View Full Version : Oyunda nelere uyuz olursunuz?
merter
05-01-2007, 03:36 PM
Oyunu oynarken en uyuz olduğumuz şeyleri buraya yazalım.
Mesela ben çok şeye uyuz olurum.
1-Soruyla alakalı ipucu yazanlara (hele bir de onu yazmamda ne var denmesine)
2-Oha ve yuh laflarını tanımadığım kişilerden duymaya
3-Sapık karakterli yabancıların odamıza gelip , Turkey is tasty ,♥♥♥♥ you all, gibi tabirler kullanmalarına
4-Bir çizimi hemen bilince msn damgası vurulmasına
5-Güzel türkçemiz dururken : hoşcakal yerine bye,"ahaha hehe gibi evrensel gülmelerin yerine lol" gibi daha şu an için aklımda olmayan yabancı kelimeler kullanılması .Tercih sizin tabi bu benim fikrim.(Atilla'ya bu konuda verdiği destek için teşekkürler)
daha çok var ama şimdilik bu kadar.
:embarrassed:
celine
05-01-2007, 04:18 PM
aaa ben sana katilmiyorum merter,çünkü ben ahahahaha die gülmesini çok seviyorum ama bende tanımadığım insanların oha yuh ve msn var tabirlerine sinir oluyorum...onlarada yazık hemen bootlanıyolar:D
merter
05-01-2007, 04:27 PM
:biggrin: aaa ben sana katilmiyorum merter,çünkü ben ahahahaha die gülmesini çok seviyorum ama bende tanımadığım insanların oha yuh ve msn var tabirlerine sinir oluyorum...onlarada yazık hemen bootlanıyolar:D
yok ahaha yerine "lol "kullanılması gıcık ben de hep ahaha diyorum zaten ,
Şekil A : ahahaha
celine
05-01-2007, 04:33 PM
ahahahahahah
ahahahahaa
ahahahaa:D:D
merter
05-01-2007, 04:46 PM
ahaha da sorun yok zaten o evrensel,yani kahkaha efekti, ama bunun yerine "lol" demek uyuz
ahaha
celine
05-01-2007, 04:49 PM
evet ahahahahah:D
kadis
05-01-2007, 04:52 PM
bi gülümsememiz vardi onada laf ettin ya merter helal sana. zaten kizginim sana biliyorsun. yapilan yan yollar hiç bir işe yaramadi hala trafik kötü:( lütfen artik bir çözüm bul:))))))
(lol ne?)
celine
05-01-2007, 04:54 PM
ahahahahaha
./kop kadiş
merter
05-01-2007, 05:02 PM
bi gülümsememiz vardi onada laf ettin ya merter helal sana. zaten kizginim sana biliyorsun. yapilan yan yollar hiç bir işe yaramadi hala trafik kötü:( lütfen artik bir çözüm bul:))))))
(lol ne?)
ya neden yanlış anlaşılıyorum ki ahahayı ben seviyorum,demek istediğim lol a gicigim :biggrin: (lol=lots of laughs olması lazım, ya da Türk versiyonu şu olabilir çg=çok güldüm :biggrin: )
Not=Bu Merter başka Merter,diğerini 'i git belediyeye sor :razz:
AHAHAHA :biggrin:
celine
05-01-2007, 05:28 PM
merter trafiğinden nefret ediyorum
patience
05-01-2007, 05:39 PM
=) oyundaki merter trafiği çok fena.. davutpaşadan metroya binmek en akıllıca olanı ;)
BESIKTAS
05-01-2007, 08:22 PM
BİRİSİ BİLİNCE PUANI YAKIN OYUNCU ÖNÜNE GEÇMESİN DİYE HEMEN DONE'A BASANA... UYUZ OLUYORUM UYUZ!!!
kadis
05-01-2007, 09:03 PM
ben ise en cok düdük otturup sadce denedim ne ise yariyor diyenlere gicik oluyorum. ve omurler fazla sürmüyor. cünkü bende boot deniyorum:)
patience
07-01-2007, 04:23 AM
ehehehe kadis boot deniyomuş =) ben de anlaticagim kelimenin kritik harflerinden biri çıkmamışsa uyuz oluyorum!
celine
08-01-2007, 02:38 PM
tahminleri alt ekrana yazan newbielere uyuz oluyorum...hemen bootum kaşınmaya başlıyo
patience
09-01-2007, 12:00 AM
geçen gün "şeker" diye bi kız vardı. ona uyuz oluyorum. :D bilemediği her çizime laf attı! sonra kendisi çizdi rezalet :D
her sey burnunu sokanlara sinir oluyorum, çizdiğim şeiy anlamayıp laf edenlere sinir oluyorum..
kadis
10-01-2007, 08:23 AM
nth=uyuz :):):):):)
merter
10-01-2007, 01:20 PM
Kadis gülmüş bana şu anda ben de ona uyuzum :))
ozgur1903
11-01-2007, 03:18 AM
away duruma geçip aşağıda çene çalanlara gıcık oluyorum.Oynamıcaksan bi sürü mekan var orda konuş.
patience
11-01-2007, 03:22 AM
ama awayde muhabbet etmek gibisi de yok be özgür :))
AtiLLa
11-01-2007, 10:36 AM
yabanci dilde rumuz kullananlara,
ingiliz özentilerine,
çıkıç notu olarak "bye" yazanlara,
iyi niyetle yaptigim hatirlatmalara uyuz olanlara,
kompleksli ve kendisi ile dargin isketchlilere
laf tasiyip dedikodu yapanlara,
yazarken kisaltma kullanip "selam" yerine "slm" yazanlara,
küfür edenlere,
ve daha nelere, nelere uyuz oluyorum bir bilseniz.
kadis
11-01-2007, 09:58 PM
ozgür bize tas atmis . kinadim seni biz tüm oda away oluyoruz simdi biz salak miyiz:(
kadis
11-01-2007, 10:00 PM
ünzile yi göndermiom iste:P
merter
12-01-2007, 02:27 PM
Oyundayken netin kopmasına da acaip uyuz oluyorum!
kadis
12-01-2007, 09:34 PM
hahaha o sizde oluyo bende msn den kalan el alışkanlığımı oyuna uygulamaya uyuz oluyorum...
esc ye basiyorum oyundan düşüyorum:)
kadis
12-01-2007, 09:34 PM
./regular kadis
LINKIN_PARK
15-01-2007, 05:51 AM
anlatacagı kelimenin bir harfi cikmamis ve (mesela havucun ''c'' si gözükmüyo)cizen kişi bunu havuz zannetip havuzu anlatiyo buna cok uyuz olurum
birde asagıga sohbet ednlere oynayanların müdahale etmesine uyuz olurum (birazda yukari yassaniz)gibi laflar sanki oda babayın böle tipler işte
celine
15-01-2007, 12:02 PM
bize uyuz olanlara uyuz oluyorum
ozgur1903
04-03-2007, 06:15 AM
hintleri verip çizim yapmayanlara
JiGsaW
16-05-2007, 08:27 AM
*Newbie kişinin bir çöp adamı bile zor çizerken, çabalaması ve kelimesini zorda olsa anlatması ancak oda halkının kendisini aşağlaması ve malum sonucunda doğan kavga ve o kişinin odadan atılması durumu.
*Tartışma esnasında verilen tepkiye, "KES LAN" diyerek cevap veren o pıtırcık zihniyet. ( uyuz olmuyorum aslında çok keyifli oluyor izlemek bunları )
Pacharel
25-07-2007, 09:59 AM
hahahaha jig...
*pitircik zihniyetin butun versyonlarina uyuz olmayana uyuz oluyorum....
*argoya asiri hassasiyet gosterenlerede uyuz olmuyor degilim...
*birde cizmekten keyif aldigim bir kelimeyi cizerken, cizimin daha %25 ini tamamlamadan bilen hayasiz,empatisiz ve beni geri kalan %75 i panik formatinda cizmek zorunda birakan ezberci isketch hainlerine uyuz oluyorum :P :)
i do not get uyuz , i am the uyuz :P
MAKAM_IMAHMUD
01-05-2008, 10:53 AM
şimdi bu işin kurdu olmuş arkadaşlar var maaşallah çok güzel resim çiziyorlar helal olsun ama bizler yada ben acemiyim doğru dürüst çizemiyor olabilirim lütfen hor görmeyin küçümseyen kelimeler hoş olmuyor:) bide daha çizim yapılmadan sonucu bilen arkadaşlar oluyor bunda vardır bir bit yeniği diyorum bunada uyuz oluyorum:D
GeReDeL!
09-07-2008, 07:49 AM
kelimeyi bölerek anlatmaya çalısıp adam gibi bölemeyip arada bir yada bir kaç harf kaçıranlara uyuz oluyorum beceremiosan bölme. ayrica 3 e bölüp 1. ve 3. parcayi anlatip 2. icin bi alternatif bulamayip soru isareti yapanlara asık surat yapanlara uyuzum. yiyemeyecegin muzu soyma kardeşim
mathegothic
20-07-2008, 12:32 PM
ben de nick hırsızlarına uyuz oluyorum.daha yeni başıma geldiim için söylüyorum.geçen gün tanımadığım "!" biri benim bulunduum odaya "mathegothicc" nicki ile girmiş.ben nickimi sevgilimden bile daha çok kıskanırım...
E=mc2
26-07-2008, 10:11 AM
çizmeyip de yazanlar... o durumda inadına cevabı yazmıyorum. düdüğüm de gitti nereye gittiyse zaten, öttüremiyoz :)
efendi
16-08-2008, 12:19 AM
Bir önceki kelimeyi anlatanlara SİNİR oluyorum.
Dudugumun kaybolup bidaa gelmemesi basli basina bi uyuzluk zaten...
minzomarakan
29-08-2008, 05:14 PM
Oksijenimizi çalan deyuslara...
mathegothic
19-11-2008, 09:37 AM
dingillere lalelere kabaklara zerzavatlara düdüklere eşşoğlueşeklere dürzülere, yani yine küfür edeceğim silecekler mesajımı ama kardeş küfür ruhun yelpazesidir illaki ediyor insan böyle ağzına gelince, he işte saydığım hepsi mevcut oyunda valla topu gecekonduduvari potemkin zırhlısı labunyalar töbe:twisted::smile::twisted::smile::biggrin::twis ted::razz:
walla oyunda hilecilere çetelere örgütlere ve guruplaşmalara çok uyuz oluyorum hele bu aralar haçsafada o yüzden bıyıklarım zayıf ve güçsüz bu aralar
:)
GeReDeL!
25-11-2008, 06:29 PM
allah muhafaza sonra fatih terim küfür eder osman tamburaciya ettigi gibi :D
1000RR
01-12-2008, 12:27 PM
ne alaka cümlesine uyuz olurum:)
Kokteyl
06-12-2008, 12:57 PM
ahahah.ne alaka diyenlere sinir oluyorumm..seviyorum onları..
ne alaka lafını sanırım benim kadar duyan yoktur:)
Zerre
09-12-2008, 08:18 PM
http://img155.imageshack.us/img155/5623/scgsgvsonbm4.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/152/adszsonbu9.jpg (http://imageshack.us)
Evet arkadaşlar bende burda en uyuz oldugum konuyu belirtmek istedim ilk tartışmaya çıkaran ve ağzı alınmayacak sözler söleyen daydream adlı kişi size ispatladım da bunu.ayrıca ilk kavgayı çıkaran önemli değil iki tarafta küfür kullandı yani bende kullandım ikimizinde ceza alması gerekiyor.
ama olaylar burda öyle işlemiyor daydream kişisinin yakınları moderatör vs. oldugu için mod arkadaşlarıyla geliyor ve beni kickliyor.biliyorum gene böyle olacak en rahatsız oldugum konuyu dile getirmem için şans tanıdınız teşekkür ederim. ;)
edit: bazı kelimeleri sansurlemek zorunda kaldım.isteyen olursa sansursuz halinide gönderebilirim kendisine.
JiGsaW
09-12-2008, 11:29 PM
Zerre ;
Bir iddiada bulunup soyle yazmissin:
''burda öyle işlemiyor daydream kişisinin yakınları moderatör vs. oldugu için mod arkadaşlarıyla geliyor ve beni kickliyor.''
Ancak, durum boyle degil. Nedenleri ise;
- Bu oyunda moderator yok. Adminler var.
- Screencapte kufur eden kisinin , bu oyunda herhangi bir adminle HIC BIR YAKINLIGI YOKTUR. Boyle bir iddia/suclamada bulunman yanlistir.Bir daha olmasin lutfen. Kaldi ki bu oyunda benim kimse ile bir yakinligim yoktur.
- Karsilikli kufurlestigin insanlar olabilir, iki tarafta sucunu kabul ediyorsa ya birbirlerini ignore ederler. Ya birbirlerini gormezden gelirler. Medenice sorunu cozerler. Kimse kimse ile konusmak zorunda degil.
- Eger olaylar buyurse, sorunlari ozelden degil acik alandan halletme cabasi baslarsa kufurler edilir kickler cekilirse, baska insanlar karisirsa, o zaman admin mudahele eder.
- Adminin amaci ; karsilikli kufur eden insanlarin oyuna/oyunculara zarar vermesini durdurmaktir. Bu tur insanlara kurallari hatirlatip, uygunsuz davranislara devam etmeleri taktirinde gerekli cezalari almalarini saglamaktir.
Sen ve daydream karsilikli sucunuzu itiraf ettiniz. Olay ikiniz adina esitlendi. Ikinizde uyarildiniz, ikinizinde olay hakkinda gorusleri dinlendi degerlendirildi. Devam ederseniz ikinizinde oyundan atilacagi bildirildi.
Boyle bir mesaj yazma geregini duymak uzucu, ancak amacim bu tur sikayetlerin bizzat admine , ozel olarak yollanmasi, herkese acik alana tasinmamasini animsatmaktir.Ilk ve son olmasini rica ediyorum. Bu tur sikayetlerin, herkesin yaptigi gibi, ozel mesaj ile iletilmesi en dogrusudur. (Olay; kural disi davranisin, hakaretin kufurun yapildigi an orada bulunan kisiler , bizzat olay icinde adi gecen kisiler ve yetkili arasindadir.)
Zerre
09-12-2008, 11:43 PM
tamam bay admin ben burdaki admin mod olaylarını fazla bilmem bu site biraz değişik işliyor öğrendgm kadarıyla çoğu sitede moderatorlerin elinde bulunduug için kick olayı bende moderatörler kickliyor sanmıştım.bu konuda özür dilerim.ayrıca ben burda bu kişiyi deşifre etmek zorundayım çünkü bunlar sanal çetecilik oynayan kişiler benm bulunudugum odaya 5 kişi dalıp beni kickleyen kişiler anladn mı jigsaw.ayrıca bunu sadece ben söylemiyorum sana emin ol ben bu sözleri 5-6 kişiden duydum.ve hala bu kişiler hakkında bir şey yapmıyorsanız bu adminlerin sorunudur, sizin yanlışınızdır.ayrıca sizi anlamıyorum adeta özelden küfüre teşvik ediyorsunuz.şaşırıyorum ama bunlar basit konular konuşmaya bile değmez.ilgin için teşekkürler.
JiGsaW
10-12-2008, 02:05 PM
tamam bay admin ben burdaki admin mod olaylarını fazla bilmem bu site biraz değişik işliyor öğrendgm kadarıyla çoğu sitede moderatorlerin elinde bulunduug için kick olayı bende moderatörler kickliyor sanmıştım.bu konuda özür dilerim.ayrıca ben burda bu kişiyi deşifre etmek zorundayım çünkü bunlar sanal çetecilik oynayan kişiler benm bulunudugum odaya 5 kişi dalıp beni kickleyen kişiler anladn mı jigsaw.ayrıca bunu sadece ben söylemiyorum sana emin ol ben bu sözleri 5-6 kişiden duydum.ve hala bu kişiler hakkında bir şey yapmıyorsanız bu adminlerin sorunudur, sizin yanlışınızdır.ayrıca sizi anlamıyorum adeta özelden küfüre teşvik ediyorsunuz.şaşırıyorum ama bunlar basit konular konuşmaya bile değmez.ilgin için teşekkürler.
Bahsi gecen (screenshotlardaki kisi) zaten kufur sebebi ile pek cok kez atildi ve uyarildi. Kufurun cezasi (kufurun edilis sekillerine gore degisen cezalar) her seferinde uygulandi.
Senin disinda sikayet eden ne yazik ki 3 kisi vardi.
Kaldi ki sen dahi, bana gelip sikayet etmedin, buraya mesaj atip yazmissin. Burasi isketch fan sayfasi, adminlerin surekli takip ettigi bir web sitesi degil. Oyunda adim belli, /find komutu ile gelir beni bulur sikayetini bildirirsin. Ancak boyle yapmadin, ben geldim seni buldum o zaman soyledin.
Yine gelip seni attilar vs diyorsun ancak bana kisilerin isimlerini vermiyorsun, ben nereden bilecegim? Benimle gelip konusmazsan bilemem. Surekli oyunda degilim.
Lutfen bir sorun oldugunda gelip beni bulun, halledelim birlikte.
Ben yoksam denk geldiginiz baska bir admin olur onunla gorusursunuz.
Ozelden kufure tesvik ediyorum?
Bu oyunda hicbir admin kufuru tesvik etmez.
Hicbir admin kimseye kufur etmez.
Bu iddiayi nereden cikardin? Merak ettim dogrusu. :smile:
Kokteyl
10-12-2008, 08:16 PM
yaw kskli hemşom..ben bana edilen küfürleri printlesem ne olurdu sen biliyormusun??jandarma falan lazımdı.abartmayın ltfn bu kadar.
Zerre
11-12-2008, 11:12 AM
Bahsi gecen (screenshotlardaki kisi) zaten kufur sebebi ile pek cok kez atildi ve uyarildi. Kufurun cezasi (kufurun edilis sekillerine gore degisen cezalar) her seferinde uygulandi.
Senin disinda sikayet eden ne yazik ki 3 kisi vardi.
Kaldi ki sen dahi, bana gelip sikayet etmedin, buraya mesaj atip yazmissin. Burasi isketch fan sayfasi, adminlerin surekli takip ettigi bir web sitesi degil. Oyunda adim belli, /find komutu ile gelir beni bulur sikayetini bildirirsin. Ancak boyle yapmadin, ben geldim seni buldum o zaman soyledin.
Yine gelip seni attilar vs diyorsun ancak bana kisilerin isimlerini vermiyorsun, ben nereden bilecegim? Benimle gelip konusmazsan bilemem. Surekli oyunda degilim.
Lutfen bir sorun oldugunda gelip beni bulun, halledelim birlikte.
Ben yoksam denk geldiginiz baska bir admin olur onunla gorusursunuz.
Ozelden kufure tesvik ediyorum?
Bu oyunda hicbir admin kufuru tesvik etmez.
Hicbir admin kimseye kufur etmez.
Bu iddiayi nereden cikardin? Merak ettim dogrusu. :smile:
Bak şimdi dostum bu kişi tartışmayı başlatıyor agıza alınmayacak küfürler ediyor.sonra benm ip adresimi ekrana yazıyor ve de bana tehditlet savuruyor yok senn evini bulucam yok bilmemne.ip mi nasıl buluyor benm gibi bir üye bu 1.digeri ise ben yalnız yaşayan biri olsam yada ne bileyim bir bayan olsam korkardım çünkü bi ip adresiyle adamın ev adresini bulabiliyorsun.ve bu şahıs benm ev adresimi açık ekrana yazıyor.ama sen hala bana yok siteye yazmışsın yok bana gelememişsin falan diyorsun.demek ki şahısa daha önce küfürden yada çeşitli şeylerden yediği ceza yetmemiş ama sen hala cezasını alır falan diyosun.
şu özelden küfür teşvikte hatırlarsan bana bir kere sitede genele bişey yapmayın eğer genel de küfür olursa ben karışırım özelde o zaman millet birbrini öldürsün.
ayrıca daydream adlı kişi sürekli rahatsız ediyor dostum yok birilerini yolluyor police adlı kişi beni kickledi demiştim daydream le beraber konustum o üyeyle ben yapmam dedi bende ona güvendm yne daydream in başka insanların nickleryle bişey yaptıgna inanıyorum.
JiGsaW
11-12-2008, 12:29 PM
Ozel Mesajlar , Acik Chat Alani uzerine:
Ozelden, herkesin ettigi kendine. Kimse orayi kontrol edemez.
Ben ve ya sen , x bir insana kufur etme dedigimizde sence bu onu engelliyor mu? Hayir geliyor yine ediyor. Bunun onune gecemeyiz. Ancak gordukce bu adami surekli uyarip sonra surekli atariz. Zaten yapilan bu.
Kufuru adam dogal karsiliyor, yanlis oldugunu toplum icerisinde edilmemesi gerektigini bilmiyor. Bu nedenle , ilk amac uyarmak , baktik anlamiyor o zaman atmak.
Bu tesvik degildir, bu acik alanda kufur etmeyindir. Acik alanda kufur eden kisi odadan atilirdir. Kaldi ki admin degil , oncesinde oda sakinleri bu kisiyi atar.
Genelden birsey yapmayin dedim, cunku Chat alani herkese acik, oraya edilen bir soz herkese edilmis gibi olur, uzerine alinan duruma mudahele eder. Olay buyur.
Adminlerin tesvik ettigi tek sey ; Herkesin sorunlarini ozelinden , ozel mesaj ile halletmesidir.
Ben eger kufur tesvik ediyor olsaydim, kufur edene kufurle karsilik verirdim. Ancak henuz boyle birsey yapmadim, yapmayi asla dusunmuyorum. Bana yapimlasindan hoslanmadigim seyleri bende baskasina yapmam. En basit kural budur.
EE bana kufur etti bende kendimi savundum kufur ettim...
Boyle diyen cok. Bunu sende yapiyorsun , Daydream'de yapiyor.
Adminlerin bagli oldugu bazi kurallar var, senin dusundugun gibi islemiyor hersey. Bu kurallar 8 senedir isleyip, surekli guncelleniyor. En iyi sekilde sonuc alinmasi amaclaniyor. Tum isketch icerisinde uygulaniyor. Turkce odalardan Amerikan odalarina Ispanyollardan Italyanlara..
Bazi eksikleri olsa dahi tum kurallarin metodlarin arkasindayiz.
Verilen kararlara da guveniyoruz bir ekip olarak.
IP uzerine :
Oyunculara saglanan imtiyazlar var: IP komutu gibi.
/ip komutu ile oyuncularin ip'leri goruluyor evet. Ancak bu senin evini telefonunu ogrenmeleri icin verilen bir hak degil. Zaten bunu herkes yapamiyor. Bir takim programlar indiriyorsun, bazi sitelere bakiyorsun, niyetini bozup, insanlarin ozeline girip, yasadisi bir sey gerceklestiriyorsun.
Hack etmek gibi. Akli fikri yerinde insan zaten boyle bir seye girismez.
Bu komutun amaci ; birini sikayet ettiginde o kisiyi tespitte en saglam delilin IP numarasi olmasidir.
Ama her zamanki gibi, verilen haklar pislige ve cirkeflige kullaniliyor.
Bunu tespit ettikce ( sizlerin ihbarlari ile / bizler denk gelirsek) bu kisileri uzaklastiriyoruz banliyoruz.
Bu komut ile yakaladigimiz cok insan var. Sayesinde pek cok kisi gelip bize sikayette bulunuyor ve bu komut saglikli isliyor.
En basit ornek ; Boot hakki, biz onu kural disi hareket edenleri ortaklasa atin diye koyuyoruz, ancak o boot gir cik yapip arkadas toparlayip adam atmak icin kullaniliyor. O zaman neden Boot secenegi var.
Keşke sistem direk IP numarası yerine, IP'den üretilmiş kişiyi takip etmemize yarayan oyuna özel bir no oluştursa...
IP adresi konusunda ben de hassasım: Güvenlik. Öyleki kötü niyetli profesyonellerin elinde bu numara gerçekten kötü bir araç olabilir diye düşünüyorum.
Dilimin döndüğü kadarıyla bu konuyu foruma taşıdım. Takip etmek isterseniz:
http://www.isketchforum.net/privacy-security-problem-t2884.html
GeReDeL!
16-12-2008, 12:40 PM
./ ip GeReDeL!
GeReDeL! is coming from hell
mathegothic
16-12-2008, 11:15 PM
karındeşenin karındaşı gereymiş:S:/
Pascha
29-12-2008, 04:55 AM
*Newbie kişinin bir çöp adamı bile zor çizerken, çabalaması ve kelimesini zorda olsa anlatması ancak oda halkının kendisini aşağlaması ve malum sonucunda doğan kavga ve o kişinin odadan atılması durumu.
*Tartışma esnasında verilen tepkiye, "KES LAN" diyerek cevap veren o pıtırcık zihniyet. ( uyuz olmuyorum aslında çok keyifli oluyor izlemek bunları )
/clap JiGsaW
Mougen
30-12-2008, 07:33 PM
Benim uyuz oldugum degil yersiz bos ve komik buldugum seyler var bir oyuncu olarak, hem bu forumu hem isketch oyunun paylasiyor oldugumuzu dusunerek:
Oyunda hizini alamayan oyuncularin forumuda cigirindan cikarma girisimi.
Bazi arkadaslar buraya resim eklerken , diger insanlara ayip olmasin diye kufurleri sansurler bazisi bu nezaketi gostermez ustune ustluk devam ettirir.
Kimisi gelir, daha kurallari bilmez, isin prosedurunu bilmez cemkirir durur.
Dogruyu adaleti duzeni arar ama bunlara ulasmanin yolu en basta kisinin kendisinden gecer ozunu unutur.
Birsey bekliyorsan, birseyler talep ediyorsan once kendi uzerine dusen gorevi layigi ile yerine getireceksin.
Uyuz olduklarima gelince,
Oda oda adam atip, kufur eden adamin sonrasinda dudugunu kaybetmesi ama hala "Yav bu duduk neden gitti" diyebilmesi
Bir odaya girdigimde "Su adami atsana haddiiiii" diye ozelden tanimadigim bir adamin fisildamasi atmadikca ozelden cemkirmesi
Baska bir nick ile girdigimde guzel sakin oyunumu oynarken birilerinin gelip AHANDA SENI TANIDIM YAV demesi, ignore ettiginde AMAN IYI BE SADECE BI SORU SORMUSTUMMMM seklinde triplere burunulmesi,
Baska bir nick ile girip sakin oyunumu oynar iken saklambacta ebe havasinda odaya dalan bir arkadasin ozelden BULDUM SENI EBE SOBE ehehe kikiki diye sevinmesi
Uzar gider bu birde isketchte neleri cok seversiniz basligi acin bakalim birazda sevinelim
Zerre
03-01-2009, 07:14 PM
İsketch de uyuz olduğum
*Çeteleşme
*bu çetelerin tek başına bir tartışmaya girdiğinde hemen greet butonu ile uyuyan arkadaşlarını uyandırması.
* eğer odada arkadaşı yoksa diğer odadaki arkadaşlarına davet atması
*eğer oyunda online arkadaşı yoksa (yani çete üyelerinden her hangi biri) tartışğı kişininde azcık beyni varsa laflara karşılıp veremeyip '' senin gibi salaklara uğramıyacağım diyerek odadan tüymesi''
* bu kişinin ilerleyen saatlerde başka nickli arkadaşlarını alarak odaya gelmesi ve tartıştığı kişiyi odadan atması
* sonrada utanmadan insanım ben diye ortalarda dolaşabilmesi.
not: hepsi tarafımdan tecrübe edilmiştir.
Zerre
04-01-2009, 01:05 AM
İsketch de uyuz olduğum
* sonrada utanmadan insanım ben diye ortalarda dolaşabilmesi.
not: hepsi tarafımdan tecrübe edilmiştir.
ortalarda kelimesine isketch forumuda dahil burda herkes insansı bir tavır takınmış mesajların kalıcı olmasından dolayı mı acaba?
merakli
05-01-2009, 06:43 PM
admin'e maille kaç kişiyi attım. hepsinde screenler ve ipler vardı. ordan aradığımı bulamadım, adminin nasıl iyi çalıştığını göstermek için buraya attım. cevabını aldın heralde. zaten o kişiler hala oyunda. çömezlere yazdılar diye düdük öttürdükten sonra hiç küfür yememişsin bilmiyorsun ne demek olduğunu.
NEDEN HEP BU RIZAYA KÜFÜR EDİYOLAR BUNU DÜŞÜNMEK LAZIM ÖNCE KİMBİLİR O KARŞI TARAFA NELER DİYOR..bana dediği gibi kimseye burada durup dururken küfür edilmez rıza zaten tepeden ayağa herşeyi hakedecek kadar uyuz...
tu_ba
09-01-2009, 07:55 PM
newbieler anlatana kadar yaklaşık 30 tane tahmin yapmaya ve sonucunda skiplerine uyuz oluyorummm bence insanlar oyuna önce izleyici olarak gelsinler daha sonra oyuncu olsunlarrrr.......yuh oha diyenler :))) böldüğümüz kelimelerin arasından çıkan kelimenin ortaya çıkan çıkan çizimle alakası olmadıgını düşünen gariban newbienin BU NE ALAKA ŞİMDİ DİYE YIRTINMASI ve akabinde YAZARAK ANLATMASIIIII küfür içerikli kısaltma yapıp BEN NE YAP>TIM ŞİMDİ DEMESİİ OYYYY:)))))))
OmrKeSKiN
10-01-2009, 12:02 PM
Bazılarınında Amacı Kız Tavlamak, Amacına Ulasamayınca Basıyolar Kufuru =) E Bizede Dusen Gorev Yardım Etmek .. :)
tu_ba
22-01-2009, 05:45 PM
bazılarının derken senin resme bakıncaaa..... sen tavlamaya calışmıyon demiii:)))))))
Sağlam başlık açmışsın merter :) uzaaaaaarrr gider bu mesele... Bi iki şey de ben söyleyeyim :D Önce konu başlığı gereği uyuz olduklarımdan başlayayım....
Tubiş kesinlikle katılıyorum şu ...... q yazıp sonra da ne küfrü yaaa? aman qözüm dü o ,gibi gülsem mi ağlasam mı bilemediğim angutca açıklamalara!
Bi invite salla bakiim kardeşş deyip invite alamadığında polemiğe giren armutlara...
-Biraz sohbet edebilir miyiz? -Tabi buyur -Erkek misin bayan mı? repliklerinin tüylerimi diken diken etmesine neden olan cacıklara...
-Eeeeee onu bilmicek ne varrr!!! Atmak istediğin kişinin üstüne tıkla orada BOOT seçeneğinin üstüne gel... Çıkan seçeneklerden birini salla...
-Yaptım ama atamadım...
-Ooooo! O da kolay Modeme ....... ... :twisted: diye bi çırpıda oyunu çivisinden çıkaran acurlara....
KaTiL , RaCoN , Alemin KraLı gibi nicklerle gelen Kurtlar vadisi özentisi 16 lık sivilceli tiplere...
Sexi Baby , AşK Kızı gibi nicklerle gelip sonrada '' Arkadaşlar HÜSAMETTİN bana özelden ayıp şeyler yazıyo atınn'' diye çemkiren budalalara...
Ne alaka!!! Yuhhh!!! Ohaaaa!!! Sana neee?!!! Hinttttttttttttt!!! beyliklerine...
Kendi dilini unutmuş klavyesinde yaaa bu Ğ nerdeydi diye arayan arkadaşlara...
Ben de en az sizin kadar uyuz oluyorum :smile:
Yukarıda birkaç nokta dikkatimi çekti değinmeden geçemeyeceğim :smile:
İsketch de gruplaşma herzaman olmuştur oluyor olacaktır da... Bu biraz da gereklidir... 3 günlük newbie annenin hatırını sorduğunda tek kickle atılamıyor malesef :) Onçüünnn 2 kişi daha lazım... Ya da bunu yapan newbie değil de profesyonel oyuncular bile olsa ki profesyonel terbiyesizler de bol miktarda olduğu var bir kaç dosta ihtiyaç duyuyor insan... Savunduğum oda oda dolaşıp önüne geleni atanlar değil... ki bunları da yaptık zamanında :embarrassed: sonra şöyle bi sonuca vardım insanları orada cezbeden şey KİCK sesi:biggrin: C/Documan and Settings/Temp/isketch de isketch deki tüm sesler mevcut... Alın oradan kick sesini akşama kadar dinleyin derim :smile: Bi süre sonra baydığını farkedeceksiniz...
İp konusuna gelince şu diyaloğu hatırlıyorum
xxx - Ka_a senin modemine girerim bak!!!
ka_a- Dikkat et de benim modem sana girmesin:smile:
diyaloğundan sonra bir gece bu modeme girme olayını araştırdım gerçkten de giriliyor :smile: Ama uğraşmayın boşbeleş işler...
Yapacağınız tek şey Modeminizin şifresini değiştirmek... Bu işlemden sonra O modeme girmek 10 kat daha zorlaşır...
Ama yine de girilir:eek: Bu noktada 1. hatalı ttnet 2 hatalı da adobe dir... Shockwave in içine ttnet in verdiği İP yi değil de programın kendine verilen sabit bir İP numarası yerleştirilse hiçbir sorun kalmaz... Bunu adobe yetkilileriyle görüştüm ama halaa daha bana dönecekler :smile:
Bilgi en büyük güçtür... Milletin özel bilgilerini böylesi basit bir kodla ( /İP ) 3. kişilere açmak da ayıp tabi... Ama haliyle insan bir iki şeyle karşılaşınca savunma içgüdüsüyle burnunu sokmak zorunda kalıyor bunlara...
Çenem düştü yine :smile:
Perry
23-01-2009, 09:38 AM
ACIKLI kelimesini çizmeye uyuz oluyorum....:cry: kırmızı biber çizmekten fenalık geldi...=)
bruce
23-01-2009, 10:17 AM
şu ana oyunda ögrendigim çok şey var hepsini saymam imkansız yalnız şunu söyleyeyim siz kimseye karışmassanız kimsede gelip size karışmaz ha yok şöyle derseniz ben bişe yapmadan gelip slap yapıor öpüor vs onlarıga ignore edersin sabah kadar slap yapsın dursun eğer kurcalarsan o zaman küfürde olur bootta olur bundanda şikayet edemessin sadece oyununa bakarsın olur biter bazıları bana hep der sen sadece birinci ol ya burası oyun benm başka amacım yokki elbette birinci olcam bende tartışmadımmı elbet tartıştım ama onlarda gayet sevieli ve oyunun demirbaşları dedigimiz kişilerle onlarda gereksiz boot cekmelerinden dolayıdır sadece tek bi kötü huyum var haksızlıga gelemiyorum sessiz kalamıyorum genelde küfür eden kim olursa olsun en yakınımda olsa bootumdan kurtulamaz son olarak bu dünya kimseye kalmadıysa bu oyunda kimseye kalmaz sadece oyun oynayın eğlenin güülün ben öyle yapıorum ve birinci olmaya devam edecem kim ne derse desinn bana dokunmayan yılan bin yaşasın saygılarımla
enemy
02-02-2009, 03:38 PM
zırt pırt nick değistirip,farklı karakterlere bürünmelere gıcık oluyorum...aslında ötesinide oluyorum.:mad:
AnarchisT qirL
07-02-2009, 08:05 PM
Daha demin gene bir tartışmadan çıktım...
Odaya yabancı geldi Who can speak English dedi...I can dedim,biri de me either dedi...Me too daha doğru dedim ve olay başladı...İnternetten kaynaklar da buldum,gösterdim ama either'ın olumlu cümlelerde kullanıldığını ve oradaki kullanımın da doğru olduğunu savundu...Dedim ki öğrenciyim,hâlâ İngilizce dersi görüyorum,iddia etme...Bir sürü yabancı arkadaşım da var...(Evet var)Kendisi neler derdim de uzatmayacağım deyince,ignore edip görmeyeceğim dedim...
Viva La Ignore grup parolası:
Tek Yol Ignore!
HaYaT
08-02-2009, 11:20 PM
Genelde böyle çiziyolar çiziyolar o kadar tahmin yapıyoruz geberiyoruz bilcez diye son dakikada 2 sn kalmışkene pat diye skip yapıyolar ya ay bitiyorum.Bide neydi? dediğimizde söylemicemmm yaparlarya kahroluyorum resmen:@
Örn>> kelime:ayin ve bölmüşsün ay+in .. bunun sonucu arkadaşlar cevabı görüyor ve başlıyor _Ne alakaaaaa 'lar ..bi düşün bakalım alakayı.Buna uyuz oluyorum.
Ve bir de ... daha çizime başlar başlamaz yandaki Hinnnntttttttttttt Hinttttttttttt ver çağrısına uyuz oluyorum!
minzomarakan
11-02-2009, 04:19 PM
Ben ben olmasam başka biri olsam bana çok uyuz olurdum
MisCha
11-02-2009, 06:19 PM
Ben Sen olsam kendime uyuz olurdum :P:biggrin::biggrin::twisted:
minzomarakan
11-02-2009, 06:25 PM
Yüksek egom buna engel oluyor http://forum.antu.com/images/icon/melek2.gif
MisCha
12-02-2009, 12:59 PM
iSketch'e oyun oynamaya değil kız tavlamaya gelenlere,
Odaya girer girmez..
>>slm tanışalım>>
Yahu ne ara özele tıkladında yazdın bunu? Ben daha odanın içeriğini görmedim..
Lanet olsun senin içindeki insan (kız tavlama) sevgisine:/
5 ile 2 yi birleştirip beşik yazamayıp
'Ne alakaaaaa'
'msn yapmayın yhaaaa' diyenlere, Sonra da
Adamın eline kahverengi bişi çizip bunun da brokoli oldugunu bilenlere:rolleyes:
Bu durum karşısında msn var diyen Kendime:smile:
Nick değişerek gelip Ben Seni tanıyorum deyip kendini gizleyenlere....
UyuzzZzZzZ oluyorum :smile:
Bi de egosu yüksek olanlara uyuzum :P:rolleyes::biggrin:
minzomarakan
12-02-2009, 04:44 PM
Bana uyuz olanlara . :eek::eek:
mathegothic
12-02-2009, 05:58 PM
utanmazlara...aciz kalanlaraaa:D:D
MisCha
12-02-2009, 06:04 PM
Minzomarakan a uyuzZzZ olanlara :D:biggrin::biggrin:
MisCha
12-02-2009, 06:08 PM
utanmazlara...aciz kalanlaraaa:D:D
:biggrin::biggrin::biggrin:
ReLaX
12-02-2009, 07:42 PM
Başlayalım bakalım;:cry:
1- Mousela çizim yapmaya hele patronun ucuz çin malı olanıyla :razz:
2- Başka nicklerle sırf oyun oynamaya girip kendi halimde eğlenirken birinin beni mutalaka tanımasına :cry:
3- Çizdikten sonra neyi sorduğunu işaretle göstersene diyen newbie kitlesine:))
4- Vücuduna dövme sipariş edenlere:eek::embarrassed:
5- Bir kaç hoş çizim yapıp birkaç el 1. olunca özelden '' Sen kendini bi şeymi sanıyon LaNN '' diye söze başlayan ezik sanal sübyancıklarına...
6- Yanlış kopya verenlere!!! ( YüRüYeDur! hariç ):razz::razz:
7- Sen neyle çiziyon hocam diyenlere (cidden soranlar hariç:)
8- Bölerek anlatmaya çalışan ama bazı harfleri yok sayıp işkembeden kelimeyi bulmamızı bekleyenlere ve işkembeden bu tahminleri tutturan paçalarından bal akan şanslı kişilere:smile::rolleyes:
9- Biriyle kapışıyorken telefon gelmesine, yemek boşları almaya çocuk gelmesine, kargo gelmesine üstüne üstlük kargocunun abi bi bardak su var mı demesi ne ahahaaa:razz:Olmadı büronun girişine bi Sebil koyacam ehehe:razz:
10-Odaya giren ve slm diyen birine slmı havada kalmasın diye slm diye karşılık verdikten sonra,Nereden? Adın ne? v.b. sorular:rolleyes:
11. Konuyla alakası yok ama bide konut kredisine harbi harbi uyuz oluyorum.
Bunları yazarken bile bi kaşıntı tuttuu daha sayamadığım nice uyuzluk durumlar mevcut tabi onlarda bana kalsın:twisted::razz::twisted:
Pacharel
13-02-2009, 12:21 PM
Kılım...
Kılım yar ofisteki tablet sapıttıgında,
hani dandik olan geçen sene aldıgım vardı ya,
birde çizmek istediğim güzel bir kelime gelir o anda,
Kıllığımın boyutunu gayri sen anla.
Kılım yar nicklerini değiştirip laf atanlara,
biliyorsun normal nickleri bile hatırlamıyorum ya,
hayır el yazısından mı tanıycam öküz,
bak kaptırdık kendimizi kafiyeyide unuttuk valla...
heheheheheheh
HaYaT
13-02-2009, 01:57 PM
O kadar güzel çizim yapıp da bi kaç kişi bildikden sonra ne alakaaaa denmesıne uyuz oluyorum.
Son anda 10. Round da ben önde olayım diye done yapanlara.
Amacı kız tavlamak "Selam tanışalımm mı" gibi sözler kullananlara.
Çizim sırasında yazma dedikçe sanane dıyen kışılere.
Hiçbişey yapımadığı halde duduge basan sazanlara...
Hepsine Uyuz Oluyorummmm...
Perry
14-02-2009, 04:22 PM
yaş sınırlarının baya bi altına inince ve laf anlatamadıklarım sabır taşını zorlayan 7 14 yaş grubuna yeteri kadar uyuz olabiliryorummmmmmmm......
efendi
15-02-2009, 12:36 AM
87 mesaj.Ne çok uyuz olası varmış insanların=)
*Nerdeyse bir sayfa olan mesaja quote yapanlara
*Türkçe karakterler öncesi kelime bölme şekline alışıp böylece bölmeye çalışanlara (Basık kelimesini baş+2 çizmek gibi)
*Pc patlayana kadar isketch'te kalanlara
*Çizimin son saniyesinde bilenlere
*Çizimin tek bilenine
*Gece admin kıtlığına
*Gündüz admin bolluğuna
*Koloni halinde gezenlere
*Odayı piknik kıvamına sokanlara
*Çizmeden hint verenlere ve onu bilip düdük çalmayana
*20 parmak yazanlara
*CTRL+F4 ün fonksiyonun hâlâ bilmeyen sazanlara
*CTRL+F4 espirisi yapanlara
*1. olmayı garantileyip odadan çıkana ve onu tebrik edene
*Sadece arkadaşının çizdiği kelimeyi bilene
*10 saniye önce birine kiss hug slap vs yaparken çizim sırası gelince asleep moda geçene
*Çizime tahmin yaparken,tahmin yaptığı kelimenin ilk harfini yazanlara
to be continued...
Thyia
16-02-2009, 07:54 AM
87 mesaj.Ne çok uyuz olası varmış insanların=)
*Nerdeyse bir sayfa olan mesaja quote yapanlara
*Türkçe karakterler öncesi kelime bölme şekline alışıp böylece bölmeye çalışanlara (Basık kelimesini baş+2 çizmek gibi)
*Pc patlayana kadar isketch'te kalanlara
*Çizimin son saniyesinde bilenlere
*Çizimin tek bilenine
*Gece admin kıtlığına
*Gündüz admin bolluğuna
*Koloni halinde gezenlere
*Odayı piknik kıvamına sokanlara
*Çizmeden hint verenlere ve onu bilip düdük çalmayana
*20 parmak yazanlara
*CTRL+F4 ün fonksiyonun hâlâ bilmeyen sazanlara
*CTRL+F4 espirisi yapanlara
*1. olmayı garantileyip odadan çıkana ve onu tebrik edene
to be continued...
Bende şimdi sana uyuz oldum :twisted::smile:
Elif.
16-02-2009, 11:07 AM
Efendi acaba sen isketch e mi uyuz oluyosun?:P
efendi
16-02-2009, 12:09 PM
Bektaşi'nin bir uyuz eşeği ile besili bir ineği varmış...İnekten süt sağıp satıyor, kazandığı paranın yarısıyla uyuz eşeğe arpa alıyormuş.Eşek bir işe yaramıyormuş.Bir gün dayanamayıp dua etmiş :
-Ey yüce Allahım, beni şu eşekten kurtar!
Ertesi sabah ahırın kapısını açmış ki ne görsün?İnek ölmüş eşek kalmış...
Bektaşi o hırsla sokağa fırlayıp milleti başına toplamış :
-Ey ahali şu yerde yatan nedir?
-İnektir!
-Ya şu ayakta duran uyuz?
-Eşektir!
Bektaşi açmış ellerini yukarıya :
-Ey ulu Allahım, sana kırk yılda bir ricada bulunduk, onda da eşekle, ineği birbirine karıştırdın!
Uyuz da olsa iSketch n'aparsın Elif.
minzomarakan
18-02-2009, 09:57 PM
Bütün ekranı kaplayan pembe tebrik mesajlarına
HaYaT
20-02-2009, 12:19 PM
Bende şimdi sana uyuz oldum :twisted::smile:
HahahahahD::DD:
efendi
21-02-2009, 06:22 PM
Bütün ekranı kaplayan pembe tebrik mesajlarına
Neden Ömür? Kiss'ler mi kaynıyor =)
minzomarakan
28-02-2009, 02:43 PM
Neden Ömür? Kiss'ler mi kaynıyor =)
Yok yok. Onları asla kaçırmam. Benimkini kaçıran olursa zorla hatırlatırım. :biggrin: Şaka bir yana, çok fazla pembe kullanan biri olmama rağmen bir kerede 5 tane birden kullanabilen kapasiteye gelmedim. O kadarını kaldıramıyorum.
nick imi kullananlara.. yetmezmiş gibi o nick le "Les/Bi Girls Only" odasına girenlere.. şu anda olduğu gibi..
hmm diye giren lez kızım sözüm sana; başka nick mi bulamadın be lezim.. hadi bunu buldun bari "hot man hot girls" ya da "sexy man with the girl with lingerie" gibi bi odaya gir. ha ben lezim ne işim olur man le dersen de bari en azından "cyber" gibi genel bi ev.. ehem.. yani odaya gir de karizmada çizikler olmasın.
saat 14:00 itibariyle yazıyorum. anca şimdi çıktı be.. 1 saat naptıysa artık o odada :P
mathegothic
01-03-2009, 11:56 PM
nick imi kullananlara.. yetmezmiş gibi o nick le "Les/Bi Girls Only" odasına girenlere.. şu anda olduğu gibi..
hmm diye giren lez kızım sözüm sana; başka nick mi bulamadın be lezim.. hadi bunu buldun bari "hot man hot girls" ya da "sexy man with the girl with lingerie" gibi bi odaya gir. ha ben lezim ne işim olur man le dersen de bari en azından "cyber" gibi genel bi ev.. ehem.. yani odaya gir de karizmada çizikler olmasın.
saat 14:00 itibariyle yazıyorum. anca şimdi çıktı be.. 1 saat naptıysa artık o odada :P
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: cyber fikri hiç de fena deil:P
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: cyber fikri hiç de fena deil:P
hehehe.. bence de gayet iyi :)) let's saybır beybi :P
Thyia
02-03-2009, 06:52 PM
2 saat away kalan ve düşmeyenlere uyuz oluyorum :P
HaYaT
04-03-2009, 12:37 PM
2 saat away kalan ve düşmeyenlere uyuz oluyorum :P
Ahaha lütfen ama thyiam :biggrin::twisted:
Thyia
09-03-2009, 10:05 AM
Ahaha lütfen ama thyiam :biggrin::twisted:
Sözüm meclisten dışarıya cnm :smile:
o sözünün dışarıya olduğu meclisin üyeleri kimlerdir peki? :P
Thyia
10-03-2009, 12:43 PM
o sözünün dışarıya olduğu meclisin üyeleri kimlerdir peki? :P
Hmm :) bu soruya ben cevap vermesem nasıl olur peki :)
ReLaX
11-03-2009, 10:20 PM
Ayda yılda bi gece girme fırsatı buldum isketche aynen şöyle yazıyor,
Connection refused ! You are blocked from the game. İşte ben buna hemde şu an harbi harbi uyuz oldum. Tarif bile edemem uyuzluğumu.
/Slap beni bu gece isketchten mahrum bırakan kişi yada kişiler...
Bir Allahın kuluda yokki forumda haber uçursun pehhh, kaşına kaşına yatmaktan başka çare yok.
Zerre
11-03-2009, 10:27 PM
Connection refused ! You are blocked from the game.
aynı sorun bende de var demek ki sistem sorunlu geçer geçer :eek:
ReLaX
11-03-2009, 10:30 PM
aynı sorun bende de var demek ki sistem sorunlu geçer geçer :eek:
Bende KSK dayım kardeş bence sorun bizim IP lerde topluca blocklandık sanırsam. Herkeste olsabu sorun burası şu an inan insan dolardı. Herkes fink atıyo bence oyunda.
Zerre
11-03-2009, 10:33 PM
evet şu an bir kaç arkadaşıma sordum onlar gayet girebiliyorlar.umarım en kısa zamanda halledilir.yapacak bir şey yok.
ReLaX
11-03-2009, 10:45 PM
Yapacak söyleyecek çok söz varda neyse konu başlığından sapmasın. İyi geceler.
DevilSmile
12-03-2009, 05:09 PM
Şuan oyuna giremememe uyuz oluyorum fazlasıyla :mad::mad: Bu da yetmezmiş gibi Mis'imin 'Ben oyundayım gelsene' demesi uyuzluğumu daha da arttırdı..NEDEN BEN?! (sakinim..sakinim..SAKİNİM) :mad::mad:
MisCha
12-03-2009, 06:14 PM
Çıktım Canım çıktım sakin!
Çekilmiyor sensiz bu oyun:D
İran da plaja gitmek gibi:D
DevilSmile
12-03-2009, 06:19 PM
Çıkmadın yalan söyleme.Bak gelirsem oraya varya...ah bir gelebilsem :mad::mad:
MisCha
12-03-2009, 06:24 PM
:biggrin::biggrin::biggrin:
Çıktım yaf ama gelebiliceksen hemen geri dönebilirim :D
Bende uyuzum sebepsiz blok !!
DevilSmile
12-03-2009, 06:29 PM
Oyun sana oyun tabi.Ne uyuzluğuymuş..Mis gibi (gerçi Mis'sin) girip oynayabiliyorsun..O değil sağa sola yazı yazmaya başlamak üzereyim..İMDAT!!
MisCha
12-03-2009, 06:36 PM
Yazmak yok bebeyim Düüüütttt:P
Sakin yine de sakin!
Yatçaz kalkçaz bişicik kalmıycak:smile:
DevilSmile
12-03-2009, 06:46 PM
Düüt deme bana Düüt deme :mad: beni oyundan mahrum edenlere DÜÜT! İşgal etmeye başladım burayı bak...Sakinim Sakinim Sakinim... Duyuyorum,görüyorum,okuyorum oyunda dedikodum dönüyor :eek:
DevilSmile
12-03-2009, 09:50 PM
./me isyanlarda..cizbakalim batağına sürüklenmek üzere :cry:
Şu saat olmuş ben (gariban&boynu bükük) bir umutla tıklamaktan aşındırdığım LOGON ile başbaşayım maalesef...
Allahım sana geliyorum
Zerre
12-03-2009, 09:52 PM
./me isyanlarda..cizbakalim batağına sürüklenmek üzere :cry:
Şu saat olmuş ben (gariban&boynu bükük) bir umutla tıklamaktan aşındırdığım LOGON ile başbaşayım maalesef...
Allahım sana geliyorum
girmeyi tekrar dene sorun çözüldü sanırım
DevilSmile
12-03-2009, 10:03 PM
girmeyi tekrar dene sorun çözüldü sanırım
Yok,bugün için umudumu kesmem lazım sanırım.Teşekkürler yine de.
Zerre
12-03-2009, 10:16 PM
Yok,bugün için umudumu kesmem lazım sanırım.Teşekkürler yine de.
eğer interner explorer dan denersen belki girer firefox dan girmiyor çünkü bende de aynı problem var.bol şans :)
minzomarakan
12-03-2009, 11:02 PM
Devilin oyuna girememesine :D
DevilSmile
12-03-2009, 11:38 PM
ahahah çok sağol minzo..iyisi mi bu yüzden sen de girme oyuna,protesto et :twisted:
DevilSmile
13-03-2009, 12:23 AM
Teşekkür ederim Zerre.Şimdilik explorer ile idare ediyorum :)
HerzL
13-03-2009, 01:35 PM
Oyuna uyuzum dahası ne :)
efendi
18-03-2009, 09:31 PM
*10.el 1 ve 2. arasında puan farkı yakın olup ,çizim sırası başkasında iken 1.liği garantilemek adına çizimi skiplettirene ve skipleyene
*iSketch sakini olduğu halde farklı nikle arkadaş çevresinin bulunduğu odaya girip birinci olmaya çalışana
*Puanları eşit olan 1 ve 2.nin son tur için tahmin yapmamalarına
Perry
18-03-2009, 10:01 PM
off taş geldi efendi arada yapmışımdır bunları:)
Pacharel
19-03-2009, 01:15 AM
oyunda ne istersiniz..yada bir sihirli değneğiniz olsa oyunda neyi değiştirirdiniz tredinde''3'' istiyorum.öyle kıyıda köşede bir yerde dursun bildiğin 3 deyip..yada elimle monitöre ben mi cizsem diye eklemiştim ya.
ha işte artık o çizdiğim 3 e kıl oluyorum bakın haberiniz olsun
efendi
19-03-2009, 08:53 PM
=) İlahi Pacharel Usta yetinmeyi bilmelisin.
pinkfreud
21-03-2009, 01:25 AM
sadece muhabbet için gelip away takılarak ne çizen ne de tahmin edenlere gidiniz:msn
(aslında bazen iyi oluo odanın kapasitesini doldurup daha az kişi oynuomuş gibi oluosunuz şimdi onlara uyuz olmadıımı anladım ama benimle muhattap olmadıkları sürece.. adın ne kimsin nesin...? rutin sorular muhabbet başlatma soruları nıf nıf yemesler:S)
sadece hazır şekillerle çizim yapanlara..(bazen):embarrassed:
nick hırsızlarına..
hayalgücünün elverdii ölçüde özgürce küfür edip kendini bi şey sanan huzurbozarlara..
infomda female ibaresinin yapışmış olmasına..
bu ibareye istinaden ilginç nickli arkadaşların ilginç mesajlarına maruz kalmaya...
ve çizerken geri al butonu olmamasına (en azından stüdyoda olsaydı)..
GICIĞIIIMM..UYUZUM..KILIM..:!:
yine de herşeye rağmen seviorum uleynn bu siteyi..:cry:
HerzL
22-03-2009, 07:36 PM
Hmmm...Güzelmiş pinkfreud.Zaman içerisinde sende yapmışsındır bunları.Ayrıca female ibaresinin yapışmış olması neden uyuz etsin ki:) duyann gibi female yapıp kick mi çekicen ehehe.He bak sürekli away kalanlar grubuna da giriyor duyan duymayan.Birde bursaspor:).
HerzL
22-03-2009, 07:37 PM
Konumuza dönelim.Oyuna başlıbaşına uyuzum zaten de sen şu musun bu musun diye soranlara uyuzum.O'yum veya değilim,ben kendimi tanıtmak istemiyorsam sizin tanıma çabanız niye:)frontera diye giriyorum.Şu veya bu olmuşum germesin sizi.Herkesi tanımak zorunda değilsiniz.
pinkfreud
22-03-2009, 08:03 PM
Hmmm...Güzelmiş pinkfreud.Zaman içerisinde sende yapmışsındır bunları.Ayrıca female ibaresinin yapışmış olması neden uyuz etsin ki:) duyann gibi female yapıp kick mi çekicen ehehe.He bak sürekli away kalanlar grubuna da giriyor duyan duymayan.Birde bursaspor:).
hihii.. herzl zaman içersinde evet muhabbet etmişliim oldu oyundan kopup çok nadir de olsa bi iki kez bunu yapmış olabilirim ama benim uyus olduum kısmı yapmadım efenim yani oyunu araç yapıp orda ona buna gizliden yazıp öle muhabbet açmaa çalışmadım.. oyunu kurallarına göre oynadım ben:cry: ayrıca zaman içinde nick çalmadım female ibaresi yapışmış olanlara sapık mesajlar atmadım(o ibarenin yapışmış olmasına bu sebeple gıcık olduumu anlalmışsındır sanırım:))) kimsee ana avrad küfretmedim vallabilla:embarrassed: (içimden etmişimdir tabi).. çizerken de hiiç geri alamadım:biggrin: :P vay bana bee ne kadar dürüst bi insanmışım ben.. sistem bizi böle koyun etti evladım.. kıhkıh..yok yok bu oyunun tadı böle çıkıo..
yani gerçekten üyelik sistemi olmadıı sürece insanlar kendilerine bir nickle yarattıkları bu ulaşılmaz sınırlanamaz yeni kimlikleriyle her haltı yemesine tahammül edemiorum... evet oyunda olduum sürece namus bekçilği yapmaya da devam edicem... enemmm çok mu dolmuşum ne (hep o ana bacı ata demeden herşee sayan "timezone -1" olan o eleman yüsünden böle oldu..):rolleyes: :)
çizim sırasında yazanı uyardığım halde "Admin"den (kimdir, nedendir, nasıldır bilemem) özel mesajla uyarı gelmesine.
SimSyh
23-03-2009, 12:46 AM
:))))) siz tedavi gorun bence baya uyuz olmusunuz:)
SimSyh
23-03-2009, 12:47 AM
hic bişeye uyuz olmaz relax relax oyun oynar:P
Thyia
23-03-2009, 01:24 PM
:))))) siz tedavi gorun bence baya uyuz olmusunuz:)
Bence tedavisi yok uyuzluğun :)))
ReLaX
23-03-2009, 03:53 PM
hic bişeye uyuz olmaz relax relax oyun oynar:P
Adım geçmiş telif hakkı isterim. Hemde 2 kere :smile:
HerzL
23-03-2009, 05:34 PM
pinkfreud sana katılıyorum.Üyelik sistemi olmalı evet mutlaka.Durumun böyle olmasından site yöneticisi rant sağlıyor kanımca :).Düşün onca şamata olabilirmiydi?
SimSyh
24-03-2009, 01:08 AM
Adım geçmiş telif hakkı isterim. Hemde 2 kere :smile:
Sende iyiki bi yarısma kazandin Relax herseyin hakkınni istersin:):biggrin:
ReLaX
24-03-2009, 08:17 AM
Sende iyiki bi yarısma kazandin Relax herseyin hakkınni istersin:):biggrin:
He sorma bi yarışma kazandım hayatım değişti hakket. Geçen gün yolda yürüyorum ayyakabı boyacısı bi velet bile " Abi çok güzel çizimdi " dedi.:smile:
Neyse kriz nedeniyle vazgeçtim telif hakkından.:cry:
Konu başlığından sapmasın diye uyuz olduğum bir madde düşüneyim bakayım.:rolleyes:
Hiç tanımadığım insanlardan daha hole girer girmez davet , özel mesaj, v.s gelmesi.:eek:
HerzL
01-04-2009, 01:48 PM
"Ben az mutfaktayım beni tut emi" diyene , onu tutana(!) tuttuğu yemezmiş gibi kiss manyağı yapana.Geldiğinde daha bi kiss yapma isteği depreşene.
biarkadasabakipgidicem
06-05-2009, 12:35 PM
vicik vicik insanlara.
Sendemiya
07-05-2009, 04:30 PM
-Siteye yeni girenlere acemilere karsı bu kadar alaycı olunmasına uyuz oluyorum.
-Dalga gecilmesine ben buraya 4-5senedir takiliyorum sen kimsinki ye getirmelere uyuz oluyorum.
(zaten 4-5yil takilmak marifet degildir)
-Arkadaslar su nasil yapilio ben yeniyim yazildiginda alayci tavirlara uyuz oluyorum.
Bambaska bilgiler verip sasirtanlara uyuz oluyorum.
-cizim yaparken cizimde henüz belirsizlik varkan süre yeni baslamisken ya tutuarsa die 10kelime yazanlara uyuz oluyorum.Ve tuttugunda kopya veriosun die suclanmaya uyuz oluyorum.Suclayanlarinda asil kopyacilar oldugunun farkinda olup suclama yapmasina uyuz oluyorum.
-Bisey cizersin beceremezsin ama o cizdigin sey anlatmak istedigin seydir 'oyle .... mi olur denmesine ama alay eder gibi sacma sapan seyler cizilmesine uyuz oluyorum kelimeyle alakası olmayan birsey cizilmesine uyuz oluyorum.
-sürekli uyari düdügümün gitmesine uyuz oluyorum.
-keyfi bootlayanlara uyuz oluyorum.
-Her çizim yapanın akabinde abuk subuk elestiriler yapmasina ve o yorum yapan kisininde cizememesine uyuz hatta sinir oluyorum.
-Oyun kurallarini cok bilmis havasinda hatirlatanlara uyuz oluyorum Bunu nazikce ozelden yapabilirsiniz.Bence bu daha samimi.
-İsketchteki ukala insanlara uyuz oluyorum. 'Bu site benim' gibi davranmak size hicbirsey kazandırmaz.
_lütfen arkadaslar sizde acemi oldugunuz gunleri hatirlayin ve yenilere ona gore davranın.
Thyia
13-05-2009, 03:55 PM
''Connection refused ! You are blocked from the game.'' bu yazıya uyuz oluyorum! hemde aşırı derecede ! Her defasında çıkmak zorunda mı ki ?
Miaussssssss
13-05-2009, 04:18 PM
''Connection refused ! You are blocked from the game.'' bu yazıya uyuz oluyorum! hemde aşırı derecede ! Her defasında çıkmak zorunda mı ki ?
Aynen yaaa :rolleyes: Çok kötü bişey..
abyss
14-05-2009, 10:31 AM
*birde cizmekten keyif aldigim bir kelimeyi cizerken, cizimin daha %25 ini tamamlamadan bilen hayasiz,empatisiz ve beni geri kalan %75 i panik formatinda cizmek zorunda birakan ezberci isketch hainlerine uyuz oluyorum :P :)
bağa mi didin :razz:
*oyuna girince tanıdık kimsenin olmamasina ve dolayisiyla cenemi tutup tanımadigim insanlarla cin ali cizmek durumunda kalmaya uyuz oluyorum ...
bebeyimmm bize kimse uyuz olmuyormus tek tek okudum kimse bişi yazmamış ehehehhhee
Perry
21-05-2009, 09:46 AM
Gizemli takılıp sohbet kurmak isteyenlere olabiliyorum meselaa....:smile:
İnsanların sık sık nick değiştirmelerine...
İyi oyuncuların kendi nickleriyle girmeyip newbie bilmemkaç olmalarına ve artislik yapmalarına ...
Uyarı düğmesini ve bootu gereksiz kullananlara..
Çizmesi gereken kelimeyi çizerek değil de yazarak anlatanlara..ya da ipucu olarak harf kullanmalarına..ve uyardığımda ne yaa ne düdüğe basıyosun diyenlere..
Ve harf kullandığı için uyarılan kişinin beni ukala ve kuralcı ilan etmesine..sataşıp durmasına =))
Durduk yere sataşan ve laf söyleyen insanlara..
Kendini ön plana çıkartmak dikkat çekmek için çocukça ağız dalaşına girenlere..
Küçük hesaplar peşinde olanlara..
Kendini birşey zannedenlere..
Özelden pisstt'lenen küfür ve hakaretlere..
Muhattap olmadığım halde benimle muhattap olanlara..
İnsanları tanımadan hakkında yorum yapanlara..
Ön yargılılara...Sinir oluyorum.
Muhattabımla muhattap olmayı ise çok seviyorum :twisted:
MaXmAxMaX
22-05-2009, 08:37 AM
Asla katlanamayacağım şeylerin başında Sürekli olarak birinciye laf edip "msn" diyenlere.
Küfür edip atıldıktan sonra başka bi nickle girip tekrar kaşınanlara,
Tanımadığım halde "beni tanıdınmı" diyenlere,
smurff..
28-05-2009, 11:50 AM
__Çok gerekmedikçe bölerek anlatanlara.. Kelimeyi üç heceye bölüp iki yandaki heceyi çizip ortadakine soru işareti koyanlara.. Kelimeyi heceler yetmiyormuş gibi harflere bölenlere.. :mad:
__çizimimin hemen bilinmemesi içim elimden geleni yapmama rağmen hemen bilinip , iki ayağımın bi pabuca sokulmasına, çizimi panik içinde tamamlamaya ::mad:
__hiç çizmeden hint verip öylece tahmin yapmamızı bekleyenlere..:mad:
MaXmAxMaX
28-05-2009, 01:36 PM
Çok basit bir kelimeyi raund bitene kadar çizip çizipte en sonda gösterenlere..
Çizip bitirdikten sonra 10 kişilik bir odada 5-6 kişinin bilmesine rağmen bilemeyen kişilerin "ne alakaaaaa" demelerine..
Odada 8-9 kişi olupta hepsinin away olmasına..
Away olupta oynamamasına rağmen çizimleri eleştirenlere..
/ip komutu ile ilgili bir çok kişi meramını bildirmiş ve yanıt olarak "küfür edenleri,falanları filanları kolay tespit etmek için bu komut zaruri" denmiş..
Maalesef aynı görüşte değilim. 2. şahısların; benim ev adresimi, telefon numaramı, şuyumu buyumu bilmeleri mi daha önemli yoksa onların oyundan blocklanmaları mı? Şahsen ben mahremiyete saygı diyorum ve /ip komutunu sevmiyorum..
...tanımadığım halde öpenlere.........iyi niyeti suistimal edenlere...
....durup dururken bulaşlara..
...kötü amaçlarla oyuna girenlere..
....inatla çizmek yerine yazanlara..
....küfür edenlere!!!!!!....
....ciddi bir maksatla kullanırken düdüğü(ikaz edilmeme)...(küfür edenler için kullanıırmm...önce cok yönlü sözlü uyarılar yaptığının kötü olduğu ..en son çare kick..)
....durup dururken kick atanlara ...uyuz!! oluyoruM..
HaYaT
07-06-2009, 09:16 PM
Özeline gelip imalı imalı konuşanlara... çok sinir oluyorum..
Thyia
08-08-2009, 09:27 AM
Hala üyelik sisteminin gelmemesine....
Tabletim olduğu halde berbat çizmeme...
Kötü olabilir ama çizimime laf edenlere uyuz oluyorum!:smile:
biktim_yaaaa
13-08-2009, 02:32 PM
Oyunda züpher uyuz olduğum kelimeler.
-Sie
-Ne alakaaaaaaaa??
-Bilen bildi.
-Hiiiiiiiiinnnnnntttttttt
-amk
Oyunda züpher uyuz olduğum tipler.
-Odada habire küfür eden tipler.
-Oyundaki her dişinin kendisini beklediğini sanan kazanova tipler.
-Yazmaaaa deyip uyardıkça habire yazan tipler.
-Kızdıkları insanlara farklı farklı ip ve nicklerle girip 3 kere kick çeken tipler.
-Odayı küfür cennetine çeviren tipler.
şimdilik bu kadar ve bu arada bugün en acı günüm..... :cry: 3 yıldır ilk kez adminden kick yedim. :cry::rolleyes:
DevilSmile
24-08-2009, 08:21 PM
Kick sayısının 10 olması.. (En çok 7 sayabildik ama 10 olarak tahmin ediliyor)
Yazanları uyarma sayısının 5 olması..
İsteyen istediği kadar yazabiliyor,istediği kadar küfür edebiliyor artık.Daha fazla bağımlı olmamamız için yapılan yeni bir çalışma olsa gerek.
DevilSmile
25-08-2009, 11:34 AM
Yok 5değilmiş bugün 9saydım :S
Bu ne yahu..
Thyia
26-08-2009, 09:35 AM
Allah yardımcımız olsun :S :P
gloomy
31-08-2009, 04:14 PM
(connection refused!You are banned from the game)yazısının çıkmasına...
şu an uyuz olduğum gibi:mad::mad:
Kick sayısının 10 olması.. (En çok 7 sayabildik ama 10 olarak tahmin ediliyor)
Yazanları uyarma sayısının 5 olması..
İsteyen istediği kadar yazabiliyor,istediği kadar küfür edebiliyor artık.Daha fazla bağımlı olmamamız için yapılan yeni bir çalışma olsa gerek.
kesinLİKle..Doğru söze ne hacet:!::razz:
Allah yardımcımız olsun :S :P
Aminn CANImm en kısa zamanda İNşallah:razz:..TüMm arkadaşlara peygamber sabrı diliyorum..:!::razz:
messi
24-10-2009, 04:10 AM
siyazuvun gelip bana gıcık oldugunu bıldıgımden baska arkadaslarını getırıp 6 tane boot atmasına sinir oluyorum :(
messi ye uyuz oluyorum tabi ki =)
hatun =D=D
messi
24-10-2009, 09:40 AM
=) messiye uyuz olmayan varmı bende oluyorum :D
GeReDeL!
24-10-2009, 09:46 AM
yenildikten sonra hazmedemeyip. gere sen cok sallıosun o yuzden tutturuosun lan. demesine gıcık oluyorum. orman ciziolar ben garson diyorum sanki :D
kopyalasanlara gıcık oluyurum. oynamayıp oyunun kaderini degistiren yalaka saksakcı tiplere uyuz oluyorum. camurluk yapıp kelimeyi bilmeyen sonra sıra rakibe gelince bilmeye yırtınan tipler :D rakip bilince araya girmeye calısan tipler. bu arada yeni bi puanlama sistemi gelse ii olur cizenin 15 aldıgı sistem. saksakcısı cok olana yarıyor. ya adam gibi kapısın yada hic karısmayın noktaaa
mathegothic
24-10-2009, 07:36 PM
Geredel in sürtünmeden alev alan klavyesine sinir oluyorum...garanti süresi ömürlük zaar:/ Gere burdan sen ve sen gibilere sesleniyorum...evladım sayende oyundan soğudum zaten gere hemen bilicek ben daha ne olduunu anlamadan da zaman dolucak...zavallı parmaklarıma yazık diyip away modunda aşağı chat panosuna çekiliyorum.... bilmem anlatabildim mi...NOKTAAAA
GeReDeL!
24-10-2009, 11:43 PM
mathem bi sana gıcık olmuyorum ztn oyunda bebeğim :D
mathegothic
25-10-2009, 10:50 PM
mujuuuuu balım=)
DELI[r]CEM
28-10-2009, 04:19 PM
bazı arkadaşların çizimlerini bilmek boş sayfaya tahmin yapmaktan daha zor...kuş çiziyor böcük çıkıyor,adamın sinir sitemini çiziyor papuç çıkıyor...işte buna harbi sinir oluyorum :)oda değiştiriyorum ,aynı kabileden biri daha çıkıyor yine aynı tarz çizimler :) burda çok güzel çizen arkadaşlar var ve çizimlerinden dolayı onları tebrik ediyoruz(zaten foruma da koyuyorlar çok iyiler) de galiba bu diğer arkadaşlar marifetin böle gösterişli karışık yapmakta oldugunu sanıyorlar ... marifet güzel ve anlaşılabilir bir şekilde çizmekte ...burası bir çizim oyunu değil sadece...çizimler üstünden tahminlerin yapıldığı bir oyun...sen dünyanın en iyi ressamı ol ama ne anlattacağını bilmeden çiz neye yarar isketchte........
DevilSmile
07-01-2010, 01:16 PM
Şu ara sık karşılaştığım 'Connection refused! You are blocked from the game.' uyarısına..
Şu ara sık karşılaştığım 'Connection refused! You are blocked from the game.' uyarısına..
aynen.. ve adam toplayıp şutlamalara :)) :rolleyes::razz:
Kelime kazak olup anten çizen,cübbe olup sadece şapka çizen bu iki gerçek newbieye uyuz oluyorum:twisted:
Potibor
07-02-2010, 12:04 PM
ben de geredelin dediği gibi arkadaşlarını destekleyenlere uyuz oluyorum.bir de sırf birinci olcam diye çizimi kasanlara:D eğlenceli olsun diye benim de çok kastığım oldu ama birinciliği etkilemek için kasmadım hiç:D
cizerken salak bi nevbienin sirin sari düdüğe basmasıyla 7680 dakika bloklandınız yazisinin cikmasina gicik oluyorum:DDD
Wolvi
10-02-2010, 03:10 PM
genelde oyuna yeni başlayanlarda oluyor.. kelimeyi çiziyorlar geneldede farklı görüş açısından çiziyorlar kimse bilemiyor ben biliyorum(nadiren)
tam diğer oyuncularla farkı açtım.....
diyorum..
ki..
adam hint düğmesinin işlemediğini görünce kelimenin baş harfini yazıyor ve düdükle o anki sevinç kayboluyor çok acıklı..
HaYaT
12-02-2010, 09:10 AM
Tanıdık olupta farklı nickte gelip işletenlerden nefret ediyorum. Genelde ignoreliyorum :D
Raistlin
25-02-2010, 08:21 PM
Aynen aynen.. "Connection refused!You are banned from the game."
Haftada bir mutlaka oluyor..
messi
28-02-2010, 10:35 AM
Adminlere uyuz oluyorum spanishten gelenler türke düdük çalıyor nedensiz yere ve o adam hala oyunda duruyor....
messi
01-04-2010, 11:38 AM
Küfüre artık dayanamaz hale geldim :( *** sekılde cıkmasını saglayın barı şifreli girene kadar anama bacıma küfür yemekten bıktım
ReLaX
16-04-2010, 07:13 AM
Güzel bi kelime gelmiş iştahla çizmeye başlamışken daha bismillahhh demeden hemen bilenlere harbi harbi uyuz oluyorummmmmm ( GeRe hariç...):smile::rolleyes:
Güzel bi kelime gelmiş iştahla çizmeye başlamışken daha bismillahhh demeden hemen bilenlere harbi harbi uyuz oluyorummmmmm ( GeRe hariç...):smile::rolleyes:
o zaman şöyle bi seçenek olabilir; belli bi süre mesela ilk 30 saniye tahminlerimizi yazdığımız bölüme hiçkimse bişey yazamasın :rolleyes: :rolleyes: ( GeRe de dahil..:smile: )
messi
28-07-2010, 11:48 PM
Rei ye uyuz oluyorum isketchin en uyuzu o cünkü =D
zeugma
14-04-2011, 02:15 PM
newbie olarak gelirler...özelden bir iki birşey yazarlar...doğal olarak tanıyamazsın bir anda..''oooo demek unutulduk! öyle olsun!'' derler...kim olduğu bilinmezken gelirler ve aynı şekilde surat yapıp giderler :)) uyuz da olmam gerçi...hey yarabbim der geçerim :)
Raistlin
07-12-2011, 11:15 PM
Connection refused! You're blocked from the game filan filan... -.-' Uyuzum arkadaş bu yazıya..
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.