View Full Version : ...İSketch in dili olsa neler anlatırdı?
İsketchin dili olsa.....bir gece vakti oynan oyunun tam ortasında,ya sıkıldık artık kendimize bir oda inşa edelim mi:biggrin: fikri üzerine ,hepimizin odası adı altında tamamlanan inşaatımızı...içerisine girdiğimizde ya pek te ferahmış ,burası balkonlar geniş falan diye geçen dialoglarımızı...aslın da geliştirebilirz bu inşaatı şöyle diğer odalara da kapı açalım turkish123456 :!:fena fikir diil yukardaki yabancı odayada ikinci kat cıktıkmı :eek:süper olacak..çığlıklarımızı...
.....ya burda bir şey eksik diye başlayıp ,çizim süresini yükseltmeliyiz diye başalayan, sonunda 6 kişinin hepbirlikte çizim yapabilmesine :biggrin:olanak sağlayan ..çıldırtan hediyemizii...
......bize sayıyla verilen ,hepimizi bir anda sinirlendirmeyi başarnan bazı misafirlerin:?:...efektleri üzerine
_**** hayırdır tanışmıyoruz nie bu öpücük.:cry:..haykırışlarımızı..
.....benim artık muhtar ,sekreter oldum buraya,.. davet..nereye ..ne oldu gibi yazışmalardan sonra...bana artık telefon faks falan alınnn..yalvarışlarımı..:cry::biggrin:
..bazen güldüren bazen düşündüren...renkli kişilklerin yaşanmışlıklarını ballandıra balandıra anlatırdı isketch..
:idea:not:bu konuyo gözgezdirip ...yorumda bulunan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler ....
deliverance
23-03-2009, 05:26 PM
odayi ilk insa eden arkadasin dil olarak ingilizceyi secmesi sonucu hepimizin gocuk altinda kaldigini ve deli'nin tekinin buradan kurtulup yeni odaciklar insa edip arkadaslarini kurtardigini ve yeni odalarinda guzel vakit gecirdiklerini...
hatta yukaridaki uuye nin kimsenin onu tinlamamasi sonucu kanser olması sinir krizleri gecirdigini... :D:D
gonlunu almak uzere kalemi eline alan deli'nin kendisine en cok sevdigi ciceklerden biri olan orkideyi cizip hediye ettigini... =))
deliverance'tan önce cihanni, Davy_Jones, opethian, acaba gibi nicklerin sahibi olduğumu... :$
deliverancee...bu arada benimm ayakta uyuduğumu...sakın anlatmasın isketch..:razz: sen acaba MIYdın yanii şaka gibiii:)))kendinide deşifre ett:))
bu arada hepimizin odası ....ismiyle oluşan odamızın op uuna teyzesinden selamlar hoş geldinn:)) bir dahaa ki oda inşatında temellerimizin sağlam olması dileğimle...çiçek hala masaüstünde sağolasın artı bir mavi gülde çizersin umarımm:))önce beni deli edipp İRM (isketch rehabilitasyon merkezi..saygıyla jigsawı selamlıyorum..)yatırmanız gerekecek...
:eek: :eek::eek: şştttt sessiz ol isketch yut dilini :biggrin:
simM cim ne gerek var şimdi dile :razz:
:razz::biggrin:tamam...iSketch:!: sakın sIr ı rahatsız edecek birşeyler anlatma:biggrin:..diline acı biber sürerim:biggrin:..
deliverance
24-03-2009, 09:36 PM
iSketch onu bunu birak da dudugum nerde benim onu de bakiim bana :D
iSketch onu bunu birak da dudugum nerde benim onu de bakiim bana :D
-isketch: Ona buna şuna herşeye düüüt dedirttin boğazım tahriş oldu sesim kısıldı..ıhlamur,nane-limon,çan çiçeği,çayırotu ve meyan kökü tedavisindeyim..:twisted:
kbrclkblk
25-03-2009, 01:28 AM
puhahah koptm burda yaa :D ancak ve ancak oda inşaatında türkçe seçmeyi seçememem tamamiylen simm in suçu bni aceleye getirdiii :) ayrıca hepiniz göçük altndan gayet sağlıklı bi şekilde kurtuldnzz :P şikayeti olan ?? :)
kbrclkblk
25-03-2009, 02:22 AM
bnm oyun oynayıp bazılarınn aşşada muhabbetnden sıkılıp hadi oynayın demelerm..snra 1. olunca yeter artk in aşşa demeleriniz :) oda inşaatındn snra hizmetçi gbi odaları toplamam :D :P pisikonun esprilerii :biggrin::D simmin sürekli oynamıom yaa demelerii :D seçimlerde kesinn muhtar olacağıı hatta genel seçimlerde başbakan yapcazz :razz::D cenkin acil çıkışları ve yengelerimizz :!::D oda inşaa edip isim yazma maceraları yok yok olmadı bnmki siyah olsn bnmki mavi bnmki kırmızı diip çizeni çıldırtmamızz:twisted: snra sürenin yetmeyip hepimizin hayallerinin suya düşmesii :D bla bla bla
By_PisiqKoO
25-03-2009, 04:59 PM
http://www.dogaltedavi.net/attachments/aroma-fitoterapi-ve-homeopati/324d1222864844-dil-uzerindeki-pas-tabaka-ne-anlama-gelir-dil11jpg
eguegueguegu :biggrin:iSketchin dili olsa heralde böle bişi olrdu...Deme simM...:biggrin:Koca bi dil...İlk önce kbr ye kızım senin yatağın yokmu sen yorulmazmısın sabah akşam burdasın yürü git yatağına derdi...simM ede benle yatıp benle kalkıyosun en sonunda seni çıldırtmayı başardım derdi heralde...Bana bişi diyemezdi :!: azını burnunu kırarım onun...:smile:
http://www.dogaltedavi.net/attachments/aroma-fitoterapi-ve-homeopati/324d1222864844-dil-uzerindeki-pas-tabaka-ne-anlama-gelir-dil11jpg
eguegueguegu :biggrin:iSketchin dili olsa heralde böle bişi olrdu...Deme simM...:biggrin:Koca bi dil...İlk önce kbr ye kızım senin yatağın yokmu sen yorulmazmısın sabah akşam burdasın yürü git yatağına derdi...simM ede benle yatıp benle kalkıyosun en sonunda seni çıldırtmayı başardım derdi heralde...Bana bişi diyemezdi :!: azını burnunu kırarım onun...:smile:
aman tanrım bu nasıl bir dil böle:biggrin:psiko sen beni öldüreceksin bir gün ama gülmekten koptum yine.....:biggrin:ya isketch dilini içeri alırmısın lütfen:!::biggrin:
bnm oyun oynayıp bazılarınn aşşada muhabbetnden sıkılıp hadi oynayın demelerm..snra 1. olunca yeter artk in aşşa demeleriniz :) oda inşaatındn snra hizmetçi gbi odaları toplamam :D :P pisikonun esprilerii :biggrin::D simmin sürekli oynamıom yaa demelerii :D seçimlerde kesinn muhtar olacağıı hatta genel seçimlerde başbakan yapcazz :razz::D cenkin acil çıkışları ve yengelerimizz :!::D oda inşaa edip isim yazma maceraları yok yok olmadı bnmki siyah olsn bnmki mavi bnmki kırmızı diip çizeni çıldırtmamızz:twisted: snra sürenin yetmeyip hepimizin hayallerinin suya düşmesii :D bla bla bla
ah kbr senin 103 ile başlayan ve hergeçen gün yükselen grafiğini es geçermiydi isketch :biggrin:sanıyorsunnn....isketch şu kbr ye bir şey söylermisin bizde biraz kazanalımm...biri kbr yi durdursun mu:biggrin:
aman tanrım bu nasıl bir dil böle:biggrin:psiko sen beni öldüreceksin bir gün ama gülmekten koptum yine.....:biggrin:ya isketch dilini içeri alırmısın lütfen:!::biggrin:
allah sana uzun ve huzurlu bir ömür versin psiko hep gülümsememe neden oluyosunn...:biggrin:somon rengini bulamadım psiko sen anladın onu:biggrin:pembeyle idare edermisin...:biggrin:
Isketch'in dili olsa;
- Bir İspanyollardan bir de Türklerden gına geldiğini dile getirirdi...
- "YETER BİRAZDA BEN OYNAYAYIM" derdi.
- Ne küfürler edip, ne belden aşağı vurup, ne dedikodular çevirip, ne terbiyesizlikler edip dolaşanların veya bunlara yataklık edenlerin bana edepten ahlaktan özlü sözler zırvalayanların mevcudiyetini söylerdi...
birde ...nacizane..:biggrin:taş yerinde ağırdır ..insan haddini bildiğinde..:!: der iSketch ..ben ise saygılarımı sunarım..
isketch...ya dili geçtimm keşke bi elin kolun olsada....sewiyesiz ve terbiyesiz insanlara...gününü göstersen.....:((((
başlık isketchin bir eli kolu olsa..olmalıymış....sözveriorum tutmayacağım seni..serbestsin...
isketch in dili olsa ne kadar geveze olduğunu ağzaından kaçırırmıy dı acaba:biggrin:
isketch in dili olsa:D bide ?kbr nin ne kadar hıh:Dçı bir civciiii..olduğunu da soylerdi..ama ozamn ben olmasdımm:D
kbrclkblk
20-05-2009, 07:07 PM
kuş gribine yakalandı civcim yok artk :D
isketcin dili olsa mia nın ne kadar piss:D ve PC sinde domus gribi oldunu solerdii...
isketch...ya dili geçtimm keşke bi elin kolun olsada....sewiyesiz ve terbiyesiz insanlara...gününü göstersen.....:((((
Katılıyorum.. =):rolleyes:
Miaussssssss
20-05-2009, 07:10 PM
isketcin dili olsa mia nın ne kadar piss:D ve PC sinde domus gribi oldunu solerdii...
iste bu yuzden seviyorum isketchi dili yok ne guzeL :twisted: en azından onun dili olsaydi ben olmazdim :)
isketchin dilinden neden korkayim ki o varken ben yokum ben varken o yok := ne kadar felsefi bi cumle oldu:smile:
iste bu yuzden seviyorum isketchi dili yok ne guzeL :twisted: en azından onun dili olsaydi ben olmazdim :)
isketchin dilinden neden korkayim ki o varken ben yokum ben varken o yok := ne kadar felsefi bi cumle oldu:smile:
isketch dlini göster mia yaaa:Dmiaa saklanmalısın bence:D
kuş gribine yakalandı civcim yok artk :D
isketch dilini çıkar şu kbr ye::D
smurff..
21-05-2009, 09:35 AM
Isketch = Smurfy çek mouse'nu düdüğümden :biggrin:
MaXmAxMaX
22-05-2009, 10:53 AM
İsketch'in dili olsa; sanırım bizim karşımızda susardı:)
bikereoeliindir
01-12-2010, 04:06 PM
http://img13.imageshack.us/img13/9439/iski.jpg (http://img13.imageshack.us/i/iski.jpg/)
Derdiniz nedir?
Başlığa uyarak isketch yerine ben dillenmek istemiyorum...
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.