View Full Version : Oyunda Yaşanan Komik Hadiseler
celine
05-01-2007, 01:54 PM
evet arkadaşlar bu topic te aşadığınız en komik olayları anlatıyoruz...ilk önce ben başlıyayım ama hangisini anlatsam:D
ctrl + w tuşuna basarsanız site kapanır..bi gün newbielerle dolu bir odada site yavaş çalışırken bunu demiştim arkadaşlar eğer bu tuşlara basarsanız oyun hızlanır.ahahahaha odada tek başıma kalmam 1 dakika bile sürmemişti:biggrin: :biggrin: hepsi oyundan düştü tabi bi ufak düşmanlık kaldı içlerinde:biggrin: :biggrin:
kumpir
05-01-2007, 02:49 PM
en komik animi hatirlamiorm ama su anda en ii hatirladigim olay clau ya boot yapmam ve akabinde düdügümün gitmesidir heralde :cry:
kadis
05-01-2007, 03:05 PM
evvel zamanda isketch turkis 8 inci odada patatese benzeyen sevimli bir kiz varmis. kirda bayirda dolasirmis. derken bir gün talihsiz bir hezimete kurban gitmis. bir persembe gunu saat 16,00 civari bu patatese benzeyen sevimli arkadas masum masum bi elinde düdügü bir elinde bootu kirlarda(turkish 8 de) dolasirken bi misafir ding dong yapmis kapisini....
clau adinda gelen bu tanri misafiri(ki kendisi admindir!) etrafi göz kolacan ediyim derken içine sosis amerikan salatasi ve kisir da koyularak da yenilen bu arkadas baskalarinin lafina aldanip clau ya sert çikmistir....
kendini odanin kahramani sana bu kiz (isim vermeyecegim) gazozuna atilan ilacin etkisiyle vahsilesmis ve clau ya saldirmistir...
ve ne yazikki misafir olarak gelen clau nun tek bootluk cani vardir ve atilan tekmeyle ucar gider...
hikaye burda bitti saniyorsunuz ama yaniliyorsunuz.
clau giderken kizdan da birseyler goturmustur..
artik o kiz kirlarda(turkish 1,2,3,4,5,6,7,8,9....de) düdüksüz ve boot suz dolasmaktadir.
burdan cikaracagimiz sonuç ise "./kahkaha atmak" tir...
iyi gülmeler:D:D:D
celine
05-01-2007, 03:10 PM
kumpir clau yu sutlarken bende ordaydım ve kumpirin en hızlı bicimde odadan topukladığını gözlerimle gördüm:biggrin: :biggrin: kick admin yazısı süper durdu kumpirin yanında:D:D:D:D:D
ahahahahaha
KeepAway
05-01-2007, 03:18 PM
ahahah isterseniz o anin screenshot ini koyayim siteye ehuehe
celine
05-01-2007, 03:19 PM
ahahahahahahah valla ne varsa getir keep:D:D:D
kadis
05-01-2007, 03:26 PM
aslinda tek suclu keeeppp tir. at dedi kumpir de arkadasini korudu(admin den) ve atti. hemde tek boot la:)
kumpir
05-01-2007, 03:28 PM
size de eglence cikti,,ben zaten ondan yaptim,coluk cocuga eglence ciksin die
celine
05-01-2007, 04:13 PM
kumpirin öğretmenlik duyguları ortaya çıkmıştır herkesi çocuk sanır:D:D:D:D:DD:D:D
patience
05-01-2007, 04:59 PM
kickleme olayına ben de şahit oldum. süperdi ehhehehe
patience
05-01-2007, 05:00 PM
ya bu arada forum biraz ters sanırım. normalde en son yazılan en üste gider ama burda en altta çıkıyo =)
celine
05-01-2007, 05:12 PM
ahahaha türküz biz anlamayız ölee üsttekinden alt alta iyi:D
patience
05-01-2007, 05:21 PM
=) evet ya altta daha ii olmuş
celine
05-01-2007, 05:25 PM
pati senin komik bi olayın yokmu yaww
patience
05-01-2007, 05:37 PM
beni keklemiştiniz işte =) saat çalışmıyodu, bozulmuştu. boş ekran vardı, kimse bişey çizmiyo. herkes ağız birliği yapıp bilsene pati falan diyodu :D ben de ama göremiyorum falan diyodum ehehhehehe. anlamıştım bi gariplik olduunu da odadaki herkes şakaya dahilmiş =) çok pis keklenmiştim..
celine
05-01-2007, 06:18 PM
ahahahaha evet bak onu bende anlatabilirdim karnımıza ağrılar girene kadar gülmüştük:D::D
patience
05-01-2007, 06:24 PM
bak yaa =) karnı ağrıyana kadar gülmüşlermiş =) alçak köfteleeeer
LINKIN_PARK
09-01-2007, 08:08 AM
6 ocak 2007 günü server resetlenmisti herkes ayni anda düstü ve geri geldi tabi bi tek Turkish room oldugu icin herkes oraya daldi ve bir anda odada 33 kişi oldu bu bir rekormudur acaba
celine
09-01-2007, 09:55 AM
ahahahahahahaha 33 kisimi ben en fazla 20 kisiye sahit oldum...
patience
09-01-2007, 09:56 AM
sanırım 20 kişinin olduğu odada ben de vardım :D
celine
09-01-2007, 09:57 AM
pati sende her yerdesin masallah...nası bi pati varmıs sendede:D:D:D
patience
09-01-2007, 10:00 AM
napim, miyav miyav geziyosun ortalikta, bizim de patimiz var işte :)) orda oluyoruz :D
celine
09-01-2007, 10:17 AM
ahahahaha o benim miyavite isteme seklim
patience
09-01-2007, 10:23 AM
eheehhee kedicik senii :) sen invayt isteyip sonra odadan bootlarsın be seni invayt edeni :D
kadis
09-01-2007, 10:25 AM
hahahahahahahahahaha
eder valla bot da eder kick de eder.
ben bile korkuyorum ondan:D
celine
09-01-2007, 10:25 AM
ahahahaha kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm..
herkesi hasta ederim ederim ederim
ishal eder kustururum kustururum
celine
19-01-2007, 12:18 PM
biraz önce öykü bana oyun çok yavaş dedi ve ben her zamanki zekamla herkes ctrl + w tuşuna bassın dedim bu sefer 4 sazan atladı..kısmet daha bol sazanlı günlere:D:D:D
yaramasmelek
20-01-2007, 02:46 PM
uff bisde (linkin_zeynep_ultra_birisi_ve nickini unuttuğm bi çok ark) yaptıq bunu.bugn 06 die birisi oyunu ne kadardır oynadığımısı sordu biz adminiz,biz kurduk bu siteyi dedim inandi oyun yavaş diyincede crtl+w dediq snrada crtl+alt+f4 dediq elemana saygılarımı sunuorum burdan :D bide ya ben nie düşüorum ki bu oyundan fln dior koptuk...
celine
06-02-2007, 04:45 PM
ahahahahahaha cidden tam safmış arkadaş:)
JiGsaW
19-02-2007, 09:02 AM
bir zamanlar oda sayisi 3'u gecmeyen sevgili isketch'in artik oda sayisi ortalama 18 oldu. Aniden gerceklesen bu artis adeta " KIM KAMYONLA ADAM DOKMUS BURAYA" suphelerinide beraberinde getiriyor.
Bir goc dalgasi halinde Turkler isketch'i ele geciriyor geyikleri forumun diger sayfalarinda donerken bende en sevdigimiz insan halleri, oyuncu karakterlerini betimleyelim istedim.
Kendi aklima gelen en klasik tiplemeleri ekliyorum , bir genelleme seklinde. Akliniza gelirse katkilarinizi bekliyoruz.
Abazalar : Bu tip oyuncular newbie mertebesini cok hizli asarlar. Hani buyumuste kuculmus cocuklar gibi aniden boy atip hormonlari salarlar. Amac malum Kapsama alani icerisindeki her Dişi Nick'e mesajlar atmak altli ustlu seslenmek sinirsiz sayida kiss yollamak ve hemen sadede gelip msn istemek.
Bu adamlar birde cok sanslidir, kizin yasi yasina , evi evine , suyu suyuna denk gelecek turden cikarlar.
Ornek :
Newbie_yakisikli : Guzelkizzzzzzz selammm
guzelKiz : slm
Newbie_yakisikli : Nasilsin guzel?
guzelkiz : uff iyi
newbie_yakisikli : msn var mi?
guzelkiz : Haydaaaaaaaa!!!
Newbie_yakisikli : benim var
guzelkiz : aferin ne guzel.
Newbie_yakisikli : Ben veriyim sana sen ekle
guzelkiz : Baska ??
Newbie_yakisikli : ordan devam edelim hani burda zor oluyor.
guzelkiz : ya bi git ya!
Newbie_yakisikli : veriyorum hasanhuseyinsuperyakisikli@yakisiklimail.com
*guzelkiz triplere girer inme gecirir ya odayi terkeder yada iplemez.
Newbie_yakisikli : ordamisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!
*guzel kizdan ses yok
Newbie_yakisikli : guzel kizzzzzzzzzz
*guzel kiz artik kendini oyuna verir
Newbie_yakisikli : kizzzzzz guzellll baksanaaaaa pssstttt
yada bir baska manzara ;
MrBarmen: selam sema
* sema kizimizda hafiften aranir gibi...
sema : selam Barmen
MrBarmen: Nasilsin?
sema : iyi sen?
MrBarmen: Bende iyiyim sagol nerden?
*sema kizimiz hemen soyler sanki bu ani beklermis gibi...
Sema : Adiyaman
MrBarmen: Aaa Bende. Neresinden?
*sema ve tum oda ilgiyle izler bu muhabbetin gidecegi yonu.. Sansa bak ayni il sinirlari, dur bakalim daha neler olacak.
sema : Haci Ahmet Cami mahallesi
MrBarmen: Aaaaaaa sende mi! Bende!!
*odadakiler OHA cekip BU kadarida filmlerde olur derken Sema kizimiz pek saf cikar.
Sema : süper! e peki yas kac?
MrBarmen: 25
*MrBarmen tercihen kizin infosundaki yasa yakin soyler.. Hani boyu boyuna yasi yasina..
sema : Bende 23
bu boyle surer gider ki en kotusu sayet Abaza arkadas birde ozel mesaj nasil atilir kesfettiyse artik kizimiza rahat yoktur . Ya oyunu terkedecek ya odayi.
Birde bunlarin bayan versiyonlari vardir. Onlarin bayan olup olmadiklari elbet tartisilir ancak sozum ona sozde bayanlar, guzel_kiz, ciciqizzzzz, MeleQsey gibi nickler.
Evet buna ben ilkez sahit oldum, insana "Neler kaciriyoruz" dedirtiyor.
ciciqizzzzzz: 100 kontur karsiligi benimle sanal seks yapmak istermisin?
dumurcan: 100 kontur mu yok pahali geldi bana, sen telefonunu ver o ucrete telefon seksi yapalim.
ciciqizzzzzz: honk! olmas hadi bayyyyy
Ceteciler: Bu tiplerin cocukluklarini bilirsiniz! Daha dun newbie iken sumukleri akar , "Abi bu ne, su ne ? nasil vote yapilir ? nasil boot atilir? " diye sorular sorardi bunlar. Ama zaman cabuk gecer bunlar buyur serpilir ve artik bir iki birsey bilince aniden "Isketch benden sorulur" havasindan gecilmez.
Bir de cevrelerine kendi kafa dengi ( burda kafa dengi derken kastimiz kendi standartlarinda tercihen beyni az kullanilmis , Annesinden temiz, 0 km turunden bahsediyoruz ) tipleri toplarlar odayi tekellerine gecirirler. Kafalarina gore bootlayip vote'lamakta mubahtir. Yalancidir bunlar. Kufurleri ozelden ardi ardina adeta seri uretim hizinda dizerler. Sonra hemen inkar edip Rahibe Teresa kadar temiz ve gunahsiz ilan ederler kendilerini. Admin gelince sus pus canim cicim gorunup admin cikinca ana avrat dosemeye kaldiklari cumleden devam eden bu insan turu, MODEM RESET'ini kesfettigi gun kendi capinda cag atlamistir. Kim daha hizli geri donup adam atiyor gibi oyunlarla kendilerine mesgale bulan genclik, oyun terorunu estirmeye devam eder.
Aci Gercekler; Bu tipleri toplasan ust uste eklesen ,kendileri ile carpsan , kubunu alsan yine bir sey etmezler. Birde unutmayalim bugun modem reseti ile her istediklerini yapabiliyor sanmalari ile yanilgiya dustuklerini, vakti gelince iplerinin kesileceklerini animsatiriz.
Mahallenin Delisi : Bu tipler sana usenmez paragraflarca ask-i ilan (kufur hakaret) yollar.. gorunce guler ardi ardina pembe yazilar yollar, sonra serefsiz der tekmesini atar kacar. Ruh halleri hamile kadinlar gibidir bunlarin.. Kestiremezsin. Anlamazsin. Bir bakmissin tekme atmis bir bakmissin atinca kaci vermis. Hadi hamile bayanlarimizin gerekceleri vardir, hormonaldir, can tasirlar sorumluluk annelik duygulari yerine oturup calkalanmaktadir vs.. Ama bunlarin ki nedir?
Bu tiplerde usenmek denen seyde yoktur. Tekme atar kacar sonra resetler yine gelir yine atar. Ah dogru ya pardon , ODADAN ADAM ATANA MADALYA TAKIYOR isketch.
Tum tipler bir yana , oyun eglence matrak muhabbetler ve oyundaki dostlar...
Bu mekanin sadece bir OYUN oldugunu unutan, diger oyunculari rahatsiz eden, kufur edip bosu bosuna oyuncu atan sahislar daima en buyuk eglencem olacaktir
pinar
19-02-2007, 09:32 AM
Teşekkürler Jig!
Çok hoş olmuş tabirler birebir anlatıyor 'BAZILARINI' ;gerçi konuşma dilinden anladıklarını zannetmiyorum, içlerinde insanlık özelliklerini gösteren çıkmadı henüz ,umarım bu mesajı okurlarda bizde boşuna yazmamış oluruz belki bir faydamız dokunur o YARATIKLARA...:twisted: (TABİ ANLAYANA)
JiGsaW
19-02-2007, 10:01 AM
okumasinlar ben kisisel eglencemiz olsun diye yazdim , harcanacak vaktim vardi :)
kadis
19-02-2007, 12:47 PM
Slm güzel isketch in güzel insanlari...
Öncelikle Jigsaw a böyle bir konuya parmak bastigi için tesekkür ederim.
Ben sizlere İsketch te herkesin sevdigi fakat bir türlü belli edemedigi bazi arkadaslarin gecmisi hakkinda bilgiler sunacagim...
Öncelikle herkesin rüyalarina giren bir isimden bahsedeceğim. BREADCRUMB...
O tek basina kendi fosil cumhuriyetinde yasayan disleri dökülmüs kurtcuklar pesinde kosan; parazitlerle büyüyen bir yaratiktir... bildigi kelimeler ise TDK nun kapsamina almak istemedigi küfür niteligi tasiyan basit ama komik 3-5 tane harften ibaretttir... Bİyolojinin tüm dallaryla ilgilenmesine ragmen en çok hayvanlar alemine yönelmis ve zamanla yanlarinda duradura baskalasim geçirmis ve su anda insan olma ayricaliklarini kaybetmis durumdadir..Kendini su anda isketch in en zeki ve korkulan insani olarak görmesine sasiyorum.Halbuki biz onu dogada henuz goremedigimiz ne cins yaratiklarin oldugunu anlatan bir obje olarak görüyoruz.Korktugumuzsa dogrudur...
Cunku her an cifte atabilecek bir asabiyete sahip bir yaratiktir...
ve bende dayanamadim ona olan bu hayranligimin verdigi ilhamla bisiler karaladim kendi çapimda...
Sİzlere büyük bir gururla sunarim..
Ormanda gezdi tek başına
büyüdü biyolog oldu başıma;
İsketchin populeri oldu
aman darısı basima
once iki kol iki ayak
sonra oldu sifir kol dört ayak
isi gücü boot yapmak
serefsiz olmus nami biz ne yapak
aile soke oldu
ebeveyn pisman neden dogdu;
yine bize musallat oldu
tek cozum fare zehiri oldu.
olan bizim sarıokuze oldu
namina breadcrumb el koydu
hikayemiz son buldu
breadbrumb ahira kondu...
yaramasmelek
19-02-2007, 03:57 PM
bitanesin sen ya ne denir ki bunun üstüne :p
celine
23-02-2007, 04:23 PM
ahahahahahaha bende yazacam yakında bekleyin:D
eskisehir
07-03-2007, 04:16 AM
bundan bir hafta kanal sakinleriyle çekişmeli bir bölümde odaya babaxxx nicki arkadas geldi. oyun esnasında anlatılanlarla bu arkadasımın söyledi kelimeler arasında bir baglantı yoktu argo kelime kullanıyordu uyarmak amaclı babaxxx nickli arkadasım yazıp gondermemle cizilen kelimeyi ilk ben bilmiştim ve o esnade babaxxx e gecmis cizme sirasi cizecegi kelimede baba olunca malummm kanal sakinlerii msn var sike var die feryat etmistii.
not : babaxxx arkadasimiz baba kelimesini anlatamamistiii sanirim yeni kullaniciydi :))
JiGsaW
07-03-2007, 10:42 AM
Nickin Sonuna "şey" yaz.....Sevgi pitirciklari iyilik baloncuklari cebine mesaj olarak gelsin...
Evet arkadaşlar sitemizde hizmet siniri yok. Yeni yeni tiplerin, yeni imkanlar sundugu turkce odalarda yep yeni bir kampanya ile tanistik gectigimiz gunlerde.Basimiza gelen olayi biraz anlatayim...
Rahmetli Adolf dirilmis gelmis, biz oyun oynarken demez mi;
"Bize Katil. Artik isminin sonuna "hitler" yaz. Benle iletisime gec."
Hatta sizinle paylasayim neler konustuk...Biraz neseleniriz :smile:
*AdolF_hitLER* bize katil.artik isminin sonuna 'hitler'yaz .benle iletisime gec
JiGsaW: Neden size katiliyoruz?? Merak etim simdi
JiGsaW: Almanyada Sabun Fabrikasi hisselerimi veriyorsunuz??
JiGsaW: Yada BMW 645 filan ?
JiGsaW: ona göre düsünebilirm ancak..
Adolf gücenir kizarir bozarir cikar... Sonra geri gelir...
JiGsaW: Bize katilin , katilmayan Sabun olsun
Nesli: ahaha
Nesli: benden ii kopuk cikmaz ama söliim
*ADOLF_HITLER* HEY
JiGsaW: Efendim Hitler?
*ADOLF_HITLER* katil bize *ADOLF_HITLER* senin gibi zeki birini aramizda isteriz
JiGsaW: Ben sordum nedenini neden Katilacagim? Bana inandirici güzel seyler söyleyin..( adamlar yagda cekiyor hani taktik strateji belli zekisin guzelsin yakisiklisin filn )
*ADOLF_HITLER* dedim ya nickinin sonuna herzaman hitler yazarsan
*ADOLF_HITLER* seni taniyabiliriz
*ADOLF_HITLER* her zaman
*ADOLF_HITLER* kufur yasak
*JiGsaW* Ben sana sunu soruyorum
*ADOLF_HITLER* evet sor
*JiGsaW* Oh bak o iyi iste küfürsüz oyun güzel
*JiGsaW* Amac nedir sizin simdi??
*JiGsaW* Bilelim ona göre düsünelim katilmayi. *JiGsaW* Etkili Tanitim isterim ben.
Ve iste gonullerde taht kuran o muthis cumle, modern isketch dunyasinin Gama'li Robin Hood'lari...
*ADOLF_HITLER* bizler iyilerin dostu kotulerin dusmani.guzel bir dunya kuralim
Tabi ben bir tarafta yarildim gulmekten olurken , adam devam eder...
*ADOLF_HITLER* iyilerin dostu kotulerin dusmaniysan katil bize.iyi bir dunya yaratalim.nickinin sonuna hitler yaz herzaman
*ADOLF_HITLER* karar verdiniz mi *ADOLF_HITLER* jigsaw
Daha 5 dk gecmeden hemende sorulmaz ki karar verdin mi?? Bunlar onemli kararlar simdi katilsam mi katilmasam mi düsünmem lazim dimi!!
JiGsaW: Ben size katilsam bile nick'in bünyesi kaldirmaz sonuna HITLER sigmaz.
*ADOLF_HITLER* ayarla bi nick
*ADOLF_HITLER* kendine
*ADOLF_HITLER* lutfen
JiGsaW: Ayarla bir nick ?
JiGsaW: Yok ben kendi nickimden mutluyum
JiGsaW: Hitleri kisaltsak olmaz mi?
*ADOLF_HITLER* hayir
*ADOLF_HITLER* 9. sen ol
JiGsaW: Hitler Adolf ben ktilamiyorum size sartlar uygun degil.
*ADOLF_HITLER* 2 gunde 8 kisiyiz
*ADOLF_HITLER* sart mart yok
*ADOLF_HITLER* isminin sonuna hitler yazacaksan kufur etmeyeceksen
*ADOLF_HITLER* iyi insansan
*ADOLF_HITLER* yeterli
iyyayleCoCuu
07-03-2007, 10:23 PM
Bizim Grup Daha guzel ve özel JiGsaW... Sadece Nickin Sonuna HINTLER yaz Oyun sana Ekstradan 2 hint daha versin....
i y y a _ _ _ _ _ _ _ _
ozgur1903
07-03-2007, 10:30 PM
:) :) :) hintler hitlere karşı
cidden komikmiş hitler mevzusu :)
Pacharel
25-07-2007, 10:19 AM
cok fenaymish bu hitler dialogu...
eh be abi bize niye denk gelmez boylesi....
abyss
25-03-2008, 11:28 PM
hasanhuseyinsuperyakisikli@yakisiklimail.com aldim hemen ekliyorum... kacmaz firsat ahaha hem hasan, hem huseyin hem de super yakisikli ehueue
minzomarakan
04-07-2008, 01:01 PM
Her saniye enteresan şeyler olabiliyo oyunda :eek: Bundan sonra hiç kaçırmam paylaşırım burada
minzomarakan
09-07-2008, 04:55 AM
Bir erkek oyuncu kıza asılacak. Buraya kadar herşey normal. Alışıldık bildik sahneler. Olayı diğerlerinden farklı kılan özellik, asılan oyuncumuz kıza asılacakken bile ismine yakışır şekilde davranıyor.
http://img68.imageshack.us/img68/9940/erkekmisin2vo9.jpg
Tahmini olarak arkadaşın kafasından geçenleri üretiyoruz
Karamsar: Erkektir kesin bu :'(
Karamsar: Biliyorum ben, şerefsizim erkek bu:rolleyes:
Karamsar: Bi kerede kız çıksın ya...
İkinci olayımız tanıdık bir arkadaş...
Olay yine beklenen ve alışıldık şekilde gelişiyor. Oyuna giriyoruz, küfür yiyoruz. Lakin önemli olan saat. Sabahin altısına kadar nöbet tutup, gelir gelmez ana avrat saydırabilmek sağlam azim ister. Bir yandan saygı duyarken bir yandan acıyoruz.
Not: Olaya ve köşede saate dikkat
http://img74.imageshack.us/img74/1494/wiskiibv0.jpg
Kafadan üretmece devam...
Viski: Ulan 38 fincan oldu kahve, gelecekse gelsin artık .....:eek:--->kahveden uyuşan beyin ve sonrası
Viski: Edep yok, edep yok, edep yok...(fon olarak Eye of The Tiger-- Rocky Soundtrack)
Viski: Beklediğime değdi be, şimdi sabah sabah ne kudurmuştur lan bu...
Birinci resimde küfürü sansürledim ki bu doğal, ikinci resimde bayanın ismini özellikle sildim. Bence bu da normal.
Diyaloglar dışında tamamen gerçektir. Diyaloglarında gerçek olma ihtimali ilk resimde yüksek, ikinci resimde imkansızdır. Zira düşünebildiğini farzederek yazdım.
Admine not: IMG sayısını arttırın:-D 4 diye sınır olmaz. Bir smiley heba ettim :'(
Admine üstü kapalı tehdit: Gerekirse kendi smileyimi, kendi şekillerimle üretirim :>D
mathegothic
20-07-2008, 03:17 PM
yanılıp yazılıp infoma female dedim nasıl kaldıracağımı da bilmiorum. abaza olan bakıp anında özelden mesaj atıyor. arkadaşım hiç kasmıcan soru cevap aynen şu şekil
-abaza:meraba mathe
-mathe:meraba?(bu arada ben önceleri deişik nicklerle giren kendi arkadaşlarım sanıyorum)
-abaza:isim?(allah alaaaaah nasıl bi abazalıkdır ki direk adını sorarak başlar hatta ad da önemli deil elinden gelse önce msn soracak)
-mathe:fahika(zaman zaman pakize dediim de olur en gözde isimlerim:)
-abaza:anlayamadım adın fahika mı?(şaşırdı haliyle m.ö. den kalma isimler:D)
-mathe:ne oldu yoksa adımı beğenmedin mi bu ismi çok sevdiğim dedemin babası vermiş bana benim için özel bi anlamı var:P
-abaza:yyyoookkkk (kararsızdır) beğenmedim deil de biraz farklı bi isim(zuhahahahaha)
-mathe:teessüf ederim ne demek istedin benim ismime(kıvır mathe:D)
-abaza:bişi demedim neden bööle yapıosun ben de muzaffer memnun oldum fahika(tencere dibin kara seninki benden kara:)
-mathe:ben de memnun oldum muzaffer(yalana bak)
-abaza:nerde oturuyosun?
-mathe:e sandalyenin üstündeeee(kopuşşşşşşşş ama hiç bozuntuya vermio hamlelere aynen devam:)
-abaza:yaş kaç(hala ümitvar:D)
-mathe:45 sen?
-abaza:hmmmmm
-mathe:ne oldu muzaffer çok düşündün
-abaza:25 yaşındayım(dalga geçtiimi bu defa kesin anladı)
-mathe:aaaa neredeyse torunum yaşındasın senden olmaz koçum
-abaza:(dalgayı kesin çaktı kendince artık dalga sırası onda)üzerinde ne var
-mathe:elbisem pembe pazenden çiçekli boydan robalı
-abaza:hmmmmm...peki altında ne var(:S e oha artık)
tarzında devam eder gider.havamdaysam bööle newbie lerle dalgamı geçerim deilsem görmezden gelirim.ama ne olursa olsun o anda çok gülmeme sebep olabildiklerinden ii ki varlar:DD
mathegothic
20-07-2008, 03:27 PM
ya bunlar sanal(sahte)peygamberlerden mi:Sburaya da mı dadanmışlar?jig paylaşımın için teşekkürler
enemy
10-10-2008, 05:35 PM
hatırladığım tek şey niki içersinde kick kelimesi geçen biri olmasi...bir davet ardindan sazanlari kiskandiracak bir atlayiş, ardindan kimselerin olmadığı bir oda veee suttt...kicklenmek ve keklenmek.
http://s4.tinypic.com/2r6cjuh.jpg
mathegothic
19-11-2008, 09:28 AM
heheh basima gelen birsey bu cok eglendik ama kimse bu arkadas makara cikti buzz
buzz: ne kadar gicik bi oda
buzz: :/
buzz has left the room.
OLuM: bak boyle laf edip giden esek ayaklarini sevmiyorum
OLuM: geri gel buraya ici gecmis buzlu cay seni
OLuM: nerde o neandertal buzul cagi kurbaga bacagi
-> *buzz* pist nereye gittin sen hele laf edip
KoKtEyL: bu ne diyo yaww
OLuM: buzz diyorum buzz
*buzz* yav gicik
*buzz* oda
*buzz* napiyim
-> *buzz* ne gicigi yav
-> *buzz* varmi oyle
*buzz* gicik
*buzz* :D
*buzz* var tabi
*buzz* sevemedim
*buzz* çok hareketli
*buzz* bana sakin oda lazim
-> *buzz* seni musmula seni sen sabitlen orada ozmn
-> *buzz* hadi iyi oyunla
*buzz* bak hele
*buzz* kerkeneze
*buzz* bana musmula dedi
*buzz* :)
-> *buzz* ordek bacagi demedigime sevin
*buzz* kurbaga ölüsü
*buzz* derim bende
-> *buzz* seni tifil ananas seni
*buzz* zurafa kulagi
-> *buzz* gergedan poposundaki basur seni
*buzz* tuzlu suda az pismis gergedan yumurtasi
-> *buzz* seni kiytirik cekirge
*buzz* ishal olmus flamingo pembesi seni
-> *buzz* dogmamis ahtapot yavrusu seni
*buzz* minyatür fasulye lifi
-> *buzz* yeni bitmis apartman mantari
*buzz* ignelerini jölelemeye çalisan ihtiyar kirpi
-> *buzz* gecekondu duvarina yapismis sivrisinek
*buzz* geliyom
*buzz* sevdim seni
*buzz* aysen gurudanin dudagindan sarkan ketcap damlasi
-> *buzz* seninle ayni havayi solumam omurgasiz osuruk bocegi
*buzz* Ahahha
-> *buzz* lale kafali foseptik karnibahari
*buzz* beyzbol sopasi yutan topal karinca
*buzz* yeter gayri
*buzz* sus
-> *buzz* inorganik vitaminsiz bakliyat ne o bence iyi gidiyordu
*buzz* kendisini global isinmanin zararlarina adayan ukala karincayiyen
-> *buzz* mazosist tup bebek seni
*buzz* filler tarafindan iskenceye maruz kalmis isyankar fokbaligi
-> *buzz* cami avlusuna terkedilmis kucuk karides
*buzz* :)))))
-> *buzz* yeni nesil silvilceli genc kizlarin arasinda Tokyo Otel dinleyen kucuk inek ogrenci seni
*buzz* hayata kaplumbaga gözüyle bakan pisirik agustosböcegi
*buzz* karin agrisi yüzünden ensesine akupunktur yaptiran ejderha
*buzz* :D
-> *buzz* sevdim seni lem
*buzz* :)))
-> *buzz* varos mahallenin burjuva japon baligi
*buzz* ahaha
*buzz* tek hayali uçmak olan piyanist elma
buzz: yeter bee
buzz: :)))
OLuM: emekliye ayrilmis kucuk brokoli
buzz: az sonra gelicem ugurböcegine asik olan atsinegi
buzz: misafirim geldi
OLuM: hadi bakayim
buzz: :))
OLuM: bekliyorum sudan cikmis sican bozmasi
ahahhahahah:D:Dvalla tebrikler...ne isketch ne de başka yer böyle güzel atışma görmemiştir:D:D:D
/CLAPx3
sabah 09:00 suları... en beğendiğim isketch saatleri (acaip uyku açar tavsiye ederim )...çizim yaparken yazdı , şu an nickini hatırlamıyorum... ben de bastım ensesine slap'ı :) ve anladım tabi 0-6 yaş grubu junyoriskether la muhatap olduğumu... Beni aynen şu kelimelerle tehdit etti '' sana şimdi öyle bir büyü yapardım ama... acıdım ''
Thyia
14-12-2008, 12:00 PM
Komik mi bilmiyorum ama... dün akşam JiGsaW'ı sahte sanan ve ortalığı velveleye veren o saf benim.. Kocaman bir alkış istiyorum kendime :P
mathegothic
14-12-2008, 06:38 PM
ahahahahha... biri de çizimini beğenmemişti:D:D yine dün akşam:D:Dama o kimdi bilmiorum
Thyia
17-12-2008, 02:27 PM
eğer o ben olsaydım bu yükü inan kaldıramazdım :D:D Jig güzel çiziyor bence...
minzomarakan
31-12-2008, 04:28 PM
http://img227.imageshack.us/img227/6172/useitza0.jpg
Bu baslik "Forumda Yasanan komik hadiseler" degil ki..
Hani cilk diyorum, kabak diyorum, e$$ek diyorum, su diyorum. Anladin sen onu.
minzomarakan
06-01-2009, 02:32 AM
http://img183.imageshack.us/img183/3084/haylazpp7.jpg
ayarlasam böyle bir odadan atma denk getiremem.
YuRuYeDuR!
15-02-2009, 05:43 PM
http://img253.imageshack.us/img253/1930/arap1he1.png (http://imageshack.us)
Oyuna yeni yeni alışmaya başlayan arkadaşım Arap a özelden verdiğim kopya sonrası :smile:
araptan bombalar devam edecek
Zerre
16-02-2009, 03:19 PM
http://i40.tinypic.com/sdpcom.jpg
http://i42.tinypic.com/sct66r.jpg
http://i44.tinypic.com/o0pk09.jpg
isketch inde çivisi çıkmış pehhh :D
Edit: sonra selam vermeden msn vermeden çıktı gitti alara seni arıyorum :(
smurff..
12-03-2009, 07:03 PM
Ekrana bilardo masası çizen arkadaşımızın çizimine çeşitli tahminler geliyor.. Bilardo, ıstaka, masa, top, delik vs...
Bilemiyoruz acaba ne ki ...??
Derken arkadaşımız "F" harfini hint olarak veriyor..
Tahminlerden biri ne dersiniz..??
"FISTAKA" :biggrin:
Doğru cevap "falso' ymuş bu arada..=)
HerzL
13-03-2009, 01:19 PM
smurff.. iyi yakalamışsın.Bunun türevleri çok :).Kelime Külot.Adam bacak çizdi tahminlerden biri guatr idi:).Basur çizmiş olsa acaba tahmini ne olurdu :)
Wolvi
18-03-2009, 11:18 AM
fenerbahce: karaktersiz sen nerde oturuyon
karaktersiz: ankara
fenerbahce: istanbula hiiç geldinmi
karaktersiz: ewt
fenerbahce: ben acayip araba kullanırım
fenerbahce: seni gezdiriyim
fenerbahce: trafik
fenerbahce: açık olursa
karaktersiz: ne alaka?
karaktersiz: oğlancı mısın?
fenerbahce: okul yokki yaş 20
karaktersiz: ee
karaktersiz: ne alaka benle gezecen arabayla
karaktersiz: kırıtıklık var sende hafiften
fenerbahce: istanbul ankara yarış yapak
fenerbahce: yaş kaç
karaktersiz: 22
fenerbahce: ben 21 e girecem
fenerbahce: defol ya
fenerbahce: sana
fenerbahce: demedim
karaktersiz: olum manyakmısın:D
fenerbahce: sana demedim
karaktersiz: kime dedın?
karaktersiz: ?
fenerbahce: araba kullanıyonmu ozzzz
karaktersiz: fenerbahçeliler hep senin gibiler:D:D:D
fenerbahce: inca
fenerbahce: yok bişe
fenerbahce: karaktersiz
fenerbahce: ordamısın
karaktersiz: burdayım
fenerbahce: karaktersiz seni msnen varmı
karaktersiz: var
fenerbahce: versene
cellocan: msn den mi oynıcaksınız
cellocan: ne kadar ayıp
fenerbahce: seni gerçek adın ne
karaktersiz: aysecigin-alpellaya-doydugu-an@hotmail.com
karaktersiz: kaan
fenerbahce: benim enes
fenerbahce: ekledim
...ve fenerbahce sahneyi terk eder...
mathegothic
19-03-2009, 05:12 PM
hahahahahha wolvi msn adresinde koptum:D:Dellerine sağlık:D
1000RR
24-03-2009, 12:53 PM
fenerbahce: karaktersiz sen nerde oturuyon
karaktersiz: ankara
fenerbahce: istanbula hiiç geldinmi
karaktersiz: ewt
fenerbahce: ben acayip araba kullanırım
fenerbahce: seni gezdiriyim
fenerbahce: trafik
fenerbahce: açık olursa
karaktersiz: ne alaka?
karaktersiz: oğlancı mısın?
fenerbahce: okul yokki yaş 20
karaktersiz: ee
karaktersiz: ne alaka benle gezecen arabayla
karaktersiz: kırıtıklık var sende hafiften
fenerbahce: istanbul ankara yarış yapak
fenerbahce: yaş kaç
karaktersiz: 22
fenerbahce: ben 21 e girecem
fenerbahce: defol ya
fenerbahce: sana
fenerbahce: demedim
karaktersiz: olum manyakmısın:D
fenerbahce: sana demedim
karaktersiz: kime dedın?
karaktersiz: ?
fenerbahce: araba kullanıyonmu ozzzz
karaktersiz: fenerbahçeliler hep senin gibiler:D:D:D
fenerbahce: inca
fenerbahce: yok bişe
fenerbahce: karaktersiz
fenerbahce: ordamısın
karaktersiz: burdayım
fenerbahce: karaktersiz seni msnen varmı
karaktersiz: var
fenerbahce: versene
cellocan: msn den mi oynıcaksınız
cellocan: ne kadar ayıp
fenerbahce: seni gerçek adın ne
karaktersiz: aysecigin-alpellaya-doydugu-an@hotmail.com
karaktersiz: kaan
fenerbahce: benim enes
fenerbahce: ekledim
...ve fenerbahce sahneyi terk eder...
msn e eklimmi napimm:))))
1000RR
29-03-2009, 04:40 PM
oncelikle bu gunlerde forunda bir hareketlilik var yeni konular yeni topikler buda sevindirici yavas yavas forumda paylasimlar cogaliyor hayirlisi olsun diyelim
gerek cizim gerek tahmin gerekse ilginc diyaloglar
http://img519.imageshack.us/img519/7839/adszbmf.jpg
mathegothic
30-03-2009, 07:44 PM
http://i0903.hizliresim.com/2009/3/30/4329.jpg
http://i0903.hizliresim.com/2009/3/30/4336.jpg
YuRuYeDuR!
31-03-2009, 08:32 PM
http://img10.imageshack.us/img10/1654/forumac.png
Yorumsuz !
akapa lımısın Y :)))) ahaha
ReLaX
04-04-2009, 09:01 AM
Aha tamda ben çiziyomuşum kelime neydi acaba merak ettim şimdi:razz::razz:
By_PisiqKoO
04-04-2009, 10:22 AM
Newbi224 : Ya arkadaşlar ben neden çizim yapamıyorum
By_PisiqKoO : Away olmuşsun newbi
Newbi224 : Ulan beni Away yapan top olsun inşallah
By_PisiqKoO : Dostum kimse seni Away yapamaz ancak sen kendi kendini Away yapabilirsin
Newbi224 : Yalan söleme lan sen yaptıysa sen top ol
By_PisiqKoO : Pişt olum laflarına dikkat et küçük emrah anlayışın kıtmı sıra sana geldinde çizmediğin için Away oldun
Newbi224 : Beni Away yapan top olsun..
*By_PisiqKoO dayanamaz
By_PisiqKoO : Tamam Newbi224 seni away yapan top olsunmu
Newbi224 : Olsun
By_PisiqKoO : O zaman sıra sana geldiğinde çizmedin için sen kendi kendini Away yaptın bu durumda (Top) sen oluyosun :))
Newbi224 :Hadi lan
JiGsaW : :))
JiGsaW : Doğru diyo kimse seni Away yapamaz
minzomarakan
04-04-2009, 03:19 PM
Odamız İngilizce. Bir vatandaşımız odaya dalıyor ve sonuç
http://img145.imageshack.us/img145/2811/pucca.jpg
HaYaT
07-04-2009, 10:04 AM
Hahahahah =)))) süpermiş son yazı
Duruma ağlasam mı gülsem mi.....
Bir gece oyunun en güzel yerinde ...
Malum şahıs içeri girer...:!:
Herkese sataşmaya başlar... ve her zamanki gibi huzuru bozmakta geç kalmamıştır..:!:.
Dayanamayarak odadan bizler tarafından atılır.
Herkes birbirini tebrik eder....gelememesi için dualar edilir...:twisted:
Malum şahıs çeşitli saçma sapan nicklerle.. odaya girmekte zorlanmaz...
Ve benimle başlar....önceleri oyun sırasında benden davet ister alır...ve düdük öter ve ben kicklenirim..tek vuruşla..:rolleyes:
Gece boyunca 12 odadan girdiğim gibi atılırım..
Artık başım dönmüştür....:rolleyes:
Girdiğim odalara....
SimM slm İyi geceler ..iyi oyunlar der....:razz:
SimM: bir ayağım çukurda her an gidebilirim....ve kazanacak olan arkadaşı şimdiden tbrk eder..:razz:.. derkenn atılrm.....:cry:
Sonunda durumumu anlayan arkadaşlarım(saygı ile selamlıyorum) bir odaya davet eder...beklemeye başlarız.. adminde gelmiştirr...
Malum kişi odaya girer...:!:
Malum kişi: slm.. ben sadece bir arkadaşı almaya geldim der....
Beni tam kickleyecekken ..admin hızlı davranır ve tekmeyi basar...
Arkasında güzel bir yazı...:twisted:.(odalar agirip girip
,milete sataşıp kick atmaktan vazgeç).....:twisted:
simm .. beni almaya geldin :razz:sen şimdi gittin ya ben söz vermeyeceğim...gitiiğin yer çok sıcaktır..ve ....bir ucu.. zannetmiyorum...der.:twisted:
simM ise başını çok döndüğü.....sinir katsayısının yükselmesi ..bu rağmen kahkahalarla.. gülmekle kalır....:biggrin:[/FONT]
Malum şahıs kim bilmiyorum.simM sende belki o malum şahıs dediğin kişinin gözünde malum şahıssın?
herzL seninle hiçbir ilgisi olmayn bir konuda ...üzerine alman şaşırttı beni açıkçası.... kast ettiğim kişi..sürekli odalara girer küfür eder nedensiz...ve kick atar...???
ve ben isim bile yazmak istemedim ...banadamı herzl??
Somurt
07-04-2009, 04:59 PM
Öncelikle selamlar bu da benden olsun :D (Anlatan ben değilim)
http://img25.imageshack.us/img25/8893/somurt.jpg
pinkfreud
07-04-2009, 05:22 PM
Öncelikle selamlar bu da benden olsun :D (Anlatan ben değilim)
http://img16.imageshack.us/img16/8893/somurt.jpg
hahahaha kestane mi:)))))
HerzL
07-04-2009, 06:11 PM
Kelimelerin aslî anlamı çizilecek diye bir kâide yok.İroni tarzında çizilebilir.Bu kestane iyi bir örnek olmuş :)
Kelime : Açıortay (ama neresi?)
bir çok açıdan baktım ama açıortay ı bulamadım:biggrin:gerçekten ilginç bir çizim açısı olmuş yinede arkadaşın ellerine sağlık:biggrin:saygılar..
http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/1f744d.jpg (http://www.kucukresim.com) http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/25ad59.jpg (http://www.kucukresim.com)
http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/3cc146.jpg (http://www.kucukresim.com) http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/49c318.jpg (http://www.kucukresim.com)
http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/54d179.jpg (http://www.kucukresim.com) http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/6d8e43.jpg (http://www.kucukresim.com)
http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/789a7a.jpg (http://www.kucukresim.com) http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/8245a7.jpg (http://www.kucukresim.com)
http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/95bcad.jpg (http://www.kucukresim.com) http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/101fd81.jpg (http://www.kucukresim.com)
http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/112a629.jpg (http://www.kucukresim.com) http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/120421c.jpg (http://www.kucukresim.com)
*Olay kahramanın onayı alınmadığı için gizlenmiştir:)
tuvaletkagdi: biri bana gelsin oda sensin
tuvaletkagdi fondly gives solo tuvalet kağidim beninm a warm big hug!
tuvaletkagdi fondly gives solo tuvalet kağidim beninm a big strong hug!
.... bunu bir tuvaletkagidi diyorsa....
GozYasi delivers an Oscar-winning titter
:biggrin::biggrin:
mathegothic
21-04-2009, 03:53 PM
Sıradan bir Isketch ikindisiydi...
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/21/2505.jpg
ve...
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/21/2510.jpg
For bizleri tam 2 saat boyunca invite manyağı yaptı...
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/21/2518.jpg
hem de bulunduğumuz odaya:eek:
İnvite komutunun icat edilmesine hiç bu kadar kızmamıştım...
/clap mathegothic:) eline sağlık:D
/slap hekes davet istesin senden yetişeme:D
/slap bir çift terlik hemde 52 numara foreach:D tam kafana kafana:D
/kiss mathegothic ve ForEach:D ....bizi güldürdün ve delirtin:D allah da seni güldürsün:DForeach:D
ForEach
21-04-2009, 04:49 PM
Sevgili Isketch Forum sakinleri,
Hakkımda yayınlanan ve yazılanlar tamamen hurafe :P , asparagas, uydurma, düzmece, sahte, yalan, iftira, üç kağıt, sallama, kandırmaca, sahte, masal, hikaye, abartılı, uyduruk, alakasız, saçmaaa...
Beni karalamaya calısıyorlar o ForEach kesinlikle sahtedir zaten... Inanmayın böyle şeylere, ayrıca bir diger konu; ben asla geveze, lafazan birisi degilim, geveze demişken aklıma geldi... arada sırada beni geveze sanan insanlar çıkıyor karşıma, aslında ben sıcak kanlı, sempatik, harika, mükkemmel, dehşet, süper ötesi, müthiş ya ne biliym fazla söze gerek yok ama yinede ben zeki, çevik, ahlaklı, fevkalade, olağanüstü, harkulade, şahane, olasılık dışı, dört dörtlük, inanılmaz böyle nasıl anlatsam kendimi mucizevi biriyim ben... gevezelik tarafım az yani.
pembe-turtle ve uzum de hakkımda birşeyler yayınlarsa bunlarda kesinlikle tezgah, düzmecedir... inanmayın böyle şeylere...
durumu özetlemiş oldum böylece... daha açıklayıcı olmak isterdim ama, şimdi çıkmam gerekiyor. daha sonra kendimden size ayrıntılı bir şekilde bahsetmeye devam ederim.. hoşÇAKALın...
mathegothic
21-04-2009, 05:04 PM
Sevgili Isketch Forum sakinleri,
pembe-turtle ve uzum de hakkımda birşeyler yayınlarsa bunlarda kesinlikle tezgah, düzmecedir... inanmayın böyle şeylere...
durumu özetlemiş oldum böylece... daha açıklayıcı olmak isterdim ama, şimdi çıkmam gerekiyor. daha sonra kendimden size ayrıntılı bir şekilde bahsetmeye devam ederim.. hoşÇAKALın...
Bizde yalan haber olmaz..bu biir:)İspatı şahitlerce sabittir:)Uyuyanı uyandırma derim för:)Bu da ikiii...Zira Üzümün bana daha evvel gönderdiği;Pembe Sen ve Üzüm arasında geçen çok eğlenceli bi muhabbetin kopyası bende de mevcut:D:DYayınlamak bana düşmez ama Üzümün bi copy+paste ına bakar:twisted:
kbrclkblk
21-04-2009, 07:08 PM
anam koymuş hakkaten forumaa :D tuh bn de prntscn yapsaydm keşkem :D foreach aynı zulümü bna da yaşattı çnkü :D ayrıca bnce for u en geveze deil de en mütevazi yapmanız lazım bnce o gevezeliktn çok mütevaziliği hakkedio :D çok tanımıom ama bu yazısındn snra en mütevaziliği hakketmiş biri şu an bnm gözümde :D
Act 1.
Pembe-Turtle: For birileri marka soruyordu geçen gün
ForEach: :)) ne markası :DD
Pembe-Turtle: Emin değilim ama sürme sanırım
ForEach: ben bi markayım :D
ForEach: :DD ya sürmemden vazgeçin nolor :DD
Pembe-Turtle: Her yerden çıkıyor o sağolsun
Pembe-Turtle: Ama neden=/
Pembe-Turtle: uzum de çok merak ediyormuş
ForEach: hahaha
uzum: bizde istiyoruz senin gibi bakmak För
ForEach: ya sürmemle ilgili biri konusunca kitleniyorum :D
ForEach: anne annemi arıyıp ögrencem bidaha ki sefere nerden geldi bu sürme diye :D
Pembe-Turtle: uzum duydun mu
uzum: merci FÖR
bu arada gelen kelime"sürmek"....
ForEach: ya admin hilesi bunlar ya :DD olamaz bukadar
ForEach: :DD
ForEach: bu mu çıkar bu lafların üstüne :DD
Pembe-Turtle: Efsun
uzum: insanin kalbi bu kadar mi temiz olur
ForEach: gelmeyin üstüme :D
ForEach: isketch bile üstüme üstüme geliyo
uzum: kaslara bi el atmak lazim,iple olmaz kopabilir,lazer de kör eder
ForEach: ya bi yöntemi yok :D ben tavuk ütületir gibi ütülettim yine kurtulamadım kaşlardan
uzum: kokunden halletmek lazim for
uzum: Oestrojen verelim sana
ForEach: bilmiom o nu
uzum: :)))
ForEach: depitak cımbız sır ağda kavga sırasında yolunma
ForEach: herşeyi denedim
uzum: Oestrojen diyorum ben
uzum: her yerin puruzsuz olur
ForEach: :DD bilmedigim bişiyi kaşlarıma dokundurtmam
uzum: o kaslara uygulanmiyor
ForEach: hii konu kaşlarım degilmi :D
uzum: bu daha etkili for
ForEach: ya konuyu deistirelim :D
ForEach: kaşlarımdan uzaklaştıralım bence
ForEach: :DD
Pembe-Turtle: Biz uzaklaştık bile:D
ForEach: :D ya sanki elektrikler kesilicek burda
ForEach: öyle hissettim :D
uzum: dabi dabi
uzum: netten duseceksin
Pembe-Turtle: Ama yemiyoruz:D
....
ForEach: :)) yaa bi kaytan kaşlı benmi varım ya
ForEach: bıyıgım yok. capkınlık yaparken bürküyodum ben kaşlarımı dokunmayın nolor
ForEach: o öestrojenmidir nedir o bile fayda etmez
uzum: varya onu uygulayalim
Pembe-Turtle: Bende tuttum onu
uzum: 4 enjeksiyon yeter sanirim,400 mg lik
ForEach: ya ben orangutan gibiyim
ForEach: sesimde degişcek mi
ForEach: sonra sekreter olarak iş teklifi gelmesin
uzum: sigortaliysa neden olmasin for,
ForEach: ya ben gidiom :D
uzum: forr
uzum: pesmi?
ForEach: gururuma yediremiorum yinede susmalıymışım gibi hissettim :DD
Pembe-Turtle: Güç kadına yakışır=)
uzum: For kos aynaya bak ,son bir kez
ForEach: en yakın sirk nerde
ForEach: asiz operasyona baslamadan şu anki halimden faydalanıym dedim
ForEach: valla 19 varil ağda gider bilmiom
uzum: salumo ila yakarlar for
uzum: yangin cikar
ForEach: pessssssss
ForEach: tmm bidaha konusmicam :D kimseyi rahatsız etmicem :D söz
ForEach: :DD sataşmıcam kimseye gevezelik yapmıcam
Pembe-Turtle: İnansam mı?
ForEach: burda sus pus durcam
uzum: :)):):)
JiGsaW joins the room!
ForEach: jigsaw print screen yapmadan odadaki yazıları silebiliomusun
JiGsaW: hayır
ForEach: silsene silsene :D copyalamasınlar
uzum: Jig genele yazilanlardan hak taleb edebilirmi For
JiGsaW: hayır 2
ForEach: ya şey sahte fordur o :D
uzum: FöR salavat getir
To be continued.....:twisted::twisted::twisted:
Elif.
22-04-2009, 07:55 AM
ahahahah süpersiniz..For'un hakkından anca siz gelirsinizz :DDDD
ForEach
24-04-2009, 07:54 AM
ben dedim uydurma bunlar.. düzmece hepsi...
Pembe-Turtle
24-04-2009, 11:14 AM
Oyunda malum benim avatar nedeni ile pek çok muhabbet konusu oluyor; ancak bu kez biraz farklı gelişti zira muhattap olmamak yerine cevap vermek istedim:twisted:
Newbie...: O dudaklar senin mi?
.............: Değil yoksa senin mi?
Newbie...: Ya ciddi bir şey soruyoruz allah allah
.............: Ben de ciddi söylüyorum işte benim değil senin mi?
Newbie...: Ya sen söyle bişi dicem
.............: Değil i başka nasıl anlatsam ki?:rolleyes:
Newbie...: Ya senin değilse bile seninmiş gibi bir şey söylim mi?
.............: Hayır:!:
Newbie...: Ben yine de söylim ya, O dudakların sahibi olarak mini bir etek giyip fotoğraf çektirsene ona bakalım
.............:/ignore newbie
RÜZGAR
24-04-2009, 04:04 PM
Oyunda malum benim avatar nedeni ile pek çok muhabbet konusu oluyor; ancak bu kez biraz farklı gelişti zira muhattap olmamak yerine cevap vermek istedim:twisted:
Newbie...: O dudaklar senin mi?
.............: Değil yoksa senin mi?
Newbie...: Ya ciddi bir şey soruyoruz allah allah
.............: Ben de ciddi söylüyorum işte benim değil senin mi?
Newbie...: Ya sen söyle bişi dicem
.............: Değil i başka nasıl anlatsam ki?:rolleyes:
Newbie...: Ya senin değilse bile seninmiş gibi bir şey söylim mi?
.............: Hayır:!:
Newbie...: Ben yine de söylim ya, O dudakların sahibi olarak mini bir etek giyip fotoğraf çektirsene ona bakalım
.............:/ignore newbie
Aferin canım arkadaşım:smile:
MisCha
25-04-2009, 11:49 AM
*behl.l slm
>>slm
*behl.l nbr ttlm
>>[=O] iyilik sndn?
*behl.l ii bebegm nolsn
*behl.l hayat nsl gıdıor
>> şöyle böyle nolsn
*behl.l yaş kaç ttlm
>>18
*behl.l 20 de ben
>>en sevdgm yaş
*behl.l takılalım belki 20 hissedersn kendını
*behl.l:D
>>süperr
*behl.l takılmaktan mı bhsdiosn bebegm (afal durumu :D)
>>sen ndn bhsdiosn
*behl.l bnde ondn bhsediorm
*behl.l ee bebegm nerdn
>> Şırnak
>> sen ??
...........sessizlik
*behl.l şırnak mı :S
behl.l has left the room
DevilSmile
25-04-2009, 12:58 PM
Sen beni katil mi yapacaksın bu ne biçim konuşma :@
DevilSmile
25-04-2009, 01:21 PM
Kelime uğurlu..:biggrin::biggrin:
http://img13.imageshack.us/img13/3991/uurlu.png
MisCha
25-04-2009, 03:37 PM
Sen beni katil mi yapacaksın bu ne biçim konuşma :@
ßunu düşünmemiştim :S
...
:rolleyes::biggrin::biggrin:
MisCha
30-04-2009, 02:30 PM
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/30/1666.jpg
efendi
01-05-2009, 01:33 AM
Polis diyosun yön veriyosun insanlara.Polisin Allahı ayrı mı=)
Thyia
04-05-2009, 12:19 PM
Neleri varmış bu oyunda :smile: Allah ıslah etsin. . .
mathegothic
04-05-2009, 11:29 PM
erdemm: bu pembe turtle neden hiç çizmiyo hep bişeyler yapıyo pembe pembe
mathegothic: o görevli çünkü burada asayişi sağlıyo
mathegothic: neden o yazılar hep pembe çıkıyo sanıyosun
erdemm: ona kim verdi bu yetkiyi
mathegothic: ben de baş vurdum as. İnz. Olmak için burada
mathegothic: baba verdi…baş patron
erdemm: bab kim
mathegothic: dedim ya baş patron.
erdemm: babayı kim seçiyor
mathegothic: babaya da emir dededen geliyo
erdemm: dedeyi kim seçiyorr
mathegothic: dedeyi de onun babası
erdemm: abi yani kim buun başıı
mathegothic: böyle ademe kadar gider
erdemm: nerden devralıyorr
mathegothic: hahha
erdemm: şeriatmi war bu sitede
mathegothic: en baş dededir
mathegothic: şimdi duabide yaşar
mathegothic: bu site sayesinde köşe olmuş
mathegothic: ama adından buralarda fazla bahsedilmesinden hoşlanmaz
mathegothic: sen yine de kimseye bahsetme
OZzzz: ben konuyu kaçırdım..kim o köşe olan??
-> *OZzzz* sadece izle
-> *OZzzz* :D
mathegothic: dedeyi soruyo
mathegothic: varya hani ozzz
mathegothic: ama dede demesek
mathegothic: şifreli sölesek daha iyi olur
................
gloomy
07-05-2009, 03:34 PM
erdemm: bu pembe turtle neden hiç çizmiyo hep bişeyler yapıyo pembe pembe
mathegothic: o görevli çünkü burada asayişi sağlıyo
mathegothic: neden o yazılar hep pembe çıkıyo sanıyosun
erdemm: ona kim verdi bu yetkiyi
mathegothic: ben de baş vurdum as. İnz. Olmak için burada
mathegothic: baba verdi…baş patron
erdemm: bab kim
mathegothic: dedim ya baş patron.
erdemm: babayı kim seçiyor
mathegothic: babaya da emir dededen geliyo
erdemm: dedeyi kim seçiyorr
mathegothic: dedeyi de onun babası
erdemm: abi yani kim buun başıı
mathegothic: böyle ademe kadar gider
erdemm: nerden devralıyorr
mathegothic: hahha
erdemm: şeriatmi war bu sitede
mathegothic: en baş dededir
mathegothic: şimdi duabide yaşar
mathegothic: bu site sayesinde köşe olmuş
mathegothic: ama adından buralarda fazla bahsedilmesinden hoşlanmaz
mathegothic: sen yine de kimseye bahsetme
OZzzz: ben konuyu kaçırdım..kim o köşe olan??
-> *OZzzz* sadece izle
-> *OZzzz* :D
mathegothic: dedeyi soruyo
mathegothic: varya hani ozzz
mathegothic: ama dede demesek
mathegothic: şifreli sölesek daha iyi olur
................
allahımm:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
mathegothic
24-05-2009, 04:02 PM
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/24/3104.jpg
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/24/3113.jpg
Ellerine sağlık Ruen'im:)))
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/24/3169.jpg
:eek:Kelime YARA:))):razz:
mathegothic
24-05-2009, 10:03 PM
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/25/17.jpg
smurff..
26-05-2009, 10:40 AM
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/26/1245.jpg
smurff..
26-05-2009, 10:43 AM
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/26/1260.jpg
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/26/1261.jpg
smurff..
27-05-2009, 02:32 PM
Ve erhan hemcinsinin aşkına mesajına tahmin yapar .. =) ya da üstüne alınır :twisted:
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/27/2132.jpg
smurff..
27-05-2009, 02:57 PM
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/27/2260.jpg
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/27/2264.jpg
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/27/2272.jpg
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/27/2275.jpg
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/27/2278.jpg
g.r.b.z burda olayı ciddiye mi aldı bizle kafa mı buldu çözemedim.. :biggrin:
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/27/2282.jpg
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/27/2288.jpg
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/27/2294.jpg
YuRuYeDuR!
27-05-2009, 03:21 PM
http://img43.imageshack.us/img43/126/turumaymunu.png
sevgili Pejo-206 sana yanlış kopyada çok iyi olduğumu söylemiştim ..:twisted:
kopyada son nokta:smile:
DevilSmile
30-05-2009, 10:29 PM
Arkadaş leblebiyi anlatacak..çizdi koca sarı bir şey,yanına da çorum yazdı..Oyuna gelmiş,noktasını kaybedecek kadar durmuş oyunda ve uyarı karşılığında bahanesi...
Işık ile olan muhabbet de tam bir facia.sıkıntıdan ''Selen'in selamı var,Cem'in selamı var'' diyor.Haliyle Hasan'ı da merak ediyorum :smile::smile:
Açıklamaya gerek yok sanırım (porSelen,sivilCem..)
http://img37.imageshack.us/img37/4397/adsz3k.png
fobi si olan miaa ile oynamak ayrıcalık:D
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/1/3477.jpg
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/1/3521.jpg
kararsız bir okadarda şaşkın...:razz: oyunda olduğu konusunda ikna edildi..
mathegothic
04-06-2009, 01:16 PM
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/4/2575.jpg
Wolvi
07-06-2009, 09:13 AM
http://img192.imageshack.us/img192/6361/sazanm.png
:twisted::twisted::twisted:
MaXmAxMaX
07-06-2009, 10:44 AM
Hahahahhaa Wolvi süper olmuş:D smurfym atlamazdı ama!.... Dalgınlık işte
HaYaT
08-06-2009, 12:38 AM
http://img196.imageshack.us/img196/6064/20842060.png (http://img196.imageshack.us/my.php?image=20842060.png)
:twisted::twisted:
Br33z3
08-06-2009, 02:57 AM
ahahahaha
sen hiç gitmiyorsun sanki alla alla :)
Dip Not: ilk mesajımın çiş üstüne olacağını söyleseler inanmazdım :)
MisCha
16-06-2009, 10:05 PM
Şindi:D:D ßu benim infom =)))
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/16/6921.jpg
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/16/6931.jpg
Gülmekten gözümden yaş geldi hayatçım. İyiki varsın.Çok eğleniyorum=))
Yaşasa kesin sorucaz da işte:DD Şanssızlık=))
Wolvi
17-06-2009, 11:30 AM
http://img199.imageshack.us/img199/4720/okkkkk.png
JiGsaW
19-06-2009, 06:18 PM
Sketch Trek
(Bir Uzay Macerası)
http://img35.imageshack.us/img35/1172/kaptan.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/5953/startrekc.jpg
Kaptan Pembe-Turtle ve ekibi, uzayın derinliklerine TürkMalı TSE onaylı Anadol-4001 Efsane ile süzülüyordur.
Bu gözü pek, çenesi düşük, bilmişliği haf safhada olan ekibin günlük yaşantısına bir göz atalım. Ama önce karakterleri tanıyalım.
Atılgan Anadol 4001 isimli Gemi Mürettebatı:
Kaptan Pembe-Turtle : Birleşik Gezegenler Federasyonu'nun medeharı iftiharı, Evren nişanı almış bilinçli olduğu kadar gözü pek ve kararlı Kaptan, tüm gemi ekibi ve BGF üyesi sistemler tarafından tanınan popüler ve korkulan bir isimdir. Hiç kimsenin gitmediği yerlere, yeni yaşam formlarını keşfe çıkmıştır.
Android Strk : Kaptanın yardımcısı, aynı zamanda 2. Kaptan olarak görev yapan sadece tek bir model olarak üretilmiş androiddir. Kaptana hizmet vermektedir.
Kokteyl : Uranüs'ten litosferdışı edilen Kokteyl, kaçak olarak gemiye havalandırma deliklerinden girmiştir ancak etrafta bulduğu evrak ile kendini Kanalizasyondan sorumlu Mühendis olarak tanıtır. Nitekim tamirden, borulardan, tesisattan anlamadığı anlaşıldığında artık çok geçtir, idare edilir.
Mr.TaranFora : Geminin Yazı işleri ve Eğlence Bölümü şefidir. Her türlü organizasyonu düzenler, gerekli galaksiler arası yazışmaları sağlar. Ancak çok konuşması nedeniyle geminin galaksilerarası telefon parası hep yüksek gelir. Maaşından kesilir.
Wolvi : Personelden sorumludur. Aynı zamanda gemiye binen kaçak yolcuları denetler. Her Cuma gecesi Yemek Katında 3 Memeli kadınlarla parti düzenler, oldukça rağbet görür.
İstenmediğim gemide kalmam diyen Kokteyl'i Android Strk Güneş'e ışınlar. Ancak makine soğuktur ve yarı yoldan geri çeker Kokteyl'i. Bir türlü görev beğenmeyen Kanalizasyon'dan sorumlu Kokteyl aşçılığa soyunur.
KoKtEyL: ben yemek yaparım size
KoKtEyL: afrodizyaklı yemekler
TaranFora: kız kömür ettiler seni az once
TaranFora: ne yemegi
KoKtEyL: nassıı
Wolvi: yemek yerine haplar var
KoKtEyL: yananı allah görürmüş
Stark: yok bu fazla modern bir film oldu daha farklı birşeyler çekmeliyiz
Pembe-Turtle: Afrodizyağa ne ihtiyacımız olacak!
TaranFora: kapsülü alıyosun A vitamininden Z vitaminine kadar hepsi tamam
TaranFora: bence senaryoyu bana bırakın
TaranFora: siz beceremediniz bu işi
TaranFora: :D
Wolvi: hap koyuyo suyundanda koysana diyo=) nerde vardı o ya
KoKtEyL: ahahahaha
Pembe-Turtle: Senin senaryoyu duyalım?
KoKtEyL: bence duymayalım
TaranFora: nie
KoKtEyL: acaip hayvanlar vardır
Pembe-Turtle: Duyalım bakalım ne kadar bize uygun=)
Wolvi: acaip hayvanlara benziyisen
TaranFora: evrensel bi senaryo herhalde
TaranFora: değişik yaratıklar olmalı bence
TaranFora: mesela gemiye sızmış bi yaratık olmalı ( Kokteyl?)
TaranFora: geminin dış kalkanlarında hasar olmalı
TaranFora: seviyesi %20 ye düşmüş olmalı
TaranFora: sonra sony çeteli bi uzaylı ırk izimizi bulmuş olmalı
TaranFora: gemileriyle üstümüze saldırıyo olmalı
KoKtEyL: uççtu buu
Pembe-Turtle: Sevmedim fazla aksiyon
TaranFora: kaptanın bronşit ilaçları bitymiş olmalı
Pembe-Turtle: Bende bronşit yok!
TaranFora: ve kaptanın yardımcısınında alerjisi azmış olmalı bence
Pembe-Turtle: Onda da alerji yok
TaranFora: böyle gerilim ve heyecan dolu bi senaryo yazabilirim ben
Pembe-Turtle: Androidde alerji mi olur
KoKtEyL: ahahahaha
TaranFora: nie olmasın kısa devre yapamaz mı
TaranFora: belki nemli rutubetli ortamlarda kısa devre yapıyo
KoKtEyL: su kaçtı içinee
Pembe-Turtle: Yapmaz
TaranFora: neme alerjisi var işte
Pembe-Turtle: Hele ki neme asla olmaz
KoKtEyL: meme sandım bende
TaranFora: su kaçsa kurutma makinesi die bişi var kokteyl
TaranFora: sende bişe bilmiyosun
TaranFora: benim telefon bile suya düştü
TaranFora: kurutma makinesiyle kuruttum
TaranFora: onda bişe yok.. nem kötü
KoKtEyL: pas olurr
KoKtEyL: bi işe yaramz
TaranFora: bak bi de ibrahim tatlı ses yeni bi albüm çıkarmış olsun.. son ses o nu dinlerken yuvaya dogru yola cıkmıs olalım bence
KoKtEyL: yuva ne bee
Pembe-Turtle: Kesinlikle gemiye almıyoruz seni!
TaranFora: mavi mavi mas mavii bizim gezegen boncuk mavii bi gördüm dibim düştüüü bu yaklasan kiminnn gezengeniiiii
TaranFora: yuva işte dünyaya dönmüoz mu
TaranFora: hep ordamı kalıcaz
Stark: rutubet yapan robot mu olur , tüh o özelliği düşünememiş benim üretimci
TaranFora: ya deli olcam.. alianlı bi film vardı bi türlü aklıma gelmiyo
TaranFora: neydi adı yaw
TaranFora: paradus
KoKtEyL: cin ali
TaranFora: :S
TaranFora: alian & paradus mu ne
Wolvi: predatör
Wolvi: alien vs predatör
KoKtEyL: ben turist ömer uzayda seviyomm
TaranFora: heh evetttt
KoKtEyL: vışşşvış kapılar açılıyo
Wolvi: salim diye bi şarkıcı dinledim geçen alo diye şarkısı var adamın agzının sekli predatörun aynısı
KoKtEyL: alo aşkım tööbeeeeeeeeeeeee
Stark: ben bu senaryoyu çok tuttum
Stark: hemen çekelim
TaranFora: hangini
Stark: Sponsorda bulduk
TaranFora: benim seraryo mu
Stark: İbrahim Solarses
TaranFora: hee tmm :D benim senaryo
Stark: tabi hit olacak bu hit
Pembe-Turtle: O zaman For senaryoda kesinlikle bir şartım var
Pembe-Turtle: Androidin neme alerjisi olacak
Stark: filmin yıldızının şartı var nedir bakalım
TaranFora: neymis
KoKtEyL: ben soyunmam öpüşmem söliimm
Stark: Uzayda Türkan Şoray kanunları geçmiyor
Wolvi: 3 memeli hatun olacak mı?
Stark: meme alerjisi mi
Stark: =S
Stark: ama
Stark: neme pardon
Pembe-Turtle: neme!
TaranFora: ahaha
TaranFora: :D
KoKtEyL: soyunmam püşmemm
omer: ne diyosunuz beeee
KoKtEyL: öpüşmem
TaranFora: tmm neme alerjisi olucak :D
Pembe-Turtle: Sen soyunma Kokim
KoKtEyL: arada belki öpüşebilirimm
Stark: gemide yeterince 3 memeli mülteci var
KoKtEyL: yakışıklı olursa
Pembe-Turtle: Olmayacak mülteci
Pembe-Turtle: Sadece kaptan mrettebat ve android
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/19/5577.jpg
bella kimin erkek..kimin bayan (dişi) olduğunu keşfetmeye çalışır..hikaye boyle başlar...=))
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/19/5597.jpg
keşif tammadır=)) başlar iyi yüreklilikle yazlığa davet bölümü..planlar yapılır=))
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/19/5613.jpg
ve ortam bir hayli sıcaktır=))...
hep birlikte tatile bellaya gitmekte anlaşılır...:razz:kahkahalar havalrda uçar...
malesef printler bu kadarla sınırlıdır..zira simM YEtişemez...baştan aşağıya print gerekir konu için idare edelim=)
MisCha
19-06-2009, 10:04 PM
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/20/21.jpg
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/20/26.jpg
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/22/4862.jpg
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/22/4872.jpg
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/22/4996.jpg
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/22/5011.jpg
mr.magoo 8.katta zor şartlar altındadır=))
malum yaz sıcakları...bunalan bizlerin rahat oyun için pratik çözümleri:razz:
efital ablada mr.magoo uçacak diye korkuyor=)))ahahhahahhaaa
MisCha
22-06-2009, 08:29 PM
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/22/5695.jpg
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/22/5710.jpg
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/22/5717.jpg
Wolvi
25-06-2009, 09:49 AM
http://img411.imageshack.us/img411/1633/21286911.png
http://img218.imageshack.us/img218/5290/75158153.png
http://img231.imageshack.us/img231/8397/61637456.png
HaYaT
25-06-2009, 11:21 AM
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/22/5695.jpg
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/22/5710.jpg
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/22/5717.jpg
Hahahahaahh Mişaaaa koptum buna yaaaaaaaaa:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
mathegothic
05-07-2009, 12:39 AM
*Affy* slmj
-> *Affy* a.s
*Affy* naslsn
-> *Affy* iyi?
*Affy* isim nedir
-> *Affy* fahriye?
*Affy* nerden
-> *Affy* buradan?
*Affy* ora nere : )
-> *Affy* bura işte?
*Affy* sakıncası yoksa yas ?
-> *Affy* 38?
*Affy* evli msinz
-> *Affy* dulum
*Affy* tek mi yasıosn ?
-> *Affy* çocuklarımlayım
*Affy* kız erkek ?
-> *Affy* 3 kız 2 erkek
*Affy* maşallah
*Affy* kızlar kaç yaslarnda
-> *Affy* biri 25 biri 3 dieri 1
*Affy* 25 lik evli mi ?
-> *Affy* evet
*Affy* senin msn war mı
-> *Affy* onun da bi kızı var
*Affy* Allah bagslasn
Affy high fives MeRFe...!
-> *Affy* saol
*Affy* msn war mı
-> *Affy* 13 yaşında
-> *Affy* torunum da şu anda hamile
-> *Affy* kız bekliyolar işallah
*Affy* inş
*Affy* war mı msn senin
-> *Affy* var
*Affy* werir msin
-> *Affy* tırırımfahriye@windowslive.com
*Affy* acık mı msn
-> *Affy* hayır
*Affy* açar mısn
-> *Affy* açtım
*Affy* kbl ettn mi
-> *Affy* neyi
*Affy* ..........@windowslive.com
*Affy* ekler msin
-> *Affy* nasıl ekleniyo
*Affy* bn ekledm
*Affy* sana bi davet glmesi lazm
*Affy* kbl et ordan
-> *Affy* torunumu çağırayım mı
*Affy* gerk yok
*Affy* nerde yasıosn
-> *Affy* burda
*Affy* neresi
*Affy* sehirr ?
-> *Affy* heeeeeeeeeeeee
-> *Affy* siirt
*Affy* güzel msin :D
-> *Affy* güzelim ama 20 sene evvel daha güzeldim
*Affy* kamera war mı bilgsayarda
-> *Affy* bilgisayarımda kamera yok?
*Affy* göremem yani seni ?
.
.
.
.
.
devamını yazmaya yüreem kaldırmadı:/
MisCha
05-07-2009, 01:31 AM
Yorumsuz hakkaten :)
38<>25<>13 =))
13 yaşında torundan, torun bekliosun adam msn cam dio ahaha
OffFfF süper ya koptum.
http://i0907.hizliresim.com/2009/7/7/5764.jpg http://i0907.hizliresim.com/2009/7/7/5734.jpg
:razz:
cenk1903: admin benm düdüğü almasaydı
_hAndE_: snde vururdn 1 tne
cenk1903: jigsawı budylist e ekleyim girdiğinde direk sorucam nerde benim düdük diye
_hAndE_: haha xd
cenk1903: hiç vermeseydi bişey demezdim
cenk1903: veripte elimden alınca
cenk1903: kızarım
_hAndE_: dmi
_hAndE_: gururuna dokunuyo xd
cenk1903: haklıyım
cenk1903: evet
cenk1903: sadece JiGsaW yazsam çıkar dimi çünkü sanki bi yuvarlak içinde R harfi de vardı sanki
cenk1903: telif hakkı işareti galiba
_hAndE_: var evt ama sadece adını yazcan
_hAndE_: vee
_hAndE_: büyük küçük harf frketmiyo aslnda hepsini küçk yzsna olr
=))
'Mc...OrHaN'
25-07-2009, 09:10 AM
zmanında 35'e yakın insan olduğun hatırlıyorum bir odada herkesi toplamıştık tandıklarımızı:D
DevilSmile
09-08-2009, 04:24 PM
http://img297.imageshack.us/img297/4816/adsz1r.png
Perry
10-08-2009, 08:59 PM
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/10/8465.bmp
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/10/8476.bmp
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/10/8481.bmp
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/10/8485.bmp
Ne diyimki ben yoruma gerek varmı..=))
" Ben söyle demiycem bildiysen hemen söyle ok "
Şeker şeyler =)
Perry
10-08-2009, 09:13 PM
ahahah evet fısıldıcaktık ama *kaan left game* oldu:biggrin:
Az daha kalsaymış ortaya tezgâh kuracakmış zaten =))
DevilSmile
13-08-2009, 03:25 PM
http://img194.imageshack.us/img194/9370/adsz1aus.png
http://img406.imageshack.us/img406/6509/adsz2v.png
minzomarakan
13-08-2009, 07:45 PM
Ne kullanıyolar merak ettim
Thyia
14-08-2009, 02:32 PM
http://img252.imageshack.us/img252/7003/adszvpq.png (http://img252.imageshack.us/i/adszvpq.png/)http://img252.imageshack.us/img252/adszvpq.png/1/w201.png (http://g.imageshack.us/img252/adszvpq.png/1/)
:smile:
JiGsaW
26-08-2009, 01:21 PM
Güzel bir çizim sonrası gelen beğeni ;
cemrezgi : çok güzel çizdin sen ressamcımısınız?
Thyia
29-08-2009, 03:51 PM
http://img15.imageshack.us/img15/7488/adszjj.jpg (http://img15.imageshack.us/i/adszjj.jpg/) http://img15.imageshack.us/img15/adszjj.jpg/1/w351.png (http://g.imageshack.us/img15/adszjj.jpg/1/)
http://img33.imageshack.us/img33/8568/adszkkke.jpg (http://img33.imageshack.us/i/adszkkke.jpg/) http://img33.imageshack.us/img33/adszkkke.jpg/1/w348.png (http://g.imageshack.us/img33/adszkkke.jpg/1/)
http://img42.imageshack.us/img42/272/adszoooahaha.jpg (http://img42.imageshack.us/i/adszoooahaha.jpg/) http://img42.imageshack.us/img42/adszoooahaha.jpg/1/w353.png (http://g.imageshack.us/img42/adszoooahaha.jpg/1/)
http://img20.imageshack.us/img20/9213/adszyyy.jpg (http://img20.imageshack.us/i/adszyyy.jpg/) http://img20.imageshack.us/img20/adszyyy.jpg/1/w358.png (http://g.imageshack.us/img20/adszyyy.jpg/1/)
:smile::smile::smile:
MisCha
30-08-2009, 03:35 PM
Hahah bide bunlar var evet..
''Niye qonuşmuosun şeker, evde qalırsın sen böle yaparsan..''
Online oyun değil eş bulma & msn kişi list ini kabartma kurumu..
MisCha
04-10-2009, 01:19 PM
Özlemişim böyle eğlenceli odalarda oynamayı.
Seksenikiyi yi görüp 8 yada 82 yazanlar :biggrin::biggrin:
Ben burda mal mal bakmayın desem kıyameti koparır, mal mal bakıyoruz diyor. :biggrin:http://i0910.hizliresim.com/2009/10/4/3137.jpg
http://i0910.hizliresim.com/2009/10/4/3147.jpg
http://i0910.hizliresim.com/2009/10/4/3153.jpg
http://i0910.hizliresim.com/2009/10/4/3158.jpg
didem bir ara odaya gelir; bazen çizmek yerine yazar ve uyarı alır..içerler ve aniden odadan çıkar..odadan didemin cıktıgını görmeyen arkadasımız ve didemin yan odadan bulundugumuz odaya özel msj yoluyla anlam veremediğimiz komik kopya çabaları=))
http://i0910.hizliresim.com/2009/10/30/392.jpg (http://urlal.com/dqqf)
http://i0910.hizliresim.com/2009/10/30/406.jpg (http://urlal.com/dqqf)
bu arada ıslarla bu odada olmadıgını gittiğini boyle bir şeyin nasıl oldugunu anlatmaya ve öğrenmeye çalışıyorum=))
http://i0910.hizliresim.com/2009/10/30/418.jpg (http://urlal.com/dqqf)=))))sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün didem=))
TonyStark
24-12-2009, 04:08 PM
270
oktmm da eklensin wordliste;D
JiGsaW
28-12-2009, 06:33 AM
Oyuna rastgele bir nick ile girilir, sessiz huzurlu oyun oynamak üzere tahminleri bir bir oyun kutusuna giriyorken, o pssst sesi ile işin seyri değişir. Oyunda felame olmanın zorluklarını tecrübe edindik ;
*yeLLowRed* sen felame
*yeLLowRed* değilmiydin ya
*yeLLowRed* hangi sıra erkek oldun
*yeLLowRed* :D
*yeLLowRed* female felame dedim ya allahta bnm belamı vermesin
-> *yeLLowRed* sen nüfus memurumusun kardeş
-> *yeLLowRed* :))
-> *yeLLowRed* kim male kim felame çetelesini mi tutuyorsun
-> *yeLLowRed* takdir ettim hafızayı
*yeLLowRed* evet liste yaptım kendime
*yeLLowRed* her gün kontrol ediyorum
*yeLLowRed* :D
-> *yeLLowRed* seçimler olsa bugün kim kime oy verir hesabı anketçisin yani
-> *yeLLowRed* valla ben bildim bileli male yim
*yeLLowRed* yok ben genelde kim kime neyse
*yeLLowRed* hmm doğrudur nesee
http://img10.imageshack.us/img10/4076/myd.jpg
(=
http://img130.imageshack.us/img130/7791/bcdp.jpg
DevilSmile
24-01-2010, 06:19 PM
http://img202.imageshack.us/img202/5166/adszsh.png
GeReDeL!
26-01-2010, 03:45 PM
ADMİNİM DİYE GEÇİNEN ARKADAŞIN MODEMİNİN MARKASINI GENELE YAZMAMLA GELİŞEN OLAYLAR :D
http://img251.imageshack.us/img251/6253/123ys.jpg (http://img251.imageshack.us/i/123ys.jpg/)
http://img28.imageshack.us/img28/9806/1313n.jpg (http://img28.imageshack.us/i/1313n.jpg/)
http://img29.imageshack.us/img29/7220/1212b.jpg (http://img29.imageshack.us/i/1212b.jpg/)
BENİDE EĞİT ADINI YAŞATIRIM :D
http://img252.imageshack.us/img252/7003/adszvpq.png (http://img252.imageshack.us/i/adszvpq.png/)http://img252.imageshack.us/img252/adszvpq.png/1/w201.png (http://g.imageshack.us/img252/adszvpq.png/1/)
:smile:
daha closlu vardır 10-15 tane:DD
http://img294.imageshack.us/img294/6612/amuahaha.png (http://img294.imageshack.us/i/amuahaha.png/) birgün isketch in kafası karışır :D
MisCha
27-01-2010, 02:49 PM
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/27/5140.jpg
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/27/5146.jpg
HaYaT
28-01-2010, 02:49 PM
http://i0907.hizliresim.com/2009/7/7/5764.jpg http://i0907.hizliresim.com/2009/7/7/5734.jpg
:razz:
Bunu ne zaman yaptıki benim sIr m yaa gormedım ve gorunmuyoda kesın dalga geçilcek bişeyidir :D
milla': Twilight mal deme
Twilight: cvp vermedim
milla': bu ikinci uyarısım!!!!
Twilight: çünkü 0 puan hoşum gidio
Twilight bestows milla' a quick air-kiss!
Twilight says hey to milla'!
milla': Twilight evet 1500 kelimeyi oyuna ben verdim evet.:twisted:
Fae: :DDDDD
Twilight: sordum bea
Twilight: daha yeni üyeyim
milla': Twilight üye?
milla': biz üye olamadık daha
Twilight: kullanıcı yani milla
Xanomast3 joins the room!
Twilight: erkekmisin dişi mi ??
milla': 6 yıl geçti biz üye olamadık
milla': ben erkeğim erkek sen?
Twilight: hmmm
behlul joins the room!
Twilight: erkek :?
Twilight: :D
roptesambir joins the room!
milla': sevindim bayanları sevmem
Xanomast3 delivers a warm titter at milla'!
milla': =)
mr.magoo: ne o enikten bahseder gibi erkekmi dişimi
Twilight: tmm
Twilight: güzel milla kardeş
Twilight: bu masa kimin?
milla': masa?
Newbie-264: masa millanındı beğenirsem ben alcam
Xanomast3: :))
milla': bu masa annaemden kaldı yadigar..
Twilight: :=)
Twilight: yaaa
Twilight: oda
Twilight: kimin
roptesambir joins the room!
milla': hımm kanal
milla': kanal abimin..
Twilight: kimin
milla': abimin..
mr.magoo: bak yukarda yazıyor en üstte
Twilight: tmm özür dilerim milla kardeş
roptesambir: bişey sorucam yarım edebılırmısınız
milla': Twilight rica ederim paşa..
Twilight: ederiz söle
roptesambir: özele nasıl msj gonderıyoruz
roptesambir: başka masada
milla': ./m Twilight yaz
Xanomast3: masa dio hala:D
Newbie-264: 2222 ye gönder!
milla': başına nokta koyma
Xanomast3: hahah:DDD
mr.magoo: anladıysam zenci oluyum
roptesambir: geldımı
roptesambir: milla
milla': behlul seni bihter tanır biz bilmeyiz
milla': roptesambir msjın bana gelmedi..
Twilight: milla baba dicem ozmanm
behlul has left the room.
milla': Twilight baba yada dede diyebilirsin bana evet..
Twilight: baba
milla': ama özele degil..
Twilight: :D
Twilight: tmm baba
Twilight: kedi
milla': tmm oglum yukarı ama
Twilight: kara kedi
Twilight: kafam gitti
milla':evladım masanın bu bölümü chat için
milla': masanın yukarısı oyun için..
Twilight: tmmdede
Newbie-264: masayı bana satcaksın unutma milla baba
mr.magoo: burası masanın altımı oluyor :)
milla': Newbie-264 bu masa ananemden yadigar satamam
Newbie-264: ://Twilight: yaaa
Twilight: birşey bildiğim yok
Twilight: 3,ncü oluom
Twilight: dede,nbr
milla': efendim..
milla': dur torunum bagrıyor..
milla': yetişemiyorum..
not=Turkish 2 nolu MaSa da(=)))ahahhaha) yaşananlar.Twiilight gece 2 de görüşüşmek dileğiyle masadan ayrılmış bizlerin suratında kahkalar bırakmıştır.
DevilSmile
17-03-2010, 07:15 PM
http://img87.imageshack.us/img87/4531/adszcg.png
TonyStark
20-03-2010, 10:51 AM
http://img339.imageshack.us/img339/6462/tonyhawkx.jpg
falan filan;p
Thyia
25-04-2010, 12:58 PM
isketchin şifre kırması nasıl olabilir ki :eek:
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/25/2904.jpg (http://urlal.com/)
ReLaX
14-05-2010, 07:21 AM
Yani bunu eklicek konu bulamadım oyunda yaşamadım evde yaşadım bu komikliği geçen bize gelen bir misafirin kot ceketini görünce yuh yani pes dedim her yanımız takit olmuş artk :)):razz::razz:
http://www.divshare.com/img/display/11367527-ab9
Potibor
31-07-2010, 07:42 PM
Yani bunu eklicek konu bulamadım oyunda yaşamadım evde yaşadım bu komikliği geçen bize gelen bir misafirin kot ceketini görünce yuh yani pes dedim her yanımız takit olmuş artk :)):razz::razz:
http://www.divshare.com/img/display/11367527-ab9
ben her markete gidişimde yaşıom bunu.(bknz:eti ülker vb. pötibör:P)
Wolvi
01-08-2010, 09:17 AM
+ben nası çizcem yaaa?
-away sin
-awaysin evet awayden çıkman lazım..
+kim away yaptı lan beni?
genel olarak.. şu nick bu nick diyemeyeceğim ama 3-5 kez karşılaştım..
http://img818.imageshack.us/img818/8671/emo.png (http://img818.imageshack.us/i/emo.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
sonki acelem var neden hint vermiyosun diye düdük çalan kişi :DD
pinkfreud
30-09-2010, 08:53 PM
bir sürü komik diyalog geçiyor aslında artık buraya eklemeye karar verdim hep beraber gülümseyelim:) nick belirtmemeye özen göstericem
sıcağı sıcağına:
*x...* o in fo ne ole
*x...* :)
-> *x...* ne gibi :S
*x...* testere filmi sahnesi gibi
-> *x...* tom yorke o
*x...* o kimki
-> *x...* radiohead in solisti
*x...* :))
*x...* şarkıcımı
-> *x...* türkü söylüyorlar
-> *x..* :)
Genele kaçan bir özel.. :)
http://img836.imageshack.us/img836/3972/pacheral.jpg (http://img836.imageshack.us/i/pacheral.jpg/)
pinkfreud
09-10-2010, 03:17 PM
ahaha asil aslında pacharelin nickini sansürlemen gerekiyordu, diğerlerini niye kapadın paşayla oynamak çok ayıp bi şeymiş gibi olmuş bu:) aynı odada olanları deşifre etmemişsin ahahhah...
heheh pardon ozaman kötü bi amacım yoktu komiğime gitti paylaşayım dedim :D
Pacharel
09-10-2010, 07:04 PM
ya ben boyle şeylere kızmam yanlış anlaşılmasın sakın ama gerçekten o yazıda neyin sana komik geldiğini merak ettim Asil...özel yerine yanlışlıkla genele yazmış olmam mı komik geldi sana yoksa yazının içeriği mi?
pinkfreud
09-10-2010, 10:33 PM
asil bu arada başlığını da atmışsın adam özele yazıyormuş genele kaçmış adamın özelini niye afişe ediyorsun ki.. onu da geçtim gerçekten başkalarının adını kapatman buraya kopyaladığın şeyin aksine komik!! bence kendine gül.. hoş harektler değil bunlar.. cıkcık
yazının icerigi degil bu yazının genele kacması :)
Pacharel
09-10-2010, 10:45 PM
bu yazının????....bu yazının özelligi ne? geçen gün kahvaltıda reçel vardı veya bugün hava süperdi bütün gün motor sürdüm...cümleleri olsaydıda söylenen yayınlayacak mıydın? yayınlamıycaksan bu yazının özellikle genele yazılmış olmasının komik olan tarafını gercekten öğrenmek isityorum...
mümkünse...
sayın arkadasım eger istemiyorsan kaldırayım, fotografı ama burada art nıyet yok demıştım zaten evet sende cok ıyı bılıyorsun orada olan komık bır durum..ama guzelce rıca et guzelce etmesende olur kaldır desende kaldırırım zaten bu fotografın burda durmasının bana bı yararı yok forumda boyle bır baslıkdan haberdardım denk geldım paylastım olan budur buyutmeye gerek var mı ?
Pacharel
10-10-2010, 05:25 PM
kaldırmanı istemiyorum ki hani banada bir zararı yok. ve işin başında ben böyle şeylere kızmam dedim ki inan öyle....sadece sana neyin komik geldiğini anlamadım orda..ozel yerine genele yazmak oyun genelinde çok sıklıkla yapılan bir şey malum ve bahis konusu adam ben olunca o olayın ihtimaline *5 geliyor.
yazdığım şeyin içeriğine gelirsek; hani 37 senelik ömrüm içersinde götürmek isteyip, muhtelif sebeplerden götüremediğim tek hatun o hatun değil emin ol :)))) milyonlarca hemcinsim gibi...
hani iki olayda cok sıradan, alışa geldik , hepimizin defelarca yaşadığı, şahit olduğu bir şeyken; orda sana neyin komik geldiğini inan sadece benim merak ettiğimi sanmıyorum....
neyse uzatmaya gerek yok :) ilgimi çekti paylaştım.. birdahaki sefere bu tarz konularda daha dikkatli olurum sizi veya bir başkasını kırdıysam özürdilerim.
bikereoeliindir
16-11-2010, 08:04 AM
http://img703.imageshack.us/img703/9931/adsztq.jpg (http://img703.imageshack.us/i/adsztq.jpg/)
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.