View Full Version : işyerinden girenler, sıkılanlar buraya
bruce
20-01-2009, 07:26 AM
aslında ben işyerinden bi tek foruma girebiliyorum oyun sistem tarafından bloklu aslında iyide olmuş yoksa bütün işlerim kalırdı bu aralar yogunlugum az onun için buraya bakmaya fırsat bulabiliyorum sizinde işyerinde canınız sıkılıorsa beklerim .....
bruce
20-01-2009, 08:59 AM
işyerinden kimse girmiyor yada sıkılan yok tabi oyuna girebiliyosanız sıkılmassınız bende olsam bende sıkılmam :) ama eve gidince bunun acısını çıkartıcamm zaten türkçe karakterlerede alıştım hiç vermicem birincilikleri team S1R :)
bruce
20-01-2009, 09:01 AM
bu arada birincilikte iddası olanlar listeye adını yazdırsınn :)
1000RR
20-01-2009, 10:22 AM
güzel konu açmışsın bende eskiden işyerinden girerdim oyuna şimdi ise bırak oyunu foruma bile giremiyorum genelde akşamları ancak giriyorum:)
sanırım yalnız değiliz bu konuda
Kokteyl
20-01-2009, 11:56 AM
Bir işim bile yok.dolayısıyla işyerim de yok..Ama evim varrrrrr..buruceu yendiğim zaman zaten oyunu bırakıcam..Bu ne demek oluyor..Demek daha çok ekmek yemem lazım yada daha çok uzun yıllar burdayımmmmmmmmm....
bruce
20-01-2009, 02:27 PM
sende çalışıyo sayılırsın kokteyl beni yenme konusuna gelirsek sen kendini baya geliştirdin ben paslandım artık kendimi çizimlere verdim bide çalışınca anca akşam akşama girebilcem artık gündüzleri tebrikler sana ait yüzümü kara çıkartma :)
Kokteyl
21-01-2009, 01:38 PM
canım benim seni seviyorum.iyilikler hep seni takip etsiinn..
bruce
21-01-2009, 01:46 PM
teşekkürler kokteyl işyerinden fazla giren yok heralde :) bende sadece forumla yetiniyorum oda bi yere kadar iyiki giremiyorum oyuna buradann gerçi buda foruma son girişlerim şuan merkze baglı deil baglanacak genel mrkzden görebiliyolr nerelere girdigimizi bir iki sonra bloklarlar :) bloklanam kadar tadını çıkarayım diorum
bruce
21-01-2009, 01:49 PM
hatta girmişken konuyla alakalı bişey sorayıım işyerinden isketche girmek nasıl bi duygu iş yogunlugunuz arasında nasıl gelior yoksa yogunluktan oyuna fırsat ayıramıomusunuz
1000RR
21-01-2009, 07:51 PM
işyerinden oyuna girerdim eskiden ama olmuyor
odaya giriyorsun 7 raund bitsin başlim diyorsun sonra yeni oyun başlıyor bitiyor bu son diyorsun ama öyle bi bağlanıyorsunki oyuna hele o anda müşteri yada patron gelirse eyvah:)
yandın o zaman pek sağlıklıolmuyor yani ben artık ne forma nede oyuna giriyorum yoksa ya müşteriyi kovacam yada işten atılacam:))))
Thyia
22-01-2009, 08:52 AM
İş yerinden oyuna girmek çok eğlenceli olmuyor Bruce :D işlerden bunaldın oyuna gireyim dedin, girdin tam konsantre oluyorsun patron telefon müdür v.s :)) bide üstüne sinir oluyorsun :D
bruce
22-01-2009, 02:29 PM
aslında hakılısınız benm eski işimden girmek zevkli oluyordu ama müşteri açısından sorun oluyorr bi kaptırıyorum müşteriyi bile gözü görmüyor insanın arakadaslarım gelirdi onlarla bile konusmaz oyun oynardım çok ceremesini cektim ama yeni işimde zaten giremiyorum anca foruma aman diyim girmeyin zaten illet bişe işinizi bari etkilemesin oyun sizi deil siz oyunu kontrol edin
1000RR
25-01-2009, 10:30 PM
en iyisi işyerinden girmemek:)
efendi
28-01-2009, 12:24 AM
En çok sıkılanlar belli olmuyor hiç.Thyia patronunun telefonunu ver bakim =)
Thyia
28-01-2009, 10:16 AM
En çok sıkılanlar belli olmuyor hiç.Thyia patronunun telefonunu ver bakim =)
Olmaz vermem :) zaten msn yasaklandı, şimdi oyunda yasaklanırsa sıkıntıdan ölürüm :D Kriz var iş yok zaten... :P
Olmaz vermem :) zaten msn yasaklandı, şimdi oyunda yasaklanırsa sıkıntıdan ölürüm :D Kriz var iş yok zaten... :P MSN yasaklandi diyenler bunlari biliyor musunuz ?Meebo: (http://www.meebo.com/) Msn, yahoo, myspace, aim, gtalk, icq, jabber, flixter dahil bütün hesaplara, herhangi bir program yüklemeden web üzerinden girebilirsin. Tavsiye ederim. eBuddy: (http://www.ebuddy.com/) Gene ayni sekilde msn, yahoo, aim, gtalk, facebook(yakinda), icq, myspace için iyi bir site. Bir de mobil sürümü var. MessengerFX: (http://www8.messengerfx.com/) Sadece msn için yapilmis, msn için üsttekilerden daha fazla artisi var. Arayüzü cidden iyi duruyor. MSN Web Messenger: (http://webmessenger.msn.com/) Bu da resmi sitesi. Ama tabi üstekilerine göre hiç gelismemis. Malum tabi Microsoft.
Bunlarin hepsi web tabanli uygulamalar. Bu yüzden isyerinde, okulda, evde kapatilan portlara bunlarin kendi baglantilarini kullanarak girebilirsiniz. Herhangi bir sekilde dosya indirme, yazilim yükleme..vs durumlari yoktur. Web sayfasi gibi oldugundan güvenlik duvari arkasindayken dahi çalisabilir.
Hesap güvenligi - gizliligi konusunda bu üçünün de saglam ilkeleri mevcut. Lütfen bunlar disindaki sitelere emin olmadan asla girmeyiniz.
Kisaca teknoloji harikasi hepsi mutlaka deneyin ve kimi zaman göreceksiniz normal programlardan bile daha kullanisli. Bir de yasaklanan yerdeyseniz çaktirmada kullanin yoksa farkederlerse bunlari kapamak çok daha basit ;)
Hazir bu kadar msn demisken vermemek olmaz :razz: e.X.y [@] hotmail [.] com
enemy
28-01-2009, 03:59 PM
Content Blocked!!!
exy,önerilerine uydum ama bizim ıbm ciler onlarada onlem almıslar:))
bruce
30-01-2009, 06:22 PM
MSN yasaklandi diyenler bunlari biliyor musunuz ?
Meebo: (http://www.meebo.com/) Msn, yahoo, myspace, aim, gtalk, icq, jabber, flixter dahil bütün hesaplara, herhangi bir program yüklemeden web üzerinden girebilirsin. Tavsiye ederim.
eBuddy: (http://www.ebuddy.com/) Gene ayni sekilde msn, yahoo, aim, gtalk, facebook(yakinda), icq, myspace için iyi bir site. Bir de mobil sürümü var.
MessengerFX: (http://www8.messengerfx.com/) Sadece msn için yapilmis, msn için üsttekilerden daha fazla artisi var. Arayüzü cidden iyi duruyor.
MSN Web Messenger: (http://webmessenger.msn.com/) Bu da resmi sitesi. Ama tabi üstekilerine göre hiç gelismemis. Malum tabi Microsoft.
Bunlarin hepsi web tabanli uygulamalar. Bu yüzden isyerinde, okulda, evde kapatilan portlara bunlarin kendi baglantilarini kullanarak girebilirsiniz. Herhangi bir sekilde dosya indirme, yazilim yükleme..vs durumlari yoktur. Web sayfasi gibi oldugundan güvenlik duvari arkasindayken dahi çalisabilir.
Hesap güvenligi - gizliligi konusunda bu üçünün de saglam ilkeleri mevcut. Lütfen bunlar disindaki sitelere emin olmadan asla girmeyiniz.
Kisaca teknoloji harikasi hepsi mutlaka deneyin ve kimi zaman göreceksiniz normal programlardan bile daha kullanisli. Bir de yasaklanan yerdeyseniz çaktirmada kullanin yoksa farkederlerse bunlari kapamak çok daha basit ;)
Hazir bu kadar msn demisken vermemek olmaz :razz: e.X.y [@] hotmail [.] com
bizim şirkette bunların hepsine önlem almışş zaten foruma şiketteki pcimde bi hata nedeniyle it ye yani genel merekeze baglı olmadan giriyorum it sorunu çözdükten sonra benm her girdigim site direk onlara gidicek bakacaklar isketforum ikinci gün bloked olcak şimdi arıza olana kadar tadını çıkarayım diorum şirket frito lay
bizim şirkette bunların hepsine önlem almışş zaten foruma şiketteki pcimde bi hata nedeniyle it ye yani genel merekeze baglı olmadan giriyorum it sorunu çözdükten sonra benm her girdigim site direk onlara gidicek bakacaklar isketforum ikinci gün bloked olcak şimdi arıza olana kadar tadını çıkarayım diorum şirket frito lay
Oo frito lay mi :smile: Sen cipslerin tadını çıkarsana :biggrin:
Eaglevision
31-01-2009, 11:39 AM
ehehe bende işyerinden girdenlerdenim ve her zaman derim.. nerdeyse müşteri gelmesin diye dua eder konuma geldim bu krizde :biggrin:
bruce
01-02-2009, 12:29 PM
Oo frito lay mi :smile: Sen cipslerin tadını çıkarsana :biggrin:
aslında cips yemek oyun oynamaktan daha zevkli dimi haklısın ama yinede girmeden olmuyo gerçi işyerinden giremiyorum:) o ayrı konu
bruce
01-02-2009, 12:31 PM
ehehe bende işyerinden girdenlerdenim ve her zaman derim.. nerdeyse müşteri gelmesin diye dua eder konuma geldim bu krizde :biggrin:
eagle haklısın benm bir önceki işimde tam dalmışım birinci olcam dışarı bi bakıyorum kapının önünde adam vitrne bakıyor allahım içeri girmesin su oyun bitene kadar derdimm çok acaipti neyseki kurtuldum o işten şimdi müşteri veya sarıştan kurtuldum allahtan acaba şimdiki işimden girebilseydim kim gelmesin die dua ederdim acaba
efendi
01-02-2009, 02:15 PM
iş yerinden girenlenler sıkılanlar buraya...
iş yerinden giren ülenler sıkılanlar buraya...
iş yerinden giren hülenler sıkılanlar buraya...
mathegothic
02-02-2009, 12:08 AM
iş yerinden girenlenler sıkılanlar buraya...
iş yerinden giren ülenler sıkılanlar buraya...
iş yerinden giren hülenler sıkılanlar buraya...
iş yerinden giren nenler sıkılanlar buraya:razz:
bruce
04-02-2009, 03:14 PM
hiç dikkat etmemişim yanlış yazmışım hiçte kaçırmassınız böyle şeyleri bari nerden düzeltecegimide söleyin faydanız olsun dimi....
mathegothic
04-02-2009, 06:14 PM
:) biz seni her halinle seviyoz burusum...düzeltmeye gerek yok..
bruce
06-02-2009, 12:47 PM
teşekkür ederim mathemde biri infosuna uygun davranmamışta o yüzden söyledim nereden düzeltilcegini biliyosanız söyleyin diye yoksa yanlış yazmanın bi sakıncası yok yeterki türkçeyi katletmeyelim değilmi...
mathegothic
06-02-2009, 06:39 PM
forum moderatörü düzeltebilir kanımca...
efendi
07-02-2009, 01:28 AM
yeterki türkçeyi katletmeyelim değilmi...
Hata bulmak amaçlı değildi. Muhabbetine yazdım.
efendi
07-02-2009, 01:31 AM
+İnfoma aykırı davrandığımı yazmışsın.Hatası düzeltilen ben değilim.Sensin! Uşak olacak başka birileri =)
+http://www.isketchforum.net/search.php?searchid=349791
bruce
09-02-2009, 07:51 AM
haklısın hatamı düzeltecek başka uşaklar bulmam lazım kusura bakma Efendi!...
Eceli
09-02-2009, 08:16 AM
ne hatası bruce hangi ara hata yaptın sen hiç denk gelmedim de benn :))
bruce
09-02-2009, 08:20 AM
ne hatası bruce hangi ara hata yaptın sen hiç denk gelmedim de benn :))
her insan hata yapar aslında ben az yapmaya çalışıyorum benim açmış olduğum konunun isminin yazılışında bi hata yapmışım onuda düzeltmenin yollarını arıyorum şuan ama pek önemli olmadığı için fazla uğraşmıyorum anlayan anlıyor zaten..
Eceli
09-02-2009, 08:26 AM
hahahah ben anlamadım anlatsana :PP
bruce
09-02-2009, 08:30 AM
hahahah ben anlamadım anlatsana :PP
bak konu başlığında işyerinden girenler yerine yanlışlıkla girenlenler yazmışım yani aslında farkedilmiyor ama yanlış yanlıştır dedim ya anca muhabbet olarak söylenebilcek bi konu fakat düzeltilmesi için mesaj attım :)
Eceli
09-02-2009, 08:31 AM
:)))beceriksiz seniii :))
bruce
09-02-2009, 08:35 AM
aslında oyunda hızlı yazmaktan kaynaklanan bir hata ben yine suçu oyuna atacam :)) ya bu arada bugün bitermi diye düşünüyorum geç çıkarım heralde...bide şu mailim açılsaydıda buralarda sürünmeseydim.
efendi
09-02-2009, 02:06 PM
Ne demek rica ederim.Anlayışlı insana laf anlatmak güzel birşey.
bruce
10-02-2009, 09:34 AM
iş yerinde sıkılanlar yeni bir uygulama başlatıyorum buraya her gün bir fıkra atacağım güne mutlu başlamak için :)
Olayın kahramanları, iki üniversite öğrencisi. Koyu muhabbetin düğümlendiği durumlardan birinde, bu iki kafadar bir iddiaya girer.
Delikanlılardan biri, odanın tavanında asili olan ampulü ağzına tamamen
sığdırabileceğini iddia eder.
Evet, yanlış okumadınız, bildiğiniz 100 mumluk ampulü... Ve sığdırır da.
Ancak bir sorun vardır. Ampulü ağzından geri çıkaramamaktadır. Arkadaşı hayret eder bu nasıl is diye, o da evdeki başka bir ampulü ağzına sokar ve tabii ki o da çıkaramaz.
Bunun üzerine iki kafadar hastanenin yolunu tutmaya karar verirler. Ağızlarında ampul olduğu halde bir
taksiye atlarlar. Konuşma zorluğu çekerek güya taksiciye dertlerini anlatırlar. Taksici bir taraftan gülme krizi geçirirken bir taraftan da "nasıl olur abi ya, uğraşsanız çıkar, bir asilin suna, şaka mı yapıyonuz ?" diye söylenmektedir.
Neyse akşamın bir yarısında acile gelirler. Taksici ayrılır. Doktorlar çocukları beklemeleri için bir odaya alır.
Veeee, aradan 15 dakika geçmeden taksici kapıda görünür; tabii ağzında bir ampulle. Amcam çocuklara
inanmamış, açık olan bir marketten ampul almış ve denemiştir !!
Simdi anladınız mı Ampul Partisi'nin Türkiye’de nasıl iktidara geldini?
Thyia
10-02-2009, 09:40 AM
güzelmiş :))))
Thyia
10-02-2009, 09:42 AM
Bir gün bir bilim adami yilbasi nedeniyle hastaneleri gezip akillanan delileri salmaya karar vermis. Bir sürü hastaneyi gezmis fakat hic akillandigina kanaat getirilen deliye rastlamamis.
En sonunda bir hastaneye gitmis birde bakmis ki bütün deliler zipliyor hemen onlarla ilgilenen doktorlara sormus:
-"Bunlar neden böyle zipliyorlar?"
-"Bunlar kendilerini misir patlagi zannediyorlar." demis
Birde bakmislar ki bir tanesi ziplamadan yatagin üzerinde sabit bir sekilde duruyormus. Hemen ona yaklasarak sormus.
-"Sen neden ziplamiyorsun?"
-"Ben tavaya yapistim..." :DD
bruce
10-02-2009, 09:58 AM
:)) az önceki hikayenin altında sizde güne mutlu başlamak için bir fıkrada siz yazın diyecektim unutmusun sen yazmıssın thyia sagol günün yarısı bitti dayan akşama az kaldı :)) umarım iyi geçiodur...
Thyia
11-02-2009, 07:23 AM
:)) az önceki hikayenin altında sizde güne mutlu başlamak için bir fıkrada siz yazın diyecektim unutmusun sen yazmıssın thyia sagol günün yarısı bitti dayan akşama az kaldı :)) umarım iyi geçiodur...
Sağol Bruce, dün fena değildi inşallah bugün iyi geçer :)
fıkra'ya devam :P
bruce
11-02-2009, 01:17 PM
bugun kafamı kaşıyacak vaktim olmadıgından günün fıkrasını gönderemedim bugun sizden bekliyorumm ara sıra takip etmeye çalışacam hepinize iyi çalışmalar :))....
bruce
11-02-2009, 02:49 PM
bugun gec oldu ama beni az da olsa gülümseten şu fıkrayı paylaşım dedim günün şu son iş saatlerine girerken
Ormanda dolaşan 2 avcıdan biri birden bire yere düşer. Arkadaşı, düşen adamın nefes almadığını ve gözlerinin ferinin söndüğünü görür.
Bunun üzerine telefonla acil yardımı arar. “;Arkadaşım öldü, ne yapabilirim”; diye sorar.
Telefondaki ses yanıtlar: “;sakin olun. Size yardım edebilirim. Ama önce arkadaşınızın ölüp ölmediğinden emin olalım.”;
Telefonda bir süre sessizlik olur ve bir silah sesi işitilir.
Avcı telefonu tekrar eline alır ve şöyle der: “;Evet, tamam. Şimdi ne yapacağım?”;
bruce
12-02-2009, 06:18 AM
günaydın herkese hayırlı işler gününüzün mutlu geçmesi dileğiyle...
Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.
Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der
temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der
azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten...
Elif.
12-02-2009, 07:40 AM
Evet Bruce sayende güne güzel başladım...GÜLEREK :)))
çok hoş..Ayrıca seni burda görebilmek de güzel...
bruce
12-02-2009, 08:35 AM
Evet Bruce sayende güne güzel başladım...GÜLEREK :)))
çok hoş..Ayrıca seni burda görebilmek de güzel...
teşekkür ederim oyuna giremesemde buraya girebiliyorum fakat burdada günlerim sayılı bende işten arta kalan zamanlarda bakmaya çalışıyorum sizleri görünce mutlu oluyorum
Thyia
12-02-2009, 09:17 AM
Temel'in abisi çok çapkınmış, her gün bir kızı babasının arabası ile dağa götürürmüş. Temel ise dağda ne yaptıklarını hep merak edermiş.
Bir gün temel arabanın bagajına binip onlarla beraber dağa çıkmışlar. Araba durunca Temel bagajdan inip abisi ile kızı izlemeye başlamış.
Abisi kızın omzuna elini uzatmış:
- "Evet mi? hayır mı?"
demiş. Kız kızgın bir şekilde:
- "Hayır"
demiş. Abisi:
- "İn aşağıya yayan gel"
demiş. Temel bir şey anlamamış ertesi gün yine arabanın bagajına binmiş.
Olay yine aynı abisi kıza evetmi hayır mı diye soruyor kız yine hayır diyor. Abisi
- "İn aşağıya yayan gel"
diyor.
Temel bunun üzerine:
- "Çapkınlık herhalde böyle birşey"
deyip eve gider ve merdivenin altından üç tekerlekli bisikletini çıkarır mahalleden bir kız çocuğunuda arkasına bindirir ıkına mıkına dağın tepesine gelirler.
Temel soluk soluğa elini kızın omzuna koyar ve sorar:
- "Evet mi hayır mı?"
Kızda ne bilsin garibim
- "Evet"
der. Temel bir müddet düşünür ve cevabını verir:
- "İyi sen bisikleti al ben yayan geliyorum." :smile::smile:
bruce
12-02-2009, 09:27 AM
güzeldi saol :)
MisCha
12-02-2009, 12:28 PM
Tık Tık : )
İş yerinden girmemek umarım engel değildir bu başlığa yazmama ?
Bu günlerde bir sarışın çizme merakı sardı beni ( Daha doğrusu çizemiyorum ama amuda kalkıp falan bakınca orda bi yerde bir sarışın görülebiliyor :P )
O sebeple Sizle paylaşmak istedim bu fıkrayı..
Delikanli ucakta guzel bir sarisinin yanina düşmÜs.Hemen sarkmis sarisina;
'Yanyana otururken muhabbet edilirse seyahat cok kisa surer,hadi konusalim ' demis.
Sarisin okudugu kitabi yavasca kapatarak
'Ne uzerine konusmak istersin'?
Delikanli
'Valla bilmemki ...mesela nukleer enerjiye ne dersin?'
Sarisin;
'Enteresan bir konu, olabilir , ama once sana bir soru sorayim... At inek ve geyik ayni seyi yerler.. yani ot... ama
cikartirlarken geyik kucuk parcalar halinde, inek lappadanak parcalar halinde, at da pismaniye toplari gibi cikartir. Neden oldugunu biliyor musun ?'
Delikanli ;
'valla en ufak bir fikrim yok'
Bunun uzerine sarisin;
daha bi boktan anlamazken nukleer enerjiyi nasil tartisabilecegini zannediyorsun ?'
:smile:
bruce
12-02-2009, 01:06 PM
iş yerinden girmemek elbette engel deil amacımız işyerinden girenlerinde evden girenler gibi sıkılmaması en azından yoğun iş arasında az olsa bakabilmek herkese açığız fıkra için teşekkürler..devamını beklerizzz...
mathegothic
12-02-2009, 02:19 PM
Tık Tık : )
İş yerinden girmemek umarım engel değildir bu başlığa yazmama ?
Bu günlerde bir sarışın çizme merakı sardı beni ( Daha doğrusu çizemiyorum ama amuda kalkıp falan bakınca orda bi yerde bir sarışın görülebiliyor :P )
O sebeple Sizle paylaşmak istedim bu fıkrayı..
Delikanli ucakta guzel bir sarisinin yanina düşmÜs.Hemen sarkmis sarisina;
'Yanyana otururken muhabbet edilirse seyahat cok kisa surer,hadi konusalim ' demis.
Sarisin okudugu kitabi yavasca kapatarak
'Ne uzerine konusmak istersin'?
Delikanli
'Valla bilmemki ...mesela nukleer enerjiye ne dersin?'
Sarisin;
'Enteresan bir konu, olabilir , ama once sana bir soru sorayim... At inek ve geyik ayni seyi yerler.. yani ot... ama
cikartirlarken geyik kucuk parcalar halinde, inek lappadanak parcalar halinde, at da pismaniye toplari gibi cikartir. Neden oldugunu biliyor musun ?'
Delikanli ;
'valla en ufak bir fikrim yok'
Bunun uzerine sarisin;
daha bi boktan anlamazken nukleer enerjiyi nasil tartisabilecegini zannediyorsun ?'
mişacımm:D:DDharika bi fıkra cidden çok beğendim:D
MisCha
12-02-2009, 03:49 PM
mişacımm:D:DDharika bi fıkra cidden çok beğendim:D
Teşekkür ederim ablacım..:embarrassed:
O tamamen Senin harikalığın...
bruce
12-02-2009, 07:43 PM
saat 22.00 oldu hala işyerindeyim tamda konusunu açmışım ben ya
bruce
13-02-2009, 08:19 AM
herkese günaydın öncelikle kolay gelsin diyorum ben dahil.bugun fıkra aklıma gelmedi ama gezinirken güzel bir yazı okudum aşk ile ilgili onu paylaşayım dedim bence doğru bir tespitte bulunmuşlar bakalım beğenecekmisiniz
Aşk - Fıstık , Evlilik - Burmalı Kadayıf
Aşk nedir dedi gurme olan bir müşterim, bende Antep fıstığıdır dedim. Şaşırdı açıklamamı istedi. Aşkın ta kendisidir Antep fistiği dedim.
Kabugu çok serttir, dişini kırar, çok acıtır. Azıcıkta açıktır bir tarafı, gizem her zaman önemlidir derler içindekinin tamamını göstermez sana. merak edersin.
İçinin tadı çok güzeldir, ne kadar yersen ye hemen bir tane daha istersin. Fıstığın tadının sende oluşturduğu duygular hic bitmesin istersin.
Tuzsuz fıstık özünde yanında hiç birşey istemez. Patlayana kadar pes peşe yiyebilirsin. İnsanlar patlamasın diye tuz ilavesi akla gelmiştir.
insan tuzlu birşeyi fazla tüketemeyip bir yerden sonra kesilir. Bunu görünce öyle birşey olsun ki hem fıstığın lezzeti artsın hemde tüketme sınırı olsun demişler. Kavrulmuş Tuzlu Fıstık icad olunmuş.
Kavrulmuş fıstığın içi suyunu kaybettiği için çok daha yoğun olur, tıpkı minyon tipli kızların daha iyi sevgili ve anne olması gibi.
Fıstığın içi ufaldiği için hem daha fazla fıstık tüketirsin hemde aldığın zevk kat be kat artar. Tuz ise çok abartman durumunda güvenlik sibobudur.
Sonra ben bir soru sordum? Evlilik nedir? peki dedim. Nedir? dedi müşterim. Evlilik Burmalı Kadayıftır dedim. Bu sefer şaşırmadı.
Evlilik gibidir Burmalı Kadayıf, Antep fıstığının varlığını yücelten, en yüksek noktadır. Mükemmellik sınıdırır. Eğer günün birinde Burmalı kadayıftan daha lezzetli fıstıklı tatlı icad edilirse adını "mükemmel" koymamız lazım bence.
Fıstık en rahat tüketildiği formattadır. Kabuğu çıkarılmıştır, tuzsuzdur, piştiği için suyunuda kaybetmiştir. Üstüne üstlük tadını aynen bir kadının guzel bir makyaj yapmasi gibi daha da katlayan, sade yağ (ruj) ve kıvam (parfum, kiyafet) barındırır.
Erkek ailesini koruyup sarmalar ve aileye her zaman şekil verir. İşte kadayıf ta burda erkeği temsil eder. Bir tepsi burmalı kadayıf düşünün bunun tamamına aile diyorum ben.
Burmalı kadayıfın orta kısmı en guzel kısmıdır. Bu kısım ise bence çocuktur. Fıstığın ve kadayıfın birlikteliğinin son noktasıdır çünkü.
saygılar....bruce
Thyia
13-02-2009, 09:02 AM
^^ Gerçekten güzelmiş :)
bruce
13-02-2009, 09:21 AM
bu aralar bir tarifini yapamadığım haller içindeyim havalarda güzel bahar havası gibi ondan olsa gerek bu yazıyı okuyunca göndermek istedim neyse hafta sonuda geldi fakat toplantılarla gececek gibi görünüyor... bugun çiz bakalıma girebilirmi diye bi denedim bilgisayarı girdim yasaklı değil site neyse misafir kullanıcı olarak bağlandım oynayım dedimm ama orda iki dakikakadan fazla kalan verem olur bu kadar kötü olur birincisi ben girdim bi çizemedim benden sonra gelenler çizdi bekleki bana sıra gelsin ikincisi kalemi berbat çizdikten sonra gelior üçüncüsü ve en önemlisi çizen yok adamlar sanki çarkıfelekte harflari tek tek yazıyolar sonrada bi bakıyorum bütün oda biliyor :)) misafir oldugun için uyarı ve yazılanları göremiyorum bence isketchin kıymetini bilelim her ne kadar tartışmanın bootların meraklıların aşkın ihtirasın entrikanın oldugu bi yer olsada en azından güzel oyuncuların oldugu yerde oynamak zevk veriyor insana bak ya canım çekti akşam olsada eve gidip birazcık oynasam çiz bakalımdan hayır yok zaten bi daha girersem iki olsun .....:))
Thyia
13-02-2009, 09:37 AM
bu aralar bir tarifini yapamadığım haller içindeyim havalarda güzel bahar havası gibi ondan olsa gerek bu yazıyı okuyunca göndermek istedim neyse hafta sonuda geldi fakat toplantılarla gececek gibi görünüyor... bugun çiz bakalıma girebilirmi diye bi denedim bilgisayarı girdim yasaklı değil site neyse misafir kullanıcı olarak bağlandım oynayım dedimm ama orda iki dakikakadan fazla kalan verem olur bu kadar kötü olur birincisi ben girdim bi çizemedim benden sonra gelenler çizdi bekleki bana sıra gelsin ikincisi kalemi berbat çizdikten sonra gelior üçüncüsü ve en önemlisi çizen yok adamlar sanki çarkıfelekte harflari tek tek yazıyolar sonrada bi bakıyorum bütün oda biliyor :)) misafir oldugun için uyarı ve yazılanları göremiyorum bence isketchin kıymetini bilelim her ne kadar tartışmanın bootların meraklıların aşkın ihtirasın entrikanın oldugu bi yer olsada en azından güzel oyuncuların oldugu yerde oynamak zevk veriyor insana bak ya canım çekti akşam olsada eve gidip birazcık oynasam çiz bakalımdan hayır yok zaten bi daha girersem iki olsun .....:))
Geçenlerde bir gün oyunda problem vardı giremiyordum, bende çiz bakalım'a gireyim dedim.. Hay demez olaydım :D çizeyim dedim uyardılar,tahmin yapıyorum yine uyarıyorlar bi baktım atıldım :D cok uyuz bişey...
İsketch'in değerini bilelim, bilmeyenleri bilgilendirelim :P
bruce
13-02-2009, 09:39 AM
bence isketchi bilmeyenleri bilgilendirmeyelim bari onların başını yakmayalım bizimki yandı yanacagı kadar bırakalım onlar huzurlu hayatlarına devam etsinler bence.:)
enemy
14-02-2009, 09:33 AM
is yogunlugunun azaldıgı su gunlerde benim de canım ufaktan sıkılmaya basladı.siteyi biraz kurcaladımda bazı kullanıcılar cizdikleri resimleri profillerinde sergiliyorlar,nasıl yapıldıgı hakkında fikri olan var mıdır?hic degilse bos vaktimizi severek yaptıgımız birseyle degerlendirmis oluruz...
Thyia
14-02-2009, 10:00 AM
Temel Çımacı olmuş, ilk kez yurt dışına gitmişti.
Gemi Liverpool Limanı'na yanaşırken, Temel iskeledeki İngiliz'e bağırdı: - Tut şu halatı! İngiliz anlamadı bir şey.. Temel yine bağırdı: - Tut şu halatı! İngiliz'de gene hareket yok.. Temel ortaokuldaki ingilizcesi ile bağırdı: - Do you speak English? - "Yes.. Yes.." dedi İngiliz; Temel öfkeyle bağırdı: - O zaman tut şu halatı..! :DD
mathegothic
14-02-2009, 12:00 PM
Temel Çımacı olmuş, ilk kez yurt dışına gitmişti.
Gemi Liverpool Limanı'na yanaşırken, Temel iskeledeki İngiliz'e bağırdı: - Tut şu halatı! İngiliz anlamadı bir şey.. Temel yine bağırdı: - Tut şu halatı! İngiliz'de gene hareket yok.. Temel ortaokuldaki ingilizcesi ile bağırdı: - Do you speak English? - "Yes.. Yes.." dedi İngiliz; Temel öfkeyle bağırdı: - O zaman tut şu halatı..! :DD
:smile::smile: çok gozelmiş tüyam eline sağlık:D:D:D
mathegothic
14-02-2009, 12:03 PM
bu arada regular olmuşum:D:D
MisCha
15-02-2009, 01:17 PM
bu arada regular olmuşum:D:D
Tebrik ederim ablacım :))
İnşaallah Royal Member de olursun =))
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/15/1985.gif
Pacharel
15-02-2009, 05:35 PM
Mart ayıdır ve evin yakışıklı abisi keyifle ayna karşısında kendine çeki düzen verirken ufak kardeşide bunu izlemektedir.Merakla sorar küçük kardeş'' Abi...Abi nereye gidiyorsunuz abi..''
-sevismeye gidiyoruz tabi ki olm
-bende gelebilir miyim abi ha...ne olur ama ne olur
-olmaz sen daha küçüksün gelemezsin
Tam bu esnada konuşmaya tanık olan baba girer devreye''kardeşinide götür bu akşam.Onunda yaşı gelmek üzere ögrenmesi lazım'' der.Evin abisi offlaya puflaya ufaklığıda yanına alıp çıkar sokağa.Mahallenin diğer delikanlılarıyla buluşup dam tepelerinde başlarlar miyavlamaya... ''meeeooooowww.....mauuuvvv.....uuuuvvvvvv....meao oouuvvv..''bizim ufaklıkta miyavlar onlarla birlikte''miivvvv...miiiiiiivvv..''Aradan bir saat geçmiştir fakat ortalıkta hiç dişi kedi yoktur.Bunlar başka dama gidip devam ederler''maauuuuvvv...meeoooovvv...miiv..miv....ma aouuuuuuvvvvv...uuvvvv''
3 saat geçmistir ve hala daha dişi kediler yoktur ortalıkta.
Ufaklık abisine dönerek''Abi be bu sevişme işi beni çok sarmadı. ben hani çok çok bir yarım saat daha sevişir dönerim eve''
bruce
16-02-2009, 07:34 AM
günaydın herkese haftanın ilk iş gününde herkese hayırlı işler diliyorum hafta sonu bakamadım şimdi okuyabildim pacha ve thyia şimdi okudum teşekkürler fıkralar için özellikle thyia çok güldüm saol tekrar
Temel ile cemal birlikte sinemaya gitmişler...Filmdeki bir at yarışı sahnesine kadar, hiç seslerini çıkarmamışlar...Tam yarış başladığında Temel,Cemale dönmüş.-Uşağum,gel seninle bir bahse girelim Benderim ki beş numaralı at kazanacaktır...Cemal-(peki),demiş ve iddayı kaybetmiş.Film bitip,dışarı çıktıklarında Temel bir itrafta bulunmuş:-Ula uşak,ben sana bir oyuyn oynamışim...Daha önce bu filmi gördüğümden,beş numaralı atın kazanacağını biliyordum...Cemal,pek şaşkın bir halde cevap vermiş:-Uşağum,benimde bu filmi ikinci kez görüşümdür...Ama ben nereden bileyim iki defa aynı atın kazanacağını
hepinize iyi günler
Thyia
16-02-2009, 07:38 AM
:smile::smile: çok gozelmiş tüyam eline sağlık:D:D:D
Sağol Mathecimmm :) Regular olmuşsun tebrikler cnm :)
Thyia
16-02-2009, 07:41 AM
Mart ayıdır ve evin yakışıklı abisi keyifle ayna karşısında kendine çeki düzen verirken ufak kardeşide bunu izlemektedir.Merakla sorar küçük kardeş'' Abi...Abi nereye gidiyorsunuz abi..''
-sevismeye gidiyoruz tabi ki olm
-bende gelebilir miyim abi ha...ne olur ama ne olur
-olmaz sen daha küçüksün gelemezsin
Tam bu esnada konuşmaya tanık olan baba girer devreye''kardeşinide götür bu akşam.Onunda yaşı gelmek üzere ögrenmesi lazım'' der.Evin abisi offlaya puflaya ufaklığıda yanına alıp çıkar sokağa.Mahallenin diğer delikanlılarıyla buluşup dam tepelerinde başlarlar miyavlamaya... ''meeeooooowww.....mauuuvvv.....uuuuvvvvvv....meao oouuvvv..''bizim ufaklıkta miyavlar onlarla birlikte''miivvvv...miiiiiiivvv..''Aradan bir saat geçmiştir fakat ortalıkta hiç dişi kedi yoktur.Bunlar başka dama gidip devam ederler''maauuuuvvv...meeoooovvv...miiv..miv....ma aouuuuuuvvvvv...uuvvvv''
3 saat geçmistir ve hala daha dişi kediler yoktur ortalıkta.
Ufaklık abisine dönerek''Abi be bu sevişme işi beni çok sarmadı. ben hani çok çok bir yarım saat daha sevişir dönerim eve''
:smile::smile::smile:
Thyia
16-02-2009, 07:47 AM
günaydın herkese haftanın ilk iş gününde herkese hayırlı işler diliyorum hafta sonu bakamadım şimdi okuyabildim pacha ve thyia şimdi okudum teşekkürler fıkralar için özellikle thyia çok güldüm saol tekrar
Rica ederim Bruce sende sağol :)
Evet hafta başı özellikle bu günden nefret ederim Pazartesi :/ isminde bile bi uyuzluk var :P neysee herkese iyi haftalar bol kazançlar dilerim...
bruce
16-02-2009, 08:09 AM
valla thyia ben,im işimin tek iyi yanı pazartesi sendromu olmamasıdır her gün aynı bizim için hatta günleri bile unutuyorum ne zaman tatil ne zaman iş olacagı belli deil çarşambada izin olur pazarda :)) o yönden şanslıyım pazartesi olmuş cuma olmuş farketmiyorr onun için sizin sendromunuzu paylaşabilirim
Pembe-Turtle
16-02-2009, 08:12 AM
Hidayet ölünce cennetin kapisinda kuyruga girer.
Hemen önünde bekleyen adam pederdir. Kapida bir melek beklemektedir.
Melek pedere sorar:
Hiç günahın var mı peder ?
Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim.
Karıma ve çocuklarima sadik kaldim.Insanlara ve hayvanlara hep yardim
ettim.
Melek :
Çok iyi, bunları biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüş anahtarı der.
ve sonra Hidayet'e döner.
Senin hiç günahın var mı?
Hidayet:
Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım.
Tanrıya dua etmedim açikçasi,inancim da zayifti ve bir günahim vardi..
çok sert ve hızlı otobüs kullanirdim
Melek Hidayet'e döner ve bunu da biliyoruz..
Çok iyi al sana cennetin altın anahtarı..
Peder bu olaya çok sinirlenir:
Ben hayatımı tanrıya adadım siz de gidip bu adamı cennette benden üstün
tutuyorsunuz,haksızlık değil mi ?!!
Melek gülerek:
Oglum sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Hidayet otobüs kullanirken
herkes dua ediyordu. SKOR farkli yani! =))
bruce
16-02-2009, 08:29 AM
eline sağlık sağol pembe :)) hergün bekleriz iyice ilerlettik bu işi umarım katılım dahada fazla olacaktır ilerde kolay gelsin amaç çalışmaktan sıkılanların günlerinin iyi geçmesi :)
Okula yeni gelen din hocasi sinifta ogrencilere:
"sizleri tanimak istiyorum "demis.
"mesela oglum ,senin adin ne?" Faith_hadi bir Fatiha oku dinleyelim"
Ogrenci okuduktan sonra hoca donmus"kizim senin adin ne?_Kevser hocam_
sende bi Kevser suresi oku"ogrenci okumus;
Hoca koseye sinen diger ogrenciye sormus"oglum senin adin ne?"
Hocam,benim adim Yasin ama arkadaslar bana"Subhaneke "derler...:biggrin::biggrin:
Elif.
16-02-2009, 08:47 AM
Arkadaşlar sayenizde güne gülerek başlıyorum..:)))) çok hoştu hepsi de..Aklıma gelirse ben de sizinle paylaşırım..:)
bruce
16-02-2009, 09:00 AM
Okula yeni gelen din hocasi sinifta ogrencilere:
"sizinleri tanimak istiyorum "demis.
"mesela oglum ,senin adin ne?" Faith_hadi bir Fatiha oku dinleyelim"
Ogrenci okuduktan sonra hoca donmus"kizim senin adin ne?_Kevser hocam_
sende bi Kevser suresi oku"ogrenci okumus;
Hoca koseye sinen diger ogrenciye sormus"oglum senin adin ne?"
Hocam,benim adim Yasin ama arkadaslar bana"Subhaneke "derler...:biggrin::biggrin:
sevgili üzüm senide burada görmekten mutlu olduk fıkra gercekten güzeldii sagol :) tuttum ya anlatacam herkese :)) tekrar sagol eline saglık
MisCha
16-02-2009, 12:03 PM
Sevgili Güzin Abla,
Harika bir hayatım oldu.
Çok iyi ebeveynlere, eş'e ve çocuklara, çok iyi bir eğitime sahibim. Ancak çok sevdiğim ve başarılı olduğum işimden emekli oldum.
Emekliliğimde, her zaman en büyük hobim olan ama fazla zaman ayıramadığım balık tutmaya daha çok vakit ayırmaya başladım.
Küçük bir kayık satın aldım. Ancak karım balıkçılığı sevmediği için tek başıma balık avlıyordum.
Derken bir gün balıkçılık malzemeleri satan dükkanda biri ile tanıştım. O da balık avlamayı çok seviyordu. Çok iyi arkadaş olduk. Zamanımızın büyük bir bölümünü beraber balık avlayarak geçirdik.
Derken bir gün, hayatımdaki en büyük balığı yakaladım. Aradan bir iki dakika geçmişti ki arkadaşım da bir benzerini yakaladı. Bu büyük günü ölümsüzleştirmek için bu iki balığı da arkadaşıma verip fotoğrafını çektim.
Belki karım da heveslenir diye bu fotoğrafı karıma gösterdiğimde kayığı satmamı ve balıkçılığı bırakmamı istedi. Neden böyle yaptığını anlamıyorum.
Benim iyi zaman geçirmem onu niye rahatsız etsin ki?
Sevgili Güzin abla,
Şimdi ben ne yapmalıyım? Karımın dediği gibi kayığı satıp evde mi oturayım, yoksa arkadaşım ile balık tutmaya devam mı edeyim?
Karıma gösterdiğim fotoğrafı, size de ekte gönderiyorum...
Saygılarımla,
Mustafa Bahtıkara
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/16/1306.jpg
Güzin abla'nın cevabı;
Evladım Mustafa,
Aptallık etme, balık tutmaya devam et!!:biggrin:
bruce
16-02-2009, 12:07 PM
mischa çok güldüm ya sağol eline sağlık :)) bugun süper şeyler yakaladık çok güldük kendi adıma söleyim hepinizin ellerine sağlık devam devamm :))
bruce
16-02-2009, 02:46 PM
sakın böyle bir sazanlık yapmayın :))
Otobüsle giderken, Bolu Dağı'nda verilen molada hemen tuvalete koşturdu.
Korkunç sıkışmıştı. Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı...
Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses "merhaba" dedi.
Adam şaşkın "Merhaba" diye cevap verdi.
Ses devam etti: "Nasılsın?"
İlk defa başına böyle bir şey geliyordu...
Yine şaşkın şaşkın yanıtladı: "Sağ ol, iyiyim. sen nasılsın?"
Ses sordu: "Ne yapıyorsun?"
Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu. Düşündü ve yanıtladı: "Ben" dedi "İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?"
Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi.
"Hayatım, telefonu kapatıyorum.Yandaki tuvalette bir gerizekalı var. Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor. Ben seni sonra ararım..."
Elif.
16-02-2009, 03:36 PM
eheheh güzelmiş :)delii :P
bruce
16-02-2009, 03:56 PM
bugunun son çalışma dakikalarına girmiş bulunmaktayız herkese iyi akşamlar yarın yine aynı yerde güne mutlu başlamak için bekliyorum sağlıcakla kalın....
Elif.
16-02-2009, 04:01 PM
:)) umarızz..
bruce
16-02-2009, 04:09 PM
um um :))
Pembe-Turtle
17-02-2009, 09:43 AM
Kadının biri 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Amaliyat masasındayken ölüme yakın birden bir hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor; Benim saatim geldi mi?
Azrail cevap veriyor; Hayır senin 43 sene 2 ay ve de 8 günün var. Hanım narkozdan uyanır uyanmaz estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdirtiyor, dudaklarını doldurtuyor ve de göğüslerini düzelttiriyor; Kısacası yeniden doğmuş gibi uzunca bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi o kadar amaliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki ambulans çarpıp ölüyor.
Öbür tarafta azraile soruyor; 40 seneden daha fazla yaşayacağımı sanıyordum neden o zaman o ambulansın bana çarpmasını sağlayıp, beni öldürdün ?
Azrail cevap veriyor; KIZ ALLAH CANINI ALMASIN BEN SENİ TANIYAMADIM YA
bruce
17-02-2009, 09:57 AM
:) eline sağlık pembe teşekkürler bu arada ufak bir not düşmek istiyorum iş yerimdeki sistem hatası düzeltildiginden burdan girdigim her site merkeze gidicek artık bu yüzden fazla giremicem arada bir bakayımki dikkat çekmesin onun için burası size emanet ben arada gelip ugrarım hepiniz kendinize iyi bakın artık paylaşımlarınızı burdan okumaya çalışacağım okuyamadıgımı akşam eve gittikten sonra bakarım ama dediigm gibi SİZ GÜNE MUTLU BAŞLAMAK İÇİN BURAYI UNUTMAYIN hepinize iyi ve mutlu günler......bruce
Elif.
17-02-2009, 10:47 AM
Pembişim çok güzeldi :)) Valla buraya girene kadar acaip sinirlerim bozuktu şimdi daha iyiyim..ama işe dönmem gerek :/ görüşürüz, arada bakıcam bende..
gloomy
17-02-2009, 07:20 PM
Yaşlı kadın geminin güvertesinde denizi seyrediyormuş.Hava çok rüzgarlıymış ve şapkasını uçmasın diye iki eliyle sıkı sıkı tutuyormuş.Derken bir genç yaklaşmış:Hanımefendi,kabalık etmek istemem ama rüzgardan eteğinizin havalandığını bilmeniz gerek diye düşündüm... demiş.Yaşlı kadın'Ne yapabilirim,bu şapkayı iki elimle ancak tutabiliyorum,yoksa bırakayım uçsun mu?'demiş.Ama hanımefendi ben demek istedim ki eteğiniz havalandıkça bazı yerleriniz görünüyor!!!Teyzemiz adama şöyle bir bakmış ve gülümsemiş:'Evladım...Eteğimin altından görünen 85 senelik ama ben bu şapkayı daha dün aldım!!!':)
Elif.
18-02-2009, 06:41 AM
DURSUN YAKINMIS: Ula Temel artik yaşlanduk. Ayaklarum,kollarum, başum anlayacağun her tarafım ağriyi. Buyaşlilik ne kötü bişeydur.E sen nasilsun bakalum?Temel memnun:Eyiyum eyiyum.Anamdan doğduğum ilk günkügibiyum. Başumda saçum yok.Ağzumda dişum yok.Altuma miçayrum haberum yok. :D
bruce
18-02-2009, 07:18 AM
herkese günaydın paylaşımlar için teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için sağolun umarım güne mutlu başlar aynı şekilde bitirirsiniz....
Fransız, İngiliz, Alman, Rus, İranlı, Hollandalı bir de bizim Türk
Barda hem içip hemde sohbet ederken sıra gelmiş memleketlerini övmeye.
İngiliz “arkadaşlar” demiş :
Bizim biramız çok meşhurdur. Harika biralar üretiriz içmeye doyamazsınız.
Fransız “bizim kızlarımız meşhurdur” demiş. Öpmeye kıyamazsınız.
Alman içini çekip “hey gidi memleketim” demiş :
Biz öyle arabalar üretiriz ki, binmeye kıyamazsınız.
Hollandalı atılıp ” evlerimiz ” demiş :
Bizim, dünya şirini evlerimiz meşhurdur.
Rus ” bizim övüncümüz KGB’dir ” demiş :
Dünyanın bir ucunda sinek havalansa haberdardır !…
İranlı ” bizim halılarımız yumuşacık ve çok meşhurdur ” demiş :
Sonra hepsi birden, suskun oturan Adanalı’ya dönmüşler.
Türk sakin ama gülerek ” bizim delikanlılarımız meşhurdur ” demiş :
Öyle ki.. Alır Fransızın kızını, içer İngilizin birasını, atar Almanın arabasına. Götürür Hollandalının evine, yatırır İran halısının üzerine…
Değil kocasının, KGB’nin bile ruhu duymaz !….
gloomy
18-02-2009, 11:51 AM
Adam en yoğun saatte berbere girip sorar.
''Ne zaman bana sıra gelir?''Berber,
''İki saat sonra,''der.Adam çıkar gider.
Üç gün sonra aynı adam aynı berbere girip sorar:
''Ne zaman bana sıra gelir?''Berber,
''Bir buçuk saat kadar sonra''der.Adam çıkar gider.
Bir hafta sonra yine aynı manzara:
''Ne zaman bana sıra gelir?Berber:
''En az bir saat''.Adam çıkar gider.Son seferinde berber dayanamaz.
Adamın ardından çırağını gönderir:
''Bak bakalım bu herif nereye gidiyor?''Bir süre sonra çırak döner:
''Adamı izledim usta''.Berber merakla sorar:
''Eee,nereye gidiyor burdan çıkınca?Çırak cevap verir:
SİZİN EVE USTA...:d
bruce
18-02-2009, 11:54 AM
:) teşekkürler
MisCha
18-02-2009, 01:16 PM
Çoban´ın biri dere kenarında koyunlarını otlatıyormuş. Tam o anda, yanına bir Cherokee Jeep yanaşmış. Brioni gömlek, Cerruti ayakkabılar giyen, Ray-Ban gözlüklü ve YSL kravatlı bir sürücü aşağıya inmiş ve çobana sormuş.
-Eğer kaç tane koyunun olduğunu bilirsem bana onlardan bir tanesini verir misin?
Çoban bir adama birde koyunlarına bakmış,
- Tamam
diye cevap vermiş.
Genç adam arabasını park etmiş, telefonunu bilgisayarına bağlamış bir NASA sitesine girmiş, GPS´ini kullanarak yeri taramış, bir database ve logaritma ile doldurulmuş 60 excel tablosunu açmış ve 150 sayfalık bir rapor basmış. Çobana dönmüş,
- Tam olarak 1586 adet koyunun var demiş. Çoban
- Doğru
diye cevap vermiş,
- Koyununu alabilirsin.
Genç adam koyunu almış ve jeep´inin arkasına koymuş. Bu sefer çoban genç adama dönmüş,
- Eğer senin ne iş yaptığını bilirsem koyunumu geri verirmisin?
diye sormuş. Adam,
- Evet neden olmasın
diye yanıtlamış.
- Sen Dünya Bankasi´nda Danışmansın
demiş çoban. Adam sormuş,
- Nasıl oldu da bildin?.
Çoban
- Çok basit
diye cevap vermiş.
- Buraya çağrılmadan geldin, bu bir.. İkincisi benim bildiğim bir şeyi bana söylemek için benden bir koyunumu istedin. Üçüncüsü yaptığın hiçbir şeyden anlamıyorsun çünkü köpeğimi aldın!
bruce
18-02-2009, 02:36 PM
:) sanada teşekkürler mischa bi bakayım dedim işlerin arasında gercekten çok iyi geliyor ellerinize sağlıkkkkkk...
MisCha
18-02-2009, 04:58 PM
Ben teşekkür ederim Bruce sana bu başlık için.. Fıkra anlatasım varmış : ))
İşyerinden giren herkese kolaylıklar..
bruce
18-02-2009, 05:03 PM
Ben teşekkür ederim Bruce sana bu başlık için.. Fıkra anlatasım varmış : ))
İşyerinden giren herkese kolaylıklar..
ben teşekkür ederim zaman ayırıpta bişeyler paylaştıgınız için
bruce
18-02-2009, 05:06 PM
ve fazla mesai yaptıgım şu dakikalarda fıkradan ziyade bi yazı paylaşmak istedim. güne mutlu başladık sizin sayenizde yarında bu şekilde olur umarım herkese iyi akşamlar... sabah kaldıgımız yerden devam etmek ümidiyle herşey gönlünüzce olsun..
Birbirini çok seven bi çift bir gün trafik kazası geçiriler ve yatalak olurlar. Aynı oda da kalmaktadırlar. Erkek olan cam kenarında Kadın oLan ise Duvar kenarındaki yatakta yatmaktadır.Erkek camdan dışarıda olanları anlatarak kadın da bunları dınleyerek gunlerını gecırırler. Erkek kadına dışarıda olanları gun boyu anlatmaktadır , dur duraksız.
-Aşkım şimdi parka 2 sevgili geldi tıpkı ılk tanıstıgımızda gezdıgımız gibi el eleler ve nasıl mesutlar su anda bıle bızım oldugumuz gibi.
-Aşkım Annesi aglayan cocuguna baloncudan 2 tane balon aldı ve cocuk hemen sustu.Ne kadar numaracı su cocuklar.
-Aşkım şu anda yaşlı bi amca ve yaşlı bi teyze bankta oturmus sohbet edıyorlar.Çok tatılar biz de ileride onlar gibi oluruz inşallah.
Erkek bu sekılde dısarıda olanları anlatarak kızın sıkılmamasını saglamaktadır.Aslında oyle oldugunu sanmaktadır. Kız hastalıgının da etkısıyle aksileşmiş hiç birşeyden mutlu olamaz olmuştur.
Zamanla erkeği kıskanır ve ''keşke ben cam kenarında olsaydım ve dısarıda olanları gorebılseydım'' der kendı kendıne sürekli.Artık kesinlikle onun yerınde olmak ıstemektedır.
Bu ikilinin özel bi durumu vardır.Şok geçirmeleri durumunda acil mudahele edılmesı gerekmektedır.Yoksa hasta oracıkta olecektir.Şok anında hastahanedekılerı haberder etmek ıcın 2 sınınde elının altında bir düğme vardır.Bırı soka gırerse dıgerı dugmeye basarak mudahele edılmesını saglayacaktır.
Bir gün yine erkek dısarıda olanları ballandıra ballandıra kıza anlatmaktadır.Kız yine suratı asık olanları kendı ızlemek ıstemektedır ve duvar tarafında oldugu ıcın de cok mutsuzdur. Tam o anda erkek şok geçirir. Kız tam dugmeye basacak durur ve düşünür;
-düğmeye basmasam ne kaybederım kı zaten yatalagız bırbırımıze faydamız yok.uyuyordum derim.Hem o ölürse benı cam kenarına alırlar' diye dusunur ve dugmeye basmaz.
Erkek ölür. Kız ise uyudugunu ve dugmeye basamadıgını cok uzgun oldugunu soyler.Kendisini Sevgilisinin yatagına gecırmelerını onun kokusunu duymak ıstedıgını soyler.Halbuki o dışarıyı ızlemek ıstemektedir.
Hastane personelı kızı erkegın eskı yatagına alacaklardır.Kız dısarıyı ızleyecegı ıcın cok sevınclıdır.Erkek arkadasının olumunu coktan unutmustur bile.
Kızı cam kenarına alırlar ve dışarı cıkarlar.Kız oda da yalnız kalmıştır.Çok heyecanlı bi şekilde dısarıyı gormek ıcın kafasını cama dogru uzatır ve gördükleri karsısında şoka girerek ölür.
Kız camdan baktıgında dısarıda hiç birşey olmadıgını yalnızca KAPKARA BİR DUVAR oldugunu görür.
Erkek arkadası sırf onun canı sıkılmasın dıye kapkara duvara bakarak gunlerce ona hıkayeler anlatır.Sankı dısarıda yasanıyormuscasına bişiler uydurur ve elınden geldıgı kadar kız arkadasını eglendırmeye calısır.Ancak kız arkadası bunun mukafatı olarak erkek arkadasının olumune göz yumar....AŞK BU MUDUR?..
mathegothic
18-02-2009, 06:42 PM
Erkek arkadası sırf onun canı sıkılmasın dıye kapkara duvara bakarak gunlerce ona hıkayeler anlatır.Sankı dısarıda yasanıyormuscasına bişiler uydurur ve elınden geldıgı kadar kız arkadasını eglendırmeye calısır.Ancak kız arkadası bunun mukafatı olarak erkek arkadasının olumune göz yumar....AŞK BU MUDUR?..
:S nalet olsun kızdaki aşk sandığı hissizliğe:cry:
Elif.
19-02-2009, 06:47 AM
Sabah gelir gelmez bu yazıyı okudum..zaten moralim iyi değildi tam olduu..:( bruceeeee bunu telafi edersin umarım :)
bruce
19-02-2009, 09:40 AM
Sabah gelir gelmez bu yazıyı okudum..zaten moralim iyi değildi tam olduu..:( bruceeeee bunu telafi edersin umarım :)
ama ben o yazıyı akşam iş çıkışı yazmıştım :( şimdi izinliyim merak etme telafi ederim :)
Koyde yasayan yasli bir adamin poposunda yara cikmis.
Adam hastaneye gitmis,
Elektrikli lazerle tedavi etmemiz lazim ,ama caniniz cok yanar demisler.
Adam olsun demis,ameliyat baslayinca adam birden gulmeye baslamis.
Ne oldu?diyen doktora,
kac yildir koyume giremeyen elektrik,simdi dotume girdi demis::biggrin::biggrin:
MisCha
19-02-2009, 10:51 AM
Almanya'da Almanlar yaşıyorsa
Sakarya'da sakarlar mı yaşar?
File çorap aldım.
-File niye aldın? Kendine alsaydın ya..
Abi sana Sıla'nın selamı var.
-Hangi Sıla?
-Gayri Safi Milli HaSıla
Taşımasuyla neden değirmen dönmez?
-Çünkü Taşımasu bir japon kızıdır.
-Peki Taşımasu annesinden nasıl su ister?
-Mataramasuko. :biggrin:
Bankacı fil neden hapise girmiş?
-Bankayı hortumladığı için.
Kızın biri kitap okurken ölmüş. Neden?
-Satırbaşına!! gelmiş.
- Fransız ihtilali neye karşı yapılmıştır?
-Sabaha karşı
-Küçük su birikintisine ne denir?
-Sucuk
Yerin kulağı vardır benim de kulağım var..
o zaman ben yer miyim ? Yemem..
Sen o çeteyi tanıyor musun
Hangi çeteyi
Peçeteyi.
Mercedes bile namaz kılmıyor renault clio
John Wayne'in ebesi kimdir?
-Ebeveyn.
-Gözlüklerin numaralımı?
-Yok kale arkası...
Cin Ali mavi mürekkebe düşerse nolur?
-Blue Jean
Çok makbule geçti
şimdi de Ayşe geçiyor.
Yangın dolabını açmışlar nolmuş?
Yang çok kızmış!!
-Alinin selamı var.
-hangi Ali?
-Şehirlerarası Otobüs termin-ali
Erkek ata ne denir?
Bayat
En güzel çay hangi dağda içilir?
Çay bar-dağı'nda
Yıkanan Ton'a ne denir?
-Washington
Kral tahta çıkınca ne yapmış?
-Tahtayı yerine takmış.
Örümcek adam ağ atamıyormuş,neden?
-Çünkü ağ bağlantısı kopmuş.
Bir elmanın içinden bir kurt çıkmasından daha kötü ne olabilir?
-Bilemediniz iki kurt değil, yarım kurt çıkması!!
Sarışınlar neden 11'i yazamazlar?
-Hangi 1'i önce yazacaklarını bilmedikleri için :biggrin:
4.murat neden intihar etmiş..?
İlk 3 e giremediği için.
Sarışın pizza ısmarlar.
Pizzacı sorar: "6 parçaya mı böleyim, 8 parçaya mi?
Sarışın "6'ya böl", der, "sekiz parçayı bitiremem".
77 yi neden bugüne kadar kimse ayıramamış?
-Seven'leri ayırmak günahta ondan:)
Temel kahvede işe başlar, müşterilerden biri seslenir:
-Temel bize üç çay, biri açık olsun.
-Hangisi?
Sıcak buza ne denir?
-Hatice. (hot ice)
Hangi pansiyonda kalınmaz?
-Süspansiyon.
Şoförle konuşmayın, adi herif herkese laf taşıyor!
İlk görüşte aşka inanır mısın? Yoksa tekrar mı gidip geleyim?
Boşluktaki file ne denir_
-Fil in the blanks.
Geçen gün arkadaslarla fırında patates yiyorduk,
fırın sıcak geldi bahçeye çıktık
Cem Uzan, üstünü örteyim
:rolleyes::smile:
MisCha
19-02-2009, 10:53 AM
Şimdi tekrar okudum da gerçekten böğğğh =))
minzomarakan
19-02-2009, 12:44 PM
Almanya'da Almanlar yaşıyorsa
Sakarya'da sakarlar mı yaşar?
File çorap aldım.
-File niye aldın? Kendine alsaydın ya..
Abi sana Sıla'nın selamı var.
-Hangi Sıla?
-Gayri Safi Milli HaSıla
Taşımasuyla neden değirmen dönmez?
-Çünkü Taşımasu bir japon kızıdır.
-Peki Taşımasu annesinden nasıl su ister?
-Mataramasuko. :biggrin:
Bankacı fil neden hapise girmiş?
-Bankayı hortumladığı için.
Kızın biri kitap okurken ölmüş. Neden?
-Satırbaşına!! gelmiş.
- Fransız ihtilali neye karşı yapılmıştır?
-Sabaha karşı
-Küçük su birikintisine ne denir?
-Sucuk
Yerin kulağı vardır benim de kulağım var..
o zaman ben yer miyim ? Yemem..
Sen o çeteyi tanıyor musun
Hangi çeteyi
Peçeteyi.
Mercedes bile namaz kılmıyor renault clio
John Wayne'in ebesi kimdir?
-Ebeveyn.
-Gözlüklerin numaralımı?
-Yok kale arkası...
Cin Ali mavi mürekkebe düşerse nolur?
-Blue Jean
Çok makbule geçti
şimdi de Ayşe geçiyor.
Yangın dolabını açmışlar nolmuş?
Yang çok kızmış!!
-Alinin selamı var.
-hangi Ali?
-Şehirlerarası Otobüs termin-ali
Erkek ata ne denir?
Bayat
En güzel çay hangi dağda içilir?
Çay bar-dağı'nda
Yıkanan Ton'a ne denir?
-Washington
Kral tahta çıkınca ne yapmış?
-Tahtayı yerine takmış.
Örümcek adam ağ atamıyormuş,neden?
-Çünkü ağ bağlantısı kopmuş.
Bir elmanın içinden bir kurt çıkmasından daha kötü ne olabilir?
-Bilemediniz iki kurt değil, yarım kurt çıkması!!
Sarışınlar neden 11'i yazamazlar?
-Hangi 1'i önce yazacaklarını bilmedikleri için :biggrin:
4.murat neden intihar etmiş..?
İlk 3 e giremediği için.
Sarışın pizza ısmarlar.
Pizzacı sorar: "6 parçaya mı böleyim, 8 parçaya mi?
Sarışın "6'ya böl", der, "sekiz parçayı bitiremem".
77 yi neden bugüne kadar kimse ayıramamış?
-Seven'leri ayırmak günahta ondan:)
Temel kahvede işe başlar, müşterilerden biri seslenir:
-Temel bize üç çay, biri açık olsun.
-Hangisi?
Sıcak buza ne denir?
-Hatice. (hot ice)
Hangi pansiyonda kalınmaz?
-Süspansiyon.
Şoförle konuşmayın, adi herif herkese laf taşıyor!
İlk görüşte aşka inanır mısın? Yoksa tekrar mı gidip geleyim?
Boşluktaki file ne denir_
-Fil in the blanks.
Geçen gün arkadaslarla fırında patates yiyorduk,
fırın sıcak geldi bahçeye çıktık
Cem Uzan, üstünü örteyim
:rolleyes::smile:
http://www.smileyvault.com/albums/forum/thumb_smileyvault-ban.gifhttp://www.smileyvault.com/albums/forum/thumb_smileyvault-ban.gifhttp://www.smileyvault.com/albums/forum/thumb_smileyvault-ban.gif
bruce
19-02-2009, 02:49 PM
bugun izinliydim işe gitmedim paylaşımlar için teşekkürler mischa uzum o zaman bende sabah olmadı ama şimdi göndereyimmm :)
Temel birgün ölümcül hastaliga yakalanir. Dursun da yaninda refakatçi olarak
kalmaktadir. Temel gelen herkese ben AIDS im der. Dursun artık dayanamaz ve
sonunda sorar :
- Temel sen AIDS felan degilsin neden herkese yalan söylüyorsun?
Temelde:
-Haçen öylede ölücem böylede. En azinda kariyi saglama alalim bari...
MisCha
19-02-2009, 03:07 PM
minzo'maraba'n
minzo'm'araba'n
minzomara'BAN'
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/19/1908.gif
Thyia
19-02-2009, 03:12 PM
minzo'maraba'n
minzo'm'araba'n
minzomara'BAN'
:smile::smile::smile:
gloomy
19-02-2009, 05:22 PM
Kalabalık bir belediye otobüsünde kadının biri haykırmış:
-Terbiyesiz adam,yeter artık!Adam:
-Aman bayan ne oldu ki?
-Daha ne olacak geçtin arkama,Taksimden beri ayıptır be!!
-Adam:''Efendim yanlış anladınız herhalde.Bugün aybaşı maaşımı aldım cebimde o var.O dokunmuş olacak.''
-Kadın:
''İyi de be adam,Taksim'den Şişli'ye gelene kadar maaşına zammı geldi?''
:D
mathegothic
19-02-2009, 06:09 PM
minzo'maraba'n
minzo'm'araba'n
minzomara'BAN'
mişa bombaydı bu vesselam:D:D
/CLAP BİZİMKIZZZZZZZZZZ
efendi
19-02-2009, 11:03 PM
Başlığa +7 ekleseniz Soner Bey daha iyi olacakmış.Bu foruma genç yaşlı her kesimden insanların girdiğini unutmayalım!
minzomarakan
19-02-2009, 11:46 PM
minzo'maraba'n
minzo'm'araba'n
minzomara'BAN'
http://forum.metalic.org/images/smilies/hang.gifhttp://forum.metalic.org/images/smilies/pogo.gif
bruce
20-02-2009, 11:12 AM
Başlığa +7 ekleseniz Soner Bey daha iyi olacakmış.Bu foruma genç yaşlı her kesimden insanların girdiğini unutmayalım!
doğru olabilir fakat burada fazla yetkim olmadıgı için ve kimseyi engelleme gibi bir lüksümde yok maalesef ama sadece biraz daha dikkatli olmalarını ve daha güzel şeyler atmalarını söyleyebilirim elimden bu kadarı gelir kolay gelsin...
bruce
20-02-2009, 11:25 AM
delinin biri balkondan aşağı olta sarkıtmış aşağıdan geçen iki adam dur şununla dalga geçelim demiş yukarı doğru bağırmışlar;
-kaç balık tuttun?
deli cevap vermiş;
-sizinle beraber 7 oluyor demiş
MorAkis
20-02-2009, 01:35 PM
Bir Türk, bir Amerikali ve bir Alman...
Bir Türk, bir Amerikalı ve bir Alman birlikte saunaya gitmişler. Bellerinde birer havlu saunada
oturmuşlar ter atarlarken, bip bip bip diye ses duyulmuş. Amerikalı, sağ eliyle sol koluna dokunup, "Çağrı cihazım çaldı. Derimin altında elektronik devre var da..." demiş.
Aradan biraz zaman geçmiş, bu sefer bir cep telefonu çalmaya başlamış. Bunun üzerine Alman, sol avuç içini kulağına götürmüş ve konuşmaya başlamış. Görüşmesi bitince, Türk'e ve Amerikalı'ya dönüp, "Avcumun içinde cep telefonu devresi var da..." demiş.
Teknolojik olarak geri kalmayı gururuna yediremiyen Türk, "Bana bir dakika izin verin" demiş ve dışarı çıkmış. Birkaç dakika sonra döndüğünde ağzınanın içine sıkışmış tuvalet kağıdı sarkıyormuş. Amerikalı ve Alman'ın kendisine garip garip baktığını görünce, cevabı patlatmış: Faks geliyoda...
bruce
20-02-2009, 01:43 PM
Bir Türk, bir Amerikali ve bir Alman...
...
:) teşekkürler eline sağlık
gloomy
20-02-2009, 04:16 PM
:biggrin::biggrin::biggrin:
gloomy
20-02-2009, 04:34 PM
Temel, Amerika'da bir bar'a girip bira istemiş. O anda bir Alman gelip barmeni kenara çekip kafasına bir elma koymuş ve uzaklaşarak,nişan alıp silahıyla barmenin kafasındaki elmayı tam ortasından vurmuş ve...
-"I AM RED KID" demiş.
Temel hayran kalmış.Biraz sonra aynı şeyi bir Fransız yaparak elmayı ok ile vurmuş ve...
- "I AM WILLIAM TELL" ,
bundan sonra cesaretlenen Temel dışarı çıkıp tekrar içeri girmiş ve aynı işlevi uygulayarak silahıyla ateş eden Temel barmeni alnının ortasından vurmuş adamın öldüğünü anlayan Temel,
-"I AM SORRY" demiş.
bruce
21-02-2009, 10:05 AM
merhaba arkadaşlar paylaşımlar için teşekkürler özellikle gloomye son fıkran güzeldi ellerinize sağlık herkese mutlu günlerr.....
üç damadı olan bir kayınvalide damatlarının onu sevip sevmediğini anlamak ister... Birgün büyük damatla gezintiye çıkar ve sahilde gezinirken denize düşer(atlar).Damat hemen peşinden atlat ve onu kurtarır.Bir sonra ki gün damat kapıda sıfır bir Peugeot 206 görür.Camın üzerinde şu not vardır:Beni kurtardığın için teşekkürler seni seven kayınvaliden. Başka birgün ortanca damatla gezintiye çıkar ve kayınvalide yine suya düşer.Ortanca damat da peşinden atlar ve onu kurtarır.Ertesi gün kapıda bir Peugeot 206 ve ön camında bir not: Beni kurtardığın için teşekkürler seni seven kayınvaliden. Aynı seneryo küçük damatla denenir ancak küçük damat daha önce olması gerektiğini düşünür ve kılını bile kıpırdatmaz kayınvalide boğulur.Bir kaç gün sonra kapıda son model bir Porsche Carrera GT ve ön camında bir not: Teşekkürler seni seven kayınpederin ..:)
Elif.
21-02-2009, 03:36 PM
ahahha bu çok iyiydi ya bruce..:) ayrıca porsche bu yaa süperrr :)))
minzomarakan
23-02-2009, 01:12 AM
http://img9.imageshack.us/img9/6820/aci.jpg
bruce
23-02-2009, 06:23 AM
haftanın ilk gününden günaydın herkese çalışanlar için bugun pek sevilmez umarım en kısa zamanda tatilin rahatlığını üzerinizden atıp güne güzel başlarsınız hepinize iyi çalışmalar..
Temel Istanbul a gelmis, yürüyormus.Bu arada 5 dakikada bir top atislari duyul-
maktaymis. Merak edip sormus. "Hemserim bu top atislari neyin nesi?" diye.
Kraliçe Elizabeth in gelmesi sebebiyle top atisi yapildigi anlatilmis.
Aradan yarim saatgeçmis ve top atislari halen sürmekteymis. Temel yine
sormus bir baskasina "Bu top atislari neden?" diye. Ayni cevabi alinca
söylenmis: "Ulan, yarim saattir bir kariyi vuramadilar, be!"
bruce
23-02-2009, 10:07 AM
merhaba arkadaşlar konunun başlığı her ne kadar iş yerinden girenler olsada işyerinden girmeyen, evden cafeden vs.den giren arkadaşlarında paylaşımlarını bekleriz şimdiden teşekkürler kolay gelsin...NOT: fıkra olması şart değil güzel yazı vb paylaşımlarda olabilir amaç sıkıntımızı gidermek:)
mathegothic
23-02-2009, 10:18 AM
...once upon a time nasrettin hodja went to the lake side..he was carrying a yoghurt cap and he was eating the yoghurt and someone from the village ask him "hodja hodja " he says "what are you doing hodja" and hodja says "I'm MAYALYing the lake what I have to do"and the village gay says/"hodja come on..come on hodja what are you doing there..you can not maya the lake".. and hodja surprised and hodja turns in and smiles and says "what if it happens"
:twisted::twisted::twisted::twisted:
hodja hodja olalı fıkrası böyle güldürmemiştir:razz:
http://www.youtube.com/watch?v=vcHfPpLGWB4
bruce
23-02-2009, 10:57 AM
matheeem bunu evde izledim bi kaç kere şimdi gönderince tekrar izleyesim geldi fakat işyerinde açmıyor youtube bloklu :) artık eve gecince izlerim yinede saol..ya aslında ben ve for bundan iyisini yaparızda harcanıyoruz isketch köşelerinde :)
mathegothic
23-02-2009, 11:02 AM
:D:Dsorma burusum ya özellikle o national geographic den birbirinize hitaben attığınız link günü mathe nin koptuğu gündü:D:Dbruce la foreach in birarada olduklarını gördüğüm günler bayram sevinci yaşayan çocuklara dönerim de:D:D :razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:
MorAkis
23-02-2009, 11:53 AM
http://www.kommik.com/htm/komk/kommik/komk_resim/karikatur/karik/Albums/Album2/Large/SelcukErdem__111_.jpg
http://www.kommik.com/htm/komk/kommik/komk_resim/karikatur/karik/Albums/Album3/Large/post-9-1118400348.jpg
http://www.kommik.com/htm/komk/kommik/komk_resim/karikatur/karik/Albums/Album4/Large/post-11821-1165150647.jpg
http://www.kommik.com/htm/komk/kommik/komk_resim/karikatur/karik/Albums/Album4/Large/post-11821-1165698254.jpg
http://www.kommik.com/htm/komk/kommik/komk_resim/karikatur/karik/Albums/Album9/Large/20050504s.jpg
bruce
23-02-2009, 12:36 PM
saol morakis karikatür de değişiklik olmuş eline sağlık
devamını bekliyoruz..
bruce
23-02-2009, 12:41 PM
:):):)
Adamın biri bir gün İngiltere'ye gezmeğe gitmek istemiş. Tabii İngilizce bilmediğinden arkadaşına sormuş :
-Yav ben İngiltere'ye gidince onlarla nasıl anlaşacağım?, demiş. Arkadaşıda :
-Bak konuştuğun her cümlenin sonuna 'ing' koy. Onlar senin ne demek istediğini anlarlar, demiş. Ve adam İngiltere'ye gitmiş ve solugu bir cafede almış. Arkadaşının taktiğini uygulamaya başlamış ve garsonu çağırmış :
-Sen bana bir çay getirebiling? demiş ve garson şaşkın şaşkın çay getirmeye gitmiş. Garson çayı hemen getirmiş. Adam demişki :
-Bak, ben ne güzel İngilizce konuşuyoring değiling? demiş. Garson lafı yapıştırmış :
-Ben Türk olmaying , zor içerdin çaying!
bruce
23-02-2009, 02:10 PM
mutlaka okuyun ilginç!!!!!!!!
Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe,
kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş.
Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış.
Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş.
Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz.
Bakın nasıl da duzgun okudunuz, ilginç değil mi?
FIkra fikri degi$ik ve eğlenceli olmu$.. 1 numaralı tüketicilerden oldugum ve fıkra kültürüm "0" oldugu icin katılamıyorum, okumakla yetiniyorum.
+ FIkra denen $eyin - SANSÜRSÜZ, +bilmem kaç yaş kelimeler icermesi dı$ında - zaten belli bir ya$ grubu tarafından algılanamayacagı kanısındayım..
Payla$ımlar güzel, umarIm devamI gelir..
bruce
23-02-2009, 02:29 PM
FIkra fikri degi$ik ve eğlenceli olmu$.. 1 numaralı tüketicilerden oldugum ve fıkra kültürüm "0" oldugu icin katılamıyorum, okumakla yetiniyorum.
+ FIkra denen $eyin - SANSÜRSÜZ, +bilmem kaç yaş kelimeler icermesi dı$ında - zaten belli bir ya$ grubu tarafından algılanamayacagı kanısındayım..
Payla$ımlar güzel, umarIm devamI gelir..
aslında fıkra muhabbetlerin kesildiği anda bir kurtarıcıdır her zaman örneğin bir ortamda konuşacak konu kalmadıgı zaman ve belirli bir süre sonra sessizlik olduğunda her zaman biri ortaya çıkıp bi fıkra anlatmıştır ve ortam tekrar neşelenmiştir burdaki amacta oydu hem güzel fıkralar bilmek bunlarıda gercek ortamlarda anlatmak işimize yarayabilir minik bir fıkra bile bütün gün bizi güldürebilir denemkte fayda var....
bruce
24-02-2009, 06:48 AM
herkese günaydın. mutlu ve güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle....
Osmanlı zamanında, Bizans donanması ile Osmanlı donanması savaşacaklar. Bizans 10 gemilik muhteşem bir donanma hazırlar ve denize açılır. Donanmanın başında Andropolos vardır. Andropolos en öndeki geminin burcunda elleri göğsünde heybetli bir heykel gibi durmaktadır ve hemen arkasında yaverleri vardır. Hep birlikte Osmanlı donanmasını beklemektedirler. Yukarıdan gözcü bağırır:
-"Komutanım, Osmanlı donanması 3 gemiyle göründü".
Komutan yaverine döner ve:
-"Bana kırmızı gömleğimi getirin eğer savaşta yaralanırsam kanım belli olup da askerlerin morali bozulmasın."der.
Hemen kırmızı gömleği giyer ve aynı ihtişamıyle yerinde durur. Gözcü yine bağırır:
-"Komutanım, o 3 geminin ardından 30 gemi daha göründü."
Andropolos tekrar yaverine döner ve hafifce mirildanir :
-"Bana kahverengi pantolonumu getirin." :))
gloomy
24-02-2009, 01:07 PM
Damlaya damlaya göl olur. / Taşıma suyla değirmen dönmez.
İyi insan lafın üstüne gelir. / İti an çomağı hazırla!
Bir elin nesi var iki elin sesi var. / Nerde çokluk orda ..luk.
Fazla mal göz çıkarmaz. / Azıcık aşım ağrısız başım
Kervan yolda düzelir. / Balık baştan kokar.
Söz gümüşse,sükut altındır. / Sükut ikrardan gelir.
Harama uçkur çözülmez. / Güzele bakmak sevaptır.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur. / İki çıplak bir hamama yakışır.
Bülbülün çektiği dili belası../ Bilmemek ayıp değil öğrenmemek (sormamak) ayıp.
Eşeğe altın semer vursan, eşek yine eşektir. / Ye kürküm ye.
Eğri otur doğru konuş. / Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
Düşenin dostu olmaz. / Dost kara günde belli olur.
Ava giden avlanır. / Atın ölümü arpadan olsun.
Erken kalkan yol alır. / Acele işe şeytan karışır.
Birlikten kuvvet doğar. / Körler, sağırlar; birbirlerini ağırlar.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. / Lafla peynir gemisi yürümez.
Gün ola harman ola. / Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.
Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol. / Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma.
İyilik yap denize at. / Merhametten maraz doğar.
Zararın neresinden dönülse kardır. / Gelen gideni aratır.
Yüzü güzel olanın huyu da güzel olur. / Yüzü güzel olanı değil huyu güzel olanı sev.
Akıl akıldan üstündür. / Aklın yolu birdir.
El elden üstündür. / Alet işler el övünür.
Acı patlıcanı kırağı çalmaz. / Kurunun yanında yaş da yanar.
Zorla güzellik olmaz. / Zora dağlar dayanmaz.
Öfke baldan tatlıdır. / Öfke ile kalkan zararla oturur.
İşleyen demir ışıldar. / İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur.
Fazla mal göz çıkarmaz. / Azı karar çoğu zarar.
İnsanın kıymetini insan bilir. / İnsanoğlu çiğ süt emmiş.
Anasına bak kızını al, kenarına bak bezini al. / Beş parmağın beşi birbirine benzemez.
Olmaz olmaz deme. / İş olacağına varır.
Eski dost düşman olmaz. / Güvenme dostuna saman doldurur postuna..
Harama el uzatılmaz. / Üzümü ye bağını sorma.
MisCha
24-02-2009, 02:23 PM
Ne zaman hayatında bazı şeyler taşınamaz hale gelirse, ne zaman 24 saat kısa gelmeye başlarsa, o zaman mayonez kavanozu ve 2 Fincan Kahveyi hatırlayınız!
Bir gün bir Felsefe profesörü, elinde birkaç kutu olduğu halde derse gelir. Ders başladığında, hiçbir şey söylemeden, önüne büyükçe bir mayonez kavanozunu alır ve ağzına kadar tenis topları ile doldurur. Ve öğrencilere kavanozun dolup dolmadığını sorar;
Öğrenciler ittifakla kavanozun dolduğunu ifade ederler.
Bu sefer profesör önündeki kutulardan bir tanesinden aldığı çakıl taşlarını, çalkalayarak kavanoza döker, böylece çakıl taşları kayarak, tenis toplarının aralarındaki boşlukları doldurur. Ve öğrencilere tekrar kavanozun dolup dolmadığını sorar, onlar da 'evet' doldu derler, profesör bu defa masanın üzerindeki diğer kutuyu eline alır ve içindeki kumu yavaşça kavanoza döker.
Tabii Ki kumlar da çakıl taşlarının aralarındaki boşlukları doldurur.
Ve tekrar öğrencilere kavanozun dolup dolmadığını sorar, Öğrenciler de koro halinde 'evet' derler.
Bu sefer profesör masanın altında hazır bekleyen 2 fincan kahveyi alır ve kavanoza boşaltır, Kahve de kumların arasında kalan boşlukları doldurur. Öğrenciler gülerler!
Profesör öğrencilerin gülüşünü destekleyerek 'eveet' Diyerek;
Ben 'Bu kavanozun sizin hayatınızı simgelediğini ifade etmeye çalıştım ' Der.
Şöyle ki; Bu tenis topları hayatınızdaki önemli şeylerdir; aileniz, çocuklarınız, sıhhatiniz, arkadaşlarınız ve sizin için önemli olan şeylerdir.
Diğer şeyleri kaybetseniz de, bu önemli şeyler kalır ve hayatınızı doldurur.
O çakıl taşları ise daha az önemli olan diğer şeylerdir; işiniz,
eviniz, arabanız vs.
Kum ise diğer ufak tefek şeylerdir.
'Şayet Kavanoza önce kum doldurursanız...' diye, anlatmaya devam eder, 'çakıl taşlarına Ve özellikle de tenis toplarına (yeterli) yer kalmaz.
Aynı şey hayatımız için de geçerlidir. Vaktinizi ve enerjinizi ufak tefek şeylere harcar, israf ederseniz, önemli şeyler için vakit kalmayacaktır.
Dikkatinizi mutluluğunuz için önem arz Eden şeylere çevirin. Çocuklarınızla oynayın. Sağlığınıza dikkat edin. Eşinizle yemeğe çıkın. Evinizin ihtiyaçlarını karşılayın. Öncelikle tenis toplarını kavanoza yerleştirin. Öncelikleri, sıralamayı iyi bilin . Gerisi hep kumdur.
Bu Ara Bir öğrenci sorar; 'Peki, O iki fincan kahve nedir?'
Profesör gülerek: 'Bu soruyu bekliyordum, Hayatınız ne Kadar dolu olursa olsun, her zaman dostlarınız ve sevdiklerinizle bir fincan Kahve içecek kadar yer vardır..
bruce
24-02-2009, 03:50 PM
teşekkürler gloomy ve mischa paylaşımlarınız için güzellerdi özellikle sevdiklerinizle bir fincan kahve içecek kadar yer vardır.. ellerinize sağlık
iyi akşamlar hepinize..
bruce
25-02-2009, 06:23 AM
herkese günaydın bu sabahta güzel başlamak için paylaşımlarınızı bekliyoruzz..
temel bir gün annesine sorar anne ben nasıl oldum? diye anneside önce şaşırır ve kaçamak bi cevap verir;
- ''babanla yastığın altına şeker koyduk sabah bi baktık sen oldun.''
der.. temelin aklına yatar bu fikir akşam yatarken yastığının altına bir küp şeker koyar ve yatar sabah kalktığında bi bakar her taraf karınca... sinirlenerek;
-şeytan diyorki silkele at hepsini ama baba yüreği işte kıyamıyor...
bruce
25-02-2009, 08:19 AM
BU NASIL BİR ZİHNİYET...
tekrar merhaba sabah okudugum ve canımı sıkan bi haberi paylaşmak istedim sizinle aslında yorum yapmaya bile değmez önce haberi okuyalım...
Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Çağdaş Gamze Öymez (24), kantinden çıkmaması üzerine, "ülkücü" olduğu öne sürülen bir grup öğrenci tarafından darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
Sanat Tarihi Bölümü öğrencisi Öymez, suç duyurusu dilekçesini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdi.
Öymez, Ankara Adalet Sarayında gazetecilere yaptığı açıklamada, bir arkadaşıyla birlikte bugün fakülte kantininde oturduğu sırada, "ülkücü" bir grup öğrencinin yanlarına gelerek kantinden çıkmalarını istediğini savundu.
Öymez, şunları kaydetti:
"Bunu neden istediklerini sorunca, fakülte reisi devir-teslimi için toplantı yapacaklarını söylediler. İtiraz ettim. Beni tartaklamaya başladılar ve küfür ettiler. Karşı koymaya çalışınca 5-6 kişilik bir grup, yumruk ve tekmelerle bana saldırdı. Yere düştüm ve başıma darbe aldım." Görevlilerin araya girmelerinin ardından kantinden çıktıklarını ifade
eden Öymez, Adli Tıp Kurumundan, "başında ödem ve göğsünde darbe sonucu hiperemi oluştuğuna ilişkin rapor aldığını" bildirdi.
aslında bunlara yorum yapmaya bile değmez kendi egolarını tatmin etmek için okumaya giden kişileri kız erkek farketmeden tartaklayan bir zihniyet nasıl olurda cumhuriyetçi bir toplumun evladı olabilir hangi dönemde yaşıyoruz kendi içlerinde "sözde" itibarlarları sarsılmasın diye öğrencilere baskı kurmak zorla onlara bişeyleri göstermek gövde gösterisi yapmalarındaki amaç ne olabilirki ne demeğe getiriyolar biz varız mı demeye getiriyolar unutmasınlar ki bu devlet onlardan önce de vardı. gazi üniversitesinde bu yıllardır var bir kaç cahil zihniyet bir araya gelip kendi aralarında reis seçip mafyalık oynamasından başka bişe değil bir insan kantinden çıkmadığı için hemde "reislik devir teslimi konuşması" gibi komik bir bahaneyle...tartaklanıyorsa daha fazla söze gerek bile yok bu zihniyetleri o okula alanı bunların yapılmasına göz yuman yöneticileri ve bunları yapanları şiddetle kınıyorum saygılar....
Pembe-Turtle
25-02-2009, 03:42 PM
Küçük kız,hüzünlü bir yabancıya gülümsedi. Bu gülümseme adamın
kendisini daha iyi hissetmesine sebep oldu. Bu hava içinde yakın
geçmiste kendisine yardım eden bir dosta tesekkür etmediğini
hatırladı.Hemen bir not yazdı,yolladı.
Arkadaşı bu teşekkürden o kadar keyiflendi ki,her öğle yemek yediği
lokantada garson kıza yüklü bir bahşiş bıraktı. Garson kız ilk defa
böyle bir bahşiş alıyordu.Aksam eve giderken,kazandığı paranın bir
parçasını her zaman köşe başında oturan fakir adamın şapkasına bıraktı.
Adam öyle ama öyle minnettar oldu ki...iki gündür boğazından aşağı
lokma geçmemişti. Karnını ilk defa doyurduktan sonra,bir apartman
bodrumundaki tek odasının yolunu ıslık çalarak tuttu. Öyle neseliydi
ki, bir saçak altında titreyen köpek yavrusunu görünce,kucağına
aliverdi.
Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için mutluydu. Sıcak odada
sabaha kadar koşuşturdu.Gece yarısından sonra apartmanı dumanlar
sardı.Bir yangın başlıyordu.Dumanı koklayan köpek öyle bir havlamaya
basladi ki,önce fakir adam uyandı, sonra bütün apartman halkı...
Anneler,babalar dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayıp,
ölümden kurtardılar ...
Bütün bunların hepsi,beş kuruşluk bile maliyeti olmayan bir
tebessümün sonucuydu.
MUTLU BiR GÜLÜMSEYiŞiN YERiNi HiÇ BiR TATLI SÖZ TUTAMAZ
Pembe-Turtle
25-02-2009, 05:32 PM
Üç arkadaş tren istasyonuna gitmişler. İçlerinden biri gişeye yaklaşıp bilet
almış ve trenin kalkmasına ne kadar zaman olduğunu sormuş.
- Bir saat on beş dakika... Arkadaşlarına dönmüş:
- Daha çok var, hadi gidip şu karşıki kafede çay içelim...
Oradan buradan derken lâf lâfı açmış... Birden tren düdüğüyle kendilerine gelmişler.
Koşarak dışarı fırlamışlar ama, nafile... Tren kaçmış..Sormuşlar:
- Sonraki tren ne zaman?
- Bir buçuk saat sonra... Yine dönmüşler kafeye. Yine çay, yine lâf
ve derken yine düdük sesi... Koşmuşlar ama bu defa da treni kaçırmışlar.
Bir saat sonra bir tren daha varmış. Dönmüşler kafeye... Ama bu kez
uyanık duruyorlar. Trenin sesini duyar duymaz kalkmışlar ve koşmaya
başlamışlar. İçlerinden ikisi; biri bir vagona, diğeri başka vagona
zar zor yetişmiş... Üçüncü ise geride kalmış ve yetişememiş...
Bir süre dövündükten sonra başlamış katıla katıla gülmeye.
Durumu gören istasyon memuru dayanamayıp sormuş:
- Hem treni kaçırdın hem gülüyorsun!
- Nasıl gülmeyeyim!... Onlar beni uğurlamaya gelmişti...:razz:
1000RR
25-02-2009, 06:39 PM
hey maşallah :)))
gloomy
26-02-2009, 06:54 AM
Günaydınnn herkese...
? Kalsaydınız bişeyler yerdik...
? Vallaha sarıda geçtim memur bey...
? Kazanmak önemli diil mühim olan yarışmaya katılmaktı...
? Dünya ahiret bacımsın...
? Şuan 65 milyon bizi izliyor...
? Bu son sigaram...
? Bütün kadınlar güzeldir...
? İki saat kapıda bekledim, açan olmadı...
? Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi...
? Sen bi de beni gençliğimde görecektin...
? Ağlamıyorum... Gözüme bişey kaçtı...
? Yemezsen arkandan ağlar...
? Seni leylekler getirdi yavrum...
? Aksama erken gelicem...
? Bu aldığım en güzel hediye...
? Bi oturuşta iki büyük deviririm...
? Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için...
? Ağzıma sigara sürmedim...
? Ben almiyim rejimdeyim...
? EEG ne zaman gidiyoruz içmeye?...
? kadınlar en çok kel erkeklerden hoşlanır...
? İsim bitsin ben seni ararım...
? Bir kez olsun yüzüm gülmedi...
? Hayatımda hiç ilaç almadım...
? İhraç fazlası bunlar...
? O elinizdeki tek kaldı, başka yok...
? Bi'tanem...
? Seni Seviyorum...
? Beni seçerseniz size...
? Ben de tam seni arayacaktım...
? Bi şey olmaz...
? Ben eski yüzücülerdenim...
? Bizi davet ettiler ama gitmedik...
? Valla bu size çok yakıştı...
? Senin annen bir melekti yavrum...
? Bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı...
? Merak etme hayatim sekreterimi görsen çok çirkin....
? Büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alin teri...
? Merhaba karicim, mesai yeni bitti de...
? Üzülme sevgilim evlenince anneni yanımıza alırız...
? Evi boşaltın! Almanya'dan oğlum geliyor...
? İki gözüm önüme aksin ki...
? Kilolarımla barışığım ben böyle mutluyum!
? Formu doldurun biz sizi ararız
? Bu sene üniversite soruları çok basitti, keşke sınava girseydim...
? Ben her bahar aşık olurum...
? Gerçek aşkı sende buldum...
? 2 saat bekledim...Gelmedin!
? Üsüyosan ceketimi alabilirsiniz...
? Seni anlıyorum.
? Hatırası var, bunu sana veremem...
? Arkasından değil, burada olsa yüzüne de söylerim
? Her bedene uyar bu...
? Gol atmayı sevmiyorum.Asist yapmak daha çok hoşuma gidiyor.
? Senin eline kimse su dökemez..
? Öğretmenin vurduğu yerde gül biter
? Söyle bir arabam olsun milyarlarca borcum olsun...
? Benim için önemli olan ruh güzelliği
? Hediye olmasa inan verirdim.
? Bi arkadaşa bakıp çıkıcam, istersen kimlik bırakayım...
? Mektup gelmedi mi? Ama ben kendi elimle postaya attım...
? Belki biraz sikti ama hiç merak etmeyin kullandıkça açılır...
? Kitaplarıma bir daha bakayım ama kitabi sana verdiğimden eminim...
? Onun için bişeyler yapmayı çok isterdim... Ama maalesef...
? Elimden bişey gelmez...
? Sensizlik canıma tak etti...
? Ben hiç yalan söylemem
? Aksam elektrikler kesildi, dersimi yapamadım...
? Bunun garantisi biziz abi...
? Telefon şehirlerarasına kapalı
? Ben zaten böyle olacağını biliyordum...
? Bi kereden bişey olmaz.
? Biz sadece arkadaşız.
? Kuran çarpsın bu son sigaram
? Son biletler bunlar
? Hiç acıtmayacak.
? Daha önce hiç kimseyi böylesine sevmemiştim.
? Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz...
? Sayısaldan para çıksa, önce kimsesiz çocuklara sonra da yaşlılara bağışlarım...
? Haaa bi de okul yaptırıyım...
? Abi kızı görücen bi içim su...
? Adem Bey su an toplantıda... Kim arıyordu?
? Sizden iyi olmasın bi arkadaşım vardı...
? Kuru ekmek bana yeter... Yeter ki huzurum yerinde olsun...
? Diş transferleri 15 gün içinde bitiricez....
? Aradım... Çaldı çaldı açan olmadı...
? Dünyanın en mutlu çifti olu caz...
? Devletimiz güçlüdür..........
? Failleri en kısa zamanda yakalanacak......
? Enflasyon düşecek.......
? Bu kış komünizm gelecek.......
? Memuru enflasyona ezdirmeyeceğiz......
? Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz......
? Benim isçim, benim köylüm, benim memurum... :smile:
Pembe-Turtle
26-02-2009, 08:50 AM
Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin kendisine çarpması ile yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış. Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.
Hemşireler, adamcağızın yarasına pansuman yapmışlar, ama 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler. Yaşlı bey huzursuzlanmış, 'acelesi olduğunu ve röntgen çektirmek için beklemek istemediğini' söylemiş.
Hemşireler merakla acelesinin sebebini sormuş. Adamcağız da 'karım huzur evinde kalıyor her sabah onunla kahvaltı etmeye giderim,geç kalmak istemiyorum' demiş. 'Karınızın, siz gecikince merak edeceğini düşünüyorsunuz herhalde' demiş hemşire. Adam üzgün bir ifade ile 'ne yazık ki karım Alzheimer hastası ve benim kim olduğumu bilmiyor' demiş. Hemşireler hayretle 'madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz' demişler.
Adam buruk bir sesle 'ama ben onun kim olduğunu biliyorum' ....
Wolvi
26-02-2009, 11:42 AM
Uzun zamandır okuyorum, güzel fıkralar konular var, dayanamadım bende bunu paylaşmak istedim.:twisted:
http://www.hurriyet.com.tr/pazar/8200825.asp?m=1
TOP 10 Haydar:smile:
Pembe-Turtle
26-02-2009, 04:57 PM
23 Mart 1994’te Ronald Opus’un cesedini inceleyen adlî tabip, onun kafasından yediği kurşunla öldüğü sonucuna vardı. Müteveffa, on katlı bir binanın tepesinden, intihar niyetiyle aşağıya atlamıştı. (Umutsuzluğunu, geride bıraktığı bir notta açıklıyordu.) Ancak, dokuzuncu katın önünden geçerken pencereden gelen bir kurşun başına isabet etmiş, hayatı bu kurşunla sona ermişti. Apartmanın sekizinci kat penceresi düzeyinde cam silicileri korumak için konulmuş bir ağ vardı; ama bu ağın varlığını ne silahı çeken, ne de müteveffa biliyordu. Açıkçası, kurşun olmasaydı, Opus’un intihar girişimi başarılı olamayacak; zemine çakılmadan, sekizinci kattaki ağa takılıp kalacaktı. Bu durumu anlattıktan sonra, "Normal olarak," diye devam etti Dr. Mills, "intihar etmeye karar veren biri, mekanizma tasarladığı gibi olmasa da, bunu eninde sonunda başarır."
Opus’un dokuz kat aşağıda yere çakılmayıp da dokuzuncu kattan düşüyor olduğu anda başına gelen kurşunla vurulmuş olması, muhtemelen, onun ölüm modunu intihardan cinayete çevirmeyecekti. Fakat, Opus’un intihar girişiminin başarılı olmayışı, savcıyı elinde bir cinayet vak’ası olduğu düşüncesine itti. Silahın patladığı dokuzuncu kattaki odada yaşlı bir adam ve karısı yaşıyordu. Tartışıyorlardı ve adam kadını silahla tehdit ediyordu. Öyle sinirlenmişti ki, tetiği çekti; fakat mermi kadını ıskalayarak pencereden dışarı yöneldi ve Opus’a isabet etti. Bir insan A şahsını öldürmeye teşebbüs eder, fakat B şahsını öldürürse, o B şahsını öldürmekten suçlu sayılmalı idi. Savcının ulaştığı sonuç buydu. Dolayısıyla, dokuzuncu kattaki yaşlı adam, cinayetten suçluydu. Bu suçlamayla karşı karşıya kaldığında, adam da, karısı da çok şaşırdılar. Çünkü, tetiği çekerken adam da, karısı da silahın dolu olmadığından kesinlikle emindiler. Yaşlı adam uzunca bir süreden beri boş silahla karısını korkutmayı alışkanlık haline getirmişti. Bunu karısı da bilir, o yüzden adamın tehdidine pek aldırmazdı. Kısacası, adamın karısını öldürme kasdı yoktu; silahın dolu olduğunu dahi bilmiyordu. Böylece, Opus’un öldürülmesi bir kaza oluyordu; silah kazara doldurulmuştu.
Araştırmalara devam edilince, ölümcül kazadan yaklaşık altı hafta önce yaşlı çiftin oğlunu silahı doldururken gören bir tanık ortaya çıktı. Anlaşıldığına göre, yaşlı kadın oğlundan mali desteğini çekmişti ve babasının annesini silahla korkutma temayülünü bilen oğul, annesini cezalandırma kasdıyla, babasının annesini vuracağını umarak, gizlice silahı doldurmuştu. Annesi ölecek, baba cinayetten suçlanacak, mallar oğula kalacaktı. Artık olay yaşlı çiftin oğlunun Ronald Opus cinayetinden sorumlu olduğu noktasına gelmişti.
Tam bu sırada savcının karşısına yeni bir viraj çıktı. Araştırmalara devam edilince, geçen altı hafta içinde anneyle babasının silahla tehdide varan bir tartışma yaşamamaları, dolayısıyla annesinin ölümünü bir türlü başaramayışı nedeniyle, oğlun umutsuzluğunun arttığı anlaşıldı. Bu, onu 23 Mart’ta on katlı binanın tepesinden atlayarak intihar etmeye itmişti. Ancak, ölümü planladığı gibi olmamıştı; dokuzuncu katın ö-nünden geçerken babasının boş zannettiği silahı tetiklemesiyle annesine isabet etmeyip pencereye seken kurşunun kafasına isabet etmesi nedeniyle, Ronald Opus’un hayatı sona ermişti.
Dosya intihar olarak kapatıldı.
bruce
26-02-2009, 05:03 PM
başta pembe ve gloomy olmak üzere paylaşımlarınız için teşekkür ederiz ellerinize saglık yarın sabah görüşmek üzere hepinize iyi akşamlar..
Thyia
26-02-2009, 08:54 PM
Klasik ama ben hala gülüyorum :))
şöför bey mübarek bi yerde inebilir miyim?
-şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni...
şöför- arkadan vermeyen var mı?
yolcu- az önce eline verdik ya kardeşim..
neriman sen arkadan verme ben veririm .
- kadın: kızım dur! ben vereyim benimki bozuk zaten...
kızı: aman ne olcak sanki nasıl olsa benimki de bozulacak,ben vereyim!
- oğlum bu eminönü'nden geçer mi?
-yok teyze biz taksime çıkıyoruz
-hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim
yolcu: - abi heykel'e çıkıyo mu?
soför: - yok abi, yanından geçiyo.
arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir:
-kızım şurdan bir kişi uzatır mısın? +ben kız değilim!!!
-amaaaan ne bileyim kızmısın dulmusun, uzat işte!!
Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde
durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre
parayı uzatıp,
-'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp,
'Abi bu Bakırköy'e gider'
diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andı
Mükemmel bir yerde inebilir miyim? yolcunun kafası karşık sanırım,
kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine)
Şöför kadını indirirken: Buyrun size layık değil ama!
Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; Musait bi
yerde iner misiniz? Şöför :
Niye sen mi kullancan
Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın biri
Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla
- Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya
hakim:
Tabi abi ayıp ettin. al g**ür senden kıymetli mi
istanbul'da, cok sıcak bir gunde,dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle
-"Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti. Pala
bıyıklı şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı
acıp acıp kapatmaya basladı :)
Istanbul'dayiz .
Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkicak, elemanın biri
açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4
...
Eleman hala bir umut sordu:
"Kaptan, yer var mi?".
Şöför de arkasını dönüp cevap verdi:
"Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım"
Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda
kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse
bindi birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı
çocuklardan biri şoföre parayı uzattı
Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın?
Pembe-Turtle
27-02-2009, 08:24 AM
Alo efendim"
-"Pardon galiba yanlis numarayi çevirdim"
-"Dikkat etsene geri zekali "
-"Geri zekali sensin, üstüne birde bit beyinlisin"
-"Ne sen kiminle konustugunu biliyormusun???"
-"Hayir"
-"Ben istanbul emniyet müdürüyüm" (biraz sesizlikten sonra)
-"Sen kiminle konustugunu biliyormusun"
-"Hayir"
-''Ohhh çok sükür''
Elif.
27-02-2009, 09:19 AM
:)) saoulun yaa :)
gloomy
27-02-2009, 10:08 AM
Kadin: Ben olursem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin?
Adam : Hayir. Kesinlikle hayir !!
Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!??
Adam: oyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor.
Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki??
Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim.
Kadin: (yuzunde uzgun kirgin bir ifadeyle) Evlenirsin..
Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir ic ceker)
Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin?
Adam : Baska nerde yatilabilir ki??
Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini
koyarmisin??
Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur.
Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan ayakkabilar
giymesine de izin verirsin....??
Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara...
Kadin: ......................????
Adam : Haas....s................!!! :smile::smile::smile:
bruce
27-02-2009, 11:26 AM
merhaba arkadaşlar bugun iş yogunlugundan fazla bakamadım ve paylaşım gönderemedim ama sizin gönderdiklerinizi okudum gercekten çok güzeller ellerinize saglık yogunluk azaldıgında bende bişeler gönderebilirim sanırım yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim iyi günler... hep mutlu kalmanız dileğiyle...
Pembe-Turtle
27-02-2009, 06:44 PM
Çiçeğin peşinde
Hikaye...
Kocam bir mühendisti. Onunla sâkin tabiatını sevdiğim için
evlenmiştim. Bu sâkin adamın göğsüne başımı koymak içimi nasıl da
ısıtırdı…
Gel gör ki iki yıl nişanlılık ve beş yıl evlilikten sonra bu sâkinlik
beni yormaya başlamıştı. Eşimin -bir zamanlar çok sevdiğim- bu
özelliği artık beni huzursuz ediyordu.
İş ilişkiye gelince oldukça içli, hattâ aşırı hassas bir kadınım.
Romantik anlara, küçük bir çocuğun şekere düşkünlüğü gibi can
atıyorum. Oysa kocamın sakinliği, başka bir deyişle vurdum duymazlığı,
evliliğimize romantizm katmaması beni aşktan almış, uzaklaştırmıştı.
Sonunda kararımı ona da açıkladım: boşanmak istiyordum.
Şaşkınlıktan gözleri açılarak 'niye?' diye sordu.
'Gerçekten belli bir sebebi yok' dedim, 'sadece yoruldum.'
Bütün gece ağzını bıçak açmadı. Düşünüyordu. Bu hâli ise hayal
kırıklığımı daha da artırmaktan başka bir işe yaramıyordu: işte,
sıkıntısını dışarı vurmaktan bile aciz bir adamla evliydim. Ondan ne
bekleyebilirdim ki!
Sonunda sordu: 'seni caydırmak için ne yapabilirim?'
Demek ki söyledikleri doğruydu: insanların mizacı asla
değiştirilemiyordu. Son inanç kırıntılarım da kaybolmuştu.
'İşte mesele tam da bu' dedim. 'Sorunun cevabını kendin bulup kalbimi
ikna edebilirsen kararımdan vazgeçebilirim.'
'Diyelim dağın tepesinde bir uçurum kenarında bir çiçek var. O çiçeği
benim için koparmak, düşüp vücudunun bütün kemiklerinin kırılmasına,
hattâ ölümüne mâl'olacak. Bunu benim için yapar mısın?'
Yüzümü dikkatle inceledi ve 'Sana bunun cevabını yarın vereceğim' dedi.
Bu cevapla son ümidim de yok olmuştu.
Ertesi sabah uyandığımda evde yoktu. Boş bir süt şişesini mutfak masasının üzerine koymuş, altına da bir not bırakmıştı.
'Sevgilim' diye başlıyordu,
'O çiçeği senin için koparmazdım' Kalbim yine kırılmıştı. Okumaya devam ettim.
'Çünkü her zaman yaptığın gibi bilgisayarın altını üstüne getirip
çökerttikten sonra monitörün önünde ağladığında, onu tekrar
düzeltebilmem için ellerime ihtiyacım var.'
'Anahtarları her zaman evde unuttuğunu bildiğimden, senden önce eve
varabilmem üzere koşmam gerektiğinden bacaklarıma ihtiyacım var.'
'Arabayı kullanmayı çok sevdiğin halde şehirde hep yolu
kaybettiğinden, yolu gösterebilmem için gözlerime ihtiyacım var.'
'<Sâdık arkadaşın>ın her ayki ziyaretinde sebep olduğu, karnındaki
krampları rahatlatabilmem için avuçlarıma ihtiyacım var.'
'Evde oturmayı sevdiğinden, içe kapanıklığını dağıtmak, can sıkıntını
hafifletmek üzere sana şakalar yapabilmem, hikâyeler anlatabilmem için
ağzıma ihtiyacım var.'
'Sabahtan akşama kadar bilgisayara bakmaktan gözlerinin bozulması
kaçınılmaz olduğundan, yaşlandığımızda tırnaklarını kesebilmem,
saçlarında -görülmesini istemediğin- beyaz telleri ayıklayabilme merdivenlerden aşağı inerken elini tutabilmem, çiçeklerin renginin -
gençliğinde senin yüzünün rengi gibi olduğunu söyleyebilmem için
gözlerime ihtiyacım var.'
'Ama seni benden daha fazla seven biri varsa, evet o uçuruma gidip, o
çiçeği senin için koparırım bir tanem.'
Baktım, mektuptaki yazının mürekkepleri yer yer dağılıyordu.
Göz yaşlarım mektuba düşüyordu.
'Mektubu okuduysan ve kalbin ikna olduysa lüften kapıyı aç canım. Çok
sevdiğin susamlı ekmek ve taze sütle kapıda bekliyorum.' Koşarak kapıyı açtım. Endişeli bir yüzle ve ellerinde sıkıca tuttuğu
susamlı ekmek ve sütle kapının önündeydi.
Artık çok iyi biliyordum: beni ondan daha çok kimse sevemezdi. O
çiçeği uçurumun kenarında bırakmaya karar verdim.
Bu gerçek aşktı.
İlk yıllardaki heyecanlar içinde görmeye alıştığımız aşkın, seneler
sonra o heyecanlar kaybolup gittiğinde, huzur ve durgunluk içinde de
hep var olmaya devam ettiğini göremeyebiliyoruz.
Oysa aşk hep vardır. Belki artık heyecansız, belki artık romantik
değil... Belki sıkıcı, tekdüze, hatta belki yüzsüz... Ama hep oralarda
bir yerdedir.
Çiçekler ve romantik dakikalar ilişkinin başlaması için elbette
gereklidir. Bir zaman sonra bunlar gitse de gerçek aşkın sütunu ebedi
kalır.
Hayat tam da böyle bir şeydir.
bruce
27-02-2009, 07:40 PM
pembe gercekten çok güzeldi umarım girenler biraz vakit ayırıp okur kendilerinden bişe bulacaklarına eminim ve kesin aşık olmak isteyeceklerdir gercekten çok güzeldi ellerine sağlık...
bruce
28-02-2009, 06:58 AM
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta… Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır… Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
herkesi bekliyoruz....
bruce
28-02-2009, 07:46 AM
Karıkoca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.
Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.
Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır.Adam uyku sersemidir;
güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:
'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar.
Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.' Adam gökyüzüne bakar
ve cevap verir:
-'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız
görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.
Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor?
Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:
'Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizliğimizi
görüyorum.
Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki
önemsizliğimizi görüyorum.
Astronomik olarak galaksilerin,yıldızların, gezegenlerin
varlığını görüyorum.
Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.
Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını
görüyorum.
Niye sordun bunu bana?
Sana neyi gosteriyor?
'Necati, çadırımızı çalmışlar!!!
bruce
01-03-2009, 07:10 AM
herkese günaydın bu güzel kar yağışlı pazar gününden size işyerinden yazmaya devam ediyorum herkese mutlu güzel haftasonu diliyorum..
Trafik polisi arabayı durdurmuş ve eğilip “ehliyet ruhsat lütfen” demiş. Şoför “Tabi buyurun” demiş ve ehliyet ve ruhsatını polise uzatmış. Polis bakmış bir problem yok.
- Peki demiş polis, çevre vergisi pulunu sormuş.
- Burada, buyurun demiş adam.
- İlk yardım çantanız var mı? demiş polis.
- Tabi deyip bagajı açmış adam. Polis bakmış içinde eksik yok.
- Yangın söndürücü?
- Burada buyurun.
- Zincir?
- Derhal çıkarayım buyurun.
Polis daha sonra tekrar sormuş:
- Mezdeke kaseti var mı?
Şoför çok şaşırmış.
- Evet var buyurun demiş.
Polis: Tamam siz onu takın teybe, sesini de açın demiş ve başlamış oynamaya.
Şoförün şaşkınlığı daha da artmış ve dayanamamış sormuş.
- Hayrola memur bey?
Polis cevap vermiş:
- Ee eşek değilsin ya artık takarsın bir 20 milyon
gloomy
01-03-2009, 10:59 AM
Temel uçakla Trabzona gidecekmiş.Rastgele bir yere oturmuş..Asıl yer sahibi gelmiş:Beyfendi burası benim yerim kalkarmısınız?
Temel:Hayır
Yer sahibi:Beyfendi burası benim yerim kalkın
Temel:Hayırr
Yer sahibi hostese başvurur.
Hostes:Beyfendi burası sizin yeriniz değil kalkarmısınız lütfen
Temel:Kalkmammm
Hostes çare bulamayınca kaptana başvurur.Kaptan,Temel'in kulağınabişey fısıldar ve Temel geçer arka tarafa oturur.Herkes hayret eder ve içlerinden biri kaptana sorar:
Biz o kadar uğraştık siz ne dedinizki hemen kalktı?
Kaptan:
-Dedim ki burası Trabzon'a gitmez.:smile::smile:
bruce
01-03-2009, 02:46 PM
Gülmeden Okuyabilecek Misiniz..
--------------------------------------------------------------------------------
Sene 1965. Bir genel müdürlükte özel kalem müdür yardımcısıyım. Bayrama on gün var, benim müdür hastalandı.
İşe gireli iki hafta olmuş olmamış. Genel müdür bey beni yanına çağırttı:
“Tebrik kartları hazır mı?”
Şaşırdım:
“Hangi kartlar efendim?”
“Aman evladım! Şükrü bey sana söylemedi mi? Bayram geldi, tebrik kartları şimdiye kadar hazır olmalıydı. Tüh, tüh… Çabuk hemen hazırlayıverin.
“Emredersiniz efendim! Dedim. Ancak sabaha üç bin kartı nasıl yazacaktım?
Genel müdür, bütün kartları çini mürekkebiyle, en güzel yazımla yazmamı istiyordu.
Üç bin karttan iki bin tanesi, kendisinden makamca alttakilere hitap edecekti. Onlara şu cümleyi yazacaktım:
“Bayramınızı kutlar, gözlerinizden öperim.”
Bin tanesi de üst makamlara olacaktı ve onlarda da şu ifadeler yer alacaktı:
“Sizin ve eşinizin bayramını kutlar, sıhhatli ve başarılı günler dilerim.”
Sabaha kadar üç bin kart, düşünebiliyor musunuz? Çaresiz kolları sıvadım:
5, 10, 20, 50, 100, 200… Yazıyorum yazıyorum bitmiyor! Nasıl sıkıntı bastı! 750, 950…
Bir demlik çayı bitirmiştim. Öyle işkence çekiyorum ki, ekmek parası olmasa bırakıp kaçacağım.
Daha iki bininci karta geldiğimde şafak söküyordu. Ben de bitmiştim ama önümde hala bir yığın kart duruyor!
Bin tane de üst makamlara yazılması gereken var.
Bilmem kaçıncı bardak çayla birlikte “Sizin ve eşinizin bayramını kutlar, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim!”
Boyuna yazıyorum, göz kapaklarım iyice ağırlaştı, takoz koysam yine de kapanacak. Çay, kahve hiç kar etmiyor. Bir an dursam, uyuyup kalacağım. 209, 529, 689… Yaz babam yaz… Fakat artık kalemi parmaklarımın arasında tutamaz oldum. Ben kaleme değil, kalem bana hakim:
“Sizin ve eşinizin bayramını kutlarken sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim.”
“Sizin ve eşinizin bayramını kutlarken sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim.”
“Niyaz ederim başarılı günler sizinle eşinizin bayramını kutlarken…”
“Kutlarken eşinizin bayramını saygıyla, sıhhatli günler diler, Niyazi ile beraber ederim.”
“Niyazi ile birlikte sizin ve eşinizin bayramını kutlarken ayrıca sıhhatle ederim.”
“Önce bayramınızı eder, sonra eşinizle Niyazi’ye başarılı günler dilerim.”
“Sizin de, eşinizin de, Niyazi’nin de bayramını saygıyla eder, sıhhat dilerim.”
“Sıhhatli eşinizin bayramını kutlarken, Niyazi’ye de başarılar dilerim.”
“Bayramınıza etmeden önce, eşinizi saygıyla kutlar, Niyazi’nin gözlerinden öperim.”
“Sizin de, eşinizin de, Niyazi’nin de, bayramının da, tatilinin de, gelmişinin de, geçmişin de… Saygıyla ederim…”
Sabahleyin tam mesai saatinde gözlerim kan çanağı halde kartları yetiştirdim. Genel müdür bir ikisine şöyle bir baktı:
“Aferin” dedi. “Bitirmen iyi olmuş. Hemen postalayın!”
Hemen postaladık.
Üç gün sonra da, önce bizim genel müdürü, ardından da bendenizi postaladılar!..
MisCha
01-03-2009, 04:18 PM
Gülmeden Okuyabilecek Misiniz..
Süpermiş hahah.. :biggrin:
Teşekkürler Bruce.
MisCha
01-03-2009, 04:19 PM
Bill Gates öldükten sonra Allah'ın huzuruna çıkmış.
Allah demiş ki:
'Bill senin durumun hakikaten karmaşık. Seni cennete mi cehenneme mi
yollamalı bilemiyorum. Her eve bilgisayar girmesine yardımcı olarak
insanlığa katkıda bulundun ama bir yandan da Windows gibi bir rezaleti
de yarattın. Ben de senin özel durumuna göre bir şey yapacağım.
Cenneti de cehennemi de ziyaret et, hangisine gideceğine kendin karar
ver.
'Tamam' demiş Bill Gates, 'Önce cehenneme bir
bakayım.' Ve inmiş cehenneme; Bir de bakmış berrak sulu bir kumsalda
bir sürü güzel kız top oynuyor eğleniyor, güneş parlıyor hava süper.
'Cehennem böyleyse Cenneti hakkaten görmek isterim.' demiş ve cennete çıkmış.
Bir bakmış, bulutların üzerinde bir yer, etrafta melekler uçuşuyor,
insanlar lir çalıyor, güzelce bir yer ama Cehennem kadar değil.
'Tamam' demiş Bill Gates, 'Ben cehenneme gitmeye kararlıyım.'
Bir süre sonra Allah cehennemi ziyaret etmiş. Gitmiş Bill'in yanına,
Bill bir duvara zincirlenmiş, alevler içinde karanlık bir mağarada ve
zebaniler işkence ediyor.
- Nasılsın Bill?
- Korkunç! Burası iki hafta önce geldiğim cehennem değil! Kızların
oynaştığı o güneşli kumsala ne oldu?
Allah yanıt vermiş:
- O mu? O ekran koruyucuydu!!
bruce
01-03-2009, 06:48 PM
Süpermiş hahah.. :biggrin:
Teşekkürler Bruce.
rica ederim yalnız şöyle bişe var belki 10 oldu okuyorum hala gülüyorum :)
mathegothic
02-03-2009, 12:12 AM
Kilisenin papazı zangoçun karısına kötü gözle bakmaya başlar.
Zangoç fark eder ama bir şey elinden gelmez.
Papaz işi biraz ileri götürünce, zangoç dayanamaz ve papazın değerli şaraplarını içmeye başlar.
Papaz bakar şaraplar eksiliyor, takip eder ve zangoçun yaptığını öğrenir.Seslenir..
- Zangoç efendi, uzun zamandır günah çıkartmıyorsun,
(Zangoç kalsın ben almayım diyemez.)
- Doğrudur sayın peder işler işte der.
Papaz:
- olmaz öyle, geç bakalım kafese.
Papaz sorar:
- Papazın şaraplarını kim içoor?
- Duyulmoor.
- Yahu nasıl duyulmaz?
- Duyulmoor işte.
Papaz daha yüksek sesle:
- Zangooç papazın şarapları kim içooor.
- Duyulmooor.
- Nasıl duyulmaz aramızda bir karış yok.
- Buradan duyulmoor işte
- Peki yer değiştirelim sen seslen bir de bakalım.
Zangoç ve papaz yer değiştirirler. Zangoç ses denemesi için sorar:
- Papaz efendi Zangoçun karısını kim götüroor?
Papaz cevap verir
- Hakket duyulmoor!..:twisted:
mathegothic
02-03-2009, 12:14 AM
Soğuk ve karlı bir günde bir işadamıyla sarışın sekreteri yollarını kaybetmişler ve bir ormanda kaybolmuşlar.
Bir süre sonrada arabaları bozulmuş ve arabayı terketmek zorunda kalmışlar.
Zor ve uzun bir yürüyüşten sonra ormanın içinde bir kulübe bulmuşlar ve kendilerini hemen bu kulübenin içine atmışlar.
Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürüde battaniye olduğunu görürmüşler.
Adam bir centilmen olarak sekretere onun yatakta yatabileceğini söylemiş ve kendide uyku tulumu alıp yere yatmış.
Adam yattıktan birkaç dakika sonra sarışından bir ses gelmiş;
- ''Efendim, ben çok üşüyorum''.
Adam tulumun fermuarını açmış ve kalkıp sarışına bir battaniye vermiş ve sonra yine yatmış.
Tam uyumak üzereyken sarışın yine;
- ''Efendim, ben hala çok üşüyorum'' demiş.
Adam yine fermuarını açmış, kalkmış ve sarışına bir battaniye daha vermiş.
Sonra aynı sakinlikle uyku tulumunun içine girip, fermuarı çekmiş.
Tam uykuya dalacağı sırada sarışın yine,
- ''Efendim, ama ben çooooook üşüyorum''. demiş.
Adam sarışına dönüp;
- ''Burası ıssız bir yer Ne olduğunu kimse görmez. İstiyorsan bir geceliğine karı-koca gibi davranabiliriz'' demiş.
Sarışın cilvelenerek;
- ''Tabii efendim siz nasıl isterseniz'' demiş.
Bunun üzerine adam avazı çıktığı kadar bağırmış,
- ''Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al''
Elif.
02-03-2009, 07:47 AM
herkese günaydınn..:) mathem ya çok komikti bu sonuncusu :D
Arabistanda erkekler entarilerinin altına 'DON' giymemektedir.bir kararla erkeklerin don giyilmesi zorunlu kılınır.Giymeyenlere hapis cezası verilir.
Don giymediği için hakim karşısına çıkarılan arap'a hakim sorar..
- Adın ne
*Abdulmuttalip
- Baba adı
*Abdulrezzak
- Evli misin?
*Evet , 5 karım var..
- Çocuüun varmı?
* Evet 1. den 22 2.den 16 3.den 18 4.den 12 5.den 17
Hakim kararı açıklar
- Abdulrezzak oğlu Abdulmuttalip'in 'DON'unu giymeye fırsatı olmadığından Beraatine....:)
bruce
02-03-2009, 08:44 AM
mathe elif. ve she süpersiniz benim bugun bişeler göndermeme gerek kalmamış zaten işler yogun bahanem olmuş oldu ellerinize sağlık bugun yazmasamda sürekli takip içerisindeyim teşekkürler hepinize devamını bekliyorum kolay gelsin hepinize
saygılar
bruce..
Elif.
02-03-2009, 08:56 AM
Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
- Ortadaki kızılsaçlı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
- Bir tek ondan hoşlanmadım...'
Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanrının huzuruna çıkarlar...
Tanrı buyurur:
'Erkekler iki sıra olsun, bir sırada karıları tarafından yönetılen erkekler, diğer sırada karılarını
yöneten erkekler. Bütün kadınları cennete aldım, onlar
meleklerle birlikte ayrılsınlar şimdi!'
Kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına
geçer. Karıları tarafından yönetilen erkeklerin sırası
kilometrelerce uzarken, karılarını yöneten erkeklerin
sırasında sadece bir adam durmaktadır.
Tanrı uzun sıradakilere hışımla bağırır: 'Kendinizden utanın! Sizi bu dünyada güç ve
iradenin temsilcisi olarak yarattım! Şuraya bak, hepiniz
güçsüz, karaktersiz yüzlerce kilometrelik sıra olmuşsunuz.. Şu tarafta tek başına gururla dikilen kuluma
> bakın ve ondan ders alın!'
Ve ona dönerek;
'Anlat bunlara kulum; sen ne yaptın da
''Karılarını yöneten erkekler'' sırasında tek oldun?
Adam cevap verir :
-Bilmem... Karım bana burda durmamı söyledi...
Elif.
02-03-2009, 10:57 AM
Kadının bir süreliğine iş seyahati için İngiltere'ye gitmesi gerekmektedir.
Kocası eşini havaalanına kadar götürür.
Kadın:
'- Teşekkür ederim kocacığım, senin için İngiltere'den ne getirmemi istersin?' diye sorar.
Adam güler ve yanıtlar:
'- Bir İngiliz kızı istiyorum hayatım...'
Kadın sessiz bir şekilde kocasından ayrılır ve yola çıkar.
2 hafta sonra adam karısını tekrar havaalanından almaya gider ve sorar:
'- Hayatım gezin nasıldı?'
Kadın:
-'Teşekkur ederim hayatım çok güzeldi.'
Adam:
-'Peki hediyem nerede?'
Kadın:
-'Ne hediyesi?'
Adam:
-'Hani bir İngiliz kız istemiştim ya...'
Kadın:
-'Haa hatırladım, evet elimden geleni yaptım, şimdi biraz beklememiz lazım kız olup olmayacağını görmek için!!!'
bruce
02-03-2009, 12:07 PM
hayırdır bugün kadınlar günümü nedir bu üste çıkma çabası :) herkesten kadın fıkrası gelior ama şu işler hafiflesin en kısa zamanda cevabınızı alacaksınız :) bi gün bıraktık baktık forum elden gidiyor :) neyse yazmıssınız okuduk artık neyapalım ellerinize sağlık bari :) sIr elif.
Elif.
02-03-2009, 12:16 PM
hayırdır bugün kadınlar günümü nedir bu üste çıkma çabası :) herkesten kadın fıkrası gelior ama şu işler hafiflesin en kısa zamanda cevabınızı alacaksınız :) bi gün bıraktık baktık forum elden gidiyor :) neyse yazmıssınız okuduk artık neyapalım ellerinize sağlık bari :) sIr elif.
:)) eee bugün bölee..
Elif.
02-03-2009, 12:20 PM
Adam, boşanma davası için yargıcın karşısına çıkmış ve şikayetlerini
anlatmaya başlamıştır:
- 'Karım üç yıldan beri ne bulursa bana fırlatıyor hakim bey!..'
Hakim adamın bu şikayetinden sonra hemen sözünü kesip merakla sorar:
- 'Be adam, o zaman bu davayı açmak için niye üç yıl bekledin?'
Adam büyük bir saflık içinde cevap verir:
- 'Hakim bey, çünkü artık isabet ettirmeye başladı.'
:twisted::twisted::twisted::biggrin:
bruce
02-03-2009, 12:34 PM
o zaman benden kısa bir fıkra fakat bütün hepsine bedel olacak bi tane gelior buyrun okuyun
Adamın biri kazada kulaklarını kaybetmiş. Araştırmaları sonucu iyi bir plastik cerrah bulmuş, ve girmiş ameliyata.
Ameliyat sonrası bandajlar açıldıktan bir süre sonra: - "Aman Allahım Doktor! Bana kadın kulakları takmışsınız!" diye bağırmaya başlamış.
- "Kulak kulaktır!" demiş Doktor... "Kadını erkeği olmaz!"
- "Yanılıyorsunuz!" demiş hasta... "Herşeyi duyuyorum ama hiçbir sey anlamıyorum!"
Elif.
02-03-2009, 01:08 PM
o zaman benden kısa bir fıkra fakat bütün hepsine bedel olacak bi tane gelior buyrun okuyun
Adamın biri kazada kulaklarını kaybetmiş. Araştırmaları sonucu iyi bir plastik cerrah bulmuş, ve girmiş ameliyata.
Ameliyat sonrası bandajlar açıldıktan bir süre sonra: - "Aman Allahım Doktor! Bana kadın kulakları takmışsınız!" diye bağırmaya başlamış.
- "Kulak kulaktır!" demiş Doktor... "Kadını erkeği olmaz!"
- "Yanılıyorsunuz!" demiş hasta... "Herşeyi duyuyorum ama hiçbir sey anlamıyorum!"
ahahah çok komikti :)))
ama sen tam bi nesin biliyorsun dimiiii...:))
Pembe-Turtle
02-03-2009, 01:45 PM
Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.Evin önünde masum bir
fısıltıdan sonra ateşlenir.Bir elini duvara dayayarak
-'Beni bir öper misin'..
Kız:
-'Deli misin evin önünde annemler görür'der..
Erkek:
'Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum...
Kız:
-'Ben de seni ama olmaz...'
Erkek çok ateşli tabi devamlı ısrar eder. Bir ara aniden merdivenlerin
ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi belirir.
Küçük kız:
-'Babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmişim,o da
olmazsa kendisi gelecekmiş ama o hayvan oğlu hayvana söyle elini
Diyafon düğmesinden çeksin dedi''
RÜZGAR
02-03-2009, 03:09 PM
37 EKRAN TV
Bir gün sarışın kadının biri süslenmiş püslenmiş sokağa çıkmış gidiyor.
İlerlerken beyaz eşya satan bir dükkana giriyor.
Havalı bir şekilde dükkanda biraz turladıktan sonra genç kasiyer yaklaşıp;
-Şuradaki 37 Ekran Tv’nin fiyatını öğrenmek istiyorum.
Kasiyer;
-Kusura bakmayın hanımefendi ama sarışınlara satış yapmıyoruz, der.
Bunun üzerine kadın sinirlenir ve dükkanı terkeder.
Bir hafta sonra kadın saçlarını siyaha boyatır
ve koyu bir makyaj yaparak kendini esmerleştirir.
Aynı dükkana gene gelir. Dükkanı yine turlar ve kasiyere sorar;
-37 ekran Tv satın almak istiyorum. Fiyatı ne durumda acaba?
Kasiyer;
-Çok üzgünüm sarışınlara satışımız yoktur.
Kadın bunu duyunca çok sinirlenir ve ayrıca çok merak eder
kasiyerin kendisini nasıl tanıdığını. Bu merakla sorar.
-Beyefendi bu gelişimde saçımı boyattım makyajımı değiştirdim
ama siz beni tanıdınız. Nasıl oldu bu?
Kasiyer cevap verir;
-Çok basit hanımefendi,
o baktığınız 37 ekran Tv değil, mikrodalga fırın. der
Elif.
02-03-2009, 03:24 PM
Başkan Bush ve Colin Powell bir barda oturuyorlarmis. İçeri bir adam girmis; onları görünce yanlarına gitmiş:
'- Sizi görmek büyük bir onur. Ne yapıyorsunuz burada?'
'- İran operasyonunu planlıyoruz' demiş Bush.
'- Gerçekten mi? Peki neler olacak İran'da?'
Bush: '- Bu kez birkaç milyon İranlı ve süper fiziği olan bir sarışın öldüreceğiz' diye cevap vermiş.
'Bir sarışın mı? Öldürmek mi? Neden süper fizikli bir sarışın öldüreceksiniz?' diye bağırmış adam şaşkınlıkla...
Bush, Powell'a dönmüş:
'- Gördün mü bak, ben sana söylemiştim, 17 milyon İranlı kimsenin umurunda değil diye.'
bruce
02-03-2009, 04:17 PM
Başkan Bush ve Colin Powell bir barda oturuyorlarmis. İçeri bir adam girmis; onları görünce yanlarına gitmiş:
elif. bugun maşallahın var pek iş yok heralde :) ellerine sağlık
Thyia
02-03-2009, 06:59 PM
Bir gün temel in babası ölmüs ve cenazeye almanya dakı abisi gelir..
temel e sorar: babam nasıl öldü?
temel:20. kattan düştü..ordan manavın günesligine dustu ordan 200 m yukarıya zıpladı..
abi: yaaa demek 200m den dustude öldü..
temel: hayır ordanda kasabın guneslıgıne düştü.. ordan catıya..
abi:ya demek catıdan düştü.. vah vah
temel:yok hayır ordan da elektrik tellerine...
abi: öfffff nerde öldü bu o.cocugu söylesene.
temel:baktık düşmüyo biz vurduk..:)
RÜZGAR
03-03-2009, 12:23 AM
311 NUMARALI ODA
Güney Afrika’nın Cape Town şehrindeki bir hastanede devamlı olarak esrarengiz ölümler oluyordu. Hemşireler haftalardır üst üste her Cuma günü 311 numaralı odasına yatırılan hastaları ölü bulmaktaydılar. Bu sırlı ölümlere uzun süre açıklama getirilemedi. Herkes meselenin çözülmesi için seferber oldu. Güney Afrika’nın önde gelen bilim adamları ölenlerin aileleriyle üç hafta boyunca görüşmeler yaptılar. Hatta işine polis girdi ve akla gelen her ihtimal tek tek değerlendirildi, ancak onların araştırmaları da sonuçsuz kaldı. Bu arada o odadaki hastalar sebepsiz ölmeye devam ediyordu. Son çare olarak bu oda devamlı gözetim altına alındı ve sonunda odadaki ölümlerin sebebi ortaya çıktı...
Sonuç çok trajikomikti. Cuma sabahı 6’da odaları temizleyen temizlikçi kadın, hastanın bağlı bulunduğu solunum cihazının fişini çekerek, kendi elektrik süpürgesinin fişini takıyor ve işini bitirdikten sonra, diğer fişi tekrar yerine takıp gidiyordu...
Elif.
03-03-2009, 06:54 AM
Ahmet bey 97'sinde... Hüseyin bey ise 92'sine erişmiş. Yıllardır dostlukları devam etmekte... Bir gün Ahmet bey, Hüseyin beyin evinde yemeğe davet edilmiş.
Ahmet beyin dikkatini çekmis o gece... Hüseyin bey karısına hitap ederken 'Gülüm', 'Hayatım', 'Balım', 'Tatlım', 'Şekerim', 'Sevgilim', 'Ruhum' gibi laflar kullanıyor.
Bir ara karısı mutfaktayken yine: '- Birtanem, nerelerdesin, yemeğin soğuyacak' demiş.
Ahmet Bey dayanamamış:
'- Yahu dikkat ediyorum, karına ne iltifatlı laflar ediyorsun. Ballar, şekerler.... Bunca seneden sonra olacak sey değil, bravo sana' demiş.
Hüseyin Bey şöyle bir arkasını dönüp karısının hâlâ mutfakta olduğunu tespit ettikten sonra:
'- Sorma birader' demiş...
'- Ne balı ne şekeri... 10 yıl oluyor bizim hatunun adını unuttum. Bir türlü çıkaramıyorum...' :biggrin::biggrin::biggrin:
Elif.
03-03-2009, 06:56 AM
elif. bugun maşallahın var pek iş yok heralde :) ellerine sağlık
öncelikle günaydınnn...
Ah bruce ah ne yok u var da ben kaçamak da olsa giriyorum...çok gülüyorum yaa..:)))) durmak yok devammm...
bruce
03-03-2009, 07:18 AM
mathegothic'in dikkatine
dünkü sorunun cevabı bu olabilirmi
http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/cozum43fb5.bmp
bruce
03-03-2009, 07:32 AM
öncelikle günaydınnn...
Ah bruce ah ne yok u var da ben kaçamak da olsa giriyorum...çok gülüyorum yaa..:)))) durmak yok devammm...
sanada günaydın aman iş olsunda gerisi önemli değil zaten devam etme düşüncesindeyiz yalnız yeni fikirlere açığız değişikliğe hazırız yine fıkraya devam edecez fakat elimize daha eğlenceli şeyler geçerse onlarıda bekleriz mesela zeka soruları olabilir ilginç hikayeler olabilir ben arayış içerisindeyim en güzellerini bulup paylaşacağım sizinle zaten bu işyerinden girenler sayfası başlı başına bir ekol olacak desteklerinizi bekliyorum foruma biraz katkımız oluyorsa ne mutlu bize hepinize mutlu günler....
Elif.
03-03-2009, 07:40 AM
sanada günaydın aman iş olsunda gerisi önemli değil zaten devam etme düşüncesindeyiz yalnız yeni fikirlere açığız değişikliğe hazırız yine fıkraya devam edecez fakat elimize daha eğlenceli şeyler geçerse onlarıda bekleriz mesela zeka soruları olabilir ilginç hikayeler olabilir ben arayış içerisindeyim en güzellerini bulup paylaşacağım sizinle zaten bu işyerinden girenler sayfası başlı başına bir ekol olacak desteklerinizi bekliyorum foruma biraz katkımız oluyorsa ne mutlu bize hepinize mutlu günler....
Bence de iyi fikir bu..aslında çok güzel ufak hikayelerim var ama tam hatırlayamıyorum...bakim aklıma geldikçe paylaşırımm...:)
bruce
03-03-2009, 08:40 AM
1- Kadin/Erkek
2- Kadin/Kadin
3- Erkek/Erkek
1. Versiyon Kadin/Erkek:
Bir erkegin hayati nasil karartilir?
Kadin: Sacimi kestireyim mi?
Erkek: Olur.
Kadin: Ama kiyamiyorum.
Erkek: Oyleyse kestirme.
Kadin: Canim degisiklik istiyor...
Erkek: O halde kestir.
Kadin: Bana akil vermeyi birak, delilere verir gibi.
Erkek: Eger nasil hosuma gittigini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun sacli. Bunu biliyorsun.
Kadin: Beni tanidiginda kisaydi.
Erkek: Ve sana tam olarak ne dedigimi hatirliyorum: "Ne guzel olurdun uzun sacla".
Kadin: Ama herkes kesmemi soyluyor.
Erkek: Bu durumda kuafure git ve birak uyuyayim lutfen. Bunu senden Allah rizasi icin istiyorum.
Kadin: Peki nasil kestireyim? Kat kat mi yoksa percemli mi?
Erkek: Kat kat.
Kadin: Bana yakisacagini sanmiyorum, cunku sacim cok duz.
Erkek: Birak percemli olsun.
Kadin: O da cok yorucu.
Erkek: Yordugu zaman tekrar kestirirsin.
Kadin: O zaman asla uzatamam.
Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme guzelim.
Kadin: Bana guzelim demesene !!!
Erkek: ?!?!?!?!!
2. Versiyon Kadin/Kadin:
1.Kadin: Ah sekerim sacini mi kestirdin? Ne kadar guzel olmussun!
2.Kadin: Ay sahi mi soyluyorsun? Ben pek emin olamiyorum. Ay cok mu kisa oldu acaba?
1.Kadin: Amaaan ne alakasi var. Benim yuzum bu kadar genis olmasa ayni kesimi ben de denerdim. Benim su sacim klasik oldu artik,yeni bir modele hic cesaret edemiyorum.
2.Kadin: Ayy yapma Allah askina nesi varmis yuzunun. Bak soyle suralarindan kat verdirsen, harika olur! Benim de boynum uzun olmasa ayni seninki gibi bir model yaptirirdim.
1.Kadin: Ah sekerim sen de bir alemsin. Keske benim de boynum seninki gibi olsa. En azindan su cokuk omuzlarimin dikkat cekmesini engellemis olurdum.
2.Kadin: Ayol sen ne diyorsun? Senin omuzlarin gibi omuzlari olsun isteyen bir suru kiz var. Giydigin her sey sana oyle yakisiyor ki.Bir de benim su kisa kollarima bak. Omuzlarim seninkiler gibi olsaydi, giydigim bluzlar ustumde emanet gibi durur muydu?
...virvirvir, dirdirdir...
3. Versiyon Erkek/Erkek:
1. Adam: Sacini mi kestirdin?
2. Adam: Evet
1. Adam: Sihhatler olsun abi!..
2. Adam: Sag ol...
Olay budur...
Pembe-Turtle
03-03-2009, 09:02 AM
Kapı vurulur ve bir erkek kapıyı açar.
Kadın:
'iyi günler az önce camınız kırıldı ve bunu yapan benim çocuğum,
lütfen özrümü kabul edin ne kadar masrafı varsa ödemek istiyorum' der.
Adam:
'hiç sorun değil çocuğunuz camı kırdı ve içeri giren top değerli bir
vazoya çarptı ve o da kırıldı'
kadın daha fazla üzülür ve içeri girdiğinde gerçekten bir vazoyu
kırılmış görür.
'Çok üzgünüm bununda masrafını ödemek istiyorum' der.
Adam:
' hiç önemli değil aslında çok büyük bir iyilik yaptınız bana'
kadın merakla:
'ama camınız ve değerli bir vazonuz kırıldı nasıl olur' der
Adam:
'hanfendi ben bir cinim ve 100 bin yıldır o vazoda hapis kalmıştım,
çocuğunuz sayesinde özgürlüğüme kavuştum, dileyin benden ne
dilerseniz' der.
Kadın sevinçle:
'ayy ne desem güzel bir malikane istiyorum hem de paris'te.'
Adam bir kısa telefon konuşması yapar ve:
'tamam hanfendi isteğiniz oldu, dilediğiniz zaman gidebilirsiniz yeni
evinize' der ve 'ya ikinci dileğiniz?' diye sorar...
'çok lüks kıyafetler istiyorum'
Adam kısa bir telefon konuşması yapar ve:
'armani, versace ve dkny'de kiyafetleriniz hazır alabilirsiniz' der ve
üçüncü isteği sorar.
Kadın:
'en değerli mücevherleri istiyorum' der..
Adam bir telefon konuşması sonrası :
'ok bvulgari ve tiffany'den dilediğiniz mücevherleri alabilirsiniz ' der.
Kadın havalara uçmuştur ve adam:
'yalnız bende birşey rica etsem sakıncası olur mu?' diye sorar.
Kadın merakla:
'nedir?'
adam:
'biliyorsunuz 100 bin yıldır bu vazodayim. kaç zamandır bir kadın yüzü
görmedim acaba bir gece benimle olur musunuz?' diye sorar..
Kadın biraz düşündükten sonra:
'neden olmasın?' der .
sabah uyandıklarında adam:
'güzel hanfendi acaba kaç yaşında?' diye sorar,
kadın:
'36' der.
Adam da:
'VAY BE BU YAŞTA HALA CİNLERE İNANIYOR MUSUNUZ...
Elif.
03-03-2009, 09:40 AM
İki emekli parkta güvercinlere yem atıyorlarmış.
Birincisi: '- Şu güvercinlere ne zaman yem atsam siyaset adamlarımızı hatırlıyorum' demiş.
Diğeri '- Neden?' diye sorunca eklemiş:
'- Yerde dolaşırlarken elimizden yiyorlar. Havalanınca da kafamıza ediyorlar...':smile::smile::smile:
mathegothic
03-03-2009, 10:24 AM
dünkü sorunun cevabı bu olabilirmi
http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/cozum43fb5.bmp
ahahahhaha mükemmel...ama keşke sonucu mesaj olarak atsaydın da soruımuzu arkadaşlara da sorsaydık...cevabı bulduğunda insanın duyduğu zevk anlatılmaz yaşanır:D:D:D
Elif.
03-03-2009, 10:32 AM
ahahahhaha mükemmel...ama keşke sonucu mesaj olarak atsaydın da soruımuzu arkadaşlara da sorsaydık...cevabı bulduğunda insanın duyduğu zevk anlatılmaz yaşanır:D:D:D
Soruyu merak ettimmm....
bruce
03-03-2009, 10:57 AM
aslında gece biraz zorladım günün yorgunlugundan olsa gerek ama boşuna dememişler sabah zihin en iyi çalıştığı zamandır diye bulmam 5 dakikamı almadı biraz analitikle çözdüm olayı :)
bruce
03-03-2009, 11:05 AM
şimdi yeni bi format deniyorum aşağıda sordugum soruya ilk aklınıza gelen cevabı yazarsanız sevinirim bu bir bilimsel araştırmadır
Bu zeka testi Almanya'daki Daimler firması tarafından geliştirilmiş...
Aşağıdaki yazıda bulunan "F" harflerini sayın.....
FINISHED FILES ARE THE RE-
SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
IC STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS
not:doğru cevap ve nedeni ilerleyen dakikalarda açıklanacaktır
mathegothic
03-03-2009, 11:21 AM
burusum önce elif in sorusunu cevaplamak lazım:D:D konuştur artık hikayeciliğini de benim soruyu yayınla
MisCha
03-03-2009, 11:25 AM
Soruyu görelim..
Soru olmadan cevap görmüşüz ne çıkar:smile:
http://i0903.hizliresim.com/2009/3/3/1005.gif
bruce
03-03-2009, 11:26 AM
burusum önce elif in sorusunu cevaplamak lazım:D:D konuştur artık hikayeciliğini de benim soruyu yayınla
mathem o sorunun cevabını yayınladığım için pek bi amacı olmaz diye düşündüm bilmiyorum yanlışmı düşündüm elif. e ayrıca soruyu iletirim ben şimdi yukarda sormuş olduğum soruyu cevaplasak daha iyi olur sanırım
MisCha
03-03-2009, 11:38 AM
EXPERIENCE OF YEARS
Ben 6 tane görüyorum..
................................. ? :smile:
bruce
soruyu tekrar yayınlıyorum
şimdi yeni bi format deniyorum aşağıda sordugum soruya ilk aklınıza gelen cevabı yazarsanız sevinirim bu bir bilimsel araştırmadır
EXPERIENCE OF YEARS
Pembe-Turtle
EXPERIENCE OF YEARS
not:doğru cevap ve nedeni ilerleyen dakikalarda açıklanacaktır
Ben 6 tane saydım ama neden sayıyoruz ki:eek::razz:
bruce
03-03-2009, 11:45 AM
o zaman şöyle söyleyeyim önemli olan ilk saymada altıyı bulmaktı nedeni:
Eğer ilk defada 6 bulduysanız tebrikler...
Daimler firmasındakiler insan beyninin OF karakterlerini yanyana
çoğu kere doğru algılayamadığını keşfetmişler.
aslında yüzyüze sorulacak bir soruydu burada nasıl olur diye denedim yinede cevapladıgınız için teşekkür ederim
bruce
03-03-2009, 11:49 AM
o zaman yine bi format değişikliği ile başka bişe yollayayım şimdi gönderdigim resimde ne gördüğünüzü yazarsanız sevinirim(sadece 6 saniye bakıp kapatın ilk gördüğünüzü yazın çünkü sonradan resmi gören arkadaşlarımızda sizden etkilenmesinler)
http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/pic00491-1c9f60.jpg
Pembe-Turtle
03-03-2009, 11:59 AM
o zaman yine bi format değişikliği ile başka bişe yollayayım şimdi gönderdigim resimde ne gördüğünüzü yazarsanız sevinirim(sadece 6 saniye bakıp kapatın ilk gördüğünüzü yazın çünkü sonradan resmi gören arkadaşlarımızda sizden etkilenmesinler)
Ben farkı iki şey gördüm söyleyeyim mi yoksa cevap mı gelmeli...:rolleyes: Sanırım başkaları da cevaplasa iyi olur hep ben hep ben olmaz:embarrassed:
bruce
03-03-2009, 12:01 PM
6 saniye içinde ne gördüyysen onu yaz pembe
MisCha
03-03-2009, 12:08 PM
Şişe görüyorum eheuehue:smile:
http://i0903.hizliresim.com/2009/3/3/1165.gif
MisCha
03-03-2009, 12:22 PM
Ehem =)
Göremiyorum sanırım . Kör oldum..:D
O sihirli şişe içindeki de Alaadin'se bu gün kendi için bişi dilemiş..:biggrin:
http://i0903.hizliresim.com/2009/3/3/1165.gif
Elif.
03-03-2009, 12:42 PM
Bir kadın ve bir erkek..:) :biggrin:
Elif.
03-03-2009, 12:45 PM
saol ya mathe cim..sende olmasan bruce un düşüneceği yok :P :smile:
bruce
03-03-2009, 01:42 PM
saol ya mathe cim..sende olmasan bruce un düşüneceği yok :P :smile:
ama ben onun cevabını verdiğim için tekrar yazmadım uzun bi soru çünkü sana sonra sölicektim
yukarda kaybolmasın buraya girenler bu resime 6 saniye bakınız ve ilk ne gördügünüzü bizimle paylaşınız
mathegothic
03-03-2009, 03:07 PM
8 tane yunus gördüm???fazla mı iyi niyetliyim ne:S
MisCha
03-03-2009, 03:33 PM
8 tane yunus gördüm???fazla mı iyi niyetliyim ne:S
Hatta 9 ; Üstteki 2 yunus un ortasında bir küçücük bir yunus daha var sanki...:D
*Saflığı abartır=)
bruce
03-03-2009, 04:40 PM
Hatta 9 ; Üstteki 2 yunus un ortasında bir küçücük bir yunus daha var sanki...:D
*Saflığı abartır=)
yok orda 126 tane yunus varda dier kalanlar senin gördüğün şişe varya onun arkasında ondan görünmüyor :)
hazır yazmışken mathe ye de burdan bi laf söleyim evet bencede fazla iyi niyetlisin ilk bakışta yunus öylemi(pek inandırıcı deil ama) süpersin mathem akşam soru hazırla gelicem...
ne göründüğünün açıklamasınıda yaklaşık bir saat sonra yani iş çıkışı açıklayacagım gerçekten komik bi cevabı var :)
bruce
03-03-2009, 05:55 PM
sabahki resimi ve açıklamasının tamamını yolluyorum bakmayanlar önce resime baksın daha sonra açıklamasını okusun herkese iyi akşamlar yarın daha güzel paylaşımlarla görüşmek üzere bugun bize katılan herkese teşekkür ederim ellerinize sağlık
Bir grup çocuğa bu resme 6 saniye bakmaları söylenmiş, ve sonra ne gördükleri sorulmuş..
Çocuklar resimde birbirine sarılmış çıplak bir adamla kadın yerine, yunus balıkları gördüklerini söylemişler..
Bunun nedeni tabii o yaşta çocukların aklının fanfinfon'dan ziyade yunuslara eriyor olması..
Ve siz büyükler.. az önce 6 saniye baktığınız resimde yunus balıklarını göremediyseniz sizin de aklinizin neye çalıştığı
belli oldu :) Resimde 8 adet yunus balığı var.
mathegothic
03-03-2009, 06:42 PM
yani benim akıl yaşım 7nin altında m:S
efendi
03-03-2009, 10:42 PM
Yunuslar nerde yahu , kadınlar ayan beyan ortada işte =P
Tamam /clear. (http://www.pcworld.com.tr/resim/ekran_temizligi.swf)
Elif.
04-03-2009, 07:00 AM
Hyr siz dedikten sonra da baktım ama yunus göremedim..kör mü oldum nee..?
:S :S :S
Elif.
04-03-2009, 07:16 AM
:D :D :D evet 6 yunusu gördüm...
bruce
04-03-2009, 07:24 AM
:D :D :D evet 6 yunusu gördüm...
elif. öncelikle azmin için seni kutluyorum yunusları görmene gerçekten çok sevindim ama şöyle bi gerçek var yunuslar 6 deil 8 olacak biraz daha dikkatli bakarsan eminimki onlarıda göreceksin
bruce
04-03-2009, 07:34 AM
günaydın herkese bugun üçgenlerle haşır neşir olacağız aşağıdaki resimde kaç adet üçgen vardır? tahminlerinizi bekliyoruz unutmayınki illa doğru yanıtı aramıyoruz sadece dikkatli bi şekilde sayıp buldugunuz sonucu göndermenizi istiyorum amaç sabah sabah beyin jimnastiği
(not:internet üzerinden yardım almadan yaparsak daha güzel olur kendi dikkatimizi ölçmüş oluruz şimdiden kolay gelsin)
http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/kacadet3a591.jpg
Elif.
04-03-2009, 09:23 AM
çok üşendim yaaa..:) çok var çünküüüüüüüüüü :P
Thyia
04-03-2009, 09:41 AM
İlk etapta bir erkek ve kadın gördüm :)) ama yunus'dan bahsedince yunusları da gördüm :D Sonuç ne ?
gloomy
04-03-2009, 09:41 AM
ımmm şey cevap 32 mi:) bruce şaşı bak şaşır gibi bişi bu :P
gloomy
04-03-2009, 09:42 AM
yok galiba 36:PP var mı arttıran?
Thyia
04-03-2009, 09:45 AM
günaydın herkese bugun üçgenlerle haşır neşir olacağız aşağıdaki resimde kaç adet üçgen vardır? tahminlerinizi bekliyoruz unutmayınki illa doğru yanıtı aramıyoruz sadece dikkatli bi şekilde sayıp buldugunuz sonucu göndermenizi istiyorum amaç sabah sabah beyin jimnastiği
(not:internet üzerinden yardım almadan yaparsak daha güzel olur kendi dikkatimizi ölçmüş oluruz şimdiden kolay gelsin)
Ben 20 adet gördüm :D zeki miyim :DD
Thyia
04-03-2009, 09:46 AM
Daha mı fazla yani :S
gloomy
04-03-2009, 09:48 AM
Daha mı az yani:S :)))
bruce
04-03-2009, 10:07 AM
biraz daha dikkatli bakalım her üçgen bizim için şüpheli sonucu akşam üzeri ayrıntılı bi şekilde yayınlıcam bol şans
yeni sayfaya geçtiğimiz için soruyu tekrar yayınlıyorum
aşağıdaki resimde kaç adet üçgen vardır? tahminlerinizi bekliyoruz unutmayınki illa doğru yanıtı aramıyoruz sadece dikkatli bi şekilde sayıp buldugunuz sonucu göndermenizi istiyorum amaç sabah sabah beyin jimnastiği
Thyia
04-03-2009, 10:30 AM
Daha mı az yani:S :)))
Daha mı çok =))) cevabı mı beklesek =)
40 'tan sonrasını sayamadım..
Elif.
04-03-2009, 10:47 AM
28 gibi ama dik üçgen de dahilse artacak gibi :)
mathegothic
04-03-2009, 10:50 AM
44??????????
gloomy
04-03-2009, 10:53 AM
:))))) Rekor sende mathe şimdilik:)
mathegothic
04-03-2009, 10:54 AM
valla ıkındım sıkındım bulamadım 45. yi:S
40 'tan sonrasını sayamadım..
Saydım :) 44 olması gerek. En büyük ücgenler gözümden kacmı$.
gloomy
04-03-2009, 11:10 AM
Daha mı çok =))) cevabı mı beklesek =)
Evet bekleyelim çünkü saydıkça artıyo :)
bruce
04-03-2009, 11:45 AM
çok iyi tahminler geliyor sanırım başka tahmin gelmeyecek cevabı açıklayıp başka sorulara bakalım hepinizin ellerinize sağlık
1 üçgenden oluşan.......16
2 üçgenden oluşan.......16
4 üçgenden oluşan........8
8 üçgenden oluşan........4
toplamda.....................44 adet üçgen vardır bilenleri tebrik ediyorum
mathegothic
04-03-2009, 12:00 PM
:D:D kendimlen övüneyazdım:P
bruce
04-03-2009, 12:50 PM
tekrar merhaba günün ikinci sorusu yayınlıyorum
aşağıdaki resimde görünen nedir? tahminlerinizi bekliyoruz
http://i0903.hizliresim.com/2009/3/4/937.jpg
cevap gün sonunda açıklanacaktır
hanci
04-03-2009, 01:18 PM
bundan ne çıkacak acaba... ve bravo valla ben oyuna girebiliyorum ama orda avay edip arada buraya göz atmaya başladım... başarılı platform... tebrikler... ve yunusları en sonunda ben de görebildim ne algı ama .)
buna cevap versek kesin bu da başka birşey çıkar ama olsun... burdan bakınca hantal bir kurbağa var gibi resimde...
mathegothic
04-03-2009, 01:53 PM
buldummmmmmmmmmmmmm ama burusuma özel mesaj ile bildirdim kendisi izin verirse buraya da yazıcam:D:D
bruce
04-03-2009, 02:03 PM
buldummmmmmmmmmmmmm ama burusuma özel mesaj ile bildirdim kendisi izin verirse buraya da yazıcam:D:D
mathem evet doğru cevabı bulmussun ama birazda arkadaşlara bırakalım istersen ben cevabını özelden kabul ediyorum bugun 20 puan aldın benden cevabıda zaten gün sonunda açıklyacaz tekrar teşekkür ederim
diğer tahminlerinizi bekliyoruz kolay gelsin
gloomy
04-03-2009, 02:31 PM
Hayır hayır kesinlikle kurbağa değil:P ama neeeeeeeee? :)))
hanci
04-03-2009, 03:13 PM
kesinlikle ne olmadığını yazıncaya kadar ne olduğunu yaz da görelim glom.... .)
gloomy
04-03-2009, 03:39 PM
:))) sorun orda Hancı zaten neki:PP
bruce
04-03-2009, 03:46 PM
pek tahmin yok sanırım bir iki saate cevap yayınlanacaktır elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim
kendimi zorlayıp kurbağanın kıçından bi göz, bi burun bi de ağız çıkardım ve fakat daha sonra kafayı 45 drece sağa eğmek suretiyle onlardan sadece gözün doğru olduğunu gördüm.. yani kısaca şaha kalkmış ve geriye doğru devrileyazmış (:)) bi atın yeleden yukarısı :)
gloomy
04-03-2009, 04:01 PM
İnanmıyorummm 7 yaşındaki bir çocuğa gösterdim bana at olduğunu söyledi ama ben ona saçmalama dedim:) neresi at bunun kurbağa değil mi işte dedim hayır at dedi utanıyorumm:)
MisCha
04-03-2009, 04:03 PM
kendimi zorlayıp kurbağanın kıçından bi göz, bi burun bi de ağız çıkardım ve fakat daha sonra kafayı 45 drece sağa eğmek suretiyle onlardan sadece gözün doğru olduğunu gördüm.. yani kısaca şaha kalkmış ve geriye doğru devrileyazmış (:)) bi atın yeleden yukarısı :)
Ahahh... Böylesi yorum =)))
bir de..
*Saflığı abartır=)
bu resimde 10 tane yunus var. üstteki iki yunusun ortasındaki yunus değilse hiçbiri değildir :) bir de hatunun sol bacağının yerle temas eden kısmının üstüyle, hatunu memelerinin altından kavramış olan adamımızın sol dizi arasına sıkışmış afacan minik bi yunus daha var.. saflıkta aşmış olduğumdan değil ama daha önce bu şekli gördüğüm için direk yunusları saydım :)
anne ben edit manyağı oldum.. buyrun:
İnanmıyorummm 7 yaşındaki bir çocuğa gösterdim bana at olduğunu söyledi ama ben ona saçmalama dedim:) neresi at bunun kurbağa değil mi işte dedim hayır at dedi utanıyorumm:)
o 7 yaşındaki çocuk (düşündüğüm kişi mi acaba :)) teknik olarak resme daha aşağıdan baktığı için benim gibi kafayı eğip küçük emrah pozlarına girmeden benim eğerek gördüğüm açıyla görüyodur. ondan bilmiştir. utanma sen.. hehehe
ayrıca da MisCha tam senden alıntı yapmadan önce yazdığın için de tebrik ediyorum :P "devrileyazma" da mathe den esinlenme tabi :)
MisCha
04-03-2009, 04:11 PM
Tabi böyle anlatınca yunusları tekrar görmemek (bakmamak) mümkün değil..
O şişe de yunus un midesinde zaten:D:D
gloomy
04-03-2009, 04:15 PM
Sağol hmm hala zekiyim dimi :DDD
ahahaha.. hala derken? :P yok yok zekisin tabi hala hehe.. aslında ben de hile yapmış sayılırım, çünkü resmi çevirince direk at görünüyo zaten. ben bi tek resim yerine kendimi çevirdim :))
bruce
04-03-2009, 06:13 PM
bugunkü ikinci sorunun cevabına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz
ilk bakışta sıradan bir kurbağa olan resimde sadece sola döndürdüğümüzde bir başka şekil daha ortaya çıkmaktadır bakalım ve görelim tahminleriniz için teşekkür ederim
http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/cozum1966aa.jpg
not: bu resimi bizimle paylaşan MisCha ya teşekkür ederiz
yarın yeni sorularla görüşmek üzere iyi akşamlar
MisCha
04-03-2009, 07:23 PM
Forumdaki başarısı için ..
/clap Bruce... : )
Yeni konu başlamadan ben bi fıkra (hikaye de denebilir)paylaşıyım..
Birkaç yüzyıl önce Papa bütün Yahudilerin Roma'yı terk etmeleri
gerektiğine karar verir. Doğal olarak Yahudi toplumundan büyük bir tepki gelir. Bunun üzerine, Papa ile Yahudi toplumundan önde gelen birisiyle karşılıklı dini bir müzakere yapmalarını önerir.
Yahudiler kazanırsa kalacaklar, Papa kazanırsa gidecekler. Yahudiler
çaresiz kabul eder ve temsilci olarak Moiz'i seçerler. Ancak Moiz'in Papa ile aynı dili konuşamaması nedeniyle müzakere de konuşmak yerine sadece işaret dilinin kullanılmasını teklif ederler.
Papa kabul eder. Müzakere günü geldiğinde iki taraf karşılıklı yerlerini
alırlar ve karşılıklı olarak bir süre bakıştıktan sonra Papa elini kaldırarak üç parmağını gösterir.
Buna karşılık Moiz tek parmağını kaldırır.
Papa parmaklarını sallayarak başının etrafında çevirir.
Moiz ise parmağıyla yeri işaret ederek oturduğu yeri gösterir.
Papa yanındaki çantadan bir parça ekmek ve şarap çıkartınca Moiz de bir elma çıkartır.
Bunun üzerine Papa ayağa kalkarak :
'Ben pes ediyorum, Yahudiler kalabilirler' der.
Müzakere sonrasında Papa'nın etrafına toplanan kardinaller Papa'ya ne
olduğunu sorduklarında Papa;
- Ben önce 3 parmağımı gösterip Kutsal Üçlüyü işaret ettim.
Buna karşılık o bana tek parmağını gösterip her iki dinin de tek tanrıyı
tanıdığını soyledi. Ben parmaklarımı sallayıp başımın etrafında çevirerek tanrının bizim etrafımızda olduğunu gösterdiğimde o da oturduğu yeri işaret ederek tanrının onların durduğu yerde de olduğunu işaret etti.
Ben kutsal ekmek ve şarap çıkartıp tanrının bizim günahlarımızı
bağışladığını göstermek istediğim zaman da hemen bir elma çıkartıp bana ilk günahı hatırlattı.
Herifin her şeye bir cevabı var. Ne yapabilirdim ki?
Aynı sırada Yahudi cemaati de Moiz'in etrafını sarmış ona nasıl başardığını soruyorlardı. Moiz:
- Önce bana 3 parmağını gösterip 3 gün içinde burayı terk etmemizi
istedi. Ben de ona bir tekimizin bile ayrılmayacağımızı söyledim. Sonra bütün şehrin Yahudilerden temizleneceğini söyledi. Ben de, hiç bir yere gitmeyip olduğumuz yerde kalacağımızı söyledim.
- Sonra ne oldu? diye kalabalık heyecanla sordu.
- Valla,sonrasını ben de pek anlamadım. Adam biraz hiddetlendi ve öğle
yemeğini çıkarttı. Bunun üzerine ben de benimkini çıkarttım.
Hepsi bu!...
İNSANLARIN NE KONUŞTUĞU DEĞİL NE ANLADIĞI ÖNEMLİDİR..
çok güzeldi MisCha :) tabi Papa bilge, Moiz de fazlasıyla sıradan biri olarak gösterilmiş (biraz ilgisi olan herkes 3'e karşı 1'in, elmanın ve ekmekle şarabın anlamını tahmin edebilir, bir Yahudi'nin bunları bilmemesi güç) ama her şeyde ayrıntıya girmeye de gerek yok.. hikaye güzel :)
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.