View Full Version : I-sketch'ten KazanImlarInIz?
Forumda birçok baslık mevcut.
(Sevdiginiz seyler, Sevmediginiz seyler, Uyuz olduklarınız, Degistirmek istedikleriniz vs. vs.. )
Bu baslıkları acanlar; uzun zamandır iSketch oynayanlar ve belli tecrubeler edinmis cizerler.
2-3 yılı askın I-sketch hayatınızda bu siteden aldıklarınız ya da kattıklarınız neler ?
Mesela Ben,
- Baglantı zayıf oldugunda sürekli duserken -Gercek anlamda sabrettigimi-,
- Insanlara olan güvensizlik duygumu pekistirdigimi,
- Cizim yapmayI sevdigimi,
- Bu tarz oyunların sadece 0-6 yas aralıgında oynanmadıgını, (hatta cogu zaman 40'lı yaslarda bile oynandıgını )
farkettim.
Son madde beni gercekten mutlu ediyor. En azından yaslandıgımda da I-sketch oynayacak bir bahanem var. Zaman zaman bunaldıgımı hissetsem de suan siteye girmek isteyip girememek kötü bir duygu ..
Not: Her yerden I-sketch'e girilsin istiyorum.
" Olumludur, nihayetinde sen kendin bu kazançları şekillendirip alman gerekeni alıp elemen gerekeni eleyebildiysen olumludur. Olumsuzları bir zahmet ctrl W "
Söyledigim gibi.. I-sketch sadece bir oyun platformu artık. Dostluk, arkadaslık, sevgili ve bunlar gibi bilumum maddeyi iceren bir listem yok. Genclere de tavsiye ederim =)
Zavallı I-sketch'e fazla yuklenmemek lazım..
mathegothic
19-03-2009, 07:29 PM
Yıllar evvel (hatta lisede) bende hasıl olan fakat daha sonra hayatın hızı ve karmaşası yüzünden tozlu raflara kaldırdığım karakalem çalışmalarıma tekrardan başlama sebebim oldu...
Zevkle çizim yapan bi çizeri izlemenin aslında dünyanın en doyurucu en dinlendirici işi olduğunu farketmeme sebep oldu...
Yoğun stresli sınav arefelerimde çayımın yanına güzel bi kurabiye tadını verdi..
(yine o günlerde canını sıktığım güzel insanlar:razz:bana olan sabrınız için teşekkür borçluyum)
She gerçekten çok güzel ve doğru noktalara değinmişsin öncelikle bunu belirtmek istiyorum..ve kazanımlarıma geçiyorum...
isketch'te geçirdiğim 1 buçuk yılı bulan süre içinde birçok insanla tanıştım doğru ve yanlış..Olması gerekenden daha fazla samimi olduğum insanlar da oldu bunlar arasında(cinsiyet ayrımı yapmıyorum 2side dahil).Ama her yapılan yanlışın sonunda olduğu gibi burada da kazanımlarım oldu..
insanlara çok zor güvenildiğini ,hele ki görmediğin insanlara güvenmemeyi çok daha iyi anladım..gözler gerçekten birçok şeyi anlatabiliyor çünkü bize.
Kendimi ifade edebilmek için,yanlış anlanmamak için ne kadar çabalarsam çabalayım.. karşımızdakilerin kendi istedikleri gibi düşünmeye devam edeceğini ..+ bunun için kendimi yıpratmamam gerektiğini..+ benim yanlış ANLAŞILDIĞIMı,kendimi yanlış ifade ettiğimi değil!insanların beni yanlış ANLADIĞInı!..
Arkadaş ve dostlarımın değerini yine yeniden anladım.
Tüm bunların yanında,uzun süredir görüştüğüm ve görüşeceğim insanlar da kazanmamı sağladı..en güzeli de bu olsa gerek.
Belki reel hayatta bile bulamayacağım birçok insanla sohbet etmenin keyfini..
Yalnız yaşadığım için,bazı zamanlar kendimi yalnız hissetmeme rağmen isketchte kendimi yalnız hissetmediğimi..
Seviyeli ve düzgün insanların olduğu bir odada oyun oynamanın ve sohbet etmenin;kalabalık bir grup arkadaşla tabu oynamak kadar keyifli olduğunu söyleyebilirim.
Ve isketch in benim için sadece bir oyundan ibaret olmadığını..banlanmama..yanlış kararlar sonu blocklanmama... hatta blocku çözseler bile birdaha girmicem dememe rağmen :embarrassed: ... ... çoğu zaman çok keyif aldığım bir yer...
abyss
19-03-2009, 11:04 PM
şahane insanlar tanıdım (bizzat) , müthiş eğlenceli sanal arkadaşlarım oldu .
e senelerdir hala bıkmadığımıza göre yaşasın isketch...
MisCha
19-03-2009, 11:55 PM
insanlara çok zor güvenildiğini ,hele ki görmediğin insanlara güvenmemeyi çok daha iyi anladım..gözler gerçekten birçok şeyi anlatabiliyor çünkü bize. ............ Belki reel hayatta bile bulamayacağım birçok insanla sohbet etmenin keyfini......
+10......
Pacharel
20-03-2009, 08:23 AM
ııı.....aaaaa....nasıl desem....gerçi oyunda defahatla söyledim de burda niye kastım bilemedim...neyse...
götümü kaldırıyor zaman zaman :P
efendi
20-03-2009, 09:09 PM
şahane insanlar tanıdım (bizzat) , müthiş eğlenceli sanal arkadaşlarım oldu .
e senelerdir hala bıkmadığımıza göre yaşasın isketch...
Sen bi daha ne zaman görürsün burayı bilmiyorum.mucx =)
GeReDeL!
22-03-2009, 03:58 PM
hafızamı kuvvetlendirdi :D bölerek anlatım kelimeleri hecelere bölmeyi öğrendim yuppi :D
geleceği görmek daha resim oluşmadan bilmek çok zevkli. yeşil görünce hakem kafa görünce dalak eğri büğrü mavilik te kurbağa demeyi öğretti :D eğlenceli sohbetler etmemi sağladı. clueeye ye hiç bir bilgi vermeden karşıyakanın türkiyenin en büyük 3. şehri zannetmesi de hoştu :D
HerzL
23-03-2009, 05:45 PM
Loser's Club mü olmalı acaba başlık.
HaYaT
23-03-2009, 05:46 PM
Bende gerçekden çok güzel insanları tanımamı sağladı.
Aynen She gibi sabırın S'sini bilmeyen ben sabırı ogrendım.
Ayrıca cok guzel insanları ogrendıgım gıbı kımseyede guvenılmıcegını ogrendım.
Yarışmayı öğrendim.Kendime rakip tutmazdım.Burda bir ilk oldu. =)
ReLaX
24-03-2009, 08:32 AM
(dünden bugüne sıraladım)
Birbirinden kıymetli insanlar en mühimi arkadaşlar edindim hepsine yürekten teşekkürlerimi sunarım.
Gldn, Nesli, ultraslan, lebowski, joga, cadı, may, coldplayer, sniper, medusa, black-star, samsara, tidi, Yuruyedur!, Relax, poligon, Pembe-Turtle
Teşekkür ederim adımın geçmesi beni onere etti. Bende şahsım adına seninle tanıştığım için mutluyum JiGsaW.
Evet bana da en büyük getirisi sevdiğim insanlar kazandırması oldu oyunun, kazandırmasaydı burda olmazdım.
Perry
16-04-2009, 12:00 PM
****Sanal ortamda olsa her insana güvenmemeyi...(Her iyi meyvaların içindede muhakkak çürük olucak diyelim bunada..)
****Çok değerli insanlarında burda olduğunu...(Bunuda yaşıyarak görüyosun tabi...)
****...Ve birbirinden güzel çizimler görmemi sağladı...
minzomarakan
16-04-2009, 05:31 PM
Minzo biye biri var. Benden başka herkes için kazanç:(
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.