PDA

View Full Version : "Oyuna Giremiyorum" sorunları genel başlık

MaNYeTiK...
05-04-2011, 06:21 PM
Oyunda infoma resim attıktan bir gün sonra oyuna girmek istedigimde giriş yerine geliyorum sayfa beyaz oluyor adobe silip yüklemek zorunda kalıyorum oyunda 2 kişidede aynı sorun var sorun neyden kaynaklanıyor bilen varsa yardım edebilir mi ?

Raistlin
07-04-2011, 12:31 PM
Bilen yok hafız. Ben de anlamadım sende ki sorunu. :/ Başıma gelmediği için de bişey diyemiyorum. :(

Raistlin
14-04-2011, 07:40 PM
Benimde başıma geldi bir kere. Temp klasörünü temizledim sonra düzeldi.

mhsb
28-05-2011, 02:16 PM
333

sayfaya girmeye çalıştığımda böylece kalıyor :sad:

mhsb
28-05-2011, 06:10 PM
girdim girdiiiiiimmm olleeeeeeeeeyyyyyyyyyy bee :)

JiGsaW
08-06-2011, 06:03 AM
Sevgili isketch'çiler, foruma sık bakmadığım için bazı arkadaşlar özelime mesaj atıyor.
Bu mesajları çok geç göreceğimi hesaplayarak bir oyuna girememe problemi yaşandı mı bu başlığa not düşersiniz, diğer adminler müdahele eder. Veya bana özel mesaj gönderirken diğer admin arkadaşları da "cc" leyin. Teşekkürler

ozperozorun
22-07-2011, 03:49 PM
Selamlar

Bugun sabah oyunu oynarken birden karşıma bir adam çıktı bana hakaret falan etti bende sinirlendim ona hakaret ettim sonra adam adminlerden birini tanıdıgını söyledi ve odadan gitti ben oyunuma devam ettim birkaç dakika sonra banlandım ve birdaha giremedim oyuna.Kıbrıstan oynadıgım icin ip sabit yani modeme reset attıgımda degismiyor bu yüzden birdaha hiç oyuna giremeyceyim :( Lütfen banımı açın

Ozper Ozorun nickiyle banlandım ip adresim

94.78.73.147
Lütfen yardım edin bu oyunu cok seviyorum ve asla küfür etmedim bu oyunda

JiGsaW
31-07-2011, 09:00 AM
Seni banlayan admin bendim.

Banlanma nedenin ise; oyunda, çizim yapan 2 kişiye çizimleri sonrası küfür ettin. Bu yakışık almayan tavrına tepki veren "adam" sana tepki verdi ve şikayet etti. Dolayısıyla da ATILDIN. (evet o sırada admin tarafından izleniyordun)

Buraya gelip, yalan söylemen de ahlaksızlık. Bir daha gereksiz başlık açarsan ceza yersin. Tüm blok ban şikayetleri mevcut ilgili başlıkta dile gelmektedir.

Not: Sıkıntın veya soruların var ise bana özel mesaj atarsan sevinirim.

DELI[r]CEM
03-08-2011, 05:54 PM
Oyunda sorun yaşadığım Laz_usagu nickimi kullanarak oyuna giriyor ve bugün farkettim ki bazı kişilere küfür edip kicklemiş.Elimde hem nickimle girdiği ip hemde kendi sözleri olan printler var yardımınızı bekliyorum sıkıldım bu durumdan artık...

Nuvola
04-08-2011, 08:17 AM
Bu tip konularda lütfen özel mesaj ile yardım isteyin ve elinizdeki görüntüleri özel mesaja ekleyin. Ben ve JiGsaW cc li özel mesaj gönderebilirseniz yardım edebiliriz.

JiGsaW
04-08-2011, 04:48 PM
Konu ile ilgileniyoruz. Lütfen özel başlık açmayın (Nuvola'nın belirttiği şekilde hareket edelim).

Başlık taşınıp genel ile birleştirilecektir.

typhoonizm
15-12-2011, 08:04 PM
337
resimde görülen durumla karşılaşıyorum bu akşam oyuna girmeye çalışırken. en son ne zaman oyuna girdiğimi hatırlamıyorum 1 haftadan fazla olmuştur. Neden bloklandım acaba ??? nickimi başkası mı kullandı başka bir şey mi oldu? araştırırsanız sevinirim.