![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
İstek-Dilek Kutusu
Tabi sizin temennileri de alalım...
|
||||
|
||||
|
Hepsine tamam ama son temenni'yi sevmedim ben :DD
|
||||
|
||||
|
Sabah uyandığımda iyileşmiş olayım
Gece geç uyusam da sabahları kolay kalkayım Bu şehirden kurtulayım:) 2 hafta içinde arabamı alabileyim Akşamları elektrikler kesilmesin İşe 5 dk geç kalınca müdür dırdır etmesin Kedim geceleri bulduğu herhangi bir nesne ile oynayıp... gecenin o sessizliğinde bana cinnet geçirten çat çıtt vb garip sesleri çıkarmasın Sigarayı azaltsam da iyi olur aslında ve bir de okuyanlar Amin der mi acaba
|
||||
|
||||
|
bitmez...
|
|
|
|||
|
|||
|
Siyasi mesajlar serbest ise bende yazmak istiyorum.Olabilir mi müdür?
|
|
|
||||
|
||||
|
Yaz kızım...
|
|||
|
|||
|
Gökten kemik yağsın.
|
|
|
||||
|
||||
|
Herzül gezelim görelim isimli tv programı yapsın
Herzül Türküler ve türkülerimiz isimli radyo programı yapsın Herzül geçmişten günümüze atasözleri isimli kitap yazsın ve imza gününde binlerce insana imza dağıtsın-omuzlarda taşınsın
|
||||
|
||||
|
Aynen eski dostlarımın gelmesini istiyorum..
Isketch in eskisi gibi olmasını istiyorum.. O amacı başka olanların olmamasını istiyorum.. He bide wolvi'nin 21 yıllık olmasını istediği şeyin bir an önce olmasını istiyorum =))).
|
||||
|
||||
|
Ortak dilek_________Mart ayı bitsin
Last edited by sIr; 16-03-2009 at 05:20 PM. Reason: Orta dilek olamaz tabi K gerekli:) |
| The Following User Says Thank You to sIr For This Useful Post: | ||
minzomarakan (16-03-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Katılmamak elde mi
|
||||
|
||||
|
Bir de patron bana 1 hafta izin versin...
Ve bir de uyumadan yaşayabilsem... ve bir de 1 de bir 1 bir 1 bir... ..... devamı gelcektir sık sık
|
||||
|
||||
|
KENDİM İÇİN BİŞE İSTİYOSAM...
*Minzo bi röportaj yapsın. *Bi kendime bi de Wolvi ye bi tablet alayım. *Üzüm Türkiye'de yaşasın. *Pembe-turtle ın sabrı artırılsın multi-mega-makro sabır verilsin(her manada:) *Kuzişim Smurfy'm i Allah nazarlardan saklasın. *Pacharel kereviz e bayılsın(mümkünse 3 öğün kereviz istesin:) *Geredel Göztepe ci olsun( *Bruce un ilhamı artırılsın. *Ruzgar bana çizim dersleri versin. *C4rism4 nickindeki 4 leri A yapsın(yazması çok zorluyo be kuzu) *Abyss sporu bıraksın 100 kilo olsun:D:D(bıraksa da olmaz ya *Polemon's beni her gördüğünde frenchkiss i anmasın *Hmm Üzümle kanka olsun:D:D:D:D:D *Isketch/Türkiye/Asya&Avrupa&Amerika/Dünya/Ay/ Uzay amelelerden arındırılsın. *NALAKA klüpleri kurulsun. *Mümkünse bir adet siyah peugeot 407 *Yeşil ışık yanar yanmaz korna çalan (çoğunluğu erkeklerden oluşan) hödük sürücülerin köküne kibrit suyu pls. *Kelaynaklar ın nesli tükenmesin..hep barış olsun..kimse kavga etmesin
|
|||
|
|||
|
ya tek istedigm isketch e yenıden girebilmek kaldırın su banı artk :D
|
|
|
||||
|
||||
|
Keşke herkes birbirine bi yerlerden laf yetiştirme çabasına girmese...
Demek istediğini direk kendisine söylese... Millete yaygara yapılmadan sorunlar kendi içinde halledilse... Daha sonra buralar eskiden dutluktu gibi bi muhabbete dönmese... iyi çizerler hep aramızda olabilse... Çizmeyenler(ben) iyi birer izleyici olabilse... İş yeri yönetimini bilmeyenler bi yerler açıp sonra kriz var kapatıyoruz demese... Dünyanın bi yerlerinde aç insanlar olmasa... Kimse istemediği bi düzende kendini çakılı hissetmese... Dünya cennet olsa, hayat bayram olsa... İnsanoğlunun açgözlülüğü bitebilse bu isteklerin bi sonu olsa... |
| The Following User Says Thank You to HeLeN For This Useful Post: | ||
Thyia (27-03-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
- isketch Türkçe olsun
- Başlıklar konularından sapmasın
|
||||
|
||||
|
*Bir kent...Yardıma muhtaç insanlara sınırsız hizmet veren!(dolayısıyla muhtaç insan tanımının ortadan kalkması)
*Bir kent...Sokakta eziyet gören,üşüyen,aç kalan kedi köpek..=hayvanları barındıran...koruyan!!!
|
|||
|
|||
|
Oyun puanlı olsa.Ama olmasa.Burda yatanlara yarar mazallah :)
|
|
|
|||
|
|||
|
İnsanlar aç bu ülkede hayvanlara sıra gelmiyor malesef.
|
|
|
||||
|
||||
|
HerzL tam olarak ne demek istediğini anlayamadım açıkcası..
1. olarak şunu kastetmiş olabilirsin: İnsanlarımız açken..hayvanları düşünmen gereksiz.. 2.olarak da:hak verdiğini ima eden..ancak insanlarımz açken hayvanlara sıra gelemeyeceği... Çok zor durumlarda yaşayan insanlar var tabiki ve ben bunların en doğrudan şahidiyim mesleğim gereği.öyle hayatlar varki akılların almadığı..keşke olmasa..tüm bunlar ortadan kalksa..elden geleneler kısıtlı..keşke fazlası olabilse. Bunun yanında eziyet işkence gören birçok hayvan var..ve insan sevgim ile eşdeğer hayvan sevgim bunun da doğrudan şahidi olmamı sağlıyor..ve burada da bir keşke.. ve daha bir çok şeye..
mathegothic (28-03-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Relax gri fırçayı kullanmasın ..
|
|||
|
|||
|
İma yok sIr.İnsanların değeri yok ki hayvanlar düşünülsün diyorum.
|
|
|
||||
|
||||
|
Minik kızım BitteR im bugün ameliyat oldu
|
||||
|
||||