![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
isketchde oyun sırasında veya haricinde yapmış olduğunuz "upsss" dedirten, utandıran veya yüz kızartan olaylarınızı anlatabileceğiniz bir yer, mesela çizim sırasında absürt bir kelime söylemek veya birine kızıp haklı olduğunu sonradan anlamak gibi. ee elimizin altındaki klavye netice de a ya basıyım derken b ye basınca komik şeyler çıkabiliyo.. ya da dalgın bi günümüzde çıkan kelimeyi farklı okuyup kel alaka bişi çizdigimizde alaylara n'alaka lara hazırlıklı olun demektir illaki başımıza gelmiştir.. :)) PAYLAŞALIM MI.....?
|
||||
|
||||
|
ilk ben anlatayım ozaman, isketch foruma gireli yakın oluyor bir kaç gün kadar:) neyse ilk foruma girdim bi baktım ki Jigsaw'ın avatarı benim 1 yıldır kullandığım avatarla aynı, eyvah dedim ve hemen değiştirdim. ama gerçekten utandım. Sanki kopyacı gibi hissettim kendimi, ama O'da bana 1 yıl boyunca bişey demedi, uyarsamıydı yoksa ağırlığında durması iyimi oldu çözemedim:)
|
||||
|
||||
|
Quote:
Acaba sadece kendi potlarımızı mı paylaşabiliyoruz
|
||||
|
||||
|
hayır eğer kızmayacaksa eğer dostunun potunuda anlatabilirsin. Aman Kızmasın herkimse:D
|
||||
|
||||
|
Tabiki haklısın MaX..şüphen olmasın.Şaka bir yana ..pot kıran kişinin onayı alınmadan da yapılması doğru olmaz.Burada amaç insanları utandırmaya çalışmak ya da kötü manada bi alay etme durumu değil ..birlikte gülüp eğlenmektir.
|
||||
|
||||
|
oo anlatsam roman olurdu ama hiç screen shot yok elimde :)
Özelden yazmam gereken şeyi genelde yazınca çok bi acayip oluyo insan =)
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
![]() Gözüm üstünde mia pot serisi yapçam senden...
|
||||
|
||||
|
ama şimdi olaya bi açıklama getirelim öncelikle yani. Üstteki peryy adlı şahısın ihtiyaç molasıı sözünüüü açıklamış bulunmaktayım yoksa biliyosun ben pot kırmam. Arada özele yazacaklarımı genele yazmak dışında :)
|
||||
|
||||
|
ahahahahah miacımmm çok yaşa emi ihtiyaç molası demişim yaw aklın nereye çalışıyo...
|
||||
|
||||
|
ancak bu kadar çevirebildimm simdi perryymm idare etcen artik neden yuzume vuruyon ki :)
|
||||
|
||||
|
Sanırım bundan sonra herkes paint kullanacak :) ve sanırım bundan sonra herkes temkinli oynayacak gibi geliyor bana:D hehehe
|
||||
|
||||
|
Ahahah anlatsam destan olur be. Hangi birinden bahsetsem bilmiyorumki:P :D
|
||||
|
||||
|
Sanırım baya bi sorun olacak bu konu:) aynı zamandada zevkli
![]()
|
||||
|
||||
|
ve işte simM diye bildiğimiz cadının gerçek yüzü ortaya çıktı. MaxMaxMax arkadaşımız yakalamasaydı belki de amacına bu yolla ulaşacaktı ama artık bitti simm buraya kadarmış.
Nihahah yaşasın kötülük :D
|
||||
|
||||
|
Quote:
./ numara bir çift terlik kaafana kafana..miaa:D açıklıyorum ...o bir espri idi..yanlış anlaşılmışş miaa.. fesat miaa:Dkorkun benden elimde print ler var:D yaşasın iyilikk:D
|
||||
|
||||
![]()
...Call my name and save me from the dark! Last edited by simM; 23-05-2009 at 06:12 PM. |
|
|
||||
|
||||
![]() Şimdi bu bir pot mudur yoksa muhabbetin sıcaklığından kaynaklanan masumm sözlermidir siz karar verin..::))) Ama koptuğum andırrr..:D:D
^^^^EjLoVe^^^^ Last edited by Perry; 25-05-2009 at 02:10 PM. |
| The Following User Says Thank You to Perry For This Useful Post: | ||
simM (25-05-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Bırakın çok istiyosa olsun ya neden bunu ona çok gördünüz ki muhahahasd
|
||||
|
||||
|
ahahah miaaaa çok ayıpppp cix cixxxxx
|
||||
|
||||
|
yaşasın kötülük
|
||||
|
||||
|
peryy der kii...Şimdi bu bir pot mudur yoksa muhabbetin sıcaklığından kaynaklanan masumm sözlermidir siz karar verin..::)))
Ama koptuğum andırrr..:D: .................................................. ....................................... pery y e itafen:DDD simM açıklamsını yapar:D peryy kuzusu smurfy ile tavla oynamaktadır ..banada sende gel der:D bende tavla ve 3 kişi nasıl yani ..olmaz :D...o zaman ben ortada sıçan olurum derimm..(ortada sıçan eski bir oyundur:D) bunlar gaf dill bence:D... espri dir demii aaa :DDdd....dii deyin şuan gülenler:D
...Call my name and save me from the dark! Last edited by simM; 25-05-2009 at 02:25 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
hı hı hep öyle olur simm zaten
Sonuçta senin tercihin kimse seni burda yargılayamazz
|
||||
|
||||
|
bunlar gaf dill bence:D... espri dir demii aaa :DDdd....dii deyin şuan gülenler:D Kesin kes espridir. Ama sürekli hep Simm'in üstüne gidiyorsunuz sizde yaaw, madalyonun diğer yüzü= ama simm sende hep ve sürekli pot kırıyon sanki :D
|
|
||||
|
||||
|
bu konuyu benim için mi açmışlar nee:D
ben gaf kraliçesi dilim o ben dilim o ben dilim gülmeyinnn hıhh:D
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|