![]() |
Register or login to get rid of this advert. |
|
|
|
||||
|
||||
|
2009 yılının tüm isketch alemine sağlıklı, başarılı huzur dolu bir yıl olması temennilerimi iletmek isterim.
2009 yılından şahsım olarak en büyük dileğim kaybolmayan bir DÜDÜK ahaha Gerçi bu oyunla tanıştığım takribi 2 yıldan beri 3-4 kez kullandım kendilerini İlki bu ne yaw basayım bakayım ne olacak diye çaldığım andı odadan atıldım. Diğerleride rica üzerine sürü psikolojisinden etkilenerek çaldıklarım. :)) ![]() ![]() Last edited by ReLaX; 31-12-2008 at 10:23 AM. |
| The Following User Says Thank You to ReLaX For This Useful Post: | ||
Zerre (04-01-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Sadece iSketch alemine degil; ayni zamanda InkLink, ÇizBakalim, XSketch..vs gibi bilimum benzer oyun alemlerine saglikli, mutlu koca bir yil dilerim.
2009'dan düdük, puan, karizma..vs beklemeyin, zaten bunlar gelip gecici seylerdir. Önemli olan saatlerce oynadiktan sonra eldeki uyusma hissi, gözlerdeki kanlanma, boyun kramplari ve de sapsal surat ifadesidir.
|
||||
|
||||
|
Tüm isketch severlere 2009 yılında huzur diliyorum.. ;)
Yaşamınızca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep sizin olsun.... MUTLU YILLAR!! Attachment 134 Last edited by Thyia; 29-04-2009 at 01:46 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Mutlu Yıllar :D
[SPOIL] [/SPOIL] |
|
|
||||
|
||||
|
Başbakan Tayyip Erdoğan yılbaşını fasıl dinleyerek ve rakı içerek geçirecek...
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, köşkte içkili yılbaşı resepsiyonu düzenleyecek, bütün alkollü içkilerden kendisi de içecek... Emine Erdoğan ve Hayrunisa Gül, türbanı çıkarıp, yeni yıl kukuletası giyecek, kaynana dırıltısı öttürecek, yeri geldiğinde göbek atacak... İ. Melih Gökçek, adındaki "İ"yi çıkaracak, kimseye sataşmayacak, kibar olacak, politikayı bırakacak... Fehmi Koru, Taha Kıvanç'ı da yanına alıp Havai'ye gidecek, oraya yerleşecek, bir daha geri dönmeyecek... Vakit Yazarı Abdurrahim Karakoç, içkili bir lokantada garsonluk yapacak, içerse işten atılacak... Şamil Tayyar, olmayacak Ergenekon'a ayar... Susurluk konusunda bir kitap yazacak... Ertuğrul Özkök Bekir Coşkun'un yerine yazacak... Yazıları Coşkun'unki kadar sert olmazsa, vücut geliştirme kursuna katılacak... "Özür diliyoruz" kampanyasına katılanlardan özür dilenecek, şefkat gösterilecek, özrü kabahatinden büyük denilmeyecek... TOKİ, şehirleşmenin ruhuna uygun evler yapacak ve ucuza satacak; olmazsa adı SOKİ olarak değiştirilecek... Ahmet Hakan Çoşkun Fatih ilçesinin Çarşamba semtinde haftada bir tur atacak... Başına bir şey gelmemişse Ayasofya müzesine imam yapılacak... GORA ve AROG adlı filmlerin yapımcısı Cem Yılmaz'a alfabenin diğer harfleri öğretilecek... OGAR veya RAOG gibi cümlelerle film yapması engellenecek... Şahar Gökbakar yılbaşı bahanesiyle Taksim meydanına çağrılacak, esir alınacak, sabaha kadar kendi çektiği filmler seyrettirilecek... Türk Dil Kurumu "teğet" kelimesinin anlamını açığa kavuşturmak üzere TRT'de açık oturum yapacak... Doğalgazda indirim yapılmazsa, TÜBİTAK vatandaşların kişisel doğal gazlarını kullanmanın bir yolunu bulacak... Ergenekon davasındaki duruşma sayısından sıfır atılacak... Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, Noel Baba olacak, işini layıkıyla yaparsa kendisine bir de Noel ödülü verilecek... Ahmet Altan İBDA-C'ye katılacak, Salih Mirzabeyoğlu'ndan ders alacak, taraf olmanın anlamını öğrenecek... Desti İzdivaç programları yapanlar birer testi hediye edilecek, testiyi kırmadan şu taşımaları sağlanacak… Yılbaşında İsa'nın doğumunun kutlandığını sananlara matematik öğretilecek… hesap makinesi verilecek, akıl ihsan dilenecek… Nice yeni yıllara! |
| The Following User Says Thank You to minzomarakan For This Useful Post: | ||
JiGsaW (01-01-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
yeni yıl gonlunuzce olsun
|
|
|
||||
|
||||
|
Heath Ledger (1979 - 2008)
Bugün yani 22.01.2009 Batman'de Joker'i,hatta direk Batman filmini bana sevdiren Heath Ledger'ın ölüm yıldönümü...Ölüm yıldönümü demek istemiyorum,içim acıyor... Çok yazık oldu çünkü... Kariyerinin zirvesi olacaktı belli ki bu yeni yıl... ![]() Kimler ne hissediyorsa yazsın onunla ilgili bence...Bir anma bölümü olsun en azından... Ne yazılır bilmem ki... Böyle durumlarda... Böyle yerlerde... İçimden kocaman bir başımız sağolsun geliyor... Yetmiyor... Keşke daha yaşasaydı diyorum... Olmuyor... Hepsi çok yapay duruyor... O,daha içten ifadeleri hak ediyor... Ama bulamıyorum ne desem... Bir yıl geçti ölümünden... Koskoca bir yıl... Birçok filmde ve dizide daha... Oynayabileceği bir yıl... Kocaman... Kocaman... Koskocaman bir yıl... Soğuk toprakta belki... Belki külleri yakıldı... Ama o gitti... Rol uğruna... Belki biraz bizim uğrumuza... Gitti... Dönmeyecek... Huzur içinde yatsın... Mekanı Cennet olsun... Ve Heath Ledger unutulmasın... Hiçbir isteği olamaz yaşamayanların... Hatırlanmak dışında... Bir göz yaşı birikti sağ gözümde... Akıyor aşağı doğru... Akıyor... Heath Ledger'a doğru... İlkyaz Defne Özcan (bkz: ben)
|
||||
|
||||
|
insanlar doğar yaşar ölür ona veya her hangi bir şeye taparcasına sevgi göstermek yobazlık olur, kendni küçük düşürür diyecek bir lafım yoktur bence böyle bir konuda saçmalıktan ibarettir. yakışıklıymış ama.
GÜNEY AFRİKA'DA BİR SİYAH, İSRAİL'DE BİR FİLİSTİNLİ,BOSNADA BİR PASİFİST, İSPANYA'DA BİR ANARŞİST, TOPRAKSIZ BİR KÖYLÜ, MUTSUZ BİR ÖĞRENCİ,TÜRKİYE'DE BİR KÜRT, AMA HER ŞEYDEN ÖNCE CHİAPAS DAĞLARINDA BİR ZAPATİSTAYIM.YANİ BEN ÖTEKİYİM! |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
ne diyelim ki bak şimdi valla elim ayağım dolaştı biribirilerine :D bu mesajı atan bir boot mu? ben böyle bişey görmedim hayatta nickinle çelşiyosun bi kere.ne diceğimi şaşırdım allah rahmet eylesin mi diyim cemaaaaatin başı mı sağolsun diyim sanki imam öldü caminin ya gerçekten inanamıyorum :D çok kötü oldum
gitti..... ne desem geri gelmez ki... ne diytelim ......
GÜNEY AFRİKA'DA BİR SİYAH, İSRAİL'DE BİR FİLİSTİNLİ,BOSNADA BİR PASİFİST, İSPANYA'DA BİR ANARŞİST, TOPRAKSIZ BİR KÖYLÜ, MUTSUZ BİR ÖĞRENCİ,TÜRKİYE'DE BİR KÜRT, AMA HER ŞEYDEN ÖNCE CHİAPAS DAĞLARINDA BİR ZAPATİSTAYIM.YANİ BEN ÖTEKİYİM! |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nedense biz türk milleti olarak böyle şeylerle hep dalga geçeriz... Yine tipik bir örnek Zerre ve insatiable arkadaşlarımızdan gelmiş.. Yazık yaa ben bu nesile acıyorum allah sonumuzu hayır etsin...
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ama emin olun ledger adlı ölen herif bile arkasından böle bir şiir yazılacağını bilse geri gelirdi ilk başta bu şiiri yazanı öldürürdü sonra ger gdierdi bundan emin ol :D
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
Quote:
Bir dizi talihsiz açiklama. Ben okurken utandim... Gönlümden geçen hiç konusmamakti aslinda. Ama susmak kimi zaman katilmak demektir. O nedenle sözümü esirgemeyecegim. Zerre; Konuyu espriye bagladigini saniyorsun ama burada senin yaptigin tek kelimeyle saygisizlik. AnarchisT qirL bir sekilde hislerinden bahsetmis, hatta siir bile yazmis. Sana gel adamin hayrani ol diyen yok; sadece milletin hayranligina, inanisina, duygularina hürmet etmesini bil. Sen burada saygisiz bir üslupla neler yaptiginin farkinda misin ? Senin burada yaptigin gibi vandal hareketler yüzünden bu dünya ne kadar sessiz, duyarsiz, hissiz kaldi farkinda misin ? Umarim farkindasin. Herhalde bosluguna gelip yazdin. Yok baska türlüyse fazlasiyla bos, çirkin ve talihsiz duruyor.
|
||||
|
||||
|
Evet dünya fazlasıyla boş çirkin duyarsız gerizekalı insanlarla kaynıyor haklısın . Ayrıca bu konuyu açan kişinin nickine bak bi anarşist . ve sonrada anarşizm i biraz araştır ok.anarşizm ile bu kişinin davranışları uyuyor mu bi bak bakalım.
Ayrıca bana vandal demişsin vandal ın ne anlama geldiğini biliyor olman lazım. vandallığa katkıda bulunmamak için bu mesajları yolladıgımı bu hitap tarzını seçtiğimi anlarsın.ama önce vandalın anlamnı iyice öğren ok :D sölediğm her sözün arkasındayım ayrıca ilk mesajımıda dikkatli okursanız anarşizm in yaratıcısından alıntılar bulablirsiniz ;) kapito ? yani anarşizm ile anarşist görl nikini almış biri ters düşüyor ilginç olan budur ben değil. kısa: bazı şeylere yapmak için yapmayalım hadi :D exy; bundan sonra atacağın cevabıda özelden atarsan sevinirim sanada uyarsa .
GÜNEY AFRİKA'DA BİR SİYAH, İSRAİL'DE BİR FİLİSTİNLİ,BOSNADA BİR PASİFİST, İSPANYA'DA BİR ANARŞİST, TOPRAKSIZ BİR KÖYLÜ, MUTSUZ BİR ÖĞRENCİ,TÜRKİYE'DE BİR KÜRT, AMA HER ŞEYDEN ÖNCE CHİAPAS DAĞLARINDA BİR ZAPATİSTAYIM.YANİ BEN ÖTEKİYİM! Last edited by Zerre; 23-01-2009 at 05:17 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Sana özelden mesaj atma imkanim geçti. Bu sefer direk bana cevap hakki dogdu. Ben senin gibi anarsist nickine bakmam. Çok takmissin bu konuya. Gereksiz ve yersiz. Konuyla da bagdastiramiyorum. Biraz genis düsünün. Bu nicki aldi diye su anda anarsistin ilk anlaminda sonsuza dek kalacak degildir. Buradan pay çikarman pek bir bahtsizlik. Vandal da vakti zamaninda yakip yikan bir halkin adi, daha sonradan anlam genislemesine ugrayarak günümüze gelmis. Benim burada demek istedigim saygi duyulmasi gereken bir sanatçiya senin yakIsIk olmayan bir tavri baska seylere baglayarak yikici tutum sergilemendir. Kendince iyi savunma yapmissin. Ama daha saglam temeller üzerine kurman dilegi ile...
Last edited by eXy; 23-01-2009 at 10:06 PM. Reason: cümle düsüklügü |
|
|
|||
|
|||
|
ben bu katılımı pala nın israile olan tepkisini dile getirdiği sayfada da görmek isterdim diyorum..başka da demiyorum..burdaki isimler o sayfaya da göz atsınlar..
|
||||
|
||||
|
Zerre gerçekten ilgi çekmek için başka bir yol bul...İçimden geçenleri yazmışım seni rahatsız eden ne?Az daha zekan olsa gerizekalı olacaksın...Her neyse eXy,sağol canım arkadaşım :)
Neler yazmak geçti içimden de bir an iSketch'e değer verdiğimi fark ettim...Sadece sevdiğim birine sayfa armağan etmek istedim,sakınca göremiyorum çünkü burası Konu Dışı! Lanet olsun yapacağınız yoruma...Lanet olsun ilgi duymayı tapmak zanneden körpe beyinlere...Lanet olsun kendini anlatamayan,her şeyi en iyi bildiğini sananlara "ok"? Ayrıca Nickim Hitler olsaydı Yahudilerle ilgili başlık açamaz mıydım saçma insan?
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
Merak etme ben o sayfaya göz attım. Ama elimden bişey gelmediği için sadece konuşmak için oraya yazmadım. Onlar için yapabilecegim sadece dua etmek. Konuyu çarptırma lütfen....
|
||||
|
||||
|
Thiya,teşekkürler...
Edit : Evet onlar için ne yapabiliriz ki şiir yazsak ilkokul düzeyinde "gözünüz arkada kalmasın"larla dolacak...Ama evet ben de okudum...
|
||||
|
||||
|
Eğer bigün bu başlık gibi bişey yaparsam yaparsam beni öldürün
Ağzımı açarsam ne oliyim. :D
|
|
||||
|
||||
![]() 2009 Eurovision Sarkı Yarisması, 16 Mayıs 2009 tarihinde Rusya'nin baskenti Moskova'da duzenlenmesi planlanan 54. Eurovision Sarki Yarışması'dır. Yarismanın iki yarı finali 12 ve 14 Mayıs tarihlerinde düzenlenecektir.[1] 43 ulkenin katilacagı kesinlesmistir. Slovakya da yarismaya yeniden katılacagini bildirmiitir. San Marino ise ekonomik sorunlardan dolayi katılamayacagini aciklamistir. Yarismanın sunuculardan biri Yana Çurikova olacaktır. 2009'da tele oylamalarinin yanında juri oylarinin da kullanilacagini acıklamistir. "Byyyk Dortlu" olarak adlandırilan Fransa, Almanya, İspanya ve Birlesik Krallik yarismaya direkt katilma haklarini yine kaybetmeyecektir.[2] simdiden hadiseye bol sans diliyoruz ve bence yarismada hile ve msn olmasa kesin 1. olacaz:))
|
||||
|
||||
|
you found the word '' düm tek tek '' the round will end in 20 seconds.
|
||||
|
||||
|
oldum olası bu sarki yarısmasını sevemedim gitti.
|
![]() |
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|