy Sketcher
/rank 5 -> Agile Sketcher
...
bunları gördükten sonra istediğimizi Önrken:
/rank 3 yazıp seçeceğiz.
ve bu da resimdeki 1. kısım olarak gösterdiğim yerde nickimizi altında *Greedy Sketcher* olarak yazmalı..
bunun haricinde oyuna sadece çizim için gelen arkadaşlarımız var onları da düşünmek gerekirse çizen kişinin bildirdiği insan sayısı kadar da bir rank grubu oluşturabiliriz sonuçta onlar pek oynamıyor onlarada maksat renk olsun değil mi :) onlar içinde rank düzenleyelim.. Örnek:
RANK / NUMARA /GEREKLİLER
Painter / 2 / 20 kişi bildirmeli
Accomplished Painter / 4 / 50 kişi bildirmeli
... ... ....
onlarda bu şekilde olsun tabiki bu sayı farkları artacaktır ilerideki rank ler için
yine yukarıda anlattığım gibi seçmeli isterseniz painter isterseniz sketcher her 2side seçilebilmeli ve bunlar stats a eklenmeli ve stats ı en başta belirttiğim gibi başka oyuncularınkinide görebilmeliyiz..
bu rankleri açtıktan sonra char kısmında kırmızı yazı ilede
you have unlocked the rank "Aglie Sketcher"
artık ne açıldıysa böyle yazıp bir uyarı verilse..
bu arada şunu eklemek istiyorum bu birincilik ve oyuncu bildirme sayıları stats komutuna eklenmeli tabiki bunları yapınca sanırım köklü bir değişiklik olur oyuna heyecan katar bence..
oyun beni ne hallere soktu ya anlatmak için kastım olsun diye kastım bi oyun için weeeyyy :P:twisted:
zeugma
02-02-2011, 12:44 AM
neden durup dururken hiç kicklenilmemiş ikaz alınmamış gayet sıradan bir günde oyuna girdiğimde şu karşıma çıkıyor : GAME CONNECTION REFUSED.YOU ARE BLOCKED FROM THE GAME!!!
messi
08-02-2011, 04:10 AM
Jigsaw Nuvola ..... Peter Bu nick bölümünün artma olasılıgı var mı HerGeLeReTurnBack dıye girmek istiyorum sıgmıyor :(
Nuvola
08-02-2011, 05:31 PM
neden durup dururken hiç kicklenilmemiş ikaz alınmamış gayet sıradan bir günde oyuna girdiğimde şu karşıma çıkıyor : GAME CONNECTION REFUSED.YOU ARE BLOCKED FROM THE GAME!!!
Isketch müdavimlerinin sıkça karşılaştığı bir sorun bu. Eğer bir hatanız yoksa ve oyundan bloklanmadıysanız sakin olun bir süre bekleyin, derin bir nefes alın birazdan geçer. Bazı ip aralıklarında ceza nedeni ile blok söz konusu o nedenle bir süre sonra sorunsuz bir biçimde oyuna giriş yapabilirsiniz.
(Tabi bu dediğim az evvel belirttiğim gibi oyunda bir sorun yaratmadıysanız ki emin değilseniz özel mesaj atıp oyun nickinizi ve bloklanma gününü bildirerek daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz)
Nuvola
08-02-2011, 05:33 PM
Jigsaw Nuvola ..... Peter Bu nick bölümünün artma olasılıgı var mı HerGeLeReTurnBack dıye girmek istiyorum sıgmıyor :(
Nick sayısı sabit messi arttırmak ile ilgili bir olay söz konusu değil şimdilik. Ancak tabi ki bu istek feedback e yazılarak öneri olarak belirtilebilir.
bikereoeliindir
16-02-2011, 07:52 PM
Oyunda kopya çekeni ,MSN'den söyleyeni anlarım;bi eğlencedir ona göre belki.Admin olduğunu söyleyip hile yapan nasıl eğleniyor anlamam.
aLiCoO
18-05-2011, 11:31 PM
woLwi veya jigsaw... yıllardır bıkmayıp kendi egosunu tatmin etmekLe ugrasan VELPACULA isimLi user'e bir cözüm buLmanızı istiyorum....
messi
20-05-2011, 12:51 AM
3 Aydır Pc^m de ban var ve hala çözülmedi Jigsaw diyom ses vermez Nuvola diyorum ses vermezsiniz Şu banı acarmısınız yoksa Üyelik sistemi ile üyelik başvurusunu ogretırmısınız Yoksa Bu İş Petere kadar gidecem yeter özledım oyunu hadinnn HELLLLPPPPPP :D
Shikato
18-09-2011, 04:06 AM
ben 3 yıl önce banlandım ve banım hala açılmamış banlanma nedenimide bilmiyorum :( 88.240.15.171
dunyadanmuaf
02-12-2011, 12:50 PM
Adam 3 yıl önce banlanmış oyuna giremyo böyle bi şey varmı ya ? terörist mi bu adam katil mi böyle saçma şey olur mu ? Ben de banlandım ve ilk kez ban yiyiyorum ikinci bi şans yok mu yani adam biz eşimize küfür ediyor biz de cevap verdik açın şu banı kardeşim !
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.