iSketch Forum

Register or login to get rid of this advert.
iSketch Gallery

Go Back   iSketch Forum > Off Topic > International Language Forums > Türkçe

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-01-2010, 05:08 PM
simM's Avatar
simM simM Çevrimdışı
Forum Junkie

simM has a spectacular aura aboutsimM has a spectacular aura about
Thumbs up İSketch LiM10 SözLüK=)

ve İsketch Lim10 sözlük aramızda !

Herkese merhabaArtık İsketch LiM10 sözlüğümüz var.Kişiden kişiye göre değişecek olan kelimelerimiz ,repliklerimiz v.s İsketch lim10 sözlüğümüzde bulunmasını istediğiniz herşey...
zaman zaman güldürecek zaman zaman düşündürecek olan paylaşımlarınızı bekliyorum=)

Şimdiden gözgezdiren ve katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum=).

*Register:Ne zaman gelecek acaba diye karakara düşünülen ,ancak torunlarımımız torunlarının görebileceği uyelik sistemi.

*Hayvanlar (Animals - Turkish):İçinde hemşehri hayvan dostalarınızı bile barından (uludağ kurbağası),bir türlü tam raund oynanamamış oyun odası..
*HINT: kelimenin kökünü ta hindistan geldiği ,newbilerin sürekli memeleket özlemiçekmesinden dolayı hintttttttt diye bağrınıp yalvarma durumu...

*SKIP :İyi de nasıl çizeyim? diyen birine,silah zoruyla çizmen emredilmiyor skip yap geç denilerek sıkça kullanılan tavsiye.

*Saftorik:çizim sırasında çizmek yerine T a V Ş---- yazan.yazmak yasak denildiginde iyi de yazmıyorum harf veriyorum diyebilen anında odadan admin tarafından uçurulan türüne sık rastlananbir balık yani newbie türü.

*Buddylist: gerektiğinde adam kovalamaya yarayan ,online oyuncu kutusu.

*JiGsaW : Kötülerin kaçması ,iyilerin kıymetini bilmesi gereken peygamber sabırlı yetkili kişi.

*/op:özel odalarda oda sahibi olmaya yarayan aa ben po oldum diye sevinebileceğiniz BP shell opet benzinlik zincirleri,komutu

*''Connection problems.Check your network settings or please try again later.'':Bu yazıyla karşılaştıgınızda tüm siteyi yakmak isteginiz anların oldugu bağlantı problemi.

*boot:küfürbazları uçuran gerçekleştirdiğizde, o ahenkli sesi kulaklarınızda kalan paha biçilemez eylem.

*EsErekli:infosundan da anlaşıldıgı gibi,elmasından cıkan kurdu bıçaklayan ama duruma hiç üzülmeyen balla kaymak kişi=)
* Y: iki çizer iki kelimede konu aşk ve jambon oldugunda Bp ye karar veren, bana sen jambon çiz diyen ve o sucuk oldu diye mızıkçılık yapan skip yapan degerli abi Y kişisi. =)
aklıma geldikçe devam etmek üzere hemde örnek teşkil etmesi için burada yarım bırakıyorum .saygılarımı sunuyorum

NOT=)sayfa yapısı nedeni ile SKIP,HINT./op v.s gibi kelimeleri tekrar etmiş,eklemek siredigimiz farklı kelimeleri de eklemiş olacagız ama kelime tekrar edilse de kişiden kişiye göre yorumu değişeceği için hiç bir sorun olmaycaktır ve boylece devamlılık sağlanacaktır. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM

Last edited by simM; 08-01-2010 at 06:29 PM.
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to simM For This Useful Post:
DELI[r]CEM (08-01-2010), Pacharel (09-01-2010), Yoksun_ki (08-01-2010)
Old 08-01-2010, 05:28 PM
Yoksun_ki Yoksun_ki Çevrimdışı
Member

Yoksun_ki is on a distinguished road
Newbie : ctrl + w nin ne işe yaradığını öğrendiğimiz safha , yalnız kalmak isteyip oyunsuz edemediğimiz günlerdeki yegane sığınağımız , neşe kaynağımız

Nalakaaaa : "oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş""in en SAF hali

memet : saflıkta son nokta

BAN : ZARARLI OTLARI temizleyen zirai ilaç

done : genelde done_galak ların oyunu leyhlerine çevirmek için kullandıkları yol

skip : akşama ne yapayım diye soran babanıza SKIP YAP diyecek kadar sık kullandığımız kelime

boot : son zamanlarda sık sık kullanmak zorunda kaldığımız , oyun ve oyuncuları sabote etmenin BOOT'unu çıkaranlar için kullanılan komut

Last edited by Yoksun_ki; 08-01-2010 at 05:52 PM.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Yoksun_ki For This Useful Post:
simM (08-01-2010)
Old 08-01-2010, 06:01 PM
GeReDeL!'s Avatar
GeReDeL! GeReDeL! Çevrimdışı
Regular

GeReDeL! is on a distinguished road
ping: bağlantı hızımızla alakalı olarak artan azalan 1000 lere geldiğinde kızdıran 2000 3000 lere geldiğinde sizi özne anayı bacıyı nesne yapan komut

ignore: çenebaz savar

özel: chat kutucuğunu mavi renge boyayan fıs fıs die ses çıkartan kimi zaman geyiğin kimi zaman küfürlerin kimi zaman kopyanın kimi zamanda aşk ve entrikanın döndüğü güzide kutucuğumuz direk nik üstüne geliniz ya da /msg komutu ile kısık ateşte 5 dk pişiriniz

blitz: teravi namazı hızında oynanan oyun :D

Last edited by GeReDeL!; 08-01-2010 at 06:10 PM.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GeReDeL! For This Useful Post:
simM (08-01-2010)
Old 08-01-2010, 08:22 PM
tu_ba's Avatar
tu_ba tu_ba Çevrimdışı
Member

tu_ba is on a distinguished road
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by simM View Post
ve İsketch Lim10 sözlük aramızda !

Herkese merhabaArtık İsketch LiM10 sözlüğümüz var.Kişiden kişiye göre değişecek olan kelimelerimiz ,repliklerimiz v.s İsketch lim10 sözlüğümüzde bulunmasını istediğiniz herşey...
zaman zaman güldürecek zaman zaman düşündürecek olan paylaşımlarınızı bekliyorum=)

Şimdiden gözgezdiren ve katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum=).

*Register:Ne zaman gelecek acaba diye karakara düşünülen ,ancak torunlarımımız torunlarının görebileceği uyelik sistemi.

*Hayvanlar (Animals - Turkish):İçinde hemşehri hayvan dostalarınızı bile barından (uludağ kurbağası),bir türlü tam raund oynanamamış oyun odası..
*HINT: kelimenin kökünü ta hindistan geldiği ,newbilerin sürekli memeleket özlemiçekmesinden dolayı hintttttttt diye bağrınıp yalvarma durumu...

*SKIP :İyi de nasıl çizeyim? diyen birine,silah zoruyla çizmen emredilmiyor skip yap geç denilerek sıkça kullanılan tavsiye.

*Saftorik:çizim sırasında çizmek yerine T a V Ş---- yazan.yazmak yasak denildiginde iyi de yazmıyorum harf veriyorum diyebilen anında odadan admin tarafından uçurulan türüne sık rastlananbir balık yani newbie türü.

*Buddylist: gerektiğinde adam kovalamaya yarayan ,online oyuncu kutusu.

*JiGsaW : Kötülerin kaçması ,iyilerin kıymetini bilmesi gereken peygamber sabırlı yetkili kişi.

*/op:özel odalarda oda sahibi olmaya yarayan aa ben po oldum diye sevinebileceğiniz BP shell opet benzinlik zincirleri,komutu

*''Connection problems.Check your network settings or please try again later.'':Bu yazıyla karşılaştıgınızda tüm siteyi yakmak isteginiz anların oldugu bağlantı problemi.

*boot:küfürbazları uçuran gerçekleştirdiğizde, o ahenkli sesi kulaklarınızda kalan paha biçilemez eylem.

*EsErekli:infosundan da anlaşıldıgı gibi,elmasından cıkan kurdu bıçaklayan ama duruma hiç üzülmeyen balla kaymak kişi=)
* Y: iki çizer iki kelimede konu aşk ve jambon oldugunda Bp ye karar veren, bana sen jambon çiz diyen ve o sucuk oldu diye mızıkçılık yapan skip yapan degerli abi Y kişisi. =)
aklıma geldikçe devam etmek üzere hemde örnek teşkil etmesi için burada yarım bırakıyorum .saygılarımı sunuyorum

NOT=)sayfa yapısı nedeni ile SKIP,HINT./op v.s gibi kelimeleri tekrar etmiş,eklemek siredigimiz farklı kelimeleri de eklemiş olacagız ama kelime tekrar edilse de kişiden kişiye göre yorumu değişeceği için hiç bir sorun olmaycaktır ve boylece devamlılık sağlanacaktır. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM
AMA BEN SENİ YERİM simM
simM (08-01-2010)
Old 09-01-2010, 09:46 AM
messi's Avatar
messi messi Çevrimdışı
Regular

messi is on a distinguished road
/ip dünyalının nereli oldugnu bilmemizi sağlayan en güzel numara :D

HerGeLeReTurnBack =)
Reply With Quote
Old 17-01-2010, 05:05 PM
Potibor's Avatar
Potibor Potibor Çevrimdışı
Junior Member

Potibor is on a distinguished road
İsketch:bir çeşit işkence yöntemi (bknz:you are blocked from the game):D
Old 22-01-2010, 06:46 PM
enemy's Avatar
enemy enemy Çevrimdışı
Regular

enemy will become famous soon enoughenemy will become famous soon enough
lounge:başkaları ile aynı oksijen tüpünü kullanmak(bana öyle geliyor)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to enemy For This Useful Post:
Rei (23-01-2010)
Old 30-01-2010, 12:06 AM
Wolvi's Avatar
Wolvi Wolvi Çevrimdışı
Forum Junkie

Wolvi will become famous soon enoughWolvi will become famous soon enough
kısaltmalarda var şimdi bilen var bilmeyen var hg var wd var..

Hg=civa
WD=WesternDigital
Reply With Quote
Old 30-01-2010, 11:47 AM
gloomy's Avatar
gloomy gloomy Çevrimdışı
Regular

gloomy will become famous soon enough
Quote:
Originally Posted by Wolvi View Post
kısaltmalarda var şimdi bilen var bilmeyen var hg var wd var..

Hg=civa
WD=WesternDigital

iSketch Forum > Off Topic > International Language Forums > Türkçe

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules