![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
ve İsketch Lim10 sözlük aramızda !
Herkese merhaba zaman zaman güldürecek zaman zaman düşündürecek olan paylaşımlarınızı bekliyorum=) Şimdiden gözgezdiren ve katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum=). *Register:Ne zaman gelecek acaba diye karakara düşünülen ,ancak torunlarımımız torunlarının görebileceği uyelik sistemi. *Hayvanlar (Animals - Turkish):İçinde hemşehri hayvan dostalarınızı bile barından (uludağ kurbağası),bir türlü tam raund oynanamamış oyun odası.. *HINT: kelimenin kökünü ta hindistan geldiği ,newbilerin sürekli memeleket özlemiçekmesinden dolayı hintttttttt diye bağrınıp yalvarma durumu... *SKIP :İyi de nasıl çizeyim? diyen birine,silah zoruyla çizmen emredilmiyor skip yap geç denilerek sıkça kullanılan tavsiye. *Saftorik:çizim sırasında çizmek yerine T a V Ş---- yazan.yazmak yasak denildiginde iyi de yazmıyorum harf veriyorum diyebilen anında odadan admin tarafından uçurulan türüne sık rastlananbir balık yani newbie türü. *Buddylist: gerektiğinde adam kovalamaya yarayan ,online oyuncu kutusu. *JiGsaW : Kötülerin kaçması ,iyilerin kıymetini bilmesi gereken peygamber sabırlı yetkili kişi. */op:özel odalarda oda sahibi olmaya yarayan aa ben po oldum diye sevinebileceğiniz BP shell opet benzinlik zincirleri,komutu *''Connection problems.Check your network settings or please try again later.'':Bu yazıyla karşılaştıgınızda tüm siteyi yakmak isteginiz anların oldugu bağlantı problemi. *boot:küfürbazları uçuran gerçekleştirdiğizde, o ahenkli sesi kulaklarınızda kalan paha biçilemez eylem. *EsErekli:infosundan da anlaşıldıgı gibi,elmasından cıkan kurdu bıçaklayan ama duruma hiç üzülmeyen balla kaymak kişi=) * Y: iki çizer iki kelimede konu aşk ve jambon oldugunda Bp ye karar veren, bana sen jambon çiz diyen ve o sucuk oldu diye mızıkçılık yapan skip yapan degerli abi Y kişisi. =) aklıma geldikçe devam etmek üzere hemde örnek teşkil etmesi için burada yarım bırakıyorum .saygılarımı sunuyorum NOT=)sayfa yapısı nedeni ile SKIP,HINT./op v.s gibi kelimeleri tekrar etmiş,eklemek siredigimiz farklı kelimeleri de eklemiş olacagız ama kelime tekrar edilse de kişiden kişiye göre yorumu değişeceği için hiç bir sorun olmaycaktır ve boylece devamlılık sağlanacaktır. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM
...Call my name and save me from the dark! Last edited by simM; 08-01-2010 at 06:29 PM. |
| The Following 3 Users Say Thank You to simM For This Useful Post: | ||
|
|
|||
|
|||
|
Newbie : ctrl + w nin ne işe yaradığını öğrendiğimiz safha , yalnız kalmak isteyip oyunsuz edemediğimiz günlerdeki yegane sığınağımız , neşe kaynağımız
Nalakaaaa : "oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş""in en SAF hali memet : saflıkta son nokta BAN : ZARARLI OTLARI temizleyen zirai ilaç done : genelde done_galak ların oyunu leyhlerine çevirmek için kullandıkları yol skip : akşama ne yapayım diye soran babanıza SKIP YAP diyecek kadar sık kullandığımız kelime boot : son zamanlarda sık sık kullanmak zorunda kaldığımız , oyun ve oyuncuları sabote etmenin BOOT'unu çıkaranlar için kullanılan komut
İMZA YOK BARNAK BASSAM Last edited by Yoksun_ki; 08-01-2010 at 05:52 PM. |
| The Following User Says Thank You to Yoksun_ki For This Useful Post: | ||
simM (08-01-2010) | ||
|
|
||||
|
||||
|
ping: bağlantı hızımızla alakalı olarak artan azalan 1000 lere geldiğinde kızdıran 2000 3000 lere geldiğinde sizi özne anayı bacıyı nesne yapan komut
ignore: çenebaz savar özel: chat kutucuğunu mavi renge boyayan fıs fıs die ses çıkartan kimi zaman geyiğin kimi zaman küfürlerin kimi zaman kopyanın kimi zamanda aşk ve entrikanın döndüğü güzide kutucuğumuz direk nik üstüne geliniz ya da /msg komutu ile kısık ateşte 5 dk pişiriniz blitz: teravi namazı hızında oynanan oyun :D
altını şer incisi ker Last edited by GeReDeL!; 08-01-2010 at 06:10 PM. |
| The Following User Says Thank You to GeReDeL! For This Useful Post: | ||
simM (08-01-2010) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
||||
|
/ip dünyalının nereli oldugnu bilmemizi sağlayan en güzel numara :D
|
||||
|
||||
|
İsketch:bir çeşit işkence yöntemi (bknz:you are blocked from the game):D
|
||||
|
||||
|
kısaltmalarda var şimdi bilen var bilmeyen var hg var wd var..
Hg=civa WD=WesternDigital |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|