![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
aslında ben işyerinden bi tek foruma girebiliyorum oyun sistem tarafından bloklu aslında iyide olmuş yoksa bütün işlerim kalırdı bu aralar yogunlugum az onun için buraya bakmaya fırsat bulabiliyorum sizinde işyerinde canınız sıkılıorsa beklerim .....
Last edited by JiGsaW; 12-02-2009 at 05:31 AM. |
|
|
||||
|
||||
|
işyerinden kimse girmiyor yada sıkılan yok tabi oyuna girebiliyosanız sıkılmassınız bende olsam bende sıkılmam :) ama eve gidince bunun acısını çıkartıcamm zaten türkçe karakterlerede alıştım hiç vermicem birincilikleri team S1R :)
|
|
|
||||
|
||||
|
bu arada birincilikte iddası olanlar listeye adını yazdırsınn :)
|
|
|
||||
|
||||
|
güzel konu açmışsın bende eskiden işyerinden girerdim oyuna şimdi ise bırak oyunu foruma bile giremiyorum genelde akşamları ancak giriyorum:)
sanırım yalnız değiliz bu konuda |
|
|
||||
|
||||
|
Bir işim bile yok.dolayısıyla işyerim de yok..Ama evim varrrrrr..buruceu yendiğim zaman zaten oyunu bırakıcam..Bu ne demek oluyor..Demek daha çok ekmek yemem lazım yada daha çok uzun yıllar burdayımmmmmmmmm....
|
|
|
||||
|
||||
|
sende çalışıyo sayılırsın kokteyl beni yenme konusuna gelirsek sen kendini baya geliştirdin ben paslandım artık kendimi çizimlere verdim bide çalışınca anca akşam akşama girebilcem artık gündüzleri tebrikler sana ait yüzümü kara çıkartma :)
|
|
|
||||
|
||||
|
canım benim seni seviyorum.iyilikler hep seni takip etsiinn..
|
|
|
||||
|
||||
|
teşekkürler kokteyl işyerinden fazla giren yok heralde :) bende sadece forumla yetiniyorum oda bi yere kadar iyiki giremiyorum oyuna buradann gerçi buda foruma son girişlerim şuan merkze baglı deil baglanacak genel mrkzden görebiliyolr nerelere girdigimizi bir iki sonra bloklarlar :) bloklanam kadar tadını çıkarayım diorum
|
|
|
||||
|
||||
|
hatta girmişken konuyla alakalı bişey sorayıım işyerinden isketche girmek nasıl bi duygu iş yogunlugunuz arasında nasıl gelior yoksa yogunluktan oyuna fırsat ayıramıomusunuz
|
|
|
||||
|
||||
|
işyerinden oyuna girerdim eskiden ama olmuyor
odaya giriyorsun 7 raund bitsin başlim diyorsun sonra yeni oyun başlıyor bitiyor bu son diyorsun ama öyle bi bağlanıyorsunki oyuna hele o anda müşteri yada patron gelirse eyvah:) yandın o zaman pek sağlıklıolmuyor yani ben artık ne forma nede oyuna giriyorum yoksa ya müşteriyi kovacam yada işten atılacam:)))) |
|
|
||||
|
||||
|
İş yerinden oyuna girmek çok eğlenceli olmuyor Bruce :D işlerden bunaldın oyuna gireyim dedin, girdin tam konsantre oluyorsun patron telefon müdür v.s :)) bide üstüne sinir oluyorsun :D
|
||||
|
||||
|
aslında hakılısınız benm eski işimden girmek zevkli oluyordu ama müşteri açısından sorun oluyorr bi kaptırıyorum müşteriyi bile gözü görmüyor insanın arakadaslarım gelirdi onlarla bile konusmaz oyun oynardım çok ceremesini cektim ama yeni işimde zaten giremiyorum anca foruma aman diyim girmeyin zaten illet bişe işinizi bari etkilemesin oyun sizi deil siz oyunu kontrol edin
|
|
|
||||
|
||||
|
en iyisi işyerinden girmemek:)
|
|
|
|||
|
|||
|
En çok sıkılanlar belli olmuyor hiç.Thyia patronunun telefonunu ver bakim =)
|
|
|
||||
|
||||
|
Olmaz vermem :) zaten msn yasaklandı, şimdi oyunda yasaklanırsa sıkıntıdan ölürüm :D Kriz var iş yok zaten... :P
|
||||
|
||||
|
Quote:
Meebo: Msn, yahoo, myspace, aim, gtalk, icq, jabber, flixter dahil bütün hesaplara, herhangi bir program yüklemeden web üzerinden girebilirsin. Tavsiye ederim. eBuddy: Gene ayni sekilde msn, yahoo, aim, gtalk, facebook(yakinda), icq, myspace için iyi bir site. Bir de mobil sürümü var. MessengerFX: Sadece msn için yapilmis, msn için üsttekilerden daha fazla artisi var. Arayüzü cidden iyi duruyor. MSN Web Messenger: Bu da resmi sitesi. Ama tabi üstekilerine göre hiç gelismemis. Malum tabi Microsoft.
|
||||
|
||||
|
Content Blocked!!!
exy,önerilerine uydum ama bizim ıbm ciler onlarada onlem almıslar:)) |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Oo frito lay mi
|
||||
|
||||
|
ehehe bende işyerinden girdenlerdenim ve her zaman derim.. nerdeyse müşteri gelmesin diye dua eder konuma geldim bu krizde
|
|
|
||||
|
||||
|
aslında cips yemek oyun oynamaktan daha zevkli dimi haklısın ama yinede girmeden olmuyo gerçi işyerinden giremiyorum:) o ayrı konu
|
|
|
||||
|
||||
|
eagle haklısın benm bir önceki işimde tam dalmışım birinci olcam dışarı bi bakıyorum kapının önünde adam vitrne bakıyor allahım içeri girmesin su oyun bitene kadar derdimm çok acaipti neyseki kurtuldum o işten şimdi müşteri veya sarıştan kurtuldum allahtan acaba şimdiki işimden girebilseydim kim gelmesin die dua ederdim acaba
|
|
|
|||
|
|||
|
iş yerinden girenlenler sıkılanlar buraya...
iş yerinden giren ülenler sıkılanlar buraya... iş yerinden giren hülenler sıkılanlar buraya... Last edited by efendi; 01-02-2009 at 01:16 PM. Reason: +Rip |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
hiç dikkat etmemişim yanlış yazmışım hiçte kaçırmassınız böyle şeyleri bari nerden düzeltecegimide söleyin faydanız olsun dimi....
|
![]() |
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|